2124
-
#963 megvolt az összes counter strike.. fanatikus voltam. de mondom hogy abbahagytam, tehetségtelen voltam hozzá:)
-
#962 A Source megvan neked ? Nekem ma sikerült elindítani ! :D -
#961 nem csézek már pár hónapja elment tőle a kedvem mikor egy hawerom halálra alázott benne:(
azóta olyat jáccok amiben tényleg profi vagyok:) -
#960 csrulz :D -
#959 megmondod a nevét akkor lehet megtalálom:)
különben quake 3 -ban legyőzhetetlen vagyok:P -
#958 jóvanna! -
#957 A francba már nem elérhető a link -
#956 Különben 2004-ben nehéz lett volna Proof emlékére írni XD -
#955 Én sem mondtam h ezt állítottad volna XD Csak általánosságban beszéltem. Ez is baj? :S -
#954 Láttam a Galériád Rokica :P A Quake 3-hoz van vmi Dr. Dre + Eminem kiegészítés. Mindjárt megkeresem a linket. -
#953 ja.. de 1 szóval nemmondtam hogy Proof emlékére ítrák..:)
És még azt se hogy Em benne van:)
De sztem sok értelme van a számnak és azért ajánlottam ebbe a topicba.. -
#952 ÖÖÖ Várj így most nem ugrik be pontosan de ez nem az a szám amelyik Bugz (RIP) emlékére van írva? Eminem nincs is benne mert ő nem nagyon ismerte Bugz-ot. Ja. most nézem. a Bugz '97 skit után van a szám. Szép szám nagyon :'( Igazad van, csak ajánlani lehet. De Proof emlékére is fognak Em-ék számot írni ez biztos.. -
#951 Szevasztok!
Ismeri még rajtam kívül valaki azt a D12 számot "Good Die Young"? "D12 WORLD" album..
Mostanában szoktam hallgatni és aki valamennyire tud angolul és érti a szövegét, foleg a most nemrég történtek után, annak nagyon ajánlom! Márcsak Proof emlékére is:)
-
#950 Hát azért majd szemügyre veszem a cd-t, kétlem hogy egy maxival akarna átverni :) -
#949 érdemes de sztem 800 ért az eladó is letölthette valahonnan azt megírta CD re egy jó kis nyomtatott borítóval:) de nemtom az árakat különben nálunk egy hamis CD kb. 400 ft.. de nemtom hogy áll az infláció:) -
#948 Különben én azt valamelyik üzletben asszem 1500-ért láttam. (de ez nem biztos csak kb-re) -
#947 LOL XD -
#946 well, akkor megvéve :D -
#945 NANÁÁÁÁ -
#944 800-ért érdemes megvenni a Like Toy Soliders maxi-t ? -
#943 A The Wash az megvan de cska felirítosan (utálom a szinkronos Eminem-es filmeket) a Bölcsőd lesz a koporsód nincs meg meg annyira nem is érdekel... A szám megvan és ez a lényeg XD Egyébb film??? Huhh... Olyan nincs tudtommal... Ha jól tudom a The Wash-ban volt először "színész" és utána jött neki az 8 Mile. De ha te tudsz akkor szólj :D -
#942 megvan a "The Wash" film amiben eminem is szerepel? vagy a "Bölcsőd lesz a koporsód" amiben eminem szám a betétdal.. Eminem feat. DMX - Go To Sleep?
ha van egyéb filmed amiben Em is szerepel akkor címet add meg:)
-
#941 Megvan. Gondolom a Singles Boxset-re gondolsz. Azon kívül még vannak maxijaim. Összesen 18 db. -
#940 Pontosan..:) Neked megvan az 10+1 maxi cd-s gyűjtemény ? -
#939 az USA-ban rengeteg Eminem albumot lehet még venni. Nem cska 13-mat hanem sztem 40-et is. Sztem sok helyen meg is lehet rendelni. Te lehet h nem érzel késztetést arra, hoyg minden meglegyen tőle, de én iszonyatosan. Lehet, hoyg bolondnak nézel de én minden szat összeakarok róla szedni. Amit csak lehet. A rajongás valóbna nem abban mutatkozik meg, hogy kinek mennyi cucca van, de az se rossz ha van valamennyi :P -
#938 há igen:) eredeti vélemény:P
de azé röhögni lehet rajta nem? -
#937 Kissé pesszimista.. -
#936 Váá, na az jó lett volna...:) Amúgy nem, tudod olyan eredeti, amit a sarki cd boltban is vehetsz..,-) -
#935 [amúgy csináltam egy faja kis 50 cent-es "cikket" a -rapmagazin-ba..] -
#934 Eredeti?? vagyis az USA-ban vásároltad? Eminem a kezedbe adta? -
#933 Mivel én gyűjtő vagyok, többi mint 13 eredeti Eminem albumom van, az Encore/C Call-os pedig Limitben.. -
#932 nemtudom ki monddta hogy aki megveszi az lúzer... olvass vissza mielőtt irogacc lúzer!!!444 -
#931 Én minden albumát megvettem.... szal most én lúzer vatyok...!?
Egyébként nekem is a The Way I Am az egyik kedvencem de igazi best of nálam a Kim -
#930 én nem érzek késztetást arra hogy MIDNEN -t megszerezzek Emről:)
hallgatom a zenéit, élek a feelingjével és nekem ennyi elég.. mert az az érzés amit egy fanatikus érez amikor hallja valamelyik em számot az mindent megad:
-
#929 Nekem megvan az valahol, csak megkéne találnom.. -
#928 jaaa és ha vkinek megvan a The Up In Smoke Tour DVD menüsen azt kérem jelentkezzen. Ezer kössz előre is. -
#927 Én sme fizettem még semmi Eminem-ért de nem is ez a lényeg... Ha ő ezt tudná sem rágna be mert tudja h a csóróknak is tetszhet a lemeze. Én amit először hallottam az a The Real Slim Shady volt. Nekem az a szám is tetszik k*rvára. Én is fnaatikus vok és mindenét megszeretném szerezni ami cska van. Albumokból sokat nem tok már szerezni (mivel szerintem több nincs) de a DVD-kért még döglödözöm... Sajnos másoltan elég megszerezni a dolgokat :S Pedig elég sokminden megvan már. Múltkor amit írtam a Fight Music-kal kapcsolatban azt nem azért íírtam mert gáz h most szerezted meg, hanem azért mert kva mérges voltam. Na mindegy.. CSá! -
#926 hi.
igazad van.. eminem lemezei, számai, már jóóval a lemezek megjelenése előtt neten fenntvannak és az utacán is hozzálehet jutni..szóval a lemezeladási adatok nem feltétlenül takarják azt hogy mennyien hallgassák..
nekem eminem összes száma teccik, fanatikus is vagyok szóval bele szoktam kötni az ilyen divatmajmokba:)
első szám amit eminem-től hallottam az a "stan". akkor kerestem még eminem számokat és nagyon megteccettek.. aztán eminem életében is kutatam és példaképemmé vált főleg a 8 mile film után..
-DE ÉLETEMBEN SOHA NEM FIZETTEM EMINEM SZÁMÉRT, ALBUMÉRT stb.-
de ha fizettem is volna akkor a pénzből nem is eminemhez jutott volna százalék.. mert Szerbia ugye arról is híres hogy csak másolt CD ket árulnak.. nagyon kis kivétellel.. de én csak leszedtem netről vagy havertól pattintottam mindig szóval nem fizettem érte.. mégis nagy eminem fanatikus vagyok:P
De a kedvenc számom az a -THE WAY I AM- ezt tarrtom legjob számának:) -
#925 Hi all! Tom h nem mki bírja a búrám de ehhez hozzá tok szólni... Nem az a gáz, hoyg egyre kevesebben veszik Em lemezeit, hanme az h már kiadás előtt fenntszoktak lenni neten. Sokan letöltik meghallgatják és csá. De Eminem nagyon sokáig nem lesz lejárt lemez hiszen mindig lesz vmi újdonság a környékén. Különben az Encore nagyon jó album, a Curtain Call - The Hits is nagyon jó mert felidézi azokat a számokat amiket a sok ember már rég elfelejtett és rájönnek arra hogy Jééé ezeket ők szerették. Meghát van rajta 3 új szám,, de a Shake That az nekem nem nagyon tetszett és a klippjét sztem nagyon elszarták. Rokica én meg békét ajánlok mert amikor összevesztünk voltak zűres ügyeim... A Welcome To Detroit City rajta van az Anger Management 3 c. albumon. Különben 2004-ben voltak nagyon jó albumok, igaz azokon is voltak régebbi számok (Don't Call Me Marshall Vol. 2; Eminem is back; Double; Marshall 1; Return Of Slim Shady; Hits & Unreleased Vol. 2) Amiben Rokicának igaza van: kva sok divatmajom van... Régen szerették, mostmár nem mert más sem szereti, régi, az új unalmas, jobb a rock stb... Ez engem is zavar néha de fikázni nem kell ezért másokat. Mindenkinek megvan a maga stílusa és ízlése. Az a gáz, hogy sokan nem is ismerek Eminem kevésbé híres albumjait, pedig azok is halál királyak. Egyik kedvenc számom pl a Scary Movies. Na de én msot lépek is, Peace all! -
#924 ja lehet h poén de amúgy fasza szám..