2124
-
#1003 érdekes album összeállítás ismeri valaki? (persze ismerős számok) -
#1002 Ja király! -
#1001 Amúgy ez tök fasza.::D -
#1000 Összebalhézott Everlastel, és a Source Everlast mögött volt... -
#999 Amúgy mér kellett a Source magazinnak eztet csinálnia? Mikor maga a Source magazin emelte fel annak idején Em-et.. -
#998 Ja.:-) -
#997 Hey, neked megvan az a felvétel, amin a feka csajokat fikázza, és a Souce magazin a közönség elé tárta, hogy lejárhassa Em-et ? -
#996 Főleg a cím adó szám.. -
#995 igen mind jó -
#994 Én az egész albumot ismerem ,-) És a Tonight-ot ismered ? Az is jó, bár szvsz az egész album az.::) -
#993 ismered azt a számot az Infinate-ről hogy: Its Okay? az jó -
#992 Én megint Infinite-t hallgatok :) -
#991 -
#990 I'm Back!
Ha lesz mixtape akkor lesz uj album is remélem...:)
Brain Damage - nekem is az a favorit mostanában..: )
Meg a "Who Knew"..
De van egy nagyon faka szám az ENCORE-on a "Love You More" most elővettem és kurvajól szól:) -
#989 az nekem is a kedvenc tv-s momentuma... :D
De előtte a Jim Carrey is pofázás is jó... :DDD -
#988 Jaja, meg a klippje is komoly..:D -
A Role Model is kibaszott nagy szám! -
#986 Nálam akkor is mindig ez fog ütni ! Olyan zseniálisan, komikusan depis :D -
#985 Lehet, hogy már láttátok, de akkor is, nézzétek meg ezt.
Eminem fellépett valami díjátadón 2000-ben, előadta a Real Slim Shady-t, meg a Way I Am-et. Na, az a legdurvább, hogy amikor a Real Slim Shadyben ahhoz a részhez ér hogy: " és hallgassam, hogyan vitatkoznak, hogy Christina kit szopott le előbb" ekkor kezel Christina pasijával! Azér ez mekkora már, nem!? Ráadásul ezután jönnek ezek a sorok: "Te kis kurva, szidj csak az MTV-n..."
Szal, ez kibaszott nagy. -
#984 Kurva jó hangulata van... -
Én is most leginkább azt hallgatom. -
#982 De jó most hallgatni a Slim Shady LP-t..:) -
#981 Now Playing: Eminem - Brain Damage -
#980 -
#979 Jaaa sorry, nem album lesz hanem mixtape. Tán vmi The Re-Up lesz a címe. -
#978 Jaja én is letöltöttem már kb 4 napja és megnéztem. Nagyon király... De ki mondta h Eminem elfog tűnni??? Hisz elméletileg hamarosan jön ki a következő album. -
#977 Tényleg nem érdekel senkit?
Cikk -
#976 Torrent link -
#975 Adhatsz ! -
#974 GYEREKEK, NEM TÜNT MÉG EL EMINEM!!!
Tegnap este volt Bet Awards (dijátadó asszem), ahol Busta Rhymes meg haverjai nyomják először a I Love My Check majd a Touch It számokat, és a Touch It végén rappel Shady is! Leszedtem az előbb videót és tényleg!
Ha kell, adok linket a videóhoz. -
#973 vagy egy könnyebb megoldás.. vedd ki a TK-ból és másold le magadnak :D -
#972 Jaa. ha jól számoltam akkor lazán átmenne. Csak ahhoz kéne töltened vagy 80 órán keresztül folyamatosan -
#971 Talán ha sikerülne megoldani, akkor Péntektől hétfőig folyamatosan menne nekem a gép, mert nem lennék itthon és addig tölthetnéd rólam folyamatosan. 4 nap alatt csak átmenne :S -
#970 Tippem sincs, hogy hogyan lehetne megoldani.Rengeteg idő lenne míg átmenne egy DVD :S -
#969 Jaa mert cska úgy gigákat fellehet tölteni bárhova -
Dexantreal #968 töltsd fel valahova és kész -
#967 ÖÖ háj! Én már felajánlottam h odaadom az 8 Mile-t, de ti nem nagyon reagáltatok..
Gondolom a DVD-s változata kell. Megpróbálhatjuk valahogy megoldani azt h én elküldöm neked. Cska kikell találni hogy hogy... -
Dexantreal #966 Eminem - 8 Mile (Shawshank Redemption scenes)
hmmmm...
video clip 8 Mile - Eminem Freestyle - Final Battle (Shook O
ohh, yeaahh... "Every body from the 313, put your mother fuckin hands up follow me!" nahhh ez ütős bazzz...megnéztem és úgy felpörögtem,mint állat...nagyon keményen tolta. Ha ráakadtok1linkre, ahonnét tölthető 8 mile, pls szóljatok feltétlen! Előre is thanks! Ja és sry,ha rosszul idéztem volna.
Eminem - Clips from the making of The Way I Am
Up in Smoke Video Clip
Eminem Japan Style
eeezzzzz naaggyon looooool. De yol meg is csinálták a klippet, nekem nagyon bejött. Volt1-2 szexi japán csaj is. -
#965 Akkor a többi priviben.:) -
#964 az egyetlen dolog amiért visszatérnék a cs hez az az lenne ha valaki tudna adni egy linket a legelső counter strike-hez.. amiben volt az a "Wanted".. nekem a CS-k közül az legeslegelső teccik legjobban:) kár hogy seholse tudom megszerezni.. pedig igazi klasszikus.. a Source mér nemannyira feeling-es nekem.. emléxem az volt a legjobb mikor multiban raboltuk egymástól a csirkéket wanted-ben..:))
de manapság felfedeztem hogy iszonyú tehetségem van Quake -ben:D