Eminem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
humm!
Invision Power Board... telepíthetõ ftp-re (kellhet hozzá májszekuell de atw-nél ingyen van)
Invision Power Board... telepíthetõ ftp-re (kellhet hozzá májszekuell de atw-nél ingyen van)
😄
szerezz nekem 1000000Ftot
szerezz nekem 1000000Ftot
ilyen a gamestar fórum, és a wandoo fórum is, csak sajna nem ingyenes
majd hétvégén megcsinálom nagyon jól az oldalt, és a tartalmat! majd segíts! aztán felrakom a legjobb fórummotrot! az ipb-t
hát nekem ez a fajta fórum sokkal jobban teccene azon a honlapon: FreeForum
olyat hogy www lesz és nem lesz ott a tvn?
ja és ha átraknád az oldalt TVN-es tárhelyre akkor meg tudnám neked oldani ingyen a reklámmentesítést😊
hát szerintem kellene 1 érdekességek menupont mert össze tudok gyüjteni rakás meglepõ dolgot emrõl. amit az átlag rajongók nem ismernek.. lásd pölö az ilyen nagyon régi képek emrõl.. meg régi felvételek ilyesmi..
úgy akarom, hogy a menüben csak a fontosabb menüpontok lennének, és a biography meg az ilyenek a fórumba, vagy egy érdekesség menüpontban legyenek?
de marad a mostani oldal, mert amit ma csináltam sokkal szarabb 😊
csináltam egy picit másabb odlat, majd megmutatom
Állíccsad be hogy a regelt felhasználók birjanak topicot nyitni... reklámoznio fogom a honlapot a fanok között! és adom majd mindig a legujabb érdekességeket meg híreket emrõl.
és adok majd linkeket klippekhez amit odatehecc a downloadsba(nem rapidsharesokat mert azok1 idõ után lejárnak)
és adok majd linkeket klippekhez amit odatehecc a downloadsba(nem rapidsharesokat mert azok1 idõ után lejárnak)
fasza ezt csinál meg rendesen és ez lesz az EMINEM CLUB a mindenkori fanok imádni fogják... nekem már mostis teccik! jó a dizájn!
én fórumozni fogok rajta ezerrel!
kicsit zavar hogy sg-s a fórum... de kibirom
én fórumozni fogok rajta ezerrel!
kicsit zavar hogy sg-s a fórum... de kibirom
http://eminemclub.atw.hu
mik legyenek az eminem club oldalon?
csináltam egy eminemclub demo oldalt! ha benne vagytok akkor fejlesztem! még csak a fórum mûködik rajta
uhh nagyon zsir a banner
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
nekem is sok regem van 😉. janek, freddy, alberto, stifler stb...
van. minimum 8 az biztos... ezt a DIRECTORIUS topicba láttad?
mer azóta van még egypár.😊 de most már egy ideje ezt használom amég nem banolnak ujra😊
Én nyitottam eccer régen...
különben ez a nickem "ujreg" de én eloször 2005 szeptember körül regelteem ha jól emléxem... én nemazért jüttem erre a fórumra eloször hogy 50 regem legyen...
csak fórumozni.. az elso topic amit nyitottam az "Eminem".. ezt a topicot nagy kritizálások között bezárták törölték, én mindig ujranyitottam .. ugyhogy egymás után KB. 3-4 szer kinyitottam és bezárták a modik.. amikor megkérdeztem h miért csak aztmondták h: "A moderátor úgy döntött hogy nem lehet eminem topic"
aztán hónapok mulva láttam h valaki nyitott eegy eminem topicot(Ibron-Dexternal).. Elkeztem írni bele.. láttam h ot is ugyanugy cseszegették.. akkor öszefogtunk Ibron-al és kirugdostuk a pofájukat😊 azután még hónapokig csak 2en voltunk ebben a topicban... de mostanában elkezdtünk gyülekezni😊
Ez már eleve azért volt(van) ennyi regem hogy kiharcoljam az EMINEM topic létezésének jogát..
mer azóta van még egypár.😊 de most már egy ideje ezt használom amég nem banolnak ujra😊
Én nyitottam eccer régen...
különben ez a nickem "ujreg" de én eloször 2005 szeptember körül regelteem ha jól emléxem... én nemazért jüttem erre a fórumra eloször hogy 50 regem legyen...
csak fórumozni.. az elso topic amit nyitottam az "Eminem".. ezt a topicot nagy kritizálások között bezárták törölték, én mindig ujranyitottam .. ugyhogy egymás után KB. 3-4 szer kinyitottam és bezárták a modik.. amikor megkérdeztem h miért csak aztmondták h: "A moderátor úgy döntött hogy nem lehet eminem topic"
aztán hónapok mulva láttam h valaki nyitott eegy eminem topicot(Ibron-Dexternal).. Elkeztem írni bele.. láttam h ot is ugyanugy cseszegették.. akkor öszefogtunk Ibron-al és kirugdostuk a pofájukat😊 azután még hónapokig csak 2en voltunk ebben a topicban... de mostanában elkezdtünk gyülekezni😊
Ez már eleve azért volt(van) ennyi regem hogy kiharcoljam az EMINEM topic létezésének jogát..
"én ln vok,meg Ibron"
ln=én
<#hehe>#hehe>
ln=én
<#hehe>#hehe>
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
<#hehe>#hehe>...ROKICA nem én vok,ha erre gondolsz<#hehe>#hehe><#vigyor2>#vigyor2>
<#banplz>#banplz><#hehe>#hehe>
én ln vok,meg Ibron<#hehe>#hehe>
<#banplz>#banplz><#hehe>#hehe>
én ln vok,meg Ibron<#hehe>#hehe>
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
nem,32 talán<#hehe>#hehe>
qrva annyát az ilyen csicskának. jöttök elintézni?
ezt nekem írták tegnap:
"na jancsika majd 5-6 év mulva szolj be a ngyobbaknak, most lépj le, mert csörög a pizsama, és mégegyszer megkérlek, ne irogass a clanunk weblapján lévö chatfalra, mert nem mi tehetünk, vagy is mi😄, arrol hogy nem vettünk föl, de a te hibád, mert nem fogsz megváltozni, ja és menj hallgass egy kis eminemet, arra biztos álombamerülsz:"
"na jancsika majd 5-6 év mulva szolj be a ngyobbaknak, most lépj le, mert csörög a pizsama, és mégegyszer megkérlek, ne irogass a clanunk weblapján lévö chatfalra, mert nem mi tehetünk, vagy is mi😄, arrol hogy nem vettünk föl, de a te hibád, mert nem fogsz megváltozni, ja és menj hallgass egy kis eminemet, arra biztos álombamerülsz:"
nemjól linkelted 😊