2124
  • ROKICA
    érdekes album összeállítás ismeri valaki? (persze ismerős számok)
  • ROKICA
    Ja király!
  • Fido4life
    Amúgy ez tök fasza.::D
  • Fido4life
    Összebalhézott Everlastel, és a Source Everlast mögött volt...
  • ROKICA
    Amúgy mér kellett a Source magazinnak eztet csinálnia? Mikor maga a Source magazin emelte fel annak idején Em-et..
  • ROKICA
    Ja.:-)
  • Fido4life
    Hey, neked megvan az a felvétel, amin a feka csajokat fikázza, és a Souce magazin a közönség elé tárta, hogy lejárhassa Em-et ?
  • Fido4life
    Főleg a cím adó szám..
  • ROKICA
    igen mind jó
  • Fido4life
    Én az egész albumot ismerem ,-) És a Tonight-ot ismered ? Az is jó, bár szvsz az egész album az.::)
  • ROKICA
    ismered azt a számot az Infinate-ről hogy: Its Okay? az jó
  • Fido4life
    Én megint Infinite-t hallgatok :)
  • Fido4life
  • ROKICA
    I'm Back!

Ha lesz mixtape akkor lesz uj album is remélem...:)

Brain Damage - nekem is az a favorit mostanában..: )

Meg a "Who Knew"..

De van egy nagyon faka szám az ENCORE-on a "Love You More" most elővettem és kurvajól szól:)
  • banok
    az nekem is a kedvenc tv-s momentuma... :D
    De előtte a Jim Carrey is pofázás is jó... :DDD
  • Fido4life
    Jaja, meg a klippje is komoly..:D
  • jax

A Role Model is kibaszott nagy szám!
  • Fido4life
    Nálam akkor is mindig ez fog ütni ! Olyan zseniálisan, komikusan depis :D
  • jax
    Lehet, hogy már láttátok, de akkor is, nézzétek meg ezt.
    Eminem fellépett valami díjátadón 2000-ben, előadta a Real Slim Shady-t, meg a Way I Am-et. Na, az a legdurvább, hogy amikor a Real Slim Shadyben ahhoz a részhez ér hogy: " és hallgassam, hogyan vitatkoznak, hogy Christina kit szopott le előbb" ekkor kezel Christina pasijával! Azér ez mekkora már, nem!? Ráadásul ezután jönnek ezek a sorok: "Te kis kurva, szidj csak az MTV-n..."
    Szal, ez kibaszott nagy.
  • Fido4life
    Kurva jó hangulata van...
  • jax

Én is most leginkább azt hallgatom.
  • Fido4life
    De jó most hallgatni a Slim Shady LP-t..:)
  • Fido4life
    Now Playing: Eminem - Brain Damage
  • Fido4life
  • Shady313
    Jaaa sorry, nem album lesz hanem mixtape. Tán vmi The Re-Up lesz a címe.
  • Shady313
    Jaja én is letöltöttem már kb 4 napja és megnéztem. Nagyon király... De ki mondta h Eminem elfog tűnni??? Hisz elméletileg hamarosan jön ki a következő album.
  • jax
    Tényleg nem érdekel senkit?

Cikk
  • jax
    Torrent link
  • Fido4life
    Adhatsz !
  • jax
    GYEREKEK, NEM TÜNT MÉG EL EMINEM!!!

Tegnap este volt Bet Awards (dijátadó asszem), ahol Busta Rhymes meg haverjai nyomják először a I Love My Check majd a Touch It számokat, és a Touch It végén rappel Shady is! Leszedtem az előbb videót és tényleg!

Ha kell, adok linket a videóhoz.
  • Shady313
    vagy egy könnyebb megoldás.. vedd ki a TK-ból és másold le magadnak :D
  • Shady313
    Jaa. ha jól számoltam akkor lazán átmenne. Csak ahhoz kéne töltened vagy 80 órán keresztül folyamatosan
  • Shady313
    Talán ha sikerülne megoldani, akkor Péntektől hétfőig folyamatosan menne nekem a gép, mert nem lennék itthon és addig tölthetnéd rólam folyamatosan. 4 nap alatt csak átmenne :S
  • Shady313
    Tippem sincs, hogy hogyan lehetne megoldani.Rengeteg idő lenne míg átmenne egy DVD :S
  • Shady313
    Jaa mert cska úgy gigákat fellehet tölteni bárhova
  • Dexantreal
    töltsd fel valahova és kész
  • Shady313
    ÖÖ háj! Én már felajánlottam h odaadom az 8 Mile-t, de ti nem nagyon reagáltatok..
    Gondolom a DVD-s változata kell. Megpróbálhatjuk valahogy megoldani azt h én elküldöm neked. Cska kikell találni hogy hogy...
  • Dexantreal
    Eminem - 8 Mile (Shawshank Redemption scenes)

hmmmm...

video clip 8 Mile - Eminem Freestyle - Final Battle (Shook O

ohh, yeaahh... "Every body from the 313, put your mother fuckin hands up follow me!" nahhh ez ütős bazzz...megnéztem és úgy felpörögtem,mint állat...nagyon keményen tolta. Ha ráakadtok1linkre, ahonnét tölthető 8 mile, pls szóljatok feltétlen! Előre is thanks! Ja és sry,ha rosszul idéztem volna.

Eminem - Clips from the making of The Way I Am

Up in Smoke Video Clip

Eminem Japan Style

eeezzzzz naaggyon looooool. De yol meg is csinálták a klippet, nekem nagyon bejött. Volt1-2 szexi japán csaj is.
  • Fido4life
    Akkor a többi priviben.:)
  • ROKICA
    az egyetlen dolog amiért visszatérnék a cs hez az az lenne ha valaki tudna adni egy linket a legelső counter strike-hez.. amiben volt az a "Wanted".. nekem a CS-k közül az legeslegelső teccik legjobban:) kár hogy seholse tudom megszerezni.. pedig igazi klasszikus.. a Source mér nemannyira feeling-es nekem.. emléxem az volt a legjobb mikor multiban raboltuk egymástól a csirkéket wanted-ben..:))

de manapság felfedeztem hogy iszonyú tehetségem van Quake -ben:D