2124
  • Fido4life
    Azzal én is egyetértek, hogy túl lehúzták, a Yellow Brick Road, kurva jó szám..:) De azért az MM LP mégis komolyabb.. :) A FACk meg inkább poén szám..
  • ROKICA
    Mindegy nekem az ENCORE-on is van egy rakás kedvenc számom
  • ROKICA
    Welcome To Detroit?? egyik legjobb Em szám és jóval 2004 után.. nincs rajta Em albumon mert feat. Trick Trick de nagyon jó szám.
  • ROKICA
    mi jön le? tudom hogy az ENCORE-t kevesebben vették.. de szerintem színvonalilag se sokkal rosszabb az ENCORE.. persze ez csak az én véleményem..
  • ROKICA
    azok jó számok! főleg a FACK meg a When I'M Gone..
  • Fido4life
    Szerintem a FACK,Shake That és a When Im Gone-ra gondolt..
  • ROKICA
    csak hogy mondjam a When I'm Gone magas színvonalban is a legjobb rap számok közé tartozik. és a Best of album-on alig volt uj szám... de az nagyon jó'
  • Fido4life
    Hát sajna igen, most komolyan nem akarok én kétszínű lenni, de ha összehasonlítod Rokica az Encore-t, és a Marshall Mathers LP-t azért lejön valami..
  • ROKICA
    "Best of albumon" albumon bénább számok voltak mint azelőtti számai?
    "Az nem igaz, hogy a média nem játszotta Eminemet 2004-től annyira mint az azelőtti években" nemtom hol voltál 2001 -02 ben? vagy ne is mondjam 1999-et amikor a világ nagyrésze Eminemre figyelt... ahoz képest mamár.. de engem nemizgat mivel nekem teccenek a 2004-től készített számai is attól függetlenül hogy másnak esetleg nem..

"A lemezeladásai is csökkentek" oszt? akkor mindjárt nemfogom hallgatni

te most komolyan.. ismerem afajtádat... 2000-res években "imádtad" em zenéjét, aztán ahogy esett vissza a lemezeladása vagy már most hogy "visszavonult" már unalmasnak momndod.. jólvan légy boldog:)
  • Qwerty4
    Az nem igaz, hogy a média nem játszotta Eminemet 2004-től annyira mint az azelőtti években.Egyszerűen nem olyan jók sem az Encore , sem pedig a Best of albumon lévő új számok.Én csak észrevettem a visszaesést a többi albumhoz képest.A lemezeladásai is csökkentek.Csak az olyan fanatikus rajongók nem veszik észre mint te.
  • Fido4life
    Egy szóval se mondtam, de attól még hogy hülyeséget mondott, nem szidott téged stbstb.. de ez kábé olyan volt, mint pl egyszer valami nagyokos azt írta hogy Tupac már lejárt lemez :D
  • ROKICA
    csak azt ne mondd hogy ezzel a divatmatyival értesz egyet??...najó ezért ban-t csaknem kapok .. 1-2 büntipont meg azokután amin én keresztülballagtam már nemsokat jelent számomra:P
  • Fido4life
    eh...szvsz nem kéne így szólógatnod, mert a végén megint bünti lesz..
  • ROKICA
    "Szerintem is mar elegge lejart lemez Eminem" is? mért? rajtad kívül még ki gondolja ezt?

nincs olyan hogy "lejárt lemez"! csak olyan van hogy valaki divatból hallgatott valamit, és amikor már nincs az a valami annyira a média közzéppontban akkor már rámondja hogy unalmas.. ez vagy te köcsög divatrapper!!! mennyél és halgassad azt amit most ad az MTV mert azt biztos más is hallgassa!
  • Qwerty4
    Szerintem is mar elegge lejart lemez Eminem, mar nem hoz ujat a rap zenebe, 2004-tol errefele nem adott ki valami jo albumokat, se videoklippeket.Mar unalmas.
  • ROKICA
    hi all ittvagyok lejárt a banom!!
    ajánlom figyelmetekbe ezt a kis amatőr online rap magazin oldalt:
    RapMagazin
  • jax
    Jah, jó kis anyag. Legalább annyira alapmű, mint Biggie Ready To Die debütje.
  • Fido4life
    26 Marshall album :)
  • Fido4life
    Egyszóval nem véletlenül alapmű :)
  • jax
    Shit, kihagytam a Lil Ghetto Boyt. Azt is nagyon szeretem.
  • Fido4life
    Meg a Let Me Ride-ot :)
  • jax
    Azis. Bár, arról én leginkább csak a Fuck Wit Dre Dayt meg a Nuthin But A G Thanget hallgatom, mást nem.
  • Fido4life
    Jah, meg a Chronic is.. alapműk :)
  • jax
    Jah, én is. Dre-t birom, bár uccsó albuma még 2001-ben jött ki, az meg már jó régen volt. De szvsz az ütős album lett.
  • Fido4life
    Vágom, azért remélem kijön még az idén..
  • jax
    Ez nem Detox, tesó. Ez Dretox EP. Tavaly jött ki, nekem megvan a teljes LP, de ez nem a hivatalos album, a Detox még csak valamikor idén jön. Ilyen kamu volt a Pretox is.
  • Fido4life
    Íme mondjuk annyira nem kell izgulni, 5 szám..
  • jax
    Honnan? Tudsz dobni linket?
  • Fido4life
    Le lehet tölteni a Detox EP-t !!
  • Busz
    j4n3k. komolyan kéne csinálni egy Eminem TOPIC -os netoldalt.
    1.mert már a bannerbe is beleírtam:D
    2.mert ott nem banolnak majd engem
    3.mert csak hogy legyen oszt kész

mindegy ha van kedved csinálj. képanyagot találsz google-n is..(image search)

szóval én ma már nem de holnap elkezdem saját erőből megcsinálni saját képőekből stb. szóval igényesre próbálom.

Fido4Life: téged is szívesen várunk a klub honlapjára hivatalos tagnak:)

meg mindenkit akivel itt témázunk a topicban:)

majd jelentem ha kész lesz..
    gondoltam csinálni de azért megkérdezem: phpNuke az egy telepíthető honlap saját fórum modullal üzenőfal hírek. stb.. szóval az jobb lenne mint saját vagy ki mit gondol?

• Fido4life
    Mit csináltok, hogy ennyi bant kaptok ?
  • ROKICA
    cső.
  • j4n3k
    Csá.
  • ROKICA
    nagyon profin lett megcsinálva ez a film.. tiszta olyan mint egy bazi hosszú eminem klipp:)
  • ROKICA

• STANLY
    igaz... sajnos..:--(
  • Fido4life
    Yup'.. Ezt én szinte biztosra veszem, hiszen ha Proof tényleg a legjobb barátja volt, akkor nem csodálkozok a dolgokon..
  • jax
    ROKICA?
  • Fido4life
    Ha eljön az idő, az összes kurderátor, miattam fog a maguk alá hugyozott vértócsájukban fenteregni...
  • banok
    ez kurva jó :P