2124
-
Na üdv. Szerintetek egy teljes eredeti Eminem gyűjtemény mennyit érhet ? Az összes kiadott lemez, plusz 1-2 bootleg használt, de megkímélt állapotban. Az Encore, és a Curtian Call limitált díszkiadásban, illetve a 11 lemezes Eminem The Singles maxicd is benne van a gyűjteményben. (egyedül az Infinite és a Relapse hiányzik) -
nem de rákeresek, nem árt egy kis nosztalgia :) -
Vágjátok a The Angry Blonde-ot? Dupla lemez 2003-ból, nagyon durva válogatás. Pont ezekért a trackekért bírom Eminemet. -
tengap lett 37 éves
-
Drake Ft. Kanye West, Lil Wayne & Eminem - Forever
-
-
Majd szólok Timbalandnak és Drenek... -
-
-
Üdv. mindenkinek!
A Raplace: Délvidék Hangjai nevű vajdasági Hip Hop / Rap együttes producert keres a jövőbeli munkáihoz!
Várjuk a jelentkezéseket a következő email címre:
roko.mackovic@gmail.com
Peace -
igen ez az új színpadi mozgás nekem is fura. -
Nagyon jó lett ez az új album, bár kicsit beteg és túlzottan ironikus. (vagy szimplán túl beteg? :D )
Sztem a mondanivaló változatlanul megtalálható a szövegeiben. Az állítólagos bonus track, a 'Be Careful What You Wish For' sztem elférhetett volna a lemezen mert kegyetlen jó lett.
A '3 a.m.' klippje kb olyan, mintha egy horror filmet néznék, a szövegnek is leginkább akkor van értelme ha ismerjük az életét és végighallgatjuk a lemezt, így önmagában sztem nem ad sokat. Viszont nagyon beleéli magát a színészkedésbe, tehát a klipp maga tetszik :D
A 'We Made You' túl bolondosra sikerült, a szám nem tartozik a kedvenceim közé, a klipp kicsit erőltetett.
A 'Beautiful' nagyon jó track, a klippje meg remélem csak valami előzetes reklámanyag, mert egyrészt nagyon vágott, másrészt nem adtak bele apait anyait.
A Relapse 2re kíváncsi leszek, nem bánnám ha (Eminem kárára sajnos) kiszivárogna. A Steve Berman skitben el is hangzik, hogy kész van a 2. lemez is.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de sztem kegyetlen szarul mozog a színpadon. Valamint, hogy kombináljak is egy kicsit, mintha igyekezne kerülni a szemével az erős fényeket. Hunyorít, könnyez néhány interjún. Eddig ilyesmit nem vettem észre tőle. -
wege #2032 nagyon gagyi!!!! -
mér csak az első két versszak van benne? -
Új Eminem klipp!!!!
Eminem - Beautiful
-
wege #2029 A nem jóját, ez az eminem nagyon kemény, most aztán jól átvert mindenkit. -
Eminem - Love You More ::: Nem saját készítésű home made videoklipp
-
He's back... -
noname023 #2026 EMiN3M-Welcome2Detroit -
akkor jó színész.
én bevettem, hogy tényleg berágott... -
Bruno (Sasha Baron Cohen - komikus) műsegge. -
ez kinek a segge egyáltalán ? -
merdo #2022 Igen igen, ez a kép a 2009-es MTV Movie Awards-an készült, de már mint kiderült Eminem azt nyilatkozta, hogy csak megjátszott volt az egész.
Mind 2-en akartak egy kis botrányt és ezt találták ki, miutána Eminem megjátszottan elviharzott a helyszínről a szállodába, vagy 3 óráig csak röhögött:D -
-
a myspace-en van pár video :] -
Eminemmel kínozták a foglyokat Guantanamoban
engem is, engem is!!!!! -
a My Darling is jó szám, főleg az utolsó versszaka :] -
they called the slim shady LP the greatest,
the marshall mathers was a classic,
the eminem show was fantastic
but encore just didn’t have the calibre to match it,
I guess enough time just ain’t passed yet
a couple of more years that shit would’ve been ILLMATIC
and 8 years later I’m still at it,
devorsed,
re-married,
a felon,
a father,
sleeping pill addict.
And this is real talk,
I feel like the incredible hulk,
my back has been broken I can still walk
kurvanagy :D
Careful What You Wish For, bonus track a Relapsen :] -
Talán az egyik legjobb track a Relapseről - Beautiful -
de telhetetlenek vagytok, még csak most jött ki a relapse, de már kell uj lemez. -
faja -
úgy tudom, hogy november körül lesz Relapse 2 -
biza lesz Relapse 2. -
akkor mivan? lesz meg egy lemez meg majusban? -
lehetett volna több ilyen is sztem, de nembaj, majd a 2-n x)
a másik nagyon nagy szám az Insane :] -
igen, nekem is az a track tetszik most a legjobban! -
én már most várom a Relapse 2-t, remélem az olyan lesz, mint a Beautiful :] -
3 zshsz de leszarom
meghallgattam a full albumot és szerintem egész jó, nem egy Marshall Mathers LP (nálam ez az etalon) de olyat már biztosan nem fog csinálni. -
youtube-ról törölve lett
Eminem - 3 A.M. -
szerintem nem olyan rossz.