2124
-
merdo #2084 Eminem feat Pink Won't Back Down: http://www.youtube.com/watch?v=6RYyp7vCmNU
Nagyot üt! Ti mit szóltok hozzá? Szerintem rohadt jó. -
#2083 Eminem tegnap franciaországban először előadta a Not Afraidet élőben...aztán a Stan-t és a Forever-ből az ő versszakát....kurvajó :D -
#2082 Friss információk érkeztek -
#2081 (a bannert lecseréltem volna már de nem férek hozzá az ftp hez lol:D) -
#2080 ez így már mindjárt jbban teccene csak hát fake :/ -
#2079 Ógyes ez a kép, kár hogy a tracklist nem egyezik meg azzal ami Eminem hivatalos oldalán van.
Az a ronda félkövér piros betű is jelzi hogy fan-art. -
#2078 ez amúgy miez?
ja és sztem mivel nemsokára itt az új album kéne egy új banner, mer a mostani eléggé nocomment :D
-
#2077 Szerintem még mindig olyan jó mint anno volt....volt egy hullámvölgy az életében amikor nem ment neki..
A Relapse-ben újra a Slim Shady érás rímelést és technikát hallhattuk az akcentussal...hogy most mi jön, azt nem tudom, de a Drop The World-ös sorai, a Despicable freestyle, és a friss dolgok alapján ez is jó lesz.
Az tény hogy olyan nem lesz már mint régen, hiszen ő is megöregedett, nyugodtabb lett talán az élete, és Proof elvesztése sokkal felelősségteljesebbé és érettebbé tette.
Az albumot megveszem mindenképpen... -
#2076 Szerinted itt nem Eminem fanok vannak?
Szerinted mi nem flesseljük a régi cuccait?
Ne legyél elvakult rajongó, már közel sem olyan jó Em, mint régen. Nem mondom, hogy egyáltalán, mert pl a Westwoodos freestyle amit köp, az nagyon kemény. Meg vannak jó dolgai, de ez a Not Afraid is egy fos. Ettől függetlenül meghallgatom a Recovery-t. Písz -
#2075 De idióták vagytok. Nagyon nagy Eminem rajongó vagyok, mióta az eszemet tudom csak Őt hallgatom. Na már most, mi van ha velük énekel most egy albumon?! Hallotátok már a zenéket róla?! NEM :P. Max egyet, a Not Afraid-et. Szóval mig nem hallotátok a zenéket az albumró, nem leugatni Eminemet! Peace! -
#2074 ilyenek meg hogy D12 vagy Dre meg sehol?:O itt is megy az elkurvulás látom -
#2073 pink? lil wayne? rinyanna? :O
ez csak valami vicc ugye? :S -
#2072 lil wayne -
#2071 Gyerekek... Megérkezett a Tracklist !!! -
#2070 Recovery Album borítók...ez már hivatalos :) -
#2069 nagyon gagyi :D
De bazz hogy Stat Quo meg kiadja a kezei közül a régi Emmel készített dalokat... -
#2068 semmi eminem nincs ebben, ez egy rakás szar. -
#2067 úristenbazdmeg -
Tesa901 #2066 A srác kajak, mint Eminem -
#2065 A Relapse az pont ilyen volt...és a Despicable freestyle is ilyen...hiába no..van akinek soha semmi sem elég jó -
#2064 nekem tetszik az új szám. -
#2063 fúj de tré ez az új szám. mi ez az alap? mi ez a refrén? legalább az akcentus elmarad most, de ennek az eminemnek már köze sincs pl a role model-es vagy a mindegymit freestyleozok csak vicces és beteg legyen slim shadyhez. azért az albumot leszedem majd. -
#2062 badass -
#2061 azám :D -
#2060 mekkora kurvajó ez a szám -
#2059 És itt is van a Not Afraid :) -
#2058 Kezdenek beindulni a dolgok ...itt egy hihetetlen vadonatúj freestyle 'Despicable' -
#2057 Eminem bejelentette a Recovery első dalát, ami pénteken fog debütálni.. -
#2056 B.o.B - Airplanes Part II Feat. Eminem and Hayley Williams -
remélem sokkal jobb lesz, mint a Relapse :D -
#2054 RECOVERY - június 22 ...bocsi az előzőért -
#2053 Hivatalosan be lett jelentve az új album : http://fightmusic.blog.hu/2010/04/14/eminem_recovery_hivatalos -
#2052 felraktam egy-két helyre bár nem hiszem hogy el fogják vinni, ez tényleg valami igazi rajongónak érné meg, abból meg itt kevés van.. na de nem is bánom :)
az ilyeneken meg nemtom hogy sírjak vagy nevessek, de inkább az utóbbi.. -
#2051 jó állapotban vannak, azzal nincs gond.
de szerintem hirdesd valami hiphop-os oldalon, vagy vatera vagy ilyesmi helyeken, ha még nem tetted meg. :)Ha igen akkor nem szóltam. -
#2050 30K? normalis vagy? ráadásul agyonhasznált. Max 10K-t ér az egész cucc, amugymegy letöltöd és ugyanott vagy. minden fentvan.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!piratebay.org -
Ár: 30000 Ft (több kép található a galériámban) -
#2048 ha valakit érdekel esetleg:
Eminem szinte összes kiadott lemeze, 8 Mérföld dvd, Fekete lelkű fehér rapsztár c. könyv és két Kazetta eladó ! A cd-k állapota használt, de természetesen mindegyik akadás mentesen műkszik. A lista:
# The Slim Shady LP (1999)
# The Marshall Mathers LP (2000)
# Devil's Night (2001)
# 8 Mile (2002)
# The Eminem Show (2002)
# Shady Records Mixtape, Dj Green Lantern (2003)
# Straight from the Lab (booklet, nem eredeti kiadás)(2003)
# The Singles (11 lemezes maxi cd pack, díszdobozban) (2003)
# D12 World (2004)
# Encore (Duplalemezes, díszdobozban fotókkal) (2004)
# Curtain Call: The Hits (Duplalemezes, díszdobozban) (2005)
# Eminem Presents: The Re-Up (2006)
+
50 Cent: Get Rich and Die Tryin' (2003)
Eminem - Fekete lelkű fehér rapsztár Viktória Kiadó (2004)
Encore és D12 World Kazettán
8 Mile DVD
Elérhettek itt priviben, vagy a 06203684538-as telefon számon.
Ha valamelyik kedves modit zavar ez, kérem szóljon priviben mielőtt törli. köszönöm -
#2047 The Way I Am -
#2046 egy kicsit pontosabban talán ? :D -
#2045 hát, többet mint 5 ft az biztos. :)