2124
-
#2004 nem vártam szinte semmit az albumtól, de pozitívan csalódtam. felidéz pár régi emléket, visszautal, pl "A lot of people ask me...", tiszta deja vu :D:D
az encore-nál simán jobb, már így első hallásra. -
#2003 mindenesetre már szedem a cuccot, ha legalább egy Encore szintet megüt már megérte (azér ott is volt egy-két odabaszós szám pl.: Yellow Brick Road ) -
#2002 1. akkor mégis miért tájékoztatsz minket ? aki bevan regelve úgyis vágja..
2. -.-
3. sima V-t nem ismered Véletlenül ? -
T O M #2001 Kezd tetszeni az új album.
Szerintem jók:
3am
My Mom
Insane
Hello
We Made You
Old Time Sake
Beautiful
Crack a Bottle
15-ből 8, nem rossz arány szerintem. -
#2000 na ne wárd Te se, meg senki más, hogy kap tőlem meghiwót bárhowa is :P -
#1999 na meghallgattam, elég kevés szám tetszik, jobbra számítottam :\
a Beautiful, az Insane meg az Old Time's Sake mindent visz nálam :] -
#1998 most töltöm, kiváncsi vagyok :] -
#1997 nCore -ra meghivo? -
#1996 Kint a RELAPSE! nCore-ra is ma rakták fel! .... leszedtem és tényleg az!!! -
#1995 a probléma ott adódik hogy ez már messze nem zene.. szétkokózott, piált fejével az unalom csúcspontján biztos rájött hogy "valamit majmolni kell hiszen én rapper voltam".. kár érte, nagyon kár.. -
#1994 Na most kérdem én, mi ez a zene ehhez képest? Forgot about dre -
#1993 ez ugyanaz -
merdo #1992 Bocsi, kicsit furcsán írtam, de a lényeg, hogy az az eredeti Eminem feat Dr.Dre - Old Times Sake az, amit én belinkeltem! -
merdo #1991 Hali Sambauer!
Nem tudom, hogy mi ez a cucc (Eminem feat Dr.Dre - Old Times Sake), de az tuti, hogy nem az eredeti, úgyhogy ne tévesszen meg senkit!
az eredeti Old Times Sake track!
Na erről van szó.ITT -
#1990 egyre jobban nem jön be ez a stílus -
#1989 Eminem feat. Dr. Dre - Old Times Sake -
#1988 Tényleg FAKE ... NE TÖLTSÉTEK!!! SORRY!!! -
#1987 tudtam előre, de azért gondoltam teszek vele egy próbát. kérlek szépen ez egy kibaszott nagy FAKE az egész Encore album átnevezve. Na sebaj amúgy se volt erre a gépre letöltve ez az album :P -
#1986 Megjelent az album!!!!!!!!!! De wegyétek meg!!! -
#1985 jó a klip, csak em stilusa nem tetszik ebben a számban. nem ezt az "Ass Like That"-es stilust kellett volna felvenni erre a számra, sztem nem illik a hangulatához.
dehát bele nyugszok, olyan mondhatni már zseniális trekket nem várok töle, mint pl anno a "Way I Am", "Real Slim Shady" vagy pl "Lose Yourself".
Az "Eminem Show" volt karrierje csucspontja, onnantól már lefelé ivel. azér kiváncsi leszek az albumra. -
merdo #1984 Jajjj ne...
Már megint egy ilyen ember? Wege egyáltalán minek jösz ide, ha nem csíped eminemet? Ez a fórum nem veszekedésre jött létre. -
wege #1983 te jó ég, van akinek tetszik ez a klipp????????? mondjuk azt sem értem, h vki h hallgathat nyomi-t. -
#1982 várható volt, hogy az idétlen klipp után jön a darkos. Mindig így csinálja. Egyébként jó klipp.
Észrevettétek, hogy ahogy Marshall öregszik úgy egyre magasabb lesz a hangja. -
#1981 a címek alapján a 3,14,15,16,17-re vagyok nagyon kiváncsi :D
amúgy kurvajó a klip :D -
merdo #1980 Ja igen, és itt van a HIVATALOS Relapse tracklista is!
01) Dr. West (Skit) 01:29
02) 3am 05:20
03) My Mom 05:20
04) Insane 03:01
05) Bagpipes From Baghdad 04:43
06) Hello 04:08
07) Tonya (Skit) 00:43
08) Same Song & Dance 04:08
09) We Made You 04:30
10) Medicine Ball 03:57
11) Paul (Skit) 00:19
12) Stay Wide Awake 05:20
13) Old Time’s Sake f. Dr. Dre 04:35
14) Must Be The Ganja 04:03
15) Mr. Mathers 00:42
16) Deja Vu 04:43
17) Beautiful 06:32
18) Crack A Bottle f. Dr. Dre & 50 Cent 04:58
19) Steve Berman (Skit) 01:29
20) Underground/Ken Kaniff 06:19 -
merdo #1979 Na hali itt az új Eminem - 3 A.M. klipp!
Szerintetek milyen? -
#1978 Ma jelenik meg az USA-ba a 3AM klipp! -
#1977 Eminem - 3AM -
#1976 lehet azé mer nem engedélyezett az országban :D akko meg ne kérdezz magyarokat :)
am itt egy jó minöségü vidi linke:
http://videos.onsmash.com/v/lFQbLXHBm5QJBzhW -
leviking #1975 nektek betölti?
mivel az a szar youtube meg az mtv is azt írja hogy nem engedélyezett az országban -
#1974 szerintem nem is kell hozzon újat Eminem, elég ha ugyan olyan zseniális lesz mint régen wolt és szerintem most megint összehozott egy szuper albumot, hosszú idő után :-P ez a klipp nagyon emlékeztet a Without me -re :D ... és ez csak pozitiv ... :) -
#1973 olyat csinálni* -
#1972 Tudtam, hogy nem fog már olyan csinálni, ami átütő és zseniális, képtelen már, az Eminem show környékén már elfogyott a kraft, ott még zseniális volt. De nézzük úgy, hogy ezzel sincs baj, nem játszik gengsztert, és pont olyan ami miatt sokat szeretik, mert vicces. Ne legyetek szűklátókörűek, jó az alap, beteg a szöveg. Olyan már soha nem lesz, mint régen, de ez a trekk kíváncsivá tett, várom a lemezt. -
#1971 nagyon nem jön be :\ -
#1970 akkor szerintem meg kéne beszélni, hogy mi legyen a banneron és aztán írni a bannerműhelybe :] -
#1969 EMINEM - WE MADE YOU -
#1968 dehogynem :P ... windows 7re nem tudok Photoshopot telepiteni :-( -
#1967 várom már ^^
az új albumhoz nem kéne egy új banner? :] -
#1966 Mindjárt új Eminem szám és videó! "We made you", a hivatalos oldalon van egy rövid videó amiben Em az új klippről beszél. -
#1965 Eminem hivatalos oldala is megújult!!!!