Eminem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ROKICA
De van amikor van...<#hehe>

Neked sosincs iskola hogy ilyenkor még fent vagy?

ROKICA
okééjj nekem mindgy:-)

mer nemtok eligazódni rajta..most látom elõször és ninsc kedvem leszedni azé,h elcsesszek utána vmit a gépen<#vigyor2>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

ROKICA
bocsesz jelszót nemtok mondani😞( de nemtom mérnemszereted a p2p progikat.. ha csak a lájmvájr -al van bajod akkor van még azon kívül rakás ami ugyanazt tuggya,,,

ROKICA
dettó pontosan..!

de nincs1tetves jelszó oda?:S mer ez a lájm ver vagy mi nem nagyon szedném le..csak1jelszó kellene...

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Fido4life
Jaja, ez a kedvenc szövegem tõle, annyira azonusolni tudok vele..

ROKICA
ezt a szöveget még akkor írta mikor egyáltalán nemvolt ismert... sõt a szöveg szerint még lemezszerzõdése se volt..

ROKICA
Fasza szám nagyon teccik a szövege:

ROKICA
le lehet szedni akármelyik p2p progival..
ajánlanám a Lime Wire -t
és DVD ket is...

ROKICA
váá!

Már rág láttam egy filmet : "Bölcsõd lesz a koporsód"
és az elején volt valami nagyon faja Eminem betétdal, régóta kerestem de nemrég találtam rá a címére.. és már le is szettem nagyon kira szaám!!
linket nemtok adni mert p2p vel szettem le de itt a címe:

Eminem feat DMX feat Obie Trice - Go To Sleep

vagy 8 mile film?<#vigyor2>

jax
Nincs valakinek Em DVD-je? Koncert vagy ilyesmi? Feldobhatná valahova, vagy link esetleg. Köszi.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

ROKICA
nemtom énse a jelszõt... de ha nemmegy akkor ott van torrent😊
vagy Lájm Vájr😊

ja igen és visszakerestem,de én meg várok a jelszóra...nem olyan fontos

EmIn3m02
mindegy lekaptam közbe torrentrõl

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

EmIn3m02
2-3oldallal visszább...

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

linket pls...

EmIn3m02
hallod az encore-nak mi a password-ja nemtudod? :S

te...az Encore még fenn van a rapidshire-n és,ha igen merre is?:S belinkelnéd?mer asszem elkavartam,vagy töröltem géprõl és ...és nemtom mi lett vele..<#shakehead>

elõre is thanks!<#wave>

ROKICA
oksá

hülyén köszönt be..én meg szóltam a modiknak, plrezli vagy ki pedig törölte a hsz-t..bár jómagam adtam volna neki1bünti pontot is - Papadoknak - mer nem tud rendesen fórumozni..de mind1

ROKICA
ki az a papadok? mit irt a már kitörölt 844-esben?😊

Fido4life
Kábé..

<#idiota><#rolleyes><#lama><#banplz><#idiota><#idiota>....máshoyg nem lehetett volna kérdezni?mondjuk normálisan?<#idiota><#banplz><#hehe><#lama>

Fido4life
"My tea's gone cold I'm wondering why I..
got out of bed at all
The morning rain clouds up my window..
and I can't see at all
And even if I could it'd all be gray,
but your picture on my wall
It reminds me, that it's not so bad,
it's not so bad.." <#papakacsint>

ROKICA
Jó kis képregény, gondolom felismeritek a képeket😄

ROKICA
ay uj bannerbe bekerült kedvenc eminem fan-om is: stanly😊

<#levele><#lama><#lama><#lama><#lama><#kocsog><#banplz><#taps>

ROKICA
"8. Nekem megvan eddig minden ami Eminemtõl megszerezhetõ: 7 DVD (menüs) 79 album 17 maxi és 6 db Live vmint kisebb DVD-n nem kiadott koncertek interjúk és az összes klipp
9. Nagyon gáz ha vki azzla keményít h sikerült megszereznie a 99'-es Guilty Conscience klippjét (az inkáb maradjon csöndben) és fõleg ha a Fight Musiccal jön amit cska 80 milliárdszor játszottak a TV-ben"

errõl beszéltem... én még tudok örülni egy 99'-es Guilty Conscience klippnek is.
és még a Fight Music-ot is most volt lehetõségem elõször látni...
TEHETEK ÉN ARRÓL HOGY VANNAK ILYEN KIS KÖCSÖGÖK AKIKNEK SOHA NEMVOLT MÁSDOLGUK CSAK EGÉSZNAP BÁMULNI AZ MTV-T????

ROKICA
Shady313 ezt írta nekem MSN-be:

"cska tudd
nekem megvna midnen Emtol
ami megszerezheto

úghyog ezt most benyaltad"
(és azonnal lement offline-ba)

én megpróbáltam veled rendesen dumálni de ha te állanóan a számaid és klippjeid sorolod... ezt még elviselem... de akármit mondok mindent megcáfolsz és nem akarod elmondani h miért.. csak annyit hogy: figyu, nincskedvemveledvitatkozni.

és csak hogy tudd: Attól még nemleszel kurvanagy EMINEM Fan ha megvan tõle az összes szám, klipp stb. ez a feeling nemcsak gyüjtögetésrõl szól.

Shady313
Má' boccs!
1. De te kezdtél el bazstatni
2. Én békepárti vok
3. csak segíteni akartam
4. Ha enm is ismered az albumot akkor mit pattogsz? Egy szóvla enm modnta senki h Freesytle szám csak h a The Freestyle Years albumról van... Az Outro is egy szám. Pl. a Marshall MAthers LP utolsó száma a Criminal mégsem Outro. A szám címe Outro de ha meghallgatod akkor észreveszed h egy szám
5. Elegem vna a nagyarcúságból
6. Akinek kellek kérjétek el Directoriustól az MSN címem
7. Van 150 MSN partnerem egyiknek sem volt baja velem cska D.-nek
8. Nekem megvan eddig minden ami Eminemtõl megszerezhetõ: 7 DVD (menüs) 79 album 17 maxi és 6 db Live vmint kisebb DVD-n nem kiadott koncertek interjúk és az összes klipp
9. Nagyon gáz ha vki azzla keményít h sikerült megszereznie a 99'-es Guilty Conscience klippjét (az inkáb maradjon csöndben) és fõleg ha a Fight Musiccal jön amit cska 80 milliárdszor játszottak a TV-ben
10. Peace all!

Fido4life
<#szomoru2>

ROKICA
és talán ha ilyeneket mondasz hogy van neki 7 perces száma, akkor jólenne megindokolni is egy számcímmel... látom te csak megcáfolni szertetsz másokat..😞
és a STAN amit mondtam az pl. épp 7 perc körüli...

nemkellett volna a Zene.net fórumáról hívni valakit is.. ott az egész fórumozás csak egymás basztatásáról szól... szal azthittem lehet kivétel😞

ROKICA
akár én is csinálhatok egy eminem remixet atomix mp3 al és lesz 15 perces..
a skit meg az outro az nemszám.. a D12 az nem egyenlõ Eminem-el..a Freestyle pedig elnyúlhat nagyon sokáig is.. én meg speciel EMINEM számokat kérdeztem..
szóval ahelyett hogy észnélkül okoskodnál talán olvasd el figyelmesebben amit írok..

Shady313
Na mindegy inkább nem írok mert látom nem nagyon bírja elviselni a pofámat a Directorius. DE Eminemnek RENDES száma is van 7 perc körüli... Na mindegy Bye all...

Shady313
miért talán az nem szám? 😛

ROKICA
A második pedig sztem a KIM.

ROKICA
Melyik a leghosszabb Em szám??(shady313 miatt kérdés módosítva<#wilting>)

Melyik a leghosszabb EMINEM szám?? (nem D12... nem freestyle...nem remix.. nem interju.. nem intro.. nem outro..)

Vagyis normális kereteken belül a STAN.

Shady313
Leghosszabb interjú (albumon) 3-as szám Art Mimicking Life 7:53 More Maximumról; Leghosszabb Outro: 20-as szám Outro 10:11 Don't Call Me Marshall Vol. 2; Leghosszabb D12 szám 16-os High 7:48 a The Dirtiest Dozen Vol. 2-ról; Leghosszabb Eminem szám 13 Throwin' Words 10:34 a The Freestyle Years c. albumról

jax
Az a leghosszabb.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

ROKICA
MELYIK A LEGHOSSZABB EMINEM SZÁM??

én eddig amit láttam leghosszabb az a STAN - 6:43

ROKICA
amúgy látom te a zene.net -rõl jöttél.. én írtam be oda a segélyhívást😊

DirectoriusPL

szal h teccik az SG?😊 ami itt van az egy szervezett közösség..én imádom😊

ROKICA
jaja tudom csak nemakartam keményen fogalmazni... mert én mégnemhallottam.. de aztmondták hogy olyan mint az egérnyöszörgés😊😊

Shady313
MÉGHOGY GAGYI?????!!!! OLYAN SZAR H AMIKOR MEGHALLOTTAM KIBASZTAM VOLNA AZ ABLAKON A LEJÁTSZÓT 😛 Nagyon szar a hangja, úgyhogy nem vezstettél semmit... De DVD nem cska azért jó mert magyar, Hanem ott vannak rjata za extrák.

ROKICA
nekem az egyik haweromnak volt meg a szinkronos(és sajnos még nemláttam)...

de aztmondták többen h Eminem-nek nagyon gagyi hangot adtak...😞

de az original hangal sztem jobb lehet, a sinkronos-t meg majd megszerzem h mégiscsak nézem avval is😊

Shady313
persze szinkronos

ROKICA
és megvan a 8mile magyar sinkronnal?

Shady313
Peace all! Nekem megvan az 8 Mile DVD-n... Megmég sok más is megvna Em-tõl 😛