2124
-
#1123 Nem vetted észre, hogy a 2. kép nem magába a filmbe van, hanem felvételek közötti kép? Em nézi a papírját, mindenki nevet. -
#1122 "Én úgy tudtam h azt jelenti h lese szarom" höhö.. nem szószerint kell lefordítani, de a "Leszarom" és a "Le se szarom" az ugyanúgy a "Nemérdekel" szinonímája szal kár ezen vitatkozni. -
#1121 Jaaa és ha van kedvetek nézzétek meg az oldalamat (még cska kezdeti a dolog de az észrevételeket a fórumba várjuk és stb stb stb :D) Igazából még nincs is sok minden fennt cska az összes kiadott lemez minden szir szarral együtt és 99-ig a dalszövegek... Ha gondoljátok tekintsétek meg .::<•::« ÊMiòêM ¡,K.¡ ª³iM ªH¡ÐY »::•>::. -
#1120 Hi nekem is a kedvencem a Just Don't Give A Fuck/Still Don't Give A Fuck. Én úgy tudtam h azt jelenti h lese szarom :S De ez enm biztos... Mert a leszarom meg úgy tom h úgy van h I give a shit. Különben nem tudtok valamit a The Re-Up-ról? Már nagyon várom de a francért csúszik a kiadása :S De tracklistje legalább már megvan... Különben az 8 Mile az feliratosan kötelező!! :D Nekem személyeszerint nem jött be a szinkron, dehát tényleg ki a franc adhatta volna elő Em-et... Ő a saját nyelvén a saját hangjával a király :D Különben nem oylan nagy baki de Yakooza amit betett, a 2. 8 Mile-os képnél ott a háttérben nem egy kamerás figyel be? :D Habár lehet h vki hobbyból a kajáskocsi udvaránál levő szövegeket veszi fel XD Na most cska ennyit akartam :) PEACE! -
#1119 Köszi :) az télleg jó szám :) -
#1118 egyik kedvenc számom az I don't give a fuck:)
azt jelenti hogy: "Nemérdekel" vagy "Leszarom" -
#1117 Jó képek
Nemtudja vki megmondani h mit jelent: I don't give a fuck? nem vok vmi jó angolos és ez elég sokszor szerepel a szövegekbe :) -
#1116 -
#1115 -
#1114 -
#1113 hát igen, de megkellett nézni szinkronosan is:P -
#1112 Ez egyértelmű :P :D -
#1111 Csöre Gábor.
Az 8 Mérföld feliratosan jobb.... -
#1110 az ki? -
#1109 Télleg? -
#1108 Cartman hangja szinkronizálta -
#1107 az igaz:) a CD kinez valahogy de vannak tiszta tiszta rip-ek, na mindegy ettol eltekintve ma neztem meg a 8 merfold-et magyar szinkronnal, nem is olyan rossz a szinkron mint sokan mondtak, nem a legjobb.. dehat eminemrol beszelunk ki kellett vona h szinkronizalja?? Majka Papa?? ugyanmar:) akarki csinata vona ugyanugy nemteccett vona.. -
#1106 Köszi :) -
#1105 boltból...:P Amúgy igen, elvileg picivel jobb a hang... Meg tök faszán néz ki a cd..:D -
Dexantreal #1104 .Encore megvolt, de elveszett asszem:S. -
#1103 :) Akko az Encore -t teszem fel előbb:) -
#1102 Az Eminem Show az eredeti (H):P az Encore nem teljesen van meg :( :)(magyarul elég sok szám hiányzik :S) -
#1101 há' nemtom:) majd a napokban felrakom a "The Eminem Show"-t, meg az "Encore"-t.. de gondolom azok már neked megvannak..:) -
#1100 Ez télleg jó szám :)
A többi albumot mikor rakod fel? :) -
#1099 Igazából a refrén teccik...:) -
#1098 Keep Talkin' az nagyonnan csuda egy szám egyszerűen király! -
#1097 Jaja, az nagyon teccik nekem is :D a Keep Talkin'-t most töltöm :P:D -
#1096 Meg a Keep Talkin':) -
#1095 a Good Die Young az viszont fasza:) -
#1094 Jah, akkor mind1.
Sztem azé Eminem nélkül is király szám de azé meglepődtem h nincs benne :)csak az introban vagy miben :):S -
#1093 nemtom, nem kerestem, nekem nem jön be annyira, ugye Eminem nem is van benne:( -
#1092 A Loyalty-nak nincs videoklipje? :S seholse találom :S -
#1091 Loyality rulz: !!Guess is BACKK!!
A Love Me az favorit! -
#1090 őőő mi a különbség az original cd ben és abban amit netről töltesz?:)
jobb a hangminőség? vagymi? mert én csak akkor vennék original CD albumot ha maga Eminem írja alá.... . -
#1089 Nekem csak 1 száma van meg, Hustler's Ambitions vagymi, nemtom h h kell írni :)
meg 1-2 szám amibe vendégszerepel (pl.: Love me, Fuck Murder Inc., Spend Some Time) már vagy 20 perce a Loyalty-t hallgatom :P nagyon király :D -
#1088 ja:-)
de ugy tervezem hogy folyamatosan frissül és bővül. de amugy énse szeretem 50 cent-et, és márcsak azér se nemhiszem h fel lesz rakva nemsokára, mert nincs egy 50 cent albumom se:P -
#1087 :D
Oké :), de nem baj ha nem marad hely :P -
#1086 van eredeti cd-d? honnan? -
#1085 Hát úgy hogy tetszőleges módon, oda adom neked az eretedi cd-t, te meg atsz érte ennyi és ennyi pénzt.. -
#1084 Shady Rec-es ő is.. én is utálom:-D
Majd felrakom először az összes Eminem számot, plusz pár más eggyüttes, + d12 albumok, és ha marad hely akko mehet a 50 cent is..