Eminem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Már rág láttam egy filmet : "Bölcsõd lesz a koporsód"
és az elején volt valami nagyon faja Eminem betétdal, régóta kerestem de nemrég találtam rá a címére.. és már le is szettem nagyon kira szaám!!
linket nemtok adni mert p2p vel szettem le de itt a címe:
Eminem feat DMX feat Obie Trice - Go To Sleep
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
vagy Lájm Vájr😊
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
elõre is thanks!<#wave>#wave>
got out of bed at all
The morning rain clouds up my window..
and I can't see at all
And even if I could it'd all be gray,
but your picture on my wall
It reminds me, that it's not so bad,
it's not so bad.." <#papakacsint>#papakacsint>
9. Nagyon gáz ha vki azzla keményít h sikerült megszereznie a 99'-es Guilty Conscience klippjét (az inkáb maradjon csöndben) és fõleg ha a Fight Musiccal jön amit cska 80 milliárdszor játszottak a TV-ben"
errõl beszéltem... én még tudok örülni egy 99'-es Guilty Conscience klippnek is.
és még a Fight Music-ot is most volt lehetõségem elõször látni...
TEHETEK ÉN ARRÓL HOGY VANNAK ILYEN KIS KÖCSÖGÖK AKIKNEK SOHA NEMVOLT MÁSDOLGUK CSAK EGÉSZNAP BÁMULNI AZ MTV-T????
"cska tudd
nekem megvna midnen Emtol
ami megszerezheto
pá
úghyog ezt most benyaltad"
(és azonnal lement offline-ba)
én megpróbáltam veled rendesen dumálni de ha te állanóan a számaid és klippjeid sorolod... ezt még elviselem... de akármit mondok mindent megcáfolsz és nem akarod elmondani h miért.. csak annyit hogy: figyu, nincskedvemveledvitatkozni.
és csak hogy tudd: Attól még nemleszel kurvanagy EMINEM Fan ha megvan tõle az összes szám, klipp stb. ez a feeling nemcsak gyüjtögetésrõl szól.
1. De te kezdtél el bazstatni
2. Én békepárti vok
3. csak segíteni akartam
4. Ha enm is ismered az albumot akkor mit pattogsz? Egy szóvla enm modnta senki h Freesytle szám csak h a The Freestyle Years albumról van... Az Outro is egy szám. Pl. a Marshall MAthers LP utolsó száma a Criminal mégsem Outro. A szám címe Outro de ha meghallgatod akkor észreveszed h egy szám
5. Elegem vna a nagyarcúságból
6. Akinek kellek kérjétek el Directoriustól az MSN címem
7. Van 150 MSN partnerem egyiknek sem volt baja velem cska D.-nek
8. Nekem megvan eddig minden ami Eminemtõl megszerezhetõ: 7 DVD (menüs) 79 album 17 maxi és 6 db Live vmint kisebb DVD-n nem kiadott koncertek interjúk és az összes klipp
9. Nagyon gáz ha vki azzla keményít h sikerült megszereznie a 99'-es Guilty Conscience klippjét (az inkáb maradjon csöndben) és fõleg ha a Fight Musiccal jön amit cska 80 milliárdszor játszottak a TV-ben
10. Peace all!
és a STAN amit mondtam az pl. épp 7 perc körüli...
nemkellett volna a Zene.net fórumáról hívni valakit is.. ott az egész fórumozás csak egymás basztatásáról szól... szal azthittem lehet kivétel😞
a skit meg az outro az nemszám.. a D12 az nem egyenlõ Eminem-el..a Freestyle pedig elnyúlhat nagyon sokáig is.. én meg speciel EMINEM számokat kérdeztem..
szóval ahelyett hogy észnélkül okoskodnál talán olvasd el figyelmesebben amit írok..
Melyik a leghosszabb EMINEM szám?? (nem D12... nem freestyle...nem remix.. nem interju.. nem intro.. nem outro..)
Vagyis normális kereteken belül a STAN.
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
DirectoriusPL
szal h teccik az SG?😊 ami itt van az egy szervezett közösség..én imádom😊
de aztmondták többen h Eminem-nek nagyon gagyi hangot adtak...😞
de az original hangal sztem jobb lehet, a sinkronos-t meg majd megszerzem h mégiscsak nézem avval is😊