Eminem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RIP Proof D12 Eminem Rest in Place

<#shakehead><#shakehead>

Underground Eminem Battles

ahamm...megnézem ma még azokat a múvikat

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

ROKICA
ROKICA
és akkor1normális is<#wink>

Eminem - Mockingbird

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

TrashGirls Eminem Loseyourself Parody

tudom, hogy nem kéne, de ezt muszály...sírtam is,meg röhögtem is mer ez naon lol...<#idiota><#idiota><#banplz><#hehe><#hehe><#vigyor2>

na ugye...inkább nem...majd nyomozok még msáhol is.

ROKICA
szerintem ha már annak nevezik:S

és ez biztos,h az?:S

ROKICA
hátha van türelmed akkor szedheted le darabokba rapidshare-ról....😊)

Itten

<#hehe>

ROKICA
Jaja de gondoltam hátha kell a link😊

mindenféle hülye múvik vannak fenn..ja meg szex...de én Eminem 8 mile-t keresem...

de yobb bann nélkül,mint bannal...<#wink>..linket meg thanks<#wave>

ROKICA
Ibron hawer.. hiszen mi leszarjuk a modikatX)

ROKICA
www.ingyenfilmek.hu

8 mile filmet mgé lelehet tölteni valahonnan?:S meg amúgiys....

tudtok vmilyen film warez oldalt?oké,ez nem Eminem téma,csak msn-n senki nem tud mondani..ha tudtok,akko pls pirivbe,mer a modik morcik lesznek....

Shady313
Ha esetleg valaki talál olyat amit ebben a felsorolásban enm lát pls szóljon! Ami Eminem az nekem kell és tuti nincs meg enkem minden :S

Shady313
Hi! Nekem ezek a klippek vannak: 50 Cent ft. Eminem - Gatman & Robin; D12 - Shit On You; Dr. Dre ft. Eminem - Forget about Dre; Eminem - Don't Approach Me; Eminem - When I'm Gone; Notorius BIG ft. Eminem - Dead Wrong; Obie Trice ft. Eminem - Rap Name; Royce Da 59' ft. Eminem - Rock City; Trick Trick ft. Eminem - Welcome To Detroit City; D12 - Fight Music; D12 - Purple Pills; D12 - 40 Oz; D12 - How come; D12 - My Band; D12 - Git Up; Eminem - The Real Slim Shady; Eminem - The Way I Am; Eminem - Stan; Eminem - Cleanin' Out My Closet; Eminem - White America; Eminem - Whitout Me; Eminem - Sing For The Moment; Eminem - Superman; Eminem - Lose Yourself; Eminem - Ass Like That; Eminem - Just Lose It; Eminem - Like Toy Soldiers; Eminem - Mosh; Eminem - Mockingbird; Eminem ft. Dr. Dre - Guilty Conscience; Eminem - Just Don't Give A Fuck; Eminem - Role Model; Eminem - My Name Is

ROKICA
Fido4life
Nekem volt és lesz is mindig az egyik kedvenc számom.. Tegnap a Teszkóban az egyik ruha boltban ment 😊

Fido4life
Yup' csak nekem mindig úgy volt meg, hogy a vége levolt vágva 😞

EmIn3m02
jó régen kedvenc számom volt

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

ROKICA
ezis egyik kedvenc számom:

ROKICA
hallotta már vaki ezt a számot: D12 - Fight Music??
Én most szedtem le a klippjét😊 szerintem nagyon jó a zene már régóta a kedvenc eminem számom.. a klipp az meg eszméletlen fasza..😊

Shady313
Jaa és az én cmíem akinek esetleg kell 😛 : [email protected]

Shady313
Hi! köszi a címet de amik ott vannak azok megvannak 😛 De azért kössz... Ingyenes albumok? Hmm... Annyira sok album nem kell szerintem mert vna egy pár 😛 Ha van MSN-ed és megadod a címed akkor megköszönöm. Esetleg lehet h én is tok vmit adni. Majd kiderül. Na Peace!

ROKICA
Amennyiben itt maradsz és fórumozol esetleg elintézhetünk valami ingyenes album letöltéseket😊

Fido4life
Pardon itt !

Fido4life
'Sup ? Dalszövegei fent vannak az ohhl-en !

Shady313
Peace! Imádom Emet és minden cuccát összeakarom szedni. Aki esetleg tudd segíteni albumokban dvdkben és dlaszövegekben annak elõre is köszönöm. Na én lépek is Peace!

ROKICA
Akkor kell az a sample site amit felraktam vagy nem?

banok
szerintem jó.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ROKICA
hát szerintem mindegy hogy mit használunk😊
ha akarod sajátkézzel összerakom azt amilyet akarsz.. de minek ha van template és még jol is nez ki....

jaj, hülye vagyok 😊 [email protected] az msn címem 😊

vagyél fel msnre, privibe ment msn címem

ne ilyen templatest használjunk. adj képanyagot és összerakom 😊

ROKICA
HOZOK!!

láttad az oldalamat teccik?

hozz embereket, ez így nem megy.

ROKICA
Na mivan akkor mindenki szabadságra ment?<#zavart2>

ROKICA
Nah! Hol vannak a népek a topicból???!

ROKICA
én igazán nemakarlak sürgetni de akkor most van? lesz? volt? vagymi?

ROKICA
ROKICA
most csak miattam igazán nemkéne de én csak elmondtam a véleményem ha van idõd vagy kedved akkor csinálj egy olyan jót mint az elõzõ😊

De akkor megcsináljuk a reklámmentesítést is?! ugye? az ugy tök originalnak nézne ki:..

ROKICA
vááá én most látom elõször ezt a flash-t már jóideje csináltam és kompin már nemvolt meg,, eszembejutott hogy ráraktam netre😊

meghallgattad az összes részt.. mert a kedvenc számaimból is a legkedvencebb részeimet vittem ebbe a flash-be😊

holnap csinálok egy jobb weboldalt

ROKICA
SZTEM MARADHAT ÍGY DE EGY KÉRÉSEM LENNE:

HA TUDOD AKKOR A SCROLLBAR-NAK A SZINÉT KICSIT JOBBAN AZ OLDALHOZ VINNI MERT IGY NAGYON NEMILLIK ODA KÜLÖNBEN FAJA😊

ROKICA
hát a szinek is jobbak voltak sztem.. meg ezek a képek emrõl nagyon gázosan néznek ki de mondom alapból nemrossz sztem pár átalakítással majnem olyan jó lesz mint a régi.. tényleg..

ROKICA
Okok lenyugodtam kicsit...😊 najó ha másnincs akkor ez is megteszi pár apró kijavítással😊 jobban megnézem nemrossz ez csak épp a régi jobban teccett bocs.

de tõlem maradhat ha a régit tényleg nemtod sehonnan elõásni😊

miért nem tetszik?