Eminem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az nem igaz, hogy a média nem játszotta Eminemet 2004-tõl annyira mint az azelõtti években" nemtom hol voltál 2001 -02 ben? vagy ne is mondjam 1999-et amikor a világ nagyrésze Eminemre figyelt... ahoz képest mamár.. de engem nemizgat mivel nekem teccenek a 2004-tõl készített számai is attól függetlenül hogy másnak esetleg nem..
"A lemezeladásai is csökkentek" oszt? akkor mindjárt nemfogom hallgatni<#szomoru1>#szomoru1><#zavart1>#zavart1>
te most komolyan.. ismerem afajtádat... 2000-res években "imádtad" em zenéjét, aztán ahogy esett vissza a lemezeladása vagy már most hogy "visszavonult" már unalmasnak momndod.. jólvan légy boldog😊
Qwerty4
nincs olyan hogy "lejárt lemez"! csak olyan van hogy valaki divatból hallgatott valamit, és amikor már nincs az a valami annyira a média közzéppontban akkor már rámondja hogy unalmas.. ez vagy te köcsög divatrapper!!! mennyél és halgassad azt amit most ad az MTV mert azt biztos más is hallgassa!
Qwerty4
ajánlom figyelmetekbe ezt a kis amatõr online rap magazin oldalt:
RapMagazin
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
1.mert már a bannerbe is beleírtam😄
2.mert ott nem banolnak majd engem
3.mert csak hogy legyen oszt kész
mindegy ha van kedved csinálj. képanyagot találsz google-n is..(image search)
szóval én ma már nem de holnap elkezdem saját erõbõl megcsinálni saját képõekbõl stb. szóval igényesre próbálom.
Fido4Life: téged is szívesen várunk a klub honlapjára hivatalos tagnak😊
meg mindenkit akivel itt témázunk a topicban😊
majd jelentem ha kész lesz..
gondoltam csinálni de azért megkérdezem: phpNuke az egy telepíthetõ honlap saját fórum modullal üzenõfal hírek. stb.. szóval az jobb lenne mint saját vagy ki mit gondol?
ﺷﺹﺿﻅﮗﭻﮇﮝﭨﭖﻬﻨﻪ
www.edomaajka.try.hu

ﺺﻀﺦﯧﮒﯢﱢﺈﺸ
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Nemtuggyátok Em-nek lesz -e új albuma? mert hamár ujra elvált Kim-tõl.. akkor lehet már dolgozik is az uj albumon😊
ﺺﻀﺦﯧﮒﯢﱢﺈﺸ
-hüpp_hüpp-
ﺷﺹﺿﻅﮗﭻﮇﮝﭨﭖﻬﻨﻪ