2124
  • Dexantreal
    Nem megy....az lenne a nickem még mindig, ha nem bannolták volna...
  • Fido4life
    azért megy itt skizo rendesen :D
  • Dexantreal
    Az is én voltam, de már nemtom...nemtok és kész vagy mi...gőzöm sincs miről beszélsz...nem baj, ott van YaakoZa oldal meg Shadyé, onnan szedjél.
  • JaBaRn #1200
    akkor ibron vgay ki volt :)
  • Dexantreal
    én? összetévesztesz szerintem valakivel, én csak azt a mixeltet tettem be
  • JaBaRn #1198
    Dexantreal nyomj be plz pár album linket mint régen. rapidshares-t.
  • Dexantreal
    Már pedig regnél gáz van, amúgy jó az oldal, hajrá. Ugyanis bejelöltem, hogy 13 múlottam sé elfogadom, tovább lépek, majd semmi.
  • Shady313
    Hmmm ez érdekes mert eddig nem volt gáz a regisztrációval.. és ahogy elnézem Kuci06-nak sikerült is. Sry de nem tom h mi lehet a gáz :S De thx h megnéztétek az oldalt. Mindent felakarok tenni amit feltudok, de lehet külön kérni is. Most egyenlőre a dalszövegekre koncentrálok mert az veszi a legtöbb időt igénybe. Különben a legtöbb lemezhez felrakom a borítóképet esetleg h néz ki a lemez (lásd Infinite) és ígyekezni fogok mindennel amivel csak lehet. A tippeket javasltokat írjátok le nyugodtan akár ide akár az én fórumomba. Bye
  • Dexantreal
    és hogy a rákba regeljünk?:P nem lehet regelni.
  • kuci06
    http://eminem313.extra.hu/
  • Fido4life
  • Shady313
    Az oldal címét meg tudjátok... De lehet h cska szándékosan átnéztek rajtam :S Nem tom... :(
  • Fido4life
    mi a cím ?
  • Shady313
    Sziasztok! Nem nézitek meg az oldalam? Fenntvannak a klippek lesznek feltöltések is (amit kértek) az összes dalszöveg (olyanok is amik szinte alig találhatóak meg). Csak kérdezem mert nem akarok sok felesleges munkát beleölni... Külnben a The Re-Up az Decemberben lesz kinnt. Éve elején még Júliusra volt ígérve aztán csúszott Októberre (ugye szegény Proof (RIP) miatt ) aztán mostmeg Decemberre... Egy kőkemény számot már közretettek a neten. Az is több mint a semmi és tessék neki örülni Ha gondoljátok bármelyik lemezt feltöltöm ami az Eminem lemezek között van (a honlapomon) valamint megvan (sztem) az összes D12 lemez is (tán 3 maxit kivéve XD) csak a listáját még nem tettem fel az oldalra. Cska ennyit akartma nem is akartam zavarni. Sziasztok!
  • Dexantreal
    YakooZa: hogy lehet oldaladról letölteni a D12 albumot és mikro lesz fennt az Encore?:P Végülis örülök, hogy egyáltalán ezek fenn vannak, de, ha megígérted... a D12-nél meg ismeretlen zenei formátumú kis fehér papír fecni ikonnal tölti le vagy mi.
  • toysoldier
    Az a Re-Up lesz vagymi az új albuma
    türelmes vagyok én:P csak ha már aszonták nekem h okt 20-a akkor már várom nagyon és nem szeretném hogyha csúszna/meg se jelenne.
    (vki nem csinálna nekem egy Eminemes logót?^^)
  • Dexantreal
    Nem is hallottam róla, hogy lesz új albuma. De majd csak kijön, légy türelemmel:P.
  • toysoldier
    Nekem aszonták h okt.20-án jön ki az új albuma, ez igaz? és az magyarországon vagy az usában? (bocsi ha nagyon hülye kérdés:D)
  • Dexantreal
    Ja, ok.
  • YakooZa
    ezt sasoljátok!!!
    http://www.allhiphop.com/hiphopnews/?ID=6155
    http://www.freep.com/apps/pbcs.dll/article?AID=/20060919/NEWS99/60919028

Eminem Presents: The Re-Up ???:-)
  • Fido4life
  • Fido4life
    1-et, de megúsztam, mert rendes volt a modi :)
  • YakooZa
    oh nekem volt már rakásszor benne részem:P
  • Dexantreal
    Jó-jó, tudom, csak felfigyeltem rá. Na és, akkor nem is jöhettél fórumra? Mer 5 büntipont mittomén hány hét kihagyást jelent.
  • Fido4life
    hát igen, de ez már a múlt :)
  • Dexantreal
    5-5=5-t akart lenni,sry.
  • Dexantreal
    Mekkora lol vagy már....kérni bünti pontot...és bevágtak 5-5, merhogy 1-t nem lehet

Forrás bünti pontok topik:

2006. okt. 01. 22:52 | Privát | Galéria | Válasz | #9350

Fido4life Dátum: 2006.10.01. 22:42 Adta: Pheel
    "kérek 1 büntipontot"
    Csak ötöt lehet kapni. Kérésre

• Dexantreal
    Ok, csak majd nyomd be mégegyszer a honlapod címéd, ha fenn lesz Encore és ezer thanks!
  • YakooZa
    direkt linket tud adni valaki,,,?? teccik a video,, elég lassan megy nálam de kellene az mp3,,,
  • Fido4life
    Jaj de jó szám ez :D
  • jax
    Come on and rock with meeeee
  • Fido4life
    Royce da Fáv Nán :D
  • jax
    Nem ismered a Rock City-t ?
  • YakooZa
    Van egy freestyle om Royse Da 59 vs. Eminem az qrva jo!
  • Fido4life
    Eminem - Eminem is back (2004) <-- ezen van rajta
  • Fido4life
    Azt az elöbb hallgattam, kurva jó ! Kár hogy össze veszett Royce Da 59-al :(
  • Fido4life
    Ez igaz, de én jobban szeretem az olyan számokat amik egyből megfognak.. a Yellow Brick Road pedig ilyen :) Az Evil Deeds pedig nekem nem jön be igazán :)
  • YakooZa
    mi? azmi?
  • YakooZa
    Now Playing : Eminem - White America
  • jax
    Now Playing: Rock City