2124
-
#1243 Az jó lenne :) akkor jövőhét pénteken viszek magammal zsét a suliba és a hatodik óra után megyek a Mammuthba megvenni^^ -
#1242 elméletileg 20 adikán.:) -
#1241 Jaja, a You Don't know az nagyon odabasz sztem is :DDDD (most is épp az szól :D)más számot nemtok a Re-Up ról (de én nem szeretném letölteni előre^^ ezt is csak azért szedtem le mer nagyon kiváncsi voltam h mit alkottak :D) és akkor most hanyadikán is jelenik meg pontosan?? -
#1240 Nagyon faja a "You Dont Know"!
Esetleg van még a láthatáron letölthető új szám a Re-Up ról..?? -
#1239 peace -
#1238 Na mosmtár végképp nem fog menni mert az oldalt regelősre tettem... Annyi cuccot tettem fel h ezért regalább már egy reget kérek... Ez van. Peace! -
#1237 Valamiért nem műxik a dolog hogyha a linkre kattintasz... :S Ezért másoljátok ezt be címnek és úgy menni fog: http://eminem313.extra.hu/page.php?155
És boccs! Hi! -
#1236 Eminem Feat... Oldalon megis nézhetitek a Smack That-et (csak alul katt a Smack That gombra) Sok sikert! ;) A Letöltésekhez pedig felnyomtam a Promo-t de azt csak regisztrált tagok érhetik el. A reggel sztem nincs gáz mert azóta már több ember is regisztrált, én is megnéztem ha gond vna magatoknál keressétek. Sajnos IE-rel kicsit gázos az oldal (tippem sincs miért :S) mert szétcsúszik. A Firefoxot ajánlom hozzá mert azon teljes mértékben optimális. Na ennyit erről :) Akkor akit érdekel nézze meg. Uff! -
#1235 Nekem megvan Klipp is teljesen, meg a You dont know promoja is. Feltöltöm az oldalamra és szedhetitek is. Peace! -
#1234 Akon egy vicc számomra, így elég nehéz elképzelni eminem et egy Akon "szám"-ba...:))
kár hogy lassu a netem, el se indul az online video:( -
#1233 http://rapidshare.de/files/34930643/Eminem_feat._50_Cent__Ca_his___Lloyd_Banks_-_You_Don_t_Know__DIRTY_.mp3 -
#1232 i saw that -
#1231 Oh shit! Guess who's back?
Most láttam a Viván egy új Akon számot, amiben rappelt Eminem is! Itt van a szám Eminem része. -
#1230 honnan töltötted le a "You Don't Know"-ot?
be tudnád linkelni, csak azt az egy számot.. -
Dexantreal #1229 Ok. -
#1228 nyugi megjavitom... wma ban lehet majd leszenni mindenik d12 szamot a d12 world albumrol.. -
Dexantreal #1227 Akkor se értem. Abba van és fehér szar:S... -
#1226 Hát tul. képpen nem lehet tudni, de ha mixtape lesz akkor nagyon feldobott mixtape mert eléggé bevan harangozva mindenhova... Új szám az tuti lesz rajta hisz ott van pl a You Dont Knownak a promoja ami elméletileg egy új szám a The Re-Up-ról. Aztán majd kiderül de én izgulva várom bármi legyen is az :) -
#1225 valaki tudja? mert én mixtape-t olvastam valahol...
-
#1224 ez a Re-Up csak valami mixtape lesz vagy lesz rajta uj szám is?
-
#1223 miben van mitmondtam?:) és mi?
-
Dexantreal #1222 Ok....bár asszem abba van, amit mondtál:S:....na majd megnézem. -
#1221 Hát leszeded, (save target as). és aztán a leszedett file-nek a formátumát ami ismeretlen átírod .wma nak, a d12 albumnál.
szóval le kell szedned először de lehet h korigálom eztet a hibát.. -
Dexantreal #1220 Hogyan és hol nevezzem át?:S -
#1219 akinek DIRECTORIUS, vagy YakooZa, vagy Rokica adott linkeket az nekem köszönnye... -.-
Ja és az oldalamra most pakolgatok majd egyszerre nyomom be a linkeket, és akinek olyan ismeretlen formátumú a D12 album az csak nevezze át az extenziót .wma -nak:) -
#1218 De mind1 is mer már találtam egy másik helyen :D -
#1217 Má meg nem hozza be...előszőr jó volt, má meg vmi olyat kér h jelentkezzek be...(vagy nemtom, csak gondolom, szart se tudok németül...) -
#1216 http://www.youtube.com/watch?v=QP8eCMoe8hc 313 !!! -
Dexantreal #1215 Ja. -
#1214 tök jó az Encore, minden fikázás ellenére -
Dexantreal #1213 ... -
#1212 >.< -
Dexantreal #1211 :P. Egyébként csak ez a nick téma lezárva, az Eminem a francokat. -
#1210 -.- -
Dexantreal #1209 Nem vagyok se Rokica, se kutyika, se mittoménmi, se YakooZa, nekem csak és kizárólag egy nickem volt ezen kívűl amit bannoltak, az pedig nem más, mint az Ibron! Téma lezárva, kész vége. -
#1208 Köszi -
#1207 tessék : szöveg -
#1206 A You Don't Know-hoz tud vki adni szöveget? mer én még nem találtam -
#1205 Ja nekem directorius adta a linkeket :) -
#1204 akkor vagy keverlek, vagy te voltál Rokica.. akkor pedig Yakooza :D