Eminem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
szinte tudtam,h te vagy Rokica,láttam bannolva lettél...lehet,h ezt a neved is fogják...:S....remélem nem.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
a Rokica nevemmel már nem birok többet írni mert megölték... szal ez nem duplikáció csak ujrakezdés a halál után..
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
Ha lesz mixtape akkor lesz uj album is remélem...😊
Brain Damage - nekem is az a favorit mostanában..: )
Meg a "Who Knew"..
De van egy nagyon faka szám az ENCORE-on a "Love You More" most elõvettem és kurvajól szól😊
De elõtte a Jim Carrey is pofázás is jó... 😄DD
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
A Role Model is kibaszott nagy szám!
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
Eminem fellépett valami díjátadón 2000-ben, elõadta a Real Slim Shady-t, meg a Way I Am-et. Na, az a legdurvább, hogy amikor a Real Slim Shadyben ahhoz a részhez ér hogy: " és hallgassam, hogyan vitatkoznak, hogy Christina kit szopott le elõbb" ekkor kezel Christina pasijával! Azér ez mekkora már, nem!? Ráadásul ezután jönnek ezek a sorok: "Te kis kurva, szidj csak az MTV-n..."
Szal, ez kibaszott nagy.
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
Én is most leginkább azt hallgatom.
Tegnap este volt Bet Awards (dijátadó asszem), ahol Busta Rhymes meg haverjai nyomják elõször a I Love My Check majd a Touch It számokat, és a Touch It végén rappel Shady is! Leszedtem az elõbb videót és tényleg!
Ha kell, adok linket a videóhoz.