2124
-
#1283 Igaz, hogy Slim változott az évek során, de hiszen ő is ember!! Engem nem zavar mert én meghallgatom a régi lemezeit is. Ha akartok klasszikus Eminem-et hallgatni akkor hallgassátok meg a 2006-os Freestyle Manual c. albumát. Sztem az nagyon ütős... De ha meghallgatjátok a régebbi lemezeit az is kárpótol... De kell örülnünk az új Slim Shadynek is. Én is várok mondjuk egy olyan számot mint anno az If I Get Locked Up Tonight vagy az egiyk kedvencem a Murder, Murder. Sztem Eminem stílusa az évek folyamán komolyodott. Mostmár oylan komoly embernek néz ki de annak idején meg ilyen bulizós pörgős emberke volt. Az igazság az h sztem felnőtt ő is. A Shake That nekem sem nagyon tetszik de a You Don't know-val és a Smack That-el nincs bajom... De a Drama Setter nálam a nyerő a mostani időkből :) Meg még sok más is :P Na csak ennyit Peace! -
#1282 Szvsz a Curtain Call-al semmi probléma nincs, ha megvan mind a 2 disc. Jó, mondjuk a Shake That helyett lehetett volna valami jobb számot összepakolni. -
#1281 Ez a Curtain Call azért jobban is összelehetett volna állítani :/ -
#1280 Jah az is elég jó volt, de az igazi ténleg a Marshal Matherses Eminem volt :) Asszem :) Slim Shady szerintem meg nem lehetne, max ha kicsit vékonyítanak a hangján :) -
#1279 A hangja miatt még igazán lehetne Slim Shady :D
Szvsz is visszatérhetne Marshall vagy még az Eminem Show-beli Eminem is (nem az "új" Encore-os). -
#1278 Hát Slim Shady biztos nem, hiszen a hangja is mélyült az évek során :) De egy Marshall Mathers igazán visszatérhetne ám.. -
#1277 Nekem egyáltalán nem tetszik a "You Don't Know", még a Smack That is jobb...
Hiába, Eminem már soha nem lesz többet Slim Shady...
(bár ne legyen igazam) -
#1276 Azt gondoltam, mondjuk a katz.ws-ről lehet lehúzom :P -
#1275 Az nekem megvan, tök jó. :D -
#1274 Slim Shady EP (nem LP !!) -
#1273 nincs mit csak szóljatok h mi kell ;) -
Dexantreal #1272 Nemtom :S...de már bejött az oldal és le is töltöttem, jó ez az Encore. Ezer thanks! -
#1271 Igazából nem tom h mi lehet a gáz mert ezeket a visszajelzéseket eddig cska tőled kaptam :S Milyne böngészőt használsz? -
Dexantreal #1270 Tök lassan hozza be:S... -
Dexantreal #1269 Thanks! Megyek tölteni -
#1268 http://eminem313.extra.hu -
Dexantreal #1267 Mi is a honlapod?:S -
#1266 Én már rengeteg helyen kerestem de még utánajárok mégegyszer hátha meglesz valahol. (igaz kb már 2-3 hónapja nem kerestem :D) -
#1265 LOL akkor már tuti leszedtem volna ha tudnám XD De ha esetleg megszerzed szólhatnál nekem is ;) Köszi :D -
#1264 és esetleg vhol nincs fent a dévédés? :) -
#1263 sajnos a DVD nicns emg nekem de a 2 CD-s rippelt változat megvan -
#1262 "Live From New York City" <--- esetleg vhonnan le lehet tölteni? mer kiváncsi vagyok rá :) -
#1261 A Videográfiában már a DVD-ket is megcisnáltma félig. Akit érdekel megnézheti az eddig elkészített remekművet -
#1260 már le is szedtem :D -
#1259 Na fenntvan a várvavárt :) Sziasztok! :) -
#1258 Sajnos még 50 perc mire feltölti a cuccot :( Elég ramaty a feltöltésem nekem is :S Meghát a fájlok is nagyok... -
Dexantreal #1257 Nemtom nekem miért nem engedte:S... -
#1256 oké az encoreban bennelesznek a borítóképek is és ugye a 2 lemez és beregellek akkor Dexantrealnak -
Dexantreal #1255 Hmmm....oké, de megoldható lenne, hogy mára megszüntesd azt, hogy letöltésnél ne csak regeltek tölthessenek? Mer az még mindig problémás szerintem:S.....vagy regelj helyettem Dexantreal néven pls. Encore az kéne. -
#1254 Oké, köszi -
#1253 Na kb 3-ra fenntlesz az Encore mostmár cska megkell várni míg feltölti... -
#1252 És a nevem Shady313 --->> 313 mint Detroit körzetszáma -
#1251 Felrakhatom az Encore-t ha gondoljátok. Bonus lemezzel együtt felnyomom és bedobom a borítóképeket is. Különben most készítem az oldalon a DVD-k részt úgyhogy majd meglehet tekinteni h mégicsak mik készültek Emről ;) Addig is Peace az Encore-t meg töltöm. -
#1250 azaz:) -
#1249 Hát ha előbb felteszi akkor tőle töltöm, nekem mind1 :) (behalok, megint a You Don't Know megy :DDDDD 50 ebbe a számba teccik,jól nyomja sztem, de Em szokás szerint aláz :P:D) -
#1248 háh:)
há ahogy akarod ha nekeed nem sürgős:)
de lehet hogy SHADY131 majd előbb felteszi az oldalára, nembiztos.. -
#1247 Köszi, de majd inkább tőled töltöm le :) -
#1246 nemtudom, talán ha nem fog szarni a netem, emígy is 7 kbs a fel/le töltési sebességem.. .. de még szaraxik is a netem állandóan akadozik stb. namost kilátásban van nemsokára jön az ADSL akkor több eséllyel töltögetek fel majd..:)
addigis ha kell az encore akkor ittvan link ahonnan le-emelheted:
ENCORE
A RAR kód:
www.slovenske.tk -
#1245 Az Encore-t mikor rakod fel a honlapodra? :P -
#1244 :)