2124
  • Shady313
    Különben az Encoret és a Curtain Callt nem nehéz emgszerezni Limitedben. Nekem a D12 kéne abban a Limitelt változatban, amikor nem 2 CD-t kapsz hanem egy CD-t és egy DVD (D12 World). Az Eminem Show Limitelt DVDje is kéne :(
  • Shady313
    Na de nekem még ünnepekkor sincs erre pénzem :P
  • Fido4life
    Én se vok vmi gazdag, de erre vannak az ünnepek, ilyenkor feltáplálhatom magam cd-kel :)
  • Shady313
    400 darabot kéremszépen :) És eleinte csak kazin és bakeliten árulták. (mert ugye ez egy demo anyag volt Drenek) Mostanában lett kiadva CD-n és abból vna sok. Pl nézd meg eBay-on vagy vmi magyaron. Sztem fenntlesz. Különben szerencsés vagy h erre van pénzed én sjanos csóró gyerek vok De informatikai úton szerencsére sok midnen megvan. Pl elég részeltes képeim vannak a infinite-ről :P
  • Fido4life
    Én mindig a legjobb kiadásokban próbálom megszerezni az albumokat, az Encore, és a Curtain is Limitedben van meg Csak sajna az Infinite-t nem lehet sehol se kapni, olyan keveset gyártottak belőle..:(
  • Shady313
    Asszem az Infinite-nek sikerült megcsinálnom a legbővebbre a borítóképeit :D Sztem nézzétek meg nekem bejön XD
  • Shady313
    JÉZUS ISTENEM!!!! BOCCS DEAXANTREAL MOST VETTEM ÉSZRE H KÉRTED AZ 8 Mile-t!!! JUJJ DE GÁZ :S Melyiket tegyem fel az egy lemezeset, vagy a 2 lemezes OST-t?
  • Shady313
    Nekem sajnos cska az Eminem Show vna meg eredetiben :'( De cuccokat minél többet megekarok szerezni. Nem adom fel. Én olyna vok mint egy hülye BOT. Pásztázom a netet a cuccok után és amit tok megszerzek. Én nem cska kamuból akarom megcsinálni "Magyarország legnagyobb Eminem-fan siteját". Még a végén a világ legnagyobbja lesz XD. Na mindegy a lényeg az az h valóban van néhány cuccom de sajnos csak virtuálisan
  • Fido4life
    Te honnan szereztél ennyi cuccost ? Azt hittem ezekhez lehetetlen hozzá férné.. Akkor neked az Infinite is megvan eredetiben ?
  • Shady313
    Ha esetleg kéne vkinek a The Slim Shady EP-hez a bakelitképek is meg az Encorehoz az Inside és a bakelitkép az szóljon nyugodtan. Vagyis gyakorlatilag amihez kell ahhoz megpróbálom megszerezni/vagy ha megvan akkor adhatom nektek a képeket. Eddig rengeteg lemez borítójának a képének vagyok tulajdonosa, egészen 1988-ig visszamenően. A Crackers 'n' Cheese-t meg felraktam
  • Shady313
    Wazz ezer thx! De mivel halálom majd meg???
  • Shady313
    Na szóval (már leírtam de hátha mostmár észreveszitek :D) a The Re-Up valószínűleg témnyleg cska Dec. 5-én jelenik meg. Elég ha csak logikusan gondolkozunk. Ha a közeljövőben lenne kiadva, akkor már az egész lemez kilenne szivárogva neten. Ha más nem csak fake lemezek, de még olyan sincs!!! Tehát sztem sajnos várnunk kell Decemberig
  • Shady313
    Hi! Felrakom az oldalamra és veheted is le!
  • YakooZa
    valaki tudna a Crackers 'n' Cheese cimű számhoz linket adni?(mp3)
  • YakooZa
    szasz! beraktam az oldalad a bannerbe:)
  • YakooZa
    nekem is nagyon teccenek:)
  • toysoldier
    fúú..Welcome to Detroit az mennyire teccik :DDDD meg a You Don't Know is :DD az télleg kár h "csak" ennyi a szövege bennük de az amennyi van az szvsz nagyon üt :DD
    de kijöhetne már a Re-Up!! már nagyon várom és mindenhol más megjelenési dátum van :S (most is olvasok 1 olyat h December 5-én jelenik meg :SSS)
    most akkor mikor?
  • YakooZa
    Nekem nagyon teccik Eminem "uj" stílusa, ami a You Don't Know ban és a Welcome To Detroit ban van... . de nagyon teccik az a stílus is ami a Role Model ban vagy a Stan ben volt.. . Csak sajnálom hogy Eminem nek ilyen kevés szövege van a You Don't Know ban, de az ő része nagyon állati jó.. igy tovább Em:)
  • báttyó02
    Eminem_50_Cent_Lloyd_Banks_And_Introducing_Cashis-You_Dont_Know-(Promo_CDS)-2006-RNS\
  • toysoldier
    Császtok! nemtudjátok akkor pénteken télleg mejelenik a The Re-Up???

Qurva jó szám a Puke :D (sztem:D)
  • Dexantreal
    Ja most jó.
  • Shady313
    na fennt van :D Remélem mostmár jó lesz :s
  • Shady313
    Szerencsére cska a feltöltések és a Slim Shady EP-t elméletileg 15 perc múlva szedhetitek is... A többi később kerül vissza... Különben mindennek megvan a promoja mert nálam az is alap dolog :) Sőtt h könnyebb legyen elmondanom h mim van akkor azt mondom h minden amit a lemezek és a dalszövegek részbe tettem... Így legalább biztos h léteznek (hiszen nekme megvannak) :)
  • Dexantreal
    Még jóhogy lekaptam Encore-t, mikor feltetted. Egyébként az a Promo a You Don't Know-s szám, na ott az Acapella nagyon állat. Egyik kedvencemé vált a szám. Egyébként részvétem, szar lehet, hogy minden elveszett.
  • Shady313
    Sajnálom most fél hatig várnotok kell :( Nem tehetek róla
  • Fido4life
    ajj
  • Shady313
    behalok mert az összes feltöltésem elszállt ami fenntvolt :@
  • Shady313
    vmi gáz vna a fájlal... sztem tölthetem fel újra :S
  • Shady313
    a hiba javítva ezer boccs
  • Shady313
    sorry tényleg a hibát rögtön javítóm
  • Fido4life
    404 :(
  • Shady313
    na fennt is vna akinek esetleg kéne a Slim Shady EP...
  • Shady313
    Egy óra és fennt van
  • Shady313
    Oké akkor majd szólok, ha fellesz töltve.
  • jax
    Küldeném ezt a számot a ma szülinapos Eminemnek, barátaimnak, szüleimnek és mindenkinek aki szereti!
  • Dexantreal
    Happy Birthday Eminem!
  • Fido4life
    Aha elfogadnám ! Amugy HBD !
  • Varga10
    By Szalkó
  • Varga10
    Boldog születésnapot Slim Shady!
  • Shady313
    A Slim Shady EP esetleg kell még, cska mert nem voltam itthon :S