Eminem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jax
Nem vetted észre, hogy a 2. kép nem magába a filmbe van, hanem felvételek közötti kép? Em nézi a papírját, mindenki nevet. <#szomoru1>

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

YakooZa
"Én úgy tudtam h azt jelenti h lese szarom" höhö.. nem szószerint kell lefordítani, de a "Leszarom" és a "Le se szarom" az ugyanúgy a "Nemérdekel" szinonímája szal kár ezen vitatkozni.

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

Shady313
Jaaa és ha van kedvetek nézzétek meg az oldalamat (még cska kezdeti a dolog de az észrevételeket a fórumba várjuk és stb stb stb 😄) Igazából még nincs is sok minden fennt cska az összes kiadott lemez minden szir szarral együtt és 99-ig a dalszövegek... Ha gondoljátok tekintsétek meg .::<•::« ÊMiòêM ¡,K.¡ ª³iM ªH¡ÐY »::•>::.

Shady313
Hi nekem is a kedvencem a Just Don't Give A Fuck/Still Don't Give A Fuck. Én úgy tudtam h azt jelenti h lese szarom :S De ez enm biztos... Mert a leszarom meg úgy tom h úgy van h I give a shit. Különben nem tudtok valamit a The Re-Up-ról? Már nagyon várom de a francért csúszik a kiadása :S De tracklistje legalább már megvan... Különben az 8 Mile az feliratosan kötelezõ!! 😄 Nekem személyeszerint nem jött be a szinkron, dehát tényleg ki a franc adhatta volna elõ Em-et... Õ a saját nyelvén a saját hangjával a király 😄 Különben nem oylan nagy baki de Yakooza amit betett, a 2. 8 Mile-os képnél ott a háttérben nem egy kamerás figyel be? 😄 Habár lehet h vki hobbyból a kajáskocsi udvaránál levõ szövegeket veszi fel XD Na most cska ennyit akartam 😊 PEACE!

toysoldier
Köszi 😊 az télleg jó szám 😊

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

YakooZa
egyik kedvenc számom az I don't give a fuck😊
azt jelenti hogy: "Nemérdekel" vagy "Leszarom"

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

toysoldier
Jó képek <#worship>
Nemtudja vki megmondani h mit jelent: I don't give a fuck? nem vok vmi jó angolos és ez elég sokszor szerepel a szövegekbe 😊

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

YakooZa

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

YakooZa

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

YakooZa

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

YakooZa
hát igen, de megkellett nézni szinkronosan is😛

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

toysoldier
Ez egyértelmû 😛 😄

banok
Csöre Gábor.
Az 8 Mérföld feliratosan jobb....

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

YakooZa
az ki?

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

jax
Télleg?

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Fido4life
Cartman hangja szinkronizálta <#nyes>

YakooZa
az igaz😊 a CD kinez valahogy de vannak tiszta tiszta rip-ek, na mindegy ettol eltekintve ma neztem meg a 8 merfold-et magyar szinkronnal, nem is olyan rossz a szinkron mint sokan mondtak, nem a legjobb.. dehat eminemrol beszelunk ki kellett vona h szinkronizalja?? Majka Papa?? ugyanmar😊 akarki csinata vona ugyanugy nemteccett vona..

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

toysoldier
Köszi 😊

Fido4life
boltból...😛 Amúgy igen, elvileg picivel jobb a hang... Meg tök faszán néz ki a cd..😄

<#eljen>.Encore megvolt, de elveszett asszem:S.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

YakooZa
😊 Akko az Encore -t teszem fel elõbb😊

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

toysoldier
Az Eminem Show az eredeti (H)😛 az Encore nem teljesen van meg 😞 😊(magyarul elég sok szám hiányzik :S)

YakooZa
há' nemtom😊 majd a napokban felrakom a "The Eminem Show"-t, meg az "Encore"-t.. de gondolom azok már neked megvannak..😊

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

toysoldier
Ez télleg jó szám 😊
A többi albumot mikor rakod fel? 😊

YakooZa
Igazából a refrén teccik...😊

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

YakooZa
Keep Talkin' az nagyonnan csuda egy szám egyszerûen király!

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

toysoldier
Jaja, az nagyon teccik nekem is 😄 a Keep Talkin'-t most töltöm 😛😄

YakooZa
Meg a Keep Talkin'😊

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

YakooZa
a Good Die Young az viszont fasza😊

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

toysoldier
Jah, akkor mind1.
Sztem azé Eminem nélkül is király szám <#eljen> de azé meglepõdtem h nincs benne 😊csak az introban vagy miben 😊:S

YakooZa
nemtom, nem kerestem, nekem nem jön be annyira, ugye Eminem nem is van benne😞

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

toysoldier
A Loyalty-nak nincs videoklipje? :S seholse találom :S

YakooZa
Loyality rulz: !!Guess is BACKK!!

A Love Me az favorit!

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

YakooZa
õõõ mi a különbség az original cd ben és abban amit netrõl töltesz?😊
jobb a hangminõség? vagymi? mert én csak akkor vennék original CD albumot ha maga Eminem írja alá.... .

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

toysoldier
Nekem csak 1 száma van meg, Hustler's Ambitions vagymi, nemtom h h kell írni 😊
meg 1-2 szám amibe vendégszerepel (pl.: Love me, Fuck Murder Inc., Spend Some Time) már vagy 20 perce a Loyalty-t hallgatom 😛 nagyon király 😄

YakooZa
ja:-)

de ugy tervezem hogy folyamatosan frissül és bõvül. de amugy énse szeretem 50 cent-et, és márcsak azér se nemhiszem h fel lesz rakva nemsokára, mert nincs egy 50 cent albumom se😛

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

toysoldier
😄
Oké 😊, de nem baj ha nem marad hely 😛

YakooZa
van eredeti cd-d? honnan?

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

Fido4life
Hát úgy hogy tetszõleges módon, oda adom neked az eretedi cd-t, te meg atsz érte ennyi és ennyi pénzt..<#lama>

YakooZa
Shady Rec-es õ is.. én is utálom:-D
Majd felrakom elõször az összes Eminem számot, plusz pár más eggyüttes, + d12 albumok, és ha marad hely akko mehet a 50 cent is..

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

toysoldier
50 pezó is Shady Record-os? (tõle nem kell felrakni, utálom 😛😄)

YakooZa
eredetiben? azt hogy?<#hehe>

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

YakooZa
nincsmit majd teszek fel még sokféle rap albimokat zenéket fõleg Shady Records😊

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

toysoldier
Ez a Loyalty nagyon király szám 😄 köszi mégegyszer a linket <#worship>

toysoldier
Köszi^^

Fido4life
Ez az album nem kell valakinek eredetiben ?

toysoldier
Nekem adhacc 😊

YakooZa
csinalgatok egy rappes oldalt, meg nincs rajta semmi de mar felpakoltam a D12 WORLD albumot... szal ha valakinek kell adhatok linket😊

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

YakooZa
😊

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-