Eminem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jax
Come on and rock with meeeee

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Fido4life
Royce da Fáv Nán 😄

jax
Nem ismered a Rock City-t ?
<#wow1>

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

YakooZa
Van egy freestyle om Royse Da 59 vs. Eminem az qrva jo!

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

Fido4life
Eminem - Eminem is back (2004) <-- ezen van rajta

Fido4life
Azt az elöbb hallgattam, kurva jó ! Kár hogy össze veszett Royce Da 59-al 😞

Fido4life
Ez igaz, de én jobban szeretem az olyan számokat amik egybõl megfognak.. a Yellow Brick Road pedig ilyen 😊 Az Evil Deeds pedig nekem nem jön be igazán 😊

YakooZa
mi? azmi?

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

YakooZa
Now Playing : Eminem - White America

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

jax
Now Playing: Rock City <#ravasz1>

YakooZa
jó kinek mit,, nekem állandóan a hangulatomtól függ hogy épp melyik eminem számot hallgatom...

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

Fido4life
Eminem - Puke

YakooZa
Now Playing: Eminem - Words Are Weapons

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

jax
Végülis az igaz, hogy minél többet hallgatsz egy számot, vagy egy elõadót, annál jobban megszereted. De mondom, szvsz inkább Evil Deeds.

YakooZa
felteszem majd holnap a honlapomra, igazabol mar az EMINEM SHOW is fennvan de meg nem raktam ki linket... szoval ha nemsürgõs akkor holnapra tudok adni linket,,😊

Now Playing : Eminem - 911

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

Fido4life
én imádom..

Valaki eltudná tölteni az Encore-t? Elveszett...

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

jax
Nemtom, de én valahogy nem tudom megszokni azt a számot. Inkább Evil Deeds.

Fido4life
Now Playing: Eminem - Yellow Brick Road

YakooZa
ja levettem az "albumot", sok szamot rajta most hallottam eloszor fasza!

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

banok
én se

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Én nem mindegyiket.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Fido4life
Ezeket a számokat ismerem..

banok
leszedtem én is. ez egy összeeszkábált izé. de azért jó <#eljen>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Aha, de vigyáõzz. Nekem is csak 14 szám van rarban pff...azért jó számok.

YakooZa
azért mert ez a boritón a kép már régota megvan nekem, a többi meg photoshop... ha hivatalos lenne sztem igényesebb lenne, na de igaz, pár szám nincs meg nekem se, szóval letöltöm asszem..

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

Lehet, de sok szám nincsen meg nekem ebbõl😛.

YakooZa
szerintem fake album... mármint csak valaki neten összeállította azt mutogassa..
mert a "borító" nem valami....

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

Mittudomén, most szedem, de valaki írta gigán, hogy csak 14 szám van neki a rarba:S pff....

YakooZa
összeállítás vagy uj számok is vannak rajta?

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

<#eljen>Gigacenteren találtam. 2006-os album elvilleg<#eljen>.

01 - Countdown.mp3
02 - Get My Gun.mp3
03 - 9-11.MP3
04 - Rap Game.mp3
05 - Words Are Weapons.mp3
06 - Welcome To Detroit.mp3
07 - 1 Day At A Time.mp3
08 - Slow Your Role.mp3
09 - Go To Sleep.mp3
10 - Say My Name.mp3
11 - Defence.mp3
12 - Renegade.mp3
13 - Don't Approach Me.mp3
14 - The Sauce.mp3
15 - Keep Talking.mp3
16 - Fight Music.mp3
17 - 40 Oz.mp3
18 - We All Die One Day.mp3
19 - We Ain't.mp3
20 - One Shot 2 Shot.mp3

http://rapidshare.de/files/34863115/Eminem_-_Get_The_Guns.rar

YakooZa
valaki tuggya hogy meliyk szám megy ennek az oldalnak a hátterében? csak egy részlet van belle és le akarnám szedni az eredetit szerintem fasza.😊

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

YakooZa
link? mp3?

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

jax
Ma vettem észre, hogy a szám, ami ez alatt a videó alatt megy az Proof-Forgive c. száma, ami Proof albumán van rajta.

Hajrá<#eljen>

YakooZa
Az eminem reszlege egy teljes Eminem Fan Page lesz😊 rakas EMINEM szamot is le lehet majd tolteni...

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

YakooZa
Nahh amirõl beszéltem, ittvan az az oldal, amit csinálok, még nemkész csak felraktam igy fog kinézni, csak még berakom hogy lehessen letölteni + pár extra infót a rapperekrõl..

http://www.rapperz.extra.hu/

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

YakooZa
Abbol a divX bõl amit nemrég néztem:

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

YakooZa
Faja..

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

YakooZa
nemtom, lehet, de van valahol egy 8mile mix is (soundtrack 8mile)

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

De mikor busszal megy, akkor is szól ez a mix.

kuci06
szóval van valami ilyesmi mixem: <#falbav><#banplz>
Lose yourself remix pt.1

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

kuci06
mixem <#buck>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

kuci06
dehát ez nekem valami ilyesmi mix! mindjárt fel is töltöm!

YakooZa
persze h rövid, ezt a 8 mérföld filmbõl vágtam ki, az a rész amikor eminem Lilly ágya mellett fejhallgatóval írja a szöveget a végül megnemvalósult Demo-hoz...

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

Jaja, jó<#eljen>. Csak rövid.

YakooZa
A 8mile ban kurvajó az a "mix" amikor eminem írja a szöveget, a lose yourself kezdeti változatát..😊
MP3
Nagyon atom, szinte veri az igazi Lose Yourself-t.😊

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

😛<#eljen><#hehe>:

Shady313
LOL Tényleg... Én is a legkisebb nyomorék részleteket nézem de ami a szemem elõtt vna azt nem látom <#falbav> Különben nem vitatkozni szeretnék cska mondtam <#rolleyes>