2124
-
#1363 nekem megvan az album mp3 ban:) az is van olyan jó:) -
Eminem The Marshall Mathers papírtokos kifogástalan állapotú, szinte új Lp+Bonus2Cd met eladnám!!!
e mail: [email protected]
vaterán is fent van:
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=13619029 -
#1361 oops.. najó ezért kell kiírnod az oldaladra apró betűkkel, h épp csak kiolvasható legyen hogy:
"az oldalon található file-k csakis kategorizálás céljából lettek feltöltve, letölteni szigorúan tilos".. ilyesmi kiskapuk vannak, de megértelek énse tölteném fel akármien gyors nettel hónapokig tart:)
jobb ez igy ahogy megoldottad..:) -
#1360 fogjuk rá.... Tudok egy nyomós okot... Eminemből CSKA az mp3mba tömörített lemezek foglalnak 16 GB-ot ;) Na szasz nincs is miről beszélni, hacsaknem tárhelyet bérlek.... Jaaa vagy csinálok meg extra.hura vagy 20 oldalt... Akkor elképzelhető. Különben ezeknek jogi háttere is van... Nem elég h megvan az összes Vinyl és lemez, de még mellé a borítók és dalszövegek is megvannak. Jaa és ez nem kis kollekció... Sztem ha meglátná maga Em sztem kitérne a hitéből és nem hinne a szemének... Cska h kicsit sztároljam magam :P Szal túlzásokba ne essünk, kérni lehet de ne azt h "mindent tegyél fel" mert az extra.hu jogszabályábna benne vna az is h EGYETLENEGY mp3-mat sme lehet feltenni... Szal én most kicsit áttöröm a jogi dolgokat és nem akarom h egyszer fogják a gépemet és a netem és elviszik ezzel a mondattal: "a bíróságon találkozunk". És sajnos sokan azt hiszik h ez kamu... Mindaddig amíg a haverjának el nem viszik a gépét... Pont ezért. Szal sry... -
#1359 jahh, én azthittem hogy mindent felteszel és otthagysz:(
mert ha csak igy "megbeszélésre" lehet letölteni az nemstósz:)
mi a baj? nincs hely az ftp-n? vagymi? -
#1358 Sztem a törölve egyértelműen kifejti h törölve XD Ezért nem lehet már letölteni.... Mindent cska egy hétig hagyok fennt. -
#1357 SHADY313 a honlapodon, probaltam a letöltéseket de :
"Crackers 'n' Cheese (törölve) (1994) a The Bassmint Tapes-ről ~ Lemezinfó, Dalszöveg (feltöltve: 06/10/20 törlés: 06/10/26)"
:(( -
#1356 :) -
wege #1355 Kösz, hogy segítettetek.Egyébként Shady a te honlapodat már egy ideje nem tudom haszálni valamiért. Még a Mozilla Firefox-al se.Nagy kár, mert nagyon tetszik az oldal!Szerencse, hogy a Slim Shady EP-t még lebírtam tölteni. -
#1354 [URL=http://rapperz.extra.hu]rapperz page -emen rajta van , a "Get The Guns" ben, kulon letölthető:)[/URL] -
#1353 Hi persze!!! :D Ha engem megkérsz rá szívesn feltöltöm XD Különben ez a szám elég sok lemezen rajta van :) -
wege #1352 Bocs, hogy 2x küldtem el. -
wege #1351 Csá mindenkinek!
Valaki megtudná nekem mondani, hogy honnan tudnám megszerezni Eminem és Jay-Z Renegad című zenéjét? Előre is kössz! -
wege #1350 Csá mindenkinek!
Valaki megtudná nekem mondani, hogy honnan tudnám megszerezni Eminem és Jay-Z Renegad című zenéjét? Előre is kössz! -
wege #1349 Csá mindenkinek!
wege #1348 Csá mindenkinek!
#1347 :) -
#1346 nah az elöbb néztem meg nem tom már hanyadjára az 8 Milet :) -
#1345 nagyon teccik az oldal gratula latogatni fogom garant.! -
#1344 -
#1343 Huhh háát az a képregény nekem is kéne... DE sajnos nem hiszem h bárki is bescannelte volna, vagy feltette volna netre :( De ha rábukkantok akkor pls mondjátok meg nekem is :P Sőtt ha DVD-ket tudtok mondani az is jó lenne mert abból is összeakarom szedni midnet :P Előre is thx a helpet Bye! -
solarys #1342 Hello mindenki! Valaki nem tudna linket adni ahonnan letudnám tölteni Eminem In My Skin című képregényét plz help! Előre is kösz! -
#1341 nem, abban nem lesz baseball, és sztem nem is ilyen lesz...ha olvasgattál még az oldalon vissza, akkor ott voltak hírek még a videóval kapcsolatban....állítólag okt.30 -
#1340 ümm jah, az Encore meg a Curtain is elég jól néz ki Limitedben :) -
#1339 Nem baj, msotmár biztos h a limitedet veszem :D mer olyanom még nincs^^
de most h belegondolok télleg ilyesmik lehetnek a limitedben -
#1338 nincs mit, ez nem több mint csak 1 elképzelés, szal ne vedd biztosra amít írtam :D -
#1337 Ok, köszi
akkor megpróbálok olyat venni mer ienem még nincs :D -
#1336 hát gondolom olyasmi lesz mint az eddig Limitedek szal jah: plusz cd, díszdoboz stb. -
#1335 És az mit tartalmaz? plusz számok vagy van hozzá vmi xtra?
#1331 és a teljes videó kb mikorra várható? meg abba ugye nem lesz baseball? :) -
#1334 5000-nél biztos nem lesz drágább, max a Limited Edition.. -
#1333 Nemtom, vmelyik nem olyan régit (2004-2005)
én mindenképp megveszem, már félre is raktam rá a pénzt :DD
de azé remélem nem lesz olyan drága max 5 ezrem van rá kb :S -
#1332 Hi! ÖÖÖ konkrétan melyik koncertjét is? :D Különben én valszeg letöltöm mivel nincs rá pénzem. Tom h szemét dolog dehát mittok tenni??? Nekem muszály lesz valahogy meghallgatnom!!! -
#1331 'You Don't Know' "videópremier" --->> 187fightmusic -
#1330 eminem fanok nézzetek be a http://187fightmusic.uw.hu -ra :) ...ilyen még nem volt :)187 Fight Music -
#1329 Szasztok :)
Tud vki adni 1 linket ahonnan le tudnám tölteni 1 nem olyan régi koncertjét?
Lehetne már dec 5. :D
Ti megveszitek a Re-Up-ot vagy letöltitek? -
#1328 "Mommy" -
#1327 Azért nagyon bírom ezt a fórumot mert itt normális ember vannak és olyan cslaádia az egész... Mki segít mkinek -
#1326 azaz! Shady FOREVER!!! De ezért máskor írj bővebben :D Jaaa és üdv köztünk :) -
dzsanesz #1325 Eminem rulz ;) -
#1324 Mind a kettő megvan de csak rippelt aviban :( Pedig a klippek rajtavannak DVD minőségben. ami azért nem mindegy...