2124
-
#1403 nem, csak mi nem warezolunk nyíltan. A Letöltések menüben, a fórumban egy 68 megás jó minőségű videó formájában megtalálható :) ....mov (quicktime) formátumban -
#1402 elérhető volt? megnézni flash online player en szar grafikával, ami melelsleg nekem be se jött:/
-
#1401 Re-Up sehonnan...torrenten van már fent egy FAKE dolog, szal azt nem érdemes :) ......a You Don't Know pedig...hát mit mondjak? ...már a megjelenés napján elérhető volt a 187fightmusic-on is :D -
zsolt2800 #1400 Nem tudjáto a The re up cimű albumot honnan lehet letölteni? -
#1399 emberek, letölthető a You Dont Know FULL Video klip az oldalamról,
a Re-Up is fel fog kerülni majd ha kijön rögtön, addig is akinek még nincs nmeg a klip annak:
www.rapperz.extra.hu -
#1398 vagy esetleg a Smashtime Radio Shade 45 Edition? -
#1397 Get The Guns? :-) -
#1396 Ügyes vagy, én majd csak akkor mikor megjelenik. -
#1395 Höh én má leszedtem az új albumát!
Jó kis válogatás. -
#1394 az mar valami:) -
#1393 komoly :) ....egy klippforgatáson mutatta még nagyon régen :) ....és nyomott is rá egy csókot xD -
#1392 telleg? -
#1391 nemhiába anno Britney Spearses rímfüzete volt :D -
#1390 jaja, sztem bejött nekie -
#1389 sztem épp arra izgul -
#1388 Hát amiket Em mondott neki/róla a számaiban, azok után nem hiszem hogy lefeküdt volna vele... -
#1387 letöltöttem eMule val a You Dont Know klippjét, jó minőségben.. rendes méretben még jobb nézni:) -
#1386 úgy -
Dzsénó #1385 Miért valószínűtlen? azt a kurvát már mindenki mebaszta szerintem :D -
#1384 ha még nem basz*a meg akkor majd előbb utóbb.. -
#1383 Mit szóltok ahhoz, hogyEm azt nyilatkozta a héten, hogy megb*szta Britney, Mariaht és Tara Reidet. Az első eléggé valószínűtlen.... -
Dzsénó #1382 Nekem nagyon tetszik a klipp. -
#1381 Nézd meg a Snoop Dogg - Vato (animated) klippet! Az nekem most nagyon bejön
Amúgy megnéztem az új klippet, és elég jóra sikeredett -
#1380 hűűű...elnézéstelnézést...neharapd le a fejem :) - manapság tényleg nincs jó rap klip....ilyen kis Chamillionaire-ek meg nyávogós Akonok vannak xD -
#1379 és?
"Eminem része nagyon cool.. nagyon mozisan van megcsinalva, nem tudom mihez hasonlítani nagyon eredeti.. sztem per pillanat a legjobb klipp a rap világban.."
montam olyat h ez eddig a legjobb?
az eredetiséget nem ugy értettem hogy ők találták ki az egészet, hanem hogy rap zenében ilyen klippet még nem láttam, úgyhogy sztem eredetit alkottak, és nincsenek szerencsére incut videk a bárányok halgatnak original filmből.. hanem nagyon profin van átrakva eminem szerepébe... tehát eredeti, nem sablonos klipp ezért mondtam hogy nem tudom mihez hasonlítani! azért nem mondtam hogy ez eddig a legjobb. mert ezt nem tudom összehasonlítani a többivel, ha összehasonlítanám akkor rosszul is csinalnam...
!
-
#1378 azért van ennél jobb is. (azaz volt Eminemnek)...az emindem részét pedig a Bárányok Hallgatnak filmhez lehet hasonlítani, mivel azt másolta le xD :D -
#1377 na láttam a video-t. you tube-n... sztem eszméletlen!!
50 cent nek meg a többinek ez volt eddig a legjobb klippje.
Eminem része nagyon cool.. nagyon mozisan van megcsinalva, nem tudom mihez hasonlítani nagyon eredeti.. sztem per pillanat a legjobb klipp a rap világban.. -
#1376 Nekem nem nagyon jön bejobbra számítottam, de a szám az nagyon teccik, és remélem az album is nagyon jó lesz :) -
#1375 úgylátom per pillanat, hogy a google törölt....de velem ne tol ki :) ....figyeld az oldalt, mert ott van a videó :) -
#1374 csak nem inudl:((( -
#1373 nem indul:( de még várok hátha -
#1372 You Don't Know videó a 187 Fight Music-on :) -
#1371 találtam egy nagyon faja net rádió csatornát!
nem eminemes de nagyon jo rappek mennek rajta csekkoljátok:
http://fatratradio.primcast.com:8680/ -
#1370 tutkirály, siker lesz a rap horizonton, rapperek! ezt kell utánozni! -
#1369 megjelent egy 15 másodperces előzetes az "eredeti" You Don't Know videóklippből ...nézzétek meg a 187 Fight Music-on :) -
EMEncore #1368 -
#1367 Obie Trice - Rap Name <---- amugy ez egész jól szól :) -
#1366 -
#1365 szerintem nem kötekedésből írta, ergo nem érdemelne ilyen választ... -
#1364 "nekem megvan az album mp3 ban"
kit érdekel?
(nekem is +van)
"az is van olyan jó:"
???
mármint miben, hangminőségben?
(abban biztos)
ez most egy eredti lemez, szép kiadásban...