Eminem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shady313
nincs mit csak szóljatok h mi kell 😉

Nemtom :S...de már bejött az oldal és le is töltöttem, jó ez az Encore<#eljen>. Ezer thanks!<#wave>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Shady313
Igazából nem tom h mi lehet a gáz mert ezeket a visszajelzéseket eddig cska tõled kaptam :S Milyne böngészõt használsz?

Tök lassan hozza be:S...

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Thanks!<#wave> Megyek tölteni<#eljen>

Shady313
http://eminem313.extra.hu

Mi is a honlapod?:S

Shady313
Én már rengeteg helyen kerestem de még utánajárok mégegyszer hátha meglesz valahol. (igaz kb már 2-3 hónapja nem kerestem 😄)

Shady313
LOL akkor már tuti leszedtem volna ha tudnám XD De ha esetleg megszerzed szólhatnál nekem is 😉 Köszi 😄

toysoldier
és esetleg vhol nincs fent a dévédés? 😊

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Shady313
sajnos a DVD nicns emg nekem de a 2 CD-s rippelt változat megvan

toysoldier
"Live From New York City" <--- esetleg vhonnan le lehet tölteni? mer kiváncsi vagyok rá 😊

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Shady313
A Videográfiában már a DVD-ket is megcisnáltma félig. Akit érdekel megnézheti az eddig elkészített remekmûvet <#zavart1>

toysoldier
<#worship> már le is szedtem 😄

Shady313
Na fenntvan a várvavárt 😊 Sziasztok! 😊

Shady313
Sajnos még 50 perc mire feltölti a cuccot 😞 Elég ramaty a feltöltésem nekem is :S Meghát a fájlok is nagyok...

<#eljen><#wave> Nemtom nekem miért nem engedte:S...

Shady313
oké az encoreban bennelesznek a borítóképek is és ugye a 2 lemez és beregellek akkor Dexantrealnak

Hmmm....oké, de megoldható lenne, hogy mára megszüntesd azt, hogy letöltésnél ne csak regeltek tölthessenek? Mer az még mindig problémás szerintem:S.....vagy regelj helyettem Dexantreal néven pls<#hehe>. Encore az kéne.

toysoldier
Oké, köszi

Shady313
Na kb 3-ra fenntlesz az Encore mostmár cska megkell várni míg feltölti...

Shady313
És a nevem Shady313 --->> 313 mint Detroit körzetszáma

Shady313
Felrakhatom az Encore-t ha gondoljátok. Bonus lemezzel együtt felnyomom és bedobom a borítóképeket is. Különben most készítem az oldalon a DVD-k részt úgyhogy majd meglehet tekinteni h mégicsak mik készültek Emrõl 😉 Addig is Peace az Encore-t meg töltöm.

YakooZa
azaz😊

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

toysoldier
Hát ha elõbb felteszi akkor tõle töltöm, nekem mind1 😊 (behalok, megint a You Don't Know megy 😄DDDD 50 ebbe a számba teccik,jól nyomja sztem, de Em szokás szerint aláz 😛😄)

YakooZa
háh😊
há ahogy akarod ha nekeed nem sürgõs😊

de lehet hogy SHADY131 majd elõbb felteszi az oldalára, nembiztos..

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

toysoldier
Köszi, de majd inkább tõled töltöm le 😊

YakooZa
nemtudom, talán ha nem fog szarni a netem, emígy is 7 kbs a fel/le töltési sebességem.. .. de még szaraxik is a netem állandóan akadozik stb. namost kilátásban van nemsokára jön az ADSL akkor több eséllyel töltögetek fel majd..😊

addigis ha kell az encore akkor ittvan link ahonnan le-emelheted:

ENCORE
A RAR kód:
www.slovenske.tk

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

toysoldier
Az Encore-t mikor rakod fel a honlapodra? 😛

YakooZa
😊

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

toysoldier
Az jó lenne 😊 akkor jövõhét pénteken viszek magammal zsét a suliba és a hatodik óra után megyek a Mammuthba megvenni^^

YakooZa
elméletileg 20 adikán.😊

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

toysoldier
Jaja, a You Don't know az nagyon odabasz sztem is 😄DDD (most is épp az szól 😄)más számot nemtok a Re-Up ról (de én nem szeretném letölteni elõre^^ ezt is csak azért szedtem le mer nagyon kiváncsi voltam h mit alkottak 😄) és akkor most hanyadikán is jelenik meg pontosan??

YakooZa
Nagyon faja a "You Dont Know"!

Esetleg van még a láthatáron letölthetõ új szám a Re-Up ról..??

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

YakooZa
peace

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

Shady313
Na mosmtár végképp nem fog menni mert az oldalt regelõsre tettem... Annyi cuccot tettem fel h ezért regalább már egy reget kérek... Ez van. Peace!

Shady313
Valamiért nem mûxik a dolog hogyha a linkre kattintasz... :S Ezért másoljátok ezt be címnek és úgy menni fog: http://eminem313.extra.hu/page.php?155
És boccs! Hi!

Shady313
Eminem Feat... Oldalon megis nézhetitek a Smack That-et (csak alul katt a Smack That gombra) Sok sikert! 😉 A Letöltésekhez pedig felnyomtam a Promo-t de azt csak regisztrált tagok érhetik el. A reggel sztem nincs gáz mert azóta már több ember is regisztrált, én is megnéztem ha gond vna magatoknál keressétek. Sajnos IE-rel kicsit gázos az oldal (tippem sincs miért :S) mert szétcsúszik. A Firefoxot ajánlom hozzá mert azon teljes mértékben optimális. Na ennyit errõl 😊 Akkor akit érdekel nézze meg. Uff!

Shady313
Nekem megvan Klipp is teljesen, meg a You dont know promoja is. Feltöltöm az oldalamra és szedhetitek is. Peace!

YakooZa
Akon egy vicc számomra, így elég nehéz elképzelni eminem et egy Akon "szám"-ba...😊)

kár hogy lassu a netem, el se indul az online video😞

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

toysoldier
http://rapidshare.de/files/34930643/Eminem_feat._50_Cent__Ca_his___Lloyd_Banks_-_You_Don_t_Know__DIRTY_.mp3

Fido4life
i saw that

jax
Oh shit! Guess who's back?

Most láttam a Viván egy új Akon számot, amiben rappelt Eminem is! Itt van a szám Eminem része.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

YakooZa
honnan töltötted le a "You Don't Know"-ot?
be tudnád linkelni, csak azt az egy számot..

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

Ok.

YakooZa
nyugi megjavitom... wma ban lehet majd leszenni mindenik d12 szamot a d12 world albumrol..

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

Akkor se értem. Abba van és fehér szar:S...

Shady313
Hát tul. képpen nem lehet tudni, de ha mixtape lesz akkor nagyon feldobott mixtape mert eléggé bevan harangozva mindenhova... Új szám az tuti lesz rajta hisz ott van pl a You Dont Knownak a promoja ami elméletileg egy új szám a The Re-Up-ról. Aztán majd kiderül de én izgulva várom bármi legyen is az 😊

YakooZa
valaki tudja? mert én mixtape-t olvastam valahol...

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

YakooZa
ez a Re-Up csak valami mixtape lesz vagy lesz rajta uj szám is?

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-