2124
  • Fido4life
    jaja a Shady Narcotics az kurva jó indítás :)
  • YakooZa
    "Shady Narcotics" hoz hasonló zenék teccenének.. az nagyon király!
    De a "Trapped" is visz..
  • slima
    a Public Enemy #1 az nagyon ottvan :)
  • YakooZa
    nekem a You Dont Know on, meg a No Apologies en kívül, a The Re Up, Murder, a Murder az nagyon kiraly sztem! meg az Eminemes Skit-ek, a Shady Narcotics..:)
  • toysoldier

még nem mindet szedtem le, kb 2-3 szám még hátra van, nekem eddig mind1ik nagyon teccik :)még az a Cashis is :)
  • YakooZa
    aki nem akar bajlodni torrentel, vagy rapidshare hez hasonlokkal, az nyugodtan letöltheti a Re-Up ot feltettem:

www.rapperz.extra.hu
  • YakooZa
    így van,
  • slima
    mivel ez nem egy Eminem album, hanem csak egy 'új előadókat beharangozó' akármi, én nem vártam sokat tőle...így nem is csalódtam..csak kellemesen. A Kessisz gyerek nem jön be, de egyébként nincs gond. No Apologies mindent üt :)
  • YakooZa
    ok...
  • Fido4life
    nekem is a példaképem, de én jelenleg csakis a Slim Shady LP-s stílusba/albumba tudom beleélni magam igazán...
  • YakooZa
    persze, ilyenek is lesznek majd ha kijön az uj album, de ez mint mondtam csak egy MixTAPE hiába van ugy feldobva meg hiába hivatalos, ezen is csak pár Em szám van ami igazán róla/tőle szól..
  • YakooZa
    nekem már mindig be fog jönni az Em stílus:) nemtudom miért de mindegyik száma nagyon teccik amiben megszólal... példaképem, már nagyon rég óta..
    akármien zenét csinál én át tudom érezni..
  • Fido4life
    mondjuk én ilyen számokra számítottam, mint ez a No Apologies...
  • Fido4life
    hmm lehet hogy már nem is jön be Eminem stílusa...
  • YakooZa
    ez csak egy mixtape, csak arra valo hogy "eminem viszatért hurray! hangulatot megteremtse, nem egy uj eminem album lényegében..:)

de a No Apologies jo lett, nincs benne senki más csak Em No Fifthy.:)
  • Fido4life
    hát de nem is ilyeneket, amik ezen vannak, full nulla mondanivalóval...(mondjuk még sak a 8-dik számnál tartok, de már irritáló a sok fifty)
  • YakooZa
    jah, ganxtás, de nembaj egy kis stilusváltás.. . nem valami felvidító dolgok történtek em el az utobbi időben szal nemtom ki várt tőle régebbi, a Without Me hez vagy a Just Lose It hez hasonló hangulatú számokat:S
  • Fido4life
    én most szedtem le, az intro kurva jó :D
  • YakooZa
    Nekem bejön, igaz nemszeretem az ilyen mixtape-ket.. .de az uj em számok faszák!

de jobban várom h kijöjjön egy full eminem album:)
  • jax
    Leszedtem ezt az új eminem albumot... Hát nem sokat vártam tőle, de még annál is szarabb lett. Első számú kedvencem Em, szal nagyon nagyok az elvárásaim. Lehet, hogy ez a baj, de nekem túl gangszteres, lövöldözős tömegrap. Nem tetszik.
  • slima
    ott van a link 2-vel lejjebb....--> fightmusicforum
  • toysoldier
    Mikor lesz a kövi albuma?
    vki plz adjon 1 linket ahonnan le tudom tölteni a Re-Up-ot, köszi
  • YakooZa
    nekem a No Apologies teccik rajta legjobban, azér mer abban csak eminem van.. sztem az sikerült legjobban, de már várom a köv. albumot amin csak eminem szamok leszen..
  • slima
    Ha már hallottátok a The Re-Up ot, vagy ha nem akkor is nézzetek be ide: fightmusicforum
  • Fido4life
    jóéjt
  • YakooZa
    gondolom neked már megvan:S

én most töltöttem le a Re-Up ot, nemsokára feltöltöm a rapperz.extra.hu -ra.. .
  • slima
    Így van :) ....erre gondoltam....de most egy ideje már csak a The Re-Up jár az eszemben :) .....naggyon nagy lett
  • jax
    Sztem erre gondolt :D
  • slima
    The Re-Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup
  • banok
    Nem ez? :D
  • YakooZa
    "How the fuck was I supposed to know?"
  • slima
    ehh...úgy néz ki hogy lesz 'Pre-Up' mixtape a 'The Re-Up' előtt
  • Fido4life
    BÉKE A Rap fanok tartsanak össze, EZ a lényeg !
  • slima
    Nem lenne szabad mindenben a rosszat keresni. Csak rá akartam vezetni az mebereket arra, hogy nem hiába van a Letöltések opció a menüben....ennyi
  • YakooZa
    én csak a véleményemet irtam le, csupa tényeket... . nemszeretem a .mov
    formátumot.. ennyi. és nem is talaltam meg slima oldalán a klippet, pedig keerstem midnenhol, télleg nagyon nem nyilt a warezük:)

az én oldalam meg total warezos, épp az a lényeg hogy le lehet tőteni a klippet, ez meg bemondja nekem hogy : "már a megjelenés napján elérhető volt a 187fightmusic-on is :D"

bocs ha kicsit főbaszőttam!
  • Fido4life
    az ám, megagigalol. bár inkább csak szánalmas :(
  • slima
    lol
  • YakooZa
    És igen!!! Chat nek használom a fórumot! bajod van??!
  • YakooZa
    vagy kinlogggyak a codec-al?? mpeg az sirály.. mov az elmehet a picsába...

ne huzzuk ezt, nálam is le lehet tölteni es kesz!!!!!!!!!!
    legalább van alternative linkjük a pistáknak vágod??!!!!
    velem ne szarakodjal, ha nalam fentvan akkor fentlesz!

csá
  • YakooZa
    akkor is nálam mpeg-ben van!! utálom a mov fájlokat, mit akarsz csak quick time al lehessen lejaccani, ha meg akarom nezni installaljam fel azt a szart??!!!!!!! [csak hogy vitatkozzon]