2124
  • kuci06
    próbáljátok meg itt:(ez az újabb oldal, itt már automatikusan visszaigazol)
    http://vaskez.co.uk/index.asp#keres
  • YakooZa
    várd meg a hülye admint, én is regeltem, de olyan profin van megoldva hogy személyesen kell h mindenkit engedélyezzen, majd ha csekkolja,,,:S
  • kuci06
    regisztráld magad újra, én is azt csináltam
  • toysoldier
    nagyon szépen köszönöm ;)

• toysoldier
    Okk, csak nemtok bejelentkezni mer kell hozzá vmi kód :SS elolvastam h h kell kikérni de nem adja :SS
  • kuci06
    Biggie - One more chance
  • kuci06
    Rapszovegek.tk
  • kuci06
    Van hozzá fordítás a Rapszovege.tk-n!
  • YakooZa
    Igaz, én still azt mondom: "Way I am" a legjobb száma Emnek amit valaha alkotott...
  • YakooZa
    valaki "EMINEM ft. Limp Bizkit - Turn Me Loose" ?? nekem bejön...
  • toysoldier
    Ezt nem ismertem, leszedtem, és mostmár naponta legalább 5-ször meghallgatom :)

ha van még ilyen szám, ami "kötelező" azt szívesen várnám (esetleg egy Notorious BIG - One More Chance -t ;)
  • YakooZa
    +-+fav+-+
  • slima
    Az a másik örök kedvenc :)
  • kuci06
    Bár ha már diss, akkor a Nail in the Coffin-t hallgatom.(Benzino diss)
  • toysoldier
    Ezer köszönet
  • kuci06
    Hoppá, összekevertem a JD dissel...
    A quitter az, amelyikben a D12 a hit 'em up alapjára nyomja? Az is nagyon bejön.
  • slima
    Ittvan mindkettő : http://www.freeweb.hu/fightmusicforum/index.php?act=ST&f=16&t=56&st=0#entry448
  • slima
    A Quitter-ben el kell hogy keserítselek, csak Eminem és a D12 énekel.
  • toysoldier
    Nekem a Quitter az úgy van meg h csak Eminem része :)

esetleg arra is adhatna vki 1 linket :):P meg arra a Proofos számra is ;)
  • kuci06
    A Quitter tényleg jó, főleg Xzibit része.
  • slima
    hogyne....ez az egyik legjobb Ja Rule diss... ....másik 3 nagy kedvenc, a Bully (Benzino & Ja Rule), a Quitter (Everlast) és a Girls (Limp Bizkit)
  • YakooZa
    ->eminem4ever<-
  • YakooZa
    nem hallottam,:)
  • jax
    Hallottátok már a Doe Rae Me-t? Laza kis D12 szám a Straight From The Lab EP-ről.
  • YakooZa
    mennyit változott azóta a d12 is...:)
  • toysoldier
    Fel tudnád rakni vhova ahonnan le tudnám tölteni?
  • toysoldier
    '97-es D12 szám (Dumpin)
  • YakooZa
    hohh, igen majd megnézem, de érdekes, Majkát énse nagyon tartom igazi rappernek.. de melyik magyar rapper az?? őszintén.. és tom hogy szöveget se tud irni stb. de most is a Kiszawazó Show-t hallgatom:)) nemtudom megunni nemtommér talán jo a hangzása,, és van még1 Majka szám ami bejön, a "Mondd Ami Fáj"... nemtom sztem hallgasd meg előbb ezt a két majka számot aztán itélkezzél:)
    amugy Nas télleg jó, legalábbis az a szam amit linkelté.
  • kuci06

Tessék, művelődj:
    Nas- One Mic
    Nas az egyik kedvencem, és kb annyi köze van Akon-hoz, mint Majkának a raphez. Nemsok...
  • YakooZa
    TuPac től esetleg csak a Ghetto Gospel, de amugy nemszokom hallgatni más számait nem is ismerem:)
    Nas t se ismerem, de mintha rémlene valahonnan a neve mint valami nagypofáju nigga gangsta rapper, vagy valami nyálas szar mint Akon...
  • jax
    "Az egész rap zenét akkor kezdtem el hallgatni mikor meghallottam, Eminem - Stan számot, és jóideig tényleg csak Eminem -et hallgattam,"

Ez rám is egy az egyben igaz.
  • Fido4life
    Tupac nuku ? Nas ?
  • YakooZa
    Az egész rap zenét akkor kezdtem el hallgatni mikor meghallottam, Eminem - Stan számot, és jóideig tényleg csak Eminem -et hallgattam, mostmár mint mondtam mást is, de nigger állgengszter faszokat nemnagyon szeretem, ha már más akkor, 50 Cent től csak pár szám teccik, Many Man, Window Shopper.. stb.. ilyenek.. vagy szláv rappereket, vagy Sido német rappert is meghallgatom, dr.dre - still dre-t... stb.
  • YakooZa
    Igaz, nemreg neztem meg a Get Rich Or Die Tryn filmet, és azóta nagyon beleszerettem ebbe a számba:
    50 Cent - Many Man (Wish Death)
  • jax
    A Game féle álgengsztereket én se, de az új albuma tényleg jó lett.

Azér hallgathatnál más rappereket is, nem csak Em létezik. Jó, sokáig (pár évig) én is csak az Eminem Showt hallgattam. Most már nem. Dehát te tudod.
  • YakooZa
    nem szoktam nagyon mas rappereket hallgatni, főleg nem Game féléket..
  • jax
    Jójó, a No Apologies télleg nem rossz, de nem vmi nagy szám ez a mixtape.

Hallgassátok inkább The Game új albumát, egész faszás lett.
  • YakooZa
    1444 es hsz re akartal valaszolni ugye?
  • slima
    Az a 'We Ain't Scared' ...legalábbis nekem ez alatt a cím alatt van meg.
  • toysoldier
    Hi

Honnan tudnám letölteni Prooftól az Oil can Harry-t? (azt a számot,amiből van egy részlet a Re-Up-on.)

előre is köszi

Amúgy sztem kurvajó az egész album, főleg a No Apologies :)