Eminem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shady313
Különben az Encoret és a Curtain Callt nem nehéz emgszerezni Limitedben. Nekem a D12 kéne abban a Limitelt változatban, amikor nem 2 CD-t kapsz hanem egy CD-t és egy DVD (D12 World). Az Eminem Show Limitelt DVDje is kéne 😞

Shady313
Na de nekem még ünnepekkor sincs erre pénzem 😛

Fido4life
Én se vok vmi gazdag, de erre vannak az ünnepek, ilyenkor feltáplálhatom magam cd-kel 😊

Shady313
400 darabot kéremszépen 😊 És eleinte csak kazin és bakeliten árulták. (mert ugye ez egy demo anyag volt Drenek) Mostanában lett kiadva CD-n és abból vna sok. Pl nézd meg eBay-on vagy vmi magyaron. Sztem fenntlesz. Különben szerencsés vagy h erre van pénzed én sjanos csóró gyerek vok <#sir> De informatikai úton szerencsére sok midnen megvan. Pl elég részeltes képeim vannak a infinite-rõl 😛

Fido4life
Én mindig a legjobb kiadásokban próbálom megszerezni az albumokat, az Encore, és a Curtain is Limitedben van meg <#bee1> Csak sajna az Infinite-t nem lehet sehol se kapni, olyan keveset gyártottak belõle..😞

Shady313
Asszem az Infinite-nek sikerült megcsinálnom a legbõvebbre a borítóképeit 😄 Sztem nézzétek meg nekem bejön XD

Shady313
JÉZUS ISTENEM!!!! BOCCS DEAXANTREAL MOST VETTEM ÉSZRE H KÉRTED AZ 8 Mile-t!!! JUJJ DE GÁZ :S Melyiket tegyem fel az egy lemezeset, vagy a 2 lemezes OST-t?

Shady313
Nekem sajnos cska az Eminem Show vna meg eredetiben :'( De cuccokat minél többet megekarok szerezni. Nem adom fel. Én olyna vok mint egy hülye BOT. Pásztázom a netet a cuccok után és amit tok megszerzek. Én nem cska kamuból akarom megcsinálni "Magyarország legnagyobb Eminem-fan siteját". Még a végén a világ legnagyobbja lesz XD. Na mindegy a lényeg az az h valóban van néhány cuccom de sajnos csak virtuálisan <#sir>

Fido4life
Te honnan szereztél ennyi cuccost ? Azt hittem ezekhez lehetetlen hozzá férné.. Akkor neked az Infinite is megvan eredetiben ?

Shady313
Ha esetleg kéne vkinek a The Slim Shady EP-hez a bakelitképek is meg az Encorehoz az Inside és a bakelitkép az szóljon nyugodtan. Vagyis gyakorlatilag amihez kell ahhoz megpróbálom megszerezni/vagy ha megvan akkor adhatom nektek a képeket. Eddig rengeteg lemez borítójának a képének vagyok tulajdonosa, egészen 1988-ig visszamenõen. A Crackers 'n' Cheese-t meg felraktam

Shady313
Wazz ezer thx! De mivel halálom majd meg??? <#nemtudom><#conf><#shakehead>

Shady313
Na szóval (már leírtam de hátha mostmár észreveszitek 😄) a The Re-Up valószínûleg témnyleg cska Dec. 5-én jelenik meg. Elég ha csak logikusan gondolkozunk. Ha a közeljövõben lenne kiadva, akkor már az egész lemez kilenne szivárogva neten. Ha más nem csak fake lemezek, de még olyan sincs!!! Tehát sztem sajnos várnunk kell Decemberig <#sir>

Shady313
Hi! Felrakom az oldalamra és veheted is le!

YakooZa
valaki tudna a Crackers 'n' Cheese cimû számhoz linket adni?(mp3)

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

YakooZa
szasz! beraktam az oldalad a bannerbe😊

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

YakooZa
nekem is nagyon teccenek😊

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

toysoldier
fúú..Welcome to Detroit az mennyire teccik 😄DDD meg a You Don't Know is 😄D az télleg kár h "csak" ennyi a szövege bennük de az amennyi van az szvsz nagyon üt 😄D
de kijöhetne már a Re-Up!! már nagyon várom és mindenhol más megjelenési dátum van :S (most is olvasok 1 olyat h December 5-én jelenik meg :SSS)
most akkor mikor?

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

YakooZa
Nekem nagyon teccik Eminem "uj" stílusa, ami a You Don't Know ban és a Welcome To Detroit ban van... . de nagyon teccik az a stílus is ami a Role Model ban vagy a Stan ben volt.. . Csak sajnálom hogy Eminem nek ilyen kevés szövege van a You Don't Know ban, de az õ része nagyon állati jó.. igy tovább Em😊

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

báttyó02
Eminem_50_Cent_Lloyd_Banks_And_Introducing_Cashis-You_Dont_Know-(Promo_CDS)-2006-RNS\

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

toysoldier
Császtok! nemtudjátok akkor pénteken télleg mejelenik a The Re-Up???

Qurva jó szám a Puke 😄 (sztem😄)

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Ja most jó<#eljen>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Shady313
na fennt van 😄 Remélem mostmár jó lesz :s

Shady313
Szerencsére cska a feltöltések és a Slim Shady EP-t elméletileg 15 perc múlva szedhetitek is... A többi késõbb kerül vissza... Különben mindennek megvan a promoja mert nálam az is alap dolog 😊 Sõtt h könnyebb legyen elmondanom h mim van akkor azt mondom h minden amit a lemezek és a dalszövegek részbe tettem... Így legalább biztos h léteznek (hiszen nekme megvannak) 😊

Még jóhogy lekaptam Encore-t, mikor feltetted<#eljen>. Egyébként az a Promo a You Don't Know-s szám, na ott az Acapella nagyon állat<#eljen><#hawaii>. Egyik kedvencemé vált a szám. Egyébként részvétem, szar lehet, hogy minden elveszett<#shakehead>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Shady313
Sajnálom most fél hatig várnotok kell 😞 Nem tehetek róla <#falbav>

Fido4life
ajj

Shady313
behalok mert az összes feltöltésem elszállt ami fenntvolt :@

Shady313
vmi gáz vna a fájlal... sztem tölthetem fel újra :S

Shady313
a hiba javítva ezer boccs

Shady313
sorry tényleg a hibát rögtön javítóm

Fido4life
404 😞

Shady313
na fennt is vna akinek esetleg kéne a Slim Shady EP...

Shady313
Egy óra és fennt van

Shady313
Oké akkor majd szólok, ha fellesz töltve.

jax
Küldeném ezt a számot a ma szülinapos Eminemnek, barátaimnak, szüleimnek és mindenkinek aki szereti!

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Happy Birthday Eminem!<#eljen><#worship><#worship><#worship><#worship><#hawaii>

Fido4life
Aha elfogadnám ! Amugy HBD !

By Szalkó

Boldog születésnapot Slim Shady!

Shady313
A Slim Shady EP esetleg kell még, cska mert nem voltam itthon :S

Shady313
Igaz, hogy Slim változott az évek során, de hiszen õ is ember!! Engem nem zavar mert én meghallgatom a régi lemezeit is. Ha akartok klasszikus Eminem-et hallgatni akkor hallgassátok meg a 2006-os Freestyle Manual c. albumát. Sztem az nagyon ütõs... De ha meghallgatjátok a régebbi lemezeit az is kárpótol... De kell örülnünk az új Slim Shadynek is. Én is várok mondjuk egy olyan számot mint anno az If I Get Locked Up Tonight vagy az egiyk kedvencem a Murder, Murder. Sztem Eminem stílusa az évek folyamán komolyodott. Mostmár oylan komoly embernek néz ki de annak idején meg ilyen bulizós pörgõs emberke volt. Az igazság az h sztem felnõtt õ is. A Shake That nekem sem nagyon tetszik de a You Don't know-val és a Smack That-el nincs bajom... De a Drama Setter nálam a nyerõ a mostani idõkbõl 😊 Meg még sok más is 😛 Na csak ennyit Peace!

jax
Szvsz a Curtain Call-al semmi probléma nincs, ha megvan mind a 2 disc. Jó, mondjuk a Shake That helyett lehetett volna valami jobb számot összepakolni.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Fido4life
Ez a Curtain Call azért jobban is összelehetett volna állítani :/

Fido4life
Jah az is elég jó volt, de az igazi ténleg a Marshal Matherses Eminem volt 😊 Asszem 😊 Slim Shady szerintem meg nem lehetne, max ha kicsit vékonyítanak a hangján 😊

jax
A hangja miatt még igazán lehetne Slim Shady 😄
Szvsz is visszatérhetne Marshall vagy még az Eminem Show-beli Eminem is (nem az "új" Encore-os).

Fido4life
Hát Slim Shady biztos nem, hiszen a hangja is mélyült az évek során 😊 De egy Marshall Mathers igazán visszatérhetne ám..

jax
Nekem egyáltalán nem tetszik a "You Don't Know", még a Smack That is jobb...

Hiába, Eminem már soha nem lesz többet Slim Shady...
(bár ne legyen igazam)

Fido4life
Azt gondoltam, mondjuk a katz.ws-rõl lehet lehúzom 😛

jax
Az nekem megvan, tök jó. 😄

Fido4life
Slim Shady EP (nem LP !!)