2124
-
#1523 Nem rossz, sőt kifejezetten jó album az Infinite, de közel sem a legjobb. A Slim Shady LP-t, Marshall Mathers LP-t, Eminem Show-t nem körözi le! Az Encore-t talán... -
#1522 elég jól tötögetik a Crystal Player skinemet:P
Eminem 1.0 (313 Kb)
Eminem skin
by Directorius
Total downloads: 2184
Today downloads: 9
2006.12.06 -
#1521 -fasza- -
#1520 Tegnap Em, 50, Banks, Ca$his és Tony Yayo volt a sztárvendék az MTV-n a TRL-ben, és a BET-en is a 106 and park-ban.....a youtube-os videókat a 2 adásról Itt megnézhetitek :) -
#1519 Sztem azzal nincs gond h lightos... Csak gondolj bele abba h te milyen dalt írnál a lányodnak ;) Csak a ferdehajlamúak bazdmegolnának és ugatnának a lányuknak. A Puke az meg kész XD Sztem jó a Like Toy Soldiers és a Mosh is (vajon miért csinált róla klippeket) :P meg a végén az Encore valamint a Bonus Discen a Love You More XD -
#1518 encore-ból nekem a puke és a mocking bird tetszik, habár az utóbbi igen lightos :) -
#1517 az a másik kedvencem az infinite-ról. -
#1516 nekem az Infinite ről az "Its Okay" teccik legjobban,,, -
#1515 Nekem is az Infinite nagyon bejön, azt hiszem tényleg a best Eminem album.. Szal olyan jelző hogy "gagyi", hát mindenre illik, csak rá nem. -
#1514 számomra a Kim a best -
#1513 A Stan a legjobb Eminem szám. -
#1512 Nekem az Infinite albumról a Tonite tetszik a legjobban -
#1511 ???? Te ember itt vitázni ha akar vki az te vagy ;) Különben értem h te mire gondolsz :) Én nem vok divatrapper 50-t nem szeretem és valóban nem ismerjük egymást ;) Az Infinite különben is csak egy EP lemez demo anyagnak szánták... Én a Marshall Mathers LP-től hallgatom és megvan az összes lemeze, EPje, vinylje meg amit cska akarsz (csak nem eredetiben, hanme digitalizálva). Különben Emnél olyan h felfutatott zene, nagyon sok van mivel a sok divatmajom futtatja ;) Sajnos ilyen világban élünk, de kell neki is valamiből a bevétel :) Lehet h az Infinite nem ért el sikereket és a kritikusok is eléggé lehordták de nekem nagyon tetszik :) Sőtt az előtte lévő maxilemezek is tetszettek. Nem akarok vitatkozni Béke! Testvérek vagyunk tartsunk is össze! -
#1510 Még mindig tud, de nekem akkor is legjobban a Marshall Mathers LP és a The Eminem Show tetszik....és nem a "felfuttatott zene"..Én a Guilty Conscience óta hallgatok Eminemet..nem mondtam hogy az Infinite rossz lenne.Az a szám nekem is tetszik, de mint "album" gagyi.A Slim Shady EP már sokkal jobb...az If I Had az egyik kedvenc számom.
"Felfuttatott" zenének pedig én 50 Cent klippjeit nevezném...azok a számok semmiről nem szólnak...de ezen ne vitatkozzunk, mert úgysem én fogom neked megmondani hogy fivatrapper vagy, vagy sem.
Úgyhogy kérlek te se akard nekem megmondani hogy én milyen zenét szeretek. -
#1509 Magyarul te csak a felfuttatott zenét szereted.... Sztem az Infinite azért király mert mint mondtad, freestylozott. Nyers volt. Semmi ide stúdió oda stúdió. Egyszerűen felvették oszt szvsz. És sztem már ott is megcsillant Eminem tehetsége és az Infinite valóban nagyon király. Nem szeretem ha vki Emtől cska a felfuttatott szereti hiszen televan jobbnál jobb "titkos" számokkal. Az Infinite c. szám nálam nagyon tarol mégha a teljes lemez nem is, de annak nagyon ottvan a hangulata... (Tudott vmit ez az Emi gyerek ;) -
#1508 Nekem az encore jön be a legjobban :) -
#1507 Hát szvsz nemigazán...az az album, ha lehet annak nevezni nem igazán kiforrott...látszik még rajta hogy "csak" freestyleozott akkoriban...nem volt még kiforrva úgy a hangja... -
#1506 a legjobb Eminem szám az Infinite -
#1505 Proof - We ain't scared -
#1504 Melyik számnak? -
#1503 Ilyenek, hogy Bad Influence, If I Get Locked Up Tonight, Demon Story, Murder Murder????? -
#1502 Nekem már megvan promotionalben is... De azért kössz ha akartál szólni ;) -
#1501 Dre feat Snoop - Still D.R.E. 4ever
(de a way i am se rossz) -
#1500 -eminem-the-way-i-am-4ever- -
#1499 jó van má' most vettem észre... :D -
#1498 kicsit le vagy maradva ;) -
#1497 alig 3 hete jelent meg -
#1496 -
#1495 ehhh... -
#1494 Új klipp!!!
Eminem, 50 Cent, Cashis & Lloyd Banks - You Don't Know -
#1493 :DDDDDDDDDDDDDD -
#1492 A Proofos szám szövege megvan vkinek? mer én seholse találom :SSS -
#1491 -eminem4ever- .:.::brotherz::.:. -
#1490 :D -
#1489 [/ikszdé]
XD -
#1488 valami új nigga rapper gyerek lehet :D -
#1487 eminme ? -
#1486 -eminme4ever- brothers -
#1485 Nah, énis újraregeltem, mostmár oké minden :)
elolvastam a Nas szöveget és jó nagyon :D
nah, jó8 all,
peace out ;) -
#1484 Új rapszövegek