2124
-
#1563 [URL=http://voote.com/jsp/VoteServerPage.jsp?TransID=RCATEGOR&Category=Grammys&Sub=2007&LimitPage=1]Szavazzatok Eminemre a "29. Best Rap/Sung Collaboration" alatt[/URL] -
#1562 Curtain Call....a 6.-ik a Lemezeladási listában... ----- link ----- -
#1561 és melyikből ? :D -
#1560 hopp...bocsi...2006-ot akartam írni :D -
#1559 lol....2005-ben Eminem adta el a legtöbb lemezt Amerikában a rapperek közül -
#1558 nem is kötekedésből írtam, csak megjegyzésből :)
Szívesen xD -
#1557 Hááát ez poén mert nekem is... És mindenhol kerestem már és csak azokat találtma meg amiket nem soroltma fel :P (Igaz azok eléggé ritkk amiket találtma és amit te adtál azonn sem volt fennt néhány)
De akkor is kössz XD -
#1556 :( ------- szép ték -
#1555 nagy a valószínűsége... -
#1554 nincs mit, google a barátom :D -
#1553 ehh, akis köcsög.. akkor nincs is ilyen szám Eminemtől ? -
#1552 Hatalmas köszönet!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#1551 ez a tracklist még valamikor a nyár közepén terjengett a neten mint hivatalos Re-Up tracklist....aki ennek bedől, az meg is érdemli -
#1550 nah nem rég találtam egy érdekes dolgot: itt egy fickó árulja a Re Up-ot, viszont rövidebb traclistával összeállítva, ráadásul én új számokat is mert felfedezni közülük.. pl."Said It Before (Eminem)" nem tudtok erről valamit ? -
#1549 tessék, néhány itt van közülük, amiket keresel... -
#1548 :) -
#1547 Hááát nem Eminem :) -
#1546 Jójójó én erről nem tehetek. Én is ritkán vagyok itt, mivel teendőm vagy ezer... -
#1545 ha ez neked kihalás akkor mit mondtál volna mikor csak én meg Ibron voltunk a topicban hónapokig, senki ide se köpott, néha bedpobtam egy képet hogy valaki aki eminem fan esetleg lássa a topciot.. . és próbáltam reklámozni a zene.net fórumon, onnan jöttél te is a reklámom miatt, régebben ide csak fikázni jártak.. -
#1544 és jó ? -
#1543 Stat Quo - Billion Bucks -
#1542 dehogy halt ki, én mindig itt leszek ! :D -
#1541 Huhh kihalt a fórum... Ez gáz :S -
#1540 mien bónusz számmal, mi a címe? (lehet h az enyémben már benne van) -
#1539 Akinek esetleg még nincs meg a The Re Up a bónusz számmal az leheszedheti az oldalamról -
asszem így néz ki a díszborító, ez a kép (és még sok más) fennt van az oldalamon is (nekem az ottani képek nagyobb felbontásbna vannak meg) -
#1537 Hali! az lenne a kérdésem, hoyg tud-e vki segíteni...
A The Re-Up-ról nincsenek meg a következő dalszövegek:
01 - Shady Nacrotics
03 - Pistol Pistol Remix
05 - Everything Is Shady
10 - Whatever You Want
11 - Talkin All That
14 - There He Is
15 - Tryin Ta Win
18 - Get Low
19 - Ski Mask Way Remix
20 - Shake That Remix
23 - Billion Bucks
esetleg ha vkinek megvan vármelyik is tudna szólni?
Előre is köszönöm! -
#1536 nekem jo az mp3:) -
#1535 olyat énis akarok :((((, most.azonnal.
van-e róla kép?(a dobozról) -
#1534 én meg Karácsonyra kaptam a díszdobozos változatot xD -
#1533 én olyan helyről szettem le ahol full encore volt:) -
#1532 Huhh ez enm semmi... Sztem elég híres a 2 lemezes Encore Te vagy az első aki azt mondja h nem ismeri... Nagy hiba kihagyni azokat a számokat XD (Igaz nem azon a Bonus Disc-en jelentek meg először, mert kiadták őket más lemezeken is (pontosabban mixtape-en)) Gyorsan-gyorsan szerezd meg -
EMEncore #1531 Ok. Én akkor ezeket még nem hallottam. 2 encore van meg nekem, mindkettőt máshonnan töltöttem le, de ugyanaz a 20szám van mindegyiken. -
#1530 A Bonus CD-n van a Ricky Ticky Toc, és a Love You More társaságában... :) -
#1529 pedig de -
EMEncore #1528 encore albumon nincs we as americans. -
#1527 nekem azért lehet a legjobb :) -
#1526 -eminem4eva- "We As Americans" nagyon fasza szám az ENCORE -ről.. -
#1525 encore-t se.... jo, de nem hasonlithato össze az uj albumokkal, az infinate, régi kezdő eminem kifejlődése.. . ha szabad igy mondanom:) -
EMEncore #1524 Nekem az encore és az eminemshow a favorit :)