Eminem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

slima
ott van a link 2-vel lejjebb....--> fightmusicforum

fightmusic.blog.hu

toysoldier
Mikor lesz a kövi albuma?
vki plz adjon 1 linket ahonnan le tudom tölteni a Re-Up-ot, köszi

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

YakooZa
nekem a No Apologies teccik rajta legjobban, azér mer abban csak eminem van.. sztem az sikerült legjobban, de már várom a köv. albumot amin csak eminem szamok leszen..

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

slima
Ha már hallottátok a The Re-Up ot, vagy ha nem akkor is nézzetek be ide: fightmusicforum

fightmusic.blog.hu

Fido4life
jóéjt

YakooZa
gondolom neked már megvan:S

én most töltöttem le a Re-Up ot, nemsokára feltöltöm a rapperz.extra.hu -ra.. .

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

slima
Így van 😊 ....erre gondoltam....de most egy ideje már csak a The Re-Up jár az eszemben 😊 .....naggyon nagy lett <#nyes>

fightmusic.blog.hu

jax

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

slima
The Re-Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup

fightmusic.blog.hu

banok
Nem ez? 😄

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

YakooZa
"How the fuck was I supposed to know?"

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

slima
ehh...úgy néz ki hogy lesz 'Pre-Up' mixtape a 'The Re-Up' elõtt <#nyes>

fightmusic.blog.hu

Fido4life
BÉKE A Rap fanok tartsanak össze, EZ a lényeg !

slima
Nem lenne szabad mindenben a rosszat keresni. Csak rá akartam vezetni az mebereket arra, hogy nem hiába van a Letöltések opció a menüben....ennyi

fightmusic.blog.hu

YakooZa
én csak a véleményemet irtam le, csupa tényeket... . nemszeretem a .mov
formátumot.. ennyi. és nem is talaltam meg slima oldalán a klippet, pedig keerstem midnenhol, télleg nagyon nem nyilt a warezük😊

az én oldalam meg total warezos, épp az a lényeg hogy le lehet tõteni a klippet, ez meg bemondja nekem hogy : "már a megjelenés napján elérhetõ volt a 187fightmusic-on is 😄"

bocs ha kicsit fõbaszõttam!

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

Fido4life
az ám, megagigalol. bár inkább csak szánalmas 😞

slima
lol

fightmusic.blog.hu

YakooZa
És igen!!! Chat nek használom a fórumot! bajod van??!

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

YakooZa
vagy kinlogggyak a codec-al?? mpeg az sirály.. mov az elmehet a picsába...

ne huzzuk ezt, nálam is le lehet tölteni es kesz!!!!!!!!!!
legalább van alternative linkjük a pistáknak vágod??!!!!
velem ne szarakodjal, ha nalam fentvan akkor fentlesz!

csá

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

YakooZa
akkor is nálam mpeg-ben van!! utálom a mov fájlokat, mit akarsz csak quick time al lehessen lejaccani, ha meg akarom nezni installaljam fel azt a szart??!!!!!!!

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

slima
nem, csak mi nem warezolunk nyíltan. A Letöltések menüben, a fórumban egy 68 megás jó minõségû videó formájában megtalálható 😊 ....mov (quicktime) formátumban

fightmusic.blog.hu

YakooZa
elérhetõ volt? megnézni flash online player en szar grafikával, ami melelsleg nekem be se jött:/

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

slima
Re-Up sehonnan...torrenten van már fent egy FAKE dolog, szal azt nem érdemes 😊 ......a You Don't Know pedig...hát mit mondjak? ...már a megjelenés napján elérhetõ volt a 187fightmusic-on is 😄

fightmusic.blog.hu

Nem tudjáto a The re up cimû albumot honnan lehet letölteni?

Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti

YakooZa
emberek, letölthetõ a You Dont Know FULL Video klip az oldalamról,
a Re-Up is fel fog kerülni majd ha kijön rögtön, addig is akinek még nincs nmeg a klip annak:

www.rapperz.extra.hu

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

slima
vagy esetleg a Smashtime Radio Shade 45 Edition?

fightmusic.blog.hu

YakooZa
Get The Guns? :-)

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

jax
Ügyes vagy, én majd csak akkor mikor megjelenik. <#vigyor>

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Joseph
Höh én má leszedtem az új albumát!
Jó kis válogatás.

NiGG\'a szleng&#174; Törv.Védve. Zseer&#174;

YakooZa
az mar valami😊

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

slima
komoly 😊 ....egy klippforgatáson mutatta még nagyon régen 😊 ....és nyomott is rá egy csókot xD

fightmusic.blog.hu

YakooZa
telleg?

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

slima
nemhiába anno Britney Spearses rímfüzete volt 😄<#bee1>

fightmusic.blog.hu

Fido4life
jaja, sztem bejött nekie

YakooZa
sztem épp arra izgul<#mf2>

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

banok
Hát amiket Em mondott neki/róla a számaiban, azok után nem hiszem hogy lefeküdt volna vele...

YakooZa
letöltöttem eMule val a You Dont Know klippjét, jó minõségben.. rendes méretben még jobb nézni😊

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

YakooZa
úgy

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

Miért valószínûtlen? azt a kurvát már mindenki mebaszta szerintem 😄

YakooZa
ha még nem basz*a meg akkor majd elõbb utóbb..

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

banok
Mit szóltok ahhoz, hogyEm azt nyilatkozta a héten, hogy megb*szta Britney, Mariaht és Tara Reidet. Az elsõ eléggé valószínûtlen....

Nekem nagyon tetszik a klipp.

kuci06
Nézd meg a Snoop Dogg - Vato (animated) klippet! Az nekem most nagyon bejön<#eljen>
Amúgy megnéztem az új klippet, és elég jóra sikeredett<#eljen>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

slima
hûûû...elnézéstelnézést...neharapd le a fejem 😊 - manapság tényleg nincs jó rap klip....ilyen kis Chamillionaire-ek meg nyávogós Akonok vannak xD

fightmusic.blog.hu

YakooZa
és?

"Eminem része nagyon cool.. nagyon mozisan van megcsinalva, nem tudom mihez hasonlítani nagyon eredeti.. sztem per pillanat a legjobb klipp a rap világban.."

montam olyat h ez eddig a legjobb?

az eredetiséget nem ugy értettem hogy õk találták ki az egészet, hanem hogy rap zenében ilyen klippet még nem láttam, úgyhogy sztem eredetit alkottak, és nincsenek szerencsére incut videk a bárányok halgatnak original filmbõl.. hanem nagyon profin van átrakva eminem szerepébe... tehát eredeti, nem sablonos klipp ezért mondtam hogy nem tudom mihez hasonlítani! azért nem mondtam hogy ez eddig a legjobb. mert ezt nem tudom összehasonlítani a többivel, ha összehasonlítanám akkor rosszul is csinalnam...

!

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

slima
azért van ennél jobb is. (azaz volt Eminemnek)...az emindem részét pedig a Bárányok Hallgatnak filmhez lehet hasonlítani, mivel azt másolta le xD 😄

fightmusic.blog.hu

YakooZa
na láttam a video-t. you tube-n... sztem eszméletlen!!
50 cent nek meg a többinek ez volt eddig a legjobb klippje.
Eminem része nagyon cool.. nagyon mozisan van megcsinalva, nem tudom mihez hasonlítani nagyon eredeti.. sztem per pillanat a legjobb klipp a rap világban..

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

toysoldier
Nekem nem nagyon jön be<#szomoru1>jobbra számítottam, de a szám az nagyon teccik, és remélem az album is nagyon jó lesz 😊

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

slima
úgylátom per pillanat, hogy a google törölt....de velem ne tol ki 😊 ....figyeld az oldalt, mert ott van a videó 😊

fightmusic.blog.hu

YakooZa
csak nem inudl😞((

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-