Eminem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

toysoldier
Ezt nem ismertem, leszedtem, és mostmár naponta legalább 5-ször meghallgatom 😊

ha van még ilyen szám, ami "kötelezõ" azt szívesen várnám (esetleg egy Notorious BIG - One More Chance -t 😉

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

YakooZa
+-+fav+-+

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

slima
Az a másik örök kedvenc 😊

fightmusic.blog.hu

kuci06
Bár ha már diss, akkor a Nail in the Coffin-t hallgatom.(Benzino diss)

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

toysoldier
Ezer köszönet <#worship><#worship><#smile>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

kuci06
Hoppá, összekevertem a JD dissel...<#buck>
A quitter az, amelyikben a D12 a hit 'em up alapjára nyomja? Az is nagyon bejön.

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

slima
Ittvan mindkettõ : http://www.freeweb.hu/fightmusicforum/index.php?act=ST&f=16&t=56&st=0#entry448

fightmusic.blog.hu

slima
A Quitter-ben el kell hogy keserítselek, csak Eminem és a D12 énekel.

fightmusic.blog.hu

toysoldier
Nekem a Quitter az úgy van meg h csak Eminem része 😊

esetleg arra is adhatna vki 1 linket 😊😛 meg arra a Proofos számra is 😉

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

kuci06
A Quitter tényleg jó, fõleg Xzibit része.

slima
hogyne....ez az egyik legjobb Ja Rule diss... <#wink> ....másik 3 nagy kedvenc, a Bully (Benzino & Ja Rule), a Quitter (Everlast) és a Girls (Limp Bizkit)

fightmusic.blog.hu

YakooZa
->eminem4ever<-

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

YakooZa
nem hallottam,😊

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

jax
Hallottátok már a Doe Rae Me-t? Laza kis D12 szám a Straight From The Lab EP-rõl.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

YakooZa
mennyit változott azóta a d12 is...😊

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

toysoldier
Fel tudnád rakni vhova ahonnan le tudnám tölteni?

toysoldier

YakooZa
hohh, igen majd megnézem, de érdekes, Majkát énse nagyon tartom igazi rappernek.. de melyik magyar rapper az?? õszintén.. és tom hogy szöveget se tud irni stb. de most is a Kiszawazó Show-t hallgatom😊) nemtudom megunni nemtommér talán jo a hangzása,, és van még1 Majka szám ami bejön, a "Mondd Ami Fáj"... nemtom sztem hallgasd meg elõbb ezt a két majka számot aztán itélkezzél😊
amugy Nas télleg jó, legalábbis az a szam amit linkelté.

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

kuci06
<#szomoru1>
Tessék, mûvelõdj:
Nas- One Mic
Nas az egyik kedvencem, és kb annyi köze van Akon-hoz, mint Majkának a raphez. Nemsok...<#vigyor>

YakooZa
TuPac tõl esetleg csak a Ghetto Gospel, de amugy nemszokom hallgatni más számait nem is ismerem😊
Nas t se ismerem, de mintha rémlene valahonnan a neve mint valami nagypofáju nigga gangsta rapper, vagy valami nyálas szar mint Akon...

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

jax
"Az egész rap zenét akkor kezdtem el hallgatni mikor meghallottam, Eminem - Stan számot, és jóideig tényleg csak Eminem -et hallgattam,"

Ez rám is egy az egyben igaz. <#nyes>

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Fido4life
Tupac nuku ? Nas ?

YakooZa
Az egész rap zenét akkor kezdtem el hallgatni mikor meghallottam, Eminem - Stan számot, és jóideig tényleg csak Eminem -et hallgattam, mostmár mint mondtam mást is, de nigger állgengszter faszokat nemnagyon szeretem, ha már más akkor, 50 Cent tõl csak pár szám teccik, Many Man, Window Shopper.. stb.. ilyenek.. vagy szláv rappereket, vagy Sido német rappert is meghallgatom, dr.dre - still dre-t... stb.

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

YakooZa
Igaz, nemreg neztem meg a Get Rich Or Die Tryn filmet, és azóta nagyon beleszerettem ebbe a számba:
50 Cent - Many Man (Wish Death)

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

jax
A Game féle álgengsztereket én se, de az új albuma tényleg jó lett.

Azér hallgathatnál más rappereket is, nem csak Em létezik. Jó, sokáig (pár évig) én is csak az Eminem Showt hallgattam. Most már nem. Dehát te tudod.

YakooZa
nem szoktam nagyon mas rappereket hallgatni, fõleg nem Game féléket..

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

jax
Jójó, a No Apologies télleg nem rossz, de nem vmi nagy szám ez a mixtape.

Hallgassátok inkább The Game új albumát, egész faszás lett. <#hehe><#hehe><#hehe>

YakooZa
1444 es hsz re akartal valaszolni ugye?

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

slima
Az a 'We Ain't Scared' ...legalábbis nekem ez alatt a cím alatt van meg.

fightmusic.blog.hu

toysoldier
Hi

Honnan tudnám letölteni Prooftól az Oil can Harry-t? (azt a számot,amibõl van egy részlet a Re-Up-on.)

elõre is köszi

Amúgy sztem kurvajó az egész album, fõleg a No Apologies 😊

Fido4life
jaja a Shady Narcotics az kurva jó indítás 😊

YakooZa
"Shady Narcotics" hoz hasonló zenék teccenének.. az nagyon király!
De a "Trapped" is visz..

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

slima
a Public Enemy #1 az nagyon ottvan 😊

fightmusic.blog.hu

YakooZa
nekem a You Dont Know on, meg a No Apologies en kívül, a The Re Up, Murder, a Murder az nagyon kiraly sztem! meg az Eminemes Skit-ek, a Shady Narcotics..😊

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

toysoldier
<#worship><#worship><#worship><#puszi>

még nem mindet szedtem le, kb 2-3 szám még hátra van, nekem eddig mind1ik nagyon teccik 😊még az a Cashis is 😊

YakooZa
aki nem akar bajlodni torrentel, vagy rapidshare hez hasonlokkal, az nyugodtan letöltheti a Re-Up ot feltettem:

www.rapperz.extra.hu

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

YakooZa
így van,

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

slima
mivel ez nem egy Eminem album, hanem csak egy 'új elõadókat beharangozó' akármi, én nem vártam sokat tõle...így nem is csalódtam..csak kellemesen. A Kessisz gyerek nem jön be, de egyébként nincs gond. No Apologies mindent üt 😊

fightmusic.blog.hu

YakooZa
ok...

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

Fido4life
nekem is a példaképem, de én jelenleg csakis a Slim Shady LP-s stílusba/albumba tudom beleélni magam igazán...

YakooZa
persze, ilyenek is lesznek majd ha kijön az uj album, de ez mint mondtam csak egy MixTAPE hiába van ugy feldobva meg hiába hivatalos, ezen is csak pár Em szám van ami igazán róla/tõle szól..

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

YakooZa
nekem már mindig be fog jönni az Em stílus😊 nemtudom miért de mindegyik száma nagyon teccik amiben megszólal... példaképem, már nagyon rég óta..
akármien zenét csinál én át tudom érezni..

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

Fido4life
mondjuk én ilyen számokra számítottam, mint ez a No Apologies...

Fido4life
hmm lehet hogy már nem is jön be Eminem stílusa...

YakooZa
ez csak egy mixtape, csak arra valo hogy "eminem viszatért hurray! hangulatot megteremtse, nem egy uj eminem album lényegében..😊

de a No Apologies jo lett, nincs benne senki más csak Em No Fifthy.😊

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

Fido4life
hát de nem is ilyeneket, amik ezen vannak, full nulla mondanivalóval...(mondjuk még sak a 8-dik számnál tartok, de már irritáló a sok fifty)

YakooZa
jah, ganxtás, de nembaj egy kis stilusváltás.. . nem valami felvidító dolgok történtek em el az utobbi idõben szal nemtom ki várt tõle régebbi, a Without Me hez vagy a Just Lose It hez hasonló hangulatú számokat:S

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

Fido4life
én most szedtem le, az intro kurva jó 😄

YakooZa
Nekem bejön, igaz nemszeretem az ilyen mixtape-ket.. .de az uj em számok faszák!

de jobban várom h kijöjjön egy full eminem album😊

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

jax
Leszedtem ezt az új eminem albumot... Hát nem sokat vártam tõle, de még annál is szarabb lett. Elsõ számú kedvencem Em, szal nagyon nagyok az elvárásaim. Lehet, hogy ez a baj, de nekem túl gangszteres, lövöldözõs tömegrap. Nem tetszik.