2124
-
SNIPS #1643 Eminemre azt mondják, divatrap! Kurvaannyukat... Szerintem nem az! -
Hatala Nikolett #1642 eminem az istnimádom
-
wege #1641 Na mind1, azért köszi. -
#1640 nekem megvan a TMBE DVD még régen szedtem le már nem to honnan lehetne megszerezni, de megvan a borítója is ;) de nem egy nagy szám (de egy collectornak mint én elengedhetetlen :D) sok benne a cenzúra -
wege #1639 Megtudjátok mondani, hogy honnan tudnám leszedni a The Music Box Biographical Edition dvd-t? Torrenteken nem találom, légyszi segítsetek!!
-
Dexantreal #1638 -
#1637 "A rapper megkezdte új lemezének felvételeit.
Eminem nemrégiben még azzal riogatta rajongóit, hogy talán végleg visszavonul a popszakmától, ám néhány év pihenő után úgy tűnik, visszatért az ihlete, és elkezdte új albuma munkálatait. A rapper barátja és kollégája, 50 Cent szerint az új lemez senkinek sem fog csalódást okozni.
"Már készül az album, bár ő egyelőre nem akarja elmondani az embereknek, hogy újra munkába állt. Hallottam pár számot a készülő anyagból, és el kell ismerni, kiválóak" – nyilatkozta 50 Cent."
Forrás: est.hu
Remélem télleg összehoz valami rendes cuccot, mer én lemaradtam az Eminem Show-nál -
#1636 akkor tévedtem... -
#1635 asszem a d12 World albumon a 6 in the morning, más néven Come On In... -
#1634 Git Up -
ryhdeksan #1633 6.34-nél mi a szám címe -
Dexantreal #1632 Bazz, kurva rég játszottam a GTA: San Andreas-szal és még mindig nem tudok, mert nem lett újra téve a winchester. -
#1631 az asszem a Dr Dre feat. Snoop Doggy Dog - Nuthin' But a G Thang -
jamesbond1224 #1630 sziasztok!
lenne 1 kérdésem!
EMINEMNEK a THREE VERSES c. számában az első 5mp-ben megy!
A SAN ANDREASBAN is megtalálható zeneként!
nem tudjátok annak mi a címe?
köszi -
#1629 Eminem - New York City Concert Live
Part1 Part2 Part3 Part4 Part5 Part6 Part7 Part8 -
#1628 Az egyik sapka lefoglalva. A másik állapota még kérdöjeles de lehet még rá jelentkezni. -
#1627 várok választ mert menetközben többen is érdeklődnek -
#1626 ok, ment az üzi! -
#1625 hát engem érdekel :D -
#1624 Nem töltögetek, akit érdekel szóljon és én küldöm a linkeket :) De azért köszi ;) -
#1623 akkor töltsd fel ide -
#1622 RAJONGÓK FIGYELEM!!!!
2 DB EREDETI SHADY LIMITED-ES SAPKA ELADÓ, VADONAT ÚJ, CÍMKÉZVE, NEM HASZNÁLT, EGYENESEN AZ USA-BÓL!!!!
AKIT ÉRDEKEL ÍRJON MAILT, VAGY VEGYEN FEL MSNRE!! POSTAI UTÁNVÉTELLEL OLDHATÓ MEG!
CÍMEM: [email protected]
AKI KÉR KÉPEKET, AZT IS TUDOK MUTATNI, KÜLDENI.
IR. ÁR: 8000 FT/DB (+POSTAKÖLTSÉG) - IGENCSAK BARÁTI ;)
TULAJDONSÁGOK:
MÉRET: L/XL
96% COTTON
4% SPANDEX
FLEXIFIT-ES SAPKA, TEHÁT FULL CAP!
KÉPEK VANNAK, CSAK A KÉPFELTÖLTÉSRŐL NEM ENGED LINKELNI :( -
#1621 Szerintem sem Free World a címe :D
Mondd, hogy hol volt a filmbe. -
#1620 lehet hogy nem a címe a Free World -
#1619 Helló! Én nem vagyok nagy rapzene rajongó, de barátom most keresett meg egy kéréssel, amiben remélem tudtok segíteni. Eminemtől keresi a Free World-öt, ami a 8 mérföldben is benne van. Előre is kösz. -
EMEncore #1618 -
#1617 ez télleg nagyon jó :D -
#1616 az ;)
ha tetszik, akkor hallgass bele ebbe is :
http://www.youtube.com/watch?v=3SO3c0CwQnw
na EZ a komoly -
#1615 ez tök komoly :D -
#1614 itt találtam
-
#1613 hol akadtál rá? vagy hogy? -
#1612 pl. my name is refrénjében ez van visszafelé : Its eminem , Its eminem, Its eminem.. -
#1611 én se xD
de netezés közben akadtam rá :D -
#1610 nem szoktam visszafelé hallgatni a számait :DD -
#1609 wow !
tudtátok, hogy eminem néhány számát ha a visszafelé hallgatjuk meg, értelmes szöveg is hallható ? -
#1608 pont arra gondoltam :D meg talán a Just lose it nak se kéne, mer nem olyan jó (a klipp, a szám az tűrhető ^^) -
#1607 pl Ass Like That :D -
#1606 igen sajnos sok jó számnak nincs klipje...de viszont van pár olyan, aminek nem kéne klipp -
#1605 Nekem is nagy kedvencem :( ....na de persze nem ez az egyedüli aminek jó lenne klipp...nagyon sok olyan jó száma van Em-nek is és a D12-nek is ami klippet érdemelne :( -
#1604 kár pedig nagyon király szám...