2124
  • YakooZa
    hát majd meghallod:P sztem van benne mondanivaló,, a raplace ről szól, is.. meg magyarországrol is... szal rólunk. . .
    hát igen eminem et baromi nehéz lenne utánozni... de meglehet probalni...mindig ugy akartam rappelni magyarul mint amcsiul lehet..
  • Shady313
    Jah én kb annyira vagyok nigga mint Eminem (testvérek között remélem nem zavar a nigga szó...)
  • Shady313
    Nem az a lényeg h mennyi oltás van hanem h kit és miért oltotok... tehát vannak dolgok (meg emberek) amik (akik) nem érdemlik meg azt h rappeljenek róla. Mindig inkább arra összpontosítsatok h legyen értelme amit csináltok. De ehhez rengeteg mondanivaló is kell. Sajna olyan szójátékokat mint amiket Eminem csinál angolul, nehéz magyarul csinálni. De nem is baj ;) Jobb ha egyediek vagytok... Nem kell a Földre 600 ugyanolyan Eminem :D Mert az eredeti értékét vesztené :)
  • YakooZa
    épp ezt akarjuk.. h első magyar rap banda akinek van mit mondani:)
    azér van oltás de tellegnemsok..
  • SNAKE01
    helósziaz'
    itt niggák vannak?:-CCC
  • Shady313
    jaja és feelingesebb is hogyha te csinálod és érted rajonganak, mintha cska hallgatnád :D Jó szövegírást, kevés oltást, de sok mondanivalót, hajrá, mutassátok emg h magyarul is lehet rapelni ;) - vagy tanuljatok emg angolul :D
  • YakooZa
    majd közzéteszem igaz.. . kösz a ötletet.. :)
    hát én imádom rapzenét szal.. .:))érted,,)
  • Shady313
    Miértnem teszed közzé a fórumban? ;) Sztem többen is megnéznék, hátha felkap titeket vki a szárnya alá mint fiatal tehetségeket :D

Azért élvezni másra kell ;) Khmmm... Azért uraim, ne túlozzuk el a dolgot :D A nők legyenek a középpontbna inkább... XD
  • YakooZa
    ez nemisrossz klippötlet:)lehetne majd ilyen rész klippben..de nemtom h enek lesz e klippje.. . de ma a banda másik 2 tagja (én nem értem rá) elkezdte csinalni a másik tag szövegét, s mikor meghallgattam ma d.u h mitcsinaltak ott elélveztem a székbe:) persze nem de közel voltam hozzá.. ez az igazi mikor csináltok valamit s kurvára teccik...
    szeptember 1 ig kész lesz majd beszólok MSN be!!
  • Shady313
    Sok sikert, kíváncsi leszek!!! Csináljatok egy "színpadot" szedjetek össze sok sok rappert állítsátok oda magatok elé mint egy rajongó közönséget és ezt vigyétek vele a klippbe, vmi szép megoldásként. :D
  • YakooZa
    -EMINEM A KIRÁLY-
    Most csinálunk a bandával 1 uj számot, s én igyexem minél több motivumot belevinni Eminem stilusából mer akk csak jo lehet!!
  • Shady313
    Valóban? Hmmm.. Jah igen emrt már nem beszéltünk meg egyébként is nagyon ritkán vok MSNen, de msotmár majd leszek egyre többet. Boccs és béke, de még ha le is töröltelek, te írhattál volna nyugodtan :D :$ Respect mindenkinek!
  • Fido4life
    msnről
  • Shady313
    letöröltelek??? ezt nem igazán értem :S
  • Fido4life
    ez mind szép és igaz amit leírtál, szóval kurvára nem értem mért töröltél le :D :/
  • Shady313
    Eminem még nem leáldozó, csak felkéne keltenie az egykori rajongóiban a lángot, mert mostanság eléggé ellaposodott... Valóban nem jellemző rá, főleg mert midnig is pesszimista volt. De sajnos mostanság a zenei stílusára is rátelepedett 92 forint (fél dolcsi :D) :( Csak az új számokat kell figyelni. Én még midnig megszállott vok és hallgatom a régebbinél régebbi trackjeit, az újakkal együttvéve és még nincs elveszve, csak már nem ő a jelenlegi divat, ennyi. Ennek ellenére én még midnig divatos vok az ő stílusával XD most ez az Emo láz tombol, de értelmét nem látom annak a szarnak... Én a Tokio Hotelről nem mondok semmit mert nem tudom miről énekelnek és lehet h tetszene a mondanivaló, de ennek ellenére van egy oylan érzésem h nagy szar az a zene amit csinálnak. És még mellé ízléstelenek is. Elferdítik az embereket... Jézus mi lesz 10 év múlva? :( Én még mindig Shady stílusávla élek, az utcán meg majd leköpnek??? :S Háát nem tom de kíváncis vok, én nem azért hallgatom Eminemet sem, mert szépen hangzik, hanem mert elég sok értelme van. Nah béke és jó8 mkinek!
  • YakooZa
    ja ezért gondoltam h iyen cimet nem adna albumának..

énis remelem h lesz a lemezen vami EMINEM es:)
  • banok
    nem tom eléggé igazinak látszik de Eminemre nem jellemző, hogy istenítené magát...
  • Qwerty4
    már nem az, hanem csak volt, eminemnek annyi ami a pop piacot illeti, de azért még mindig nem annyira gáz mint 50 pengő barátja :DD
  • Shady313
    Én csak mondtam h tetszik a borítója :P Kül. nekem sem nagyon tetszik az album címe. Úgyis volt egy Before The Curtain Closes lemez, ez lesz az After The Curtain Closes XD Engme leginkább majd a lemez tartalma érdekel. Remélem lesz vmi igazi Slim Shadys alkotás.

Béke!
  • YakooZa
    nem ez lesz sztem, nemtom honan fujta a szél ezt az albumot meg a hirt h lesz..
  • toysoldier
    remélem h nem ez lesz a címe mer ez nagyon nem teccik ^^
  • YakooZa
    ezek régi post ok asszem mára már cáfolva van..
  • Shady313
    ha vmi véletlen folytán nem jönnének be aképek itt nézzétek meg:

King Mathers infó + görgessetek lejjebb és borító
  • Shady313
    Kitudja mennyire fake infó, de ez a borító jól néz ki hozzá: ;) - sztem

• YakooZa
    valami hülyeség keringett neten h az uj album neve "King Mathers" lesz, de asszem Em cáfolta..
  • YakooZa
    énis!egy uj EMINEM SHOW ot várok:))
  • toysoldier
  • Fido4life
    én is ugyanezt akartam írni :D
  • toysoldier
    yaya

azért remélem félkrajcár (50cent -.-) nem fog sokal kornyikálni majd az új albumon :D
  • banok
    én is hallottam már sok mindent mostanában de egy biztos, hogy lesz fogytatás az Encore óta és ez a lényeg! :D
  • YakooZa
    kösz en si igy gondoltam... jo az majd kiváérjuk, remelem sok saját száma lesz amiben egyedul van bene... nem mint Re Up on..
  • toysoldier
    én október környékéről hallottam
  • banok
    kb. 2008 eleje
  • YakooZa
    xevaxtok!
    vmi info nix vakinek h miko jön ki uj album?
  • Shady313
    Nagyjából annyi mint másnak Eminemhez :D Rajongója volt, tiszteli őt és ha minden igaz a Murder Murder c. track nem mix :D

wege: kül. ne érts félre én feltenném neked, de az én netem nagyon kevés ahhoz h DVDket töltögessek fel :'(
  • DEITER
    ez a szám, de mi köze van eminemnek tupac-hez?
  • EMEncore
  • tomielsun
    imádlak eminem!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • SNIPS
    Örülök