2124
-
#1763 Van valami hír az új lemezről? -
#1762 eminem4ever -
#1761 jo ez a szám:EMINEM - I Remember(Everlast Diss)! mostanaban ezt hallgatom:)
Hát nemhiszem h az eminem uj trekk lenne,, ésha Shady313 aszongya h hallottamár akkor az tuti! ő igen informált ezen a téren:) -
#1760 Ezt a tracket full h hallottam valahol és tuti valamelyik lemezen meg is van (vagy nayon hasonlít). De a beat és a szöveg is eléggé ismerős.... Csak vki nagyon felkapta a dolgot. 1 biztos: Whoo Kid lemezéről van és van olyan érzésem h Intro lehet majd utánanézke emrt van "pár" mixtape-em. -
#1759 Új eminem trekk? -
#1758 jah tényleg, sry :D -
#1757 Ez volt az én kérdésem is :D Kiderült, h ezt igazából Stan nevében kerdezi, aki írta :) -
#1756 a bannerban ez a "Mennyire vagy Eminem van ?? Ennyire ??" beszólás mire akar hivatkozni ? -
#1755 yo! Shady records 4 eva -
#1754 Shady will be back :P -
#1753 "back again" -
#1752 trendik leszünk megint 'sszátok meg! :)
"guest who's back..." hamarosan... :) -
#1751 jah, reméljük :) -
#1750 majd jövőre nem lesz az :) -
#1749 manapság sajnálatos módon, fikázni divat Emet.. -
#1748 Ez így igaz, de sajnos m,ég midnig sok a "divatköcsög"... Arról nem is beszélve h engme azért ne szóljon el senki h milyen a stílusom.... Én legalább kitartok mellette sőtt mi több többet is tok róla mint más azt hinné magáról. Nem azt mondom h elkezdek most nektek freeket gyártani, de Eminem téren nagyon mélyen beleástam magam. -
#1747 Igazad van, de sztem ma már nem nagyon divat Eminemet hallgatni, már annyira nem "trendi", mint mondjuk pár éve. De részemről leszarom hogy divat-e vagy nem, úgyis hallgatom. Emlékszem, nekünk általánosba mikor megjelent az Eminem Show, kb akkor kezdett el mindenki zenét, bármilyen zenét hallgatni, akkor Eminem volt a divat. Aztán persze már ciki volt, de nekem nem, szal az ilyen "csicskák" tényleg szánalmasabb, de ma már sztem jóval kevesebb van. Mert már nem divat. -
#1746 Nah hááát igen.... Rengeteg "nem fannak" van Eminem lemeze, mégsincs közzétéve rajtuk sok track... Max Bonus lemezeket. Méghát az ilyen "csicskák" akik fannak valják magukat, semmit enm tudnak az egészről cska hallgatják mert "jól hangzik és mert a haverom is ezt szereti"..... Nah mindegy nem is érdekel, én mindig is büszkén fogom vállalni h kit bálványozok, hisz Shady munkája egy csoda sztem. Meg egyébként egy olyan ember aki az élet reális oldalát mutatja nem a pénzt és a kocsijait. -
#1745 Ha valaki nem fan, akkor honnan ismerné? Amúgy tényleg van csomó jó szám, ami nem annyira ismert. -
#1744 Nekem az a fájó pontom h rengeteg számot nem ismer a jóvilág :( Csak amik a nagylemezeken vannak :'( -
#1743 Hát sztem már a Marshall Mathers LP-n sem volt UG-s, max még a Slim Shady LP-n. De ezt h UG-set én inkább a hangzásra használnám, nem a mondanivalóra. Az Infinite-en még teljesen másról rappelt mint a stúdiólemezein. Ez persze alap, mert mást látott, mást érzett, mást élt meg.
Az aláírásomat meg arra értem h az Encoretól fogva nekem ez az "új Eminem" már nem "az" az Eminem, akit megszerettem. Már csinálhat bármilyen jó lemezt, biztos meg fogom hallgatni, de nekem soha semmilyen lemez nem fogja überelni az Eminem Showt, vagy akár az előzőeket. Már csak az emlékek miatt is. -
#1742 "Nowadays Eminem wanna talk like he's got somethin' to say
But nothin' comes out when he moves his lips; just a bunch of gibberis
And Slim Shady acts like he forgot about his old himself"
Azért ő sem felejtett el mindent a múltjából.... tény és való megváltozott, nem olyan UG-s sztem.... -
#1741 Én me gnem lemezhez kötném azt ami nekem kell. Nekem mondanivaló kell, nem akorm h ő cska szidásba menjen át... annak megintcska semmi rételme -
#1740 tudom, béke poraira :( :) -
#1739 Na olyan jó már soha nem lesz Em, mint az Infinite-en volt. -
#1738 Infinite Rulz -
#1737 Eminem - Soldier
"Listen to the sound of me spilling my heart through this pen
Mother fuckers know that I'll never be Marshall again" -
#1736 mivan?
nkem Eminem Show t hozzon össze!!
Soldier rulez - oyan számokat.. -
#1735 értem, értem, sőt Marshal Mathers nekem talán még jobban jött be mint Slim Shady.. Azt meg ugyebár teljes mértékben visszahozhatja, ha akarja. -
#1734 Ezzel tisztábna vok, de még ami megmaradt ne vesszen el belőle... Érted te is mire gondolok sztem.... -
#1733 Slim Shadeyset azt várhatsz.. -
#1732 Remélem Eminem képességébe nem fog belepiszmogni egy ilyen kis lotyó.... Már várok vmi Shadeyset, nem szeretnék csalódni.... Kül. a lemez vagy megint akkor Karácsony előtt gyorsan kijön, vagy pedig cska jövőre. Ezt a szakmát nem lehet erőltetni. Ez nem olyan h "húúúú most felkell kellnem és gyorsan rappelnem" mert abból szar sem lesz, ehhez kell lennnie egy belső hangnak, egy érzésnek, ami eddig Shadynél megvolt. Bár az utóbbi időkben kezdett kikopni belőle =( -
#1731 Mariah carrey t vaho nembirom, mer számai valahogy szarok:( -
#1730 mármint kriszttikének? ő reklámozza az em es cuccait:P -
#1729 állítólag hónapok óta dolgozik rajta és néhány dalban Mariah Carrey lesz pellengére állítva :) -
#1728 Én is izgatottna várom :) De eddig gondolom a szövegeket írták, msot veszik fel, nehezen szivárgott volna ki a stúdióból sztem... -
#1727 azt gondoltam h az új albuma de h lenne már meg d1r3cToRiUs-nak? :DD
-
#1726 amin most dolgozik:P
bemonták aktiv(tv2) ban is pl. h most dolgozik uj albumán, h nagyon faxa lesz stb. asszem 2008 elejin jönki.. -
#1725 milyen 2008as album? -
#1724 Nincs meg veletlen a legujabb album?? 2008as kiadas? privatba ha megvan!