Eminem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most csinálunk a bandával 1 uj számot, s én igyexem minél több motivumot belevinni Eminem stilusából mer akk csak jo lehet!!
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
énis remelem h lesz a lemezen vami EMINEM es😊
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Qwerty4
Béke!
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
King Mathers infó + görgessetek lejjebb és borító
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
azért remélem félkrajcár (50cent -.-) nem fog sokal kornyikálni majd az új albumon 😄
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
wege: kül. ne érts félre én feltenném neked, de az én netem nagyon kevés ahhoz h DVDket töltögessek fel :'(
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Eminem nemrégiben még azzal riogatta rajongóit, hogy talán végleg visszavonul a popszakmától, ám néhány év pihenõ után úgy tûnik, visszatért az ihlete, és elkezdte új albuma munkálatait. A rapper barátja és kollégája, 50 Cent szerint az új lemez senkinek sem fog csalódást okozni.
"Már készül az album, bár õ egyelõre nem akarja elmondani az embereknek, hogy újra munkába állt. Hallottam pár számot a készülõ anyagból, és el kell ismerni, kiválóak" – nyilatkozta 50 Cent."
Forrás: est.hu
Remélem télleg összehoz valami rendes cuccot, mer én lemaradtam az Eminem Show-nál <#nyes>#nyes>
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
lenne 1 kérdésem!
EMINEMNEK a THREE VERSES c. számában az elsõ 5mp-ben megy!
A SAN ANDREASBAN is megtalálható zeneként!
nem tudjátok annak mi a címe?
köszi