Eminem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

YakooZa
-EMINEM A KIRÁLY-
Most csinálunk a bandával 1 uj számot, s én igyexem minél több motivumot belevinni Eminem stilusából mer akk csak jo lehet!!

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

Shady313
Valóban? Hmmm.. Jah igen emrt már nem beszéltünk meg egyébként is nagyon ritkán vok MSNen, de msotmár majd leszek egyre többet. Boccs és béke, de még ha le is töröltelek, te írhattál volna nyugodtan 😄 :$ Respect mindenkinek!

Fido4life
msnrõl

Shady313
letöröltelek??? ezt nem igazán értem :S

Fido4life
ez mind szép és igaz amit leírtál, szóval kurvára nem értem mért töröltél le 😄 :/

Shady313
Eminem még nem leáldozó, csak felkéne keltenie az egykori rajongóiban a lángot, mert mostanság eléggé ellaposodott... Valóban nem jellemzõ rá, fõleg mert midnig is pesszimista volt. De sajnos mostanság a zenei stílusára is rátelepedett 92 forint (fél dolcsi 😄) 😞 Csak az új számokat kell figyelni. Én még midnig megszállott vok és hallgatom a régebbinél régebbi trackjeit, az újakkal együttvéve és még nincs elveszve, csak már nem õ a jelenlegi divat, ennyi. Ennek ellenére én még midnig divatos vok az õ stílusával XD most ez az Emo láz tombol, de értelmét nem látom annak a szarnak... Én a Tokio Hotelrõl nem mondok semmit mert nem tudom mirõl énekelnek és lehet h tetszene a mondanivaló, de ennek ellenére van egy oylan érzésem h nagy szar az a zene amit csinálnak. És még mellé ízléstelenek is. Elferdítik az embereket... Jézus mi lesz 10 év múlva? 😞 Én még mindig Shady stílusávla élek, az utcán meg majd leköpnek??? :S Háát nem tom de kíváncis vok, én nem azért hallgatom Eminemet sem, mert szépen hangzik, hanem mert elég sok értelme van. Nah béke és jó8 mkinek!

YakooZa
ja ezért gondoltam h iyen cimet nem adna albumának..

énis remelem h lesz a lemezen vami EMINEM es😊

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

banok
nem tom eléggé igazinak látszik de Eminemre nem jellemzõ, hogy istenítené magát...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Qwerty4
már nem az, hanem csak volt, eminemnek annyi ami a pop piacot illeti, de azért még mindig nem annyira gáz mint 50 pengõ barátja 😄D

Qwerty4

Shady313
Én csak mondtam h tetszik a borítója 😛 Kül. nekem sem nagyon tetszik az album címe. Úgyis volt egy Before The Curtain Closes lemez, ez lesz az After The Curtain Closes XD Engme leginkább majd a lemez tartalma érdekel. Remélem lesz vmi igazi Slim Shadys alkotás.

Béke!

YakooZa
nem ez lesz sztem, nemtom honan fujta a szél ezt az albumot meg a hirt h lesz..

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

toysoldier
remélem h nem ez lesz a címe mer ez nagyon nem teccik ^^

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

YakooZa
ezek régi post ok asszem mára már cáfolva van..

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

Shady313
ha vmi véletlen folytán nem jönnének be aképek itt nézzétek meg:

King Mathers infó + görgessetek lejjebb és borító

Shady313
Kitudja mennyire fake infó, de ez a borító jól néz ki hozzá: 😉 - sztem

YakooZa
valami hülyeség keringett neten h az uj album neve "King Mathers" lesz, de asszem Em cáfolta..

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

YakooZa
énis!egy uj EMINEM SHOW ot várok😊)

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

toysoldier
<#eljen><#nyes>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Fido4life
én is ugyanezt akartam írni 😄

toysoldier
yaya <#eljen>

azért remélem félkrajcár (50cent -.-) nem fog sokal kornyikálni majd az új albumon 😄

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

banok
én is hallottam már sok mindent mostanában de egy biztos, hogy lesz fogytatás az Encore óta és ez a lényeg! 😄

YakooZa
kösz en si igy gondoltam... jo az majd kiváérjuk, remelem sok saját száma lesz amiben egyedul van bene... nem mint Re Up on..

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

toysoldier
én október környékérõl hallottam

banok
kb. 2008 eleje

YakooZa
xevaxtok!
vmi info nix vakinek h miko jön ki uj album?

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

Shady313
Nagyjából annyi mint másnak Eminemhez 😄 Rajongója volt, tiszteli õt és ha minden igaz a Murder Murder c. track nem mix 😄

wege: kül. ne érts félre én feltenném neked, de az én netem nagyon kevés ahhoz h DVDket töltögessek fel :'(

ez a szám, de mi köze van eminemnek tupac-hez?

<#eljen>

imádlak eminem!!!!!!!!!!!!!!!!!<#worship><#worship><#worship>
Örülök <#puszis><#eljen>

Eminemre azt mondják, divatrap! Kurvaannyukat... Szerintem nem az!

eminem az istn<#puszis><#puszis>imádom<#szeret>
Na mind1, azért köszi.
Shady313
nekem megvan a TMBE DVD még régen szedtem le már nem to honnan lehetne megszerezni, de megvan a borítója is 😉 de nem egy nagy szám (de egy collectornak mint én elengedhetetlen 😄) sok benne a cenzúra

Megtudjátok mondani, hogy honnan tudnám leszedni a The Music Box Biographical Edition dvd-t? Torrenteken nem találom, légyszi segítsetek!!
<#eljen><#worship><#worship><#hawaii>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

jax
"A rapper megkezdte új lemezének felvételeit.

Eminem nemrégiben még azzal riogatta rajongóit, hogy talán végleg visszavonul a popszakmától, ám néhány év pihenõ után úgy tûnik, visszatért az ihlete, és elkezdte új albuma munkálatait. A rapper barátja és kollégája, 50 Cent szerint az új lemez senkinek sem fog csalódást okozni.

"Már készül az album, bár õ egyelõre nem akarja elmondani az embereknek, hogy újra munkába állt. Hallottam pár számot a készülõ anyagból, és el kell ismerni, kiválóak" – nyilatkozta 50 Cent."

Forrás: est.hu

Remélem télleg összehoz valami rendes cuccot, mer én lemaradtam az Eminem Show-nál <#nyes>

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Fido4life
akkor tévedtem...

Fido4life
asszem a d12 World albumon a 6 in the morning, más néven Come On In...

toysoldier
Git Up

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Bazz, kurva rég játszottam a GTA: San Andreas-szal és még mindig nem tudok, mert nem lett újra téve a winchester.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Fido4life
az asszem a Dr Dre feat. Snoop Doggy Dog - Nuthin' But a G Thang

sziasztok!
lenne 1 kérdésem!
EMINEMNEK a THREE VERSES c. számában az elsõ 5mp-ben megy!
A SAN ANDREASBAN is megtalálható zeneként!
nem tudjátok annak mi a címe?
köszi
banok
Eminem - New York City Concert Live
Part1 Part2 Part3 Part4 Part5 Part6 Part7 Part8

Shady313
Az egyik sapka lefoglalva. A másik állapota még kérdöjeles de lehet még rá jelentkezni.

Shady313
várok választ mert menetközben többen is érdeklõdnek

Shady313
ok, ment az üzi!

Fido4life
hát engem érdekel 😄

Shady313
Nem töltögetek, akit érdekel szóljon és én küldöm a linkeket 😊 De azért köszi 😉