2124
  • YakooZa
    EMINEM A KIRÁLY!-.- A szövegei nagyon jók ő mindenféleképpen a példaképem, de sosem fogok a szintjére emelkedni-.- A régebbi szövegeinek morbid sága teccik,már majdnem pszicho s beütés.. szal Eminem szerintem abszolut eltalálta, csak most uj albumát kéne jol Marshall Mathers esre megcsinalnia;) nkem oyan számok kellenek, remélem nem megy át Ayo Technologies be:/
  • jax
    Há vágod, ha már egyszer kockulok egész nap akkor legyen má valami értelme is :D
  • Shady313
    Neked sme lehetnek unalmas délutánjaid.... :)
  • jax
    Testament nem az én világom. Valahogy nem érzem, pedig jó, nem tagadom. Nálam magyarba' Night Child, meg mostanába a "rímkoncentrálós-szókifacsarós" Wacuum Airs meg esetleg Bloose Broavaz pár tagja: Siska, DSP.

Eminem meg a top, ez alap asszem.
  • Shady313
    anonimmc.uw.hu

lemezt is lehet rendelni asszem 500 Ft - de neki nem a pénz kell, mint ált. az értelmes előadóknak!
  • Shady313
    Nálam a top Eminem, magyart nem is nagyon hallgattam, cska Anonimra ütöttem fel a fejem mert nagyon tetszik a szövege, a hangja és a zenei világa.

Kül korrektnek tartalak! De ha komoly jellegű írásod van akkor ne tegyél smileyt mert sejtet vmit! Testamentes arcokról vélemény?

Mellesleg más szövegét is bírom a mondanivalóval nincs gond, de mivel van választási lehetőség azt választom ami számomra jobbna hangzik.
  • toysoldier
    Anonim MC-től honnan tudok számokat letölteni? ^^
  • jax
    Yo, én nem vágtam fel h ismerek pár arcot. Csak írtad h Anonim MC van a toppon, hát sztem max nálad :D Ez nem para, én is csípom nagyon, de azért nincs a toppon. De mondom, semmi baj hogy nálad a top, ezért abszolút nem ítélhet el senki, és én se tettem.
  • Shady313
    De pontosítok, rap zene nem csak lázító lehet hanem szép is :) Bár én inkább írogatok akkor már szerelmes verset mint rapzenét :D Hatásosabb az asszonyoknál :P

Nah béke!
  • Shady313
    Jaja a magyar szép nyelv és színes is de tudni kell használni! Mellesleg meg belekell jönni :)
  • Shady313
    Épp ezaz tarts is ki dög, ez a lényege! Különben meg sok magyar "rappernek" jó a szójátéka de sajnos a mondanivalójuk egy nagy szar... :( mki hallotta ugyanazt 6szor és még mellé nem is tömeglázító csak "kemény"... Szal értitek, egy rap zenének legyen súlya amit értekelni lehet.

Yakoozának a nyílt stílusa lehet alapkő, de foggd vissza magad haver, mert még rádugranak ;)
    Peace dawgs!
  • jax
    Folytasd. De ha már magyarul rappersz törekedj arra hogy minél jobb szöveget írj, minél jobb minőségű zenét produkálj, és ehhez valamilyen szinten ismerni kell a magyar előadókat is szerintem. Hidd el, nem fognak felfedezni, neked kell eljuttattni annyi embernek a cuccodat amennyinek csak lehet, de a lényeg hogy minőséget csinálj. Vágom hogy pénz, mert persze hogy az, de más módja nincs.
  • Shady313
    Küölönben is! Eminem fórum, Eminem a fasza :D
  • Shady313
    Abból a szempontból van a pont Yakoozanál h valóbna minden ízlésfüggő. Mellesleg nálam igen is toppon van Anonim mert vmiért megragadott a zeneisége és tetszik a hozzáállása. Akiket leírtál valóban nem ismerem nagy részüket vagy cska hallottam a számokat de az előadót nem vágom. A lényeg a lényeg: Mki felsorolhat ezerféle szart akit ismer h ezt tetszik neki, de igaza senkinek sme lezs emrt különbözünk, és az ízlésünk, stílusunk is. Aki a rapzenét hallgatja (csak) az (is) figyeli a zenei világot h mennyire tudja az a szám a lélektnai hatását kifejteni.
    DE!

Jax: azért mert te olyna sokat tudsz róluk (én nem igazán, nem is értme miért fényez Yakooza :D) attól még te se szállj el magadtól h ismered a magyar underground nagyjait. Tény és való nem azok a nagyok akiket szarrá játszanak a TVben. Kül Sub Basst én nem nagyon hallgattam, sokan mondják h magyar Eminem de ezt erősen kétlem mert Eminemc sak egy van és az nem magyarul nyomja :) Majka megintcsak sztem eg felfuttatott szar, értelme annak az embernek sincs, de elképzelhető h vannak jó számai...

Tudjátok mit? Én nem írok le senkit, nincs is értelme cska vita menne belőle. Mki szeressen amit akar.

Yakooza: csak szólok, h sztem te se írj le mást, inkább ismerd el mint konkurencia, ha meg jobb vgy arról nem neked kell meggyőződnöd, hanem a hallgató közönségnek. Szal ezt hagyd rájuk. A lényeg a lényeg, próbáljon meg mindenki értelmesen érvelni, kritizálni.

Akinek ez nem tetszik, gyertek kövezzetek meg :)
  • YakooZa
    5öt ismerek azokközül amiket felsoroltál, és többnek nemegy s nemkettő számát hallottam(jóval többet),ugyhogy nemcsak ugy rámondom h nemteccik nyugi:) Mc gőz szövegei sztem bénák de épp leszarom..attol még ő sikeresebb mint én..ez felbasz de ezvan,mert ez tényleg nem Detroit..és nemhiszem h felfognak fedezni:) de attól még folytatni fogom.. peace-.'
  • YakooZa
    peace-.- ez nem a 8mile, ez a délvidék-.-haggyuk ezt nem foglak savazni:) písz
  • jax
    Az a te dolgod ha nem jön be Fanka, de nem is akarom hogy tetszenek neked az előadók, amiket leírtam, bár nyílván nem ismered egyiket sem. Persze nyugodtan hallgass bárkit aki bejön, nekem csak az bassza a csőröm, hogy már akkora arcod van, csak nemtom mire. Pl lenyomod MC Gőzt freestyleba, jobb szöveget írsz :D Örülnék neki ha így lenne, komolyan, remélem összejön. Nemtom te milyen világban élsz, de arra azt' várhatsz hogy -ahogy te fogalmazál- "olcsó cuccokkal demo számokat" összeraktok a csapatoddal és felfedez valamilyen nagy kiadó :D Komolyan így gondolod? :D Ez nem az 8 Mile haver, bármennyire is hihetetlen.

Én kajak nem baszogatni akarlak, de nyugodtan savvazál :D Písz
  • YakooZa
    figyee,mindenkinek más stilus jön be, nekem fanka akármennyire lehet toppon nekem nemteccik se a szövege se a hagja se a zenéi..ezvan, kár vitatkozni mert tudom h mindenki ugyis megtartaná az eddigi véleményét:)

bocsi
    cs
  • jax
    Anonim MC a toppon? :D Jó, rendbe van a flow meg minden, de messze nem a top :D Amúgy akik tényleg ott vannak zeneileg, szövegileg: Akkezdet Phiai, DSP, Fanka, Suhancos, Siska, SP, Steve, Fhészek, Ludditák
  • YakooZa
    Neked elhiszem, tudom h ertesz hozza. Majd meghallgatom akkor azt amiket beirtal.. Én csak Sub bass monstert birom meg Majka Papa nak pár számát:) ja és van amit mosmtanában szivesen hallgatok magyar rap az a DOGZ.:)

üdv.
    én-.-
  • Shady313
    Háát Gőz sztem sem a top... De sztem ne írd le a magyar hip hopot... Azért mert te nem érted amondanivalójukat :-/ Fanka, Testament, Riddler, Stigma még elmennek, a toppon Anonim MC van. Ismered? ha nem akkor hallgatsd meg. Még Punnany Massif is elmegy de néhány trackjükben ők is csak szavakat dobálnak össze vissza
  • Shady313
    Akit érdekel egy komoly kis online játék:

http://www.hackthat.net//ddos/3076

Ne féljetek cska regeljetek, nagy poén :)
  • jax
    Nem neked írtam, látod ott van lent hogy: "Válasz 'YakooZa' üzenetére (#1778)"
  • merdo
    Mire nem mondasz semmit?
  • jax
    Na jó, mind1, nem mondok inkább erre semmit...
  • merdo
    Csá Prison Break!
    Lenne hozzád pár kérdésem a zenéléssel kapcsolatban.
    Úgyhogy itt az msn címem és légyszi vegyél fel minél hamarabb!
    [email protected]
  • YakooZa
    hehe he, igen.. . .hát mosmivan neittvitassuk meg mi a véleményem az NC s freestyleról:P.. . me'va'dumáva??!! XD
  • jax
    Figy má yo, itt te vagy ez a directorius? Me' akko' picit vegyé' má vissza haver, ren'be? :D
  • banok
    Eminemnek állítólag új nője van. Erről mit lehet tudni? A Blikk írta egy nyúlfarknyi cikkben.
  • YakooZa
    szewa

Habár az aláirásomból már olvashattad:
    RAPLace
    Nemsokára(jövő hét) felkerül egy uj szám amin most dolgozunk..

Igen elég drága otthonra összehozni studio cuccokat:/ sajnos.. főleg h 16 évesek vagyunk s suliba járunk, ha dolgoznánk összerakhatnánk pár hónap gyüjtés után..de igy még nehezebb... de aztmondom jo progikkal is lehet Demo képes számokat összehozni nem oyan rossz minőségben.. amugymeg ha összehozol otthon 1 studiot akkor ugyis csak annyit érsz el h jobb minőségű számokat csinalhatsz, de attol még nemfogja kiadni senki a lemezed:/ szóval inkább csinálok olcsó cuccokkal demo számokat és ha 1x lesz vmi érdeklődés vmi lemezkiadótól az ugyis állja a studio költséget.. de előb 1 rakás demo számot kell csinálni meg terjeszteni.. és még akkor is valószinű h senki le se fogja szarni:/
    ezvan.
  • jax
    Ja, én is nyomom. Próbálgatok csomó progit amíg nincs zsém cuccokra. Addig meg írok szöveget.
  • merdo
    ti nem zenéltek?
    Úgyértem saját trekkjeitek nincsenek?
    Én fogok csinálni, csak házi studiót akarok ahoz pedig olyan 50000 ft kell (minimum.)
  • YakooZa
    Remélem minnél előbb jön-.-
  • Shady313
    Jaja erről nyilatkozott ő is. Készül az új lmez stúdiómunkálatok meg stb, csak győzzük kivárni h mikor lesz kész :)
  • merdo
    Császtok!

Az tuti, hogy lesz Eminem-nek új lemeze, legalábbis a neten olvastam.
    Várhatólag 2008 tavaszán jön ki.
  • Shady313
    Jaja "csak" egy mixtape de semmi több. Vkinek megvannak a borítók?
  • jax
    A King Mathers télleg kint van, de az csak egy remix lemez.
  • bauer15
    van új lemez ha jól láttam
  • Fido4life
    valaki bannolja már ezt a gyökeret..
  • YakooZa
    nemhallottam semmit,, azt varom h ide irjon vki h van uj lemez:D