Eminem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jah meg ezt a szöveget bírom: Én ilyen nagy eminem fna vagyok meg olyna nagy Eminem fan vagyok. Oszt mondom akkor mondjál vmit, mirõl rappel. Srác egybõl kussban, aztán kiderül h semmit nem tud angolul és aminek utánajárhatna (fordítás 1-2 db) még azt sem szedi össze. Háát halljátok ezek aztán hatalmas rajongók. Én nem mondom h perfekt vok angolból, de amit kell megértem, vagy fogok egy szótárat (szerencsére Eminem nem sûrûn használ nagyon ismeretlen szavakat ;) - nah meg a lebutított amerikai angol... :P)
ugy értem..
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
kössz
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
Najó adok egy linket a számról max minõségben, az online verzio is jó,meg faxan hallgatható.. de mégiscsak ittvan:
Raplace - Jobb már úgyse lesz
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
majd sasold meg de még egy 10 percig nem ér fel ha most olvasnád a forumot:)
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
Béke
Ha komoly mondanivalót akarsz hallani akkor: Mosh, Lose Yourself, Like Toy Soldiers
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
UI.: köszi, h segíteni akartál a dvdkben.
Egy kis Eminem biográfia: tegyük fel h a kép eredeti... akkor eminemnek volt lehetõsége stúdióba kerülni és mivel olyan havernak tûnik ott mellette az ürge, gondolom segített volna neki a rapben. Mint tudjuk, Shady nagyon sokáig csak mix kazettákat árult az utcán, magyarul még stúdió közelébe se tudott szagolni... ez nagy ellentmondás már itt. Tegyük fel h mégis bekerült a stúdióba... De akkor minek? Eleinte amikor mixkazettákat árult az utcán, még enm volt akkora nagy rapper. Ronnie bácsikája (RIP - ahogy a bal felkarján látható tetkó is mutatja) tanította õt rappelni akit érdekes módon megöltek (és elintézték h öngyilkosságnak tûnjön). Magyarul sztem lehetetlen h ez Shady lenne...
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
hát igen eminem et baromi nehéz lenne utánozni... de meglehet probalni...mindig ugy akartam rappelni magyarul mint amcsiul lehet..
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
azér van oltás de tellegnemsok..
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
hát én imádom rapzenét szal.. .:))érted,,)
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
Azért élvezni másra kell ;) Khmmm... Azért uraim, ne túlozzuk el a dolgot :D A nõk legyenek a középpontbna inkább... XD
szeptember 1 ig kész lesz majd beszólok MSN be!!
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-