Flash
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van rá lehetõség, hogy az IE ne dobjon biztonsági figyelmeztetést falsh-es oldalnál?
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
válaszotokat elõre is köszönöm
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
for(i=1;i<5;i++){
_root["al"+i+"_Mc"].local_i
_root["al"+i+"_Mc"].onRelease = function(){
akarmi.text=local_i
}
}
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
kovetkezo problemam, hogyan tudok dinamikusan felepitett fuggvenyen belul megadni azon belul lokalis valtozot?
for(i=1;i<5;i++){
_root["al"+i+"_Mc"].onRelease = function(){
akarmi.text=i
}
}
tehat ilyesmi alakban, a fuggvenyen beluli i erteket szeretnem a fuggvenyez kotni..
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
fene se érti
lol
ha mondjuk a button1en lévõ text objektumot "szoveg"-nek hívják, akkor így tudod módosítani:
_root.gomb1_btn.szoveg.text = "akarmi";
A gondom az, hogy a _root ból nem tudok hivatkozni a különbözõ gombok felirataira.
gomb1_Btn.szoveg=".. "
formával próbáltam, de nem változtatja meg az értékét.
Remélem érted. <#crazya>#crazya>
Nem árt egy Wacom tábla sem hozzá , nagyon megkönnyíti a rajzolgatást , könnyebb egy digitális tollal , mint egérrel rajzolgatni 😊<#crazya>#crazya>
azt sajna nem tudom, hogyan lehetne egy fájlban megoldani a cserélgetést.
tudsz esetleg vmi tutorial-t, leirást ezzel kapcsolatban?
Nekem nem zsir uj kell !!!
Kulonben fel sem tettem volna ezt kerdest sztem logikus 😄 !
One finish One way Only Jesus !!!
1) bemész boltba, vagy macromedián buy
2) leveszed a polcról/netes tranzakció
3) kifizeted
4) ???
5) PROFIT
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Nekem az lenne a kerdesem van-e valakinek kozulleltek
Macromedia Flash MX 7 (2004)
Ugyanis ilyen proggira lenne szuksegem ! JOGTISZTAN !!! azaz eredetiben !
Ha estleg akad koztetek valaki akinek van es mar megunta stb.. esetleg eladna akkor az keressen meg es megdumaljuk az arat !
Itt a topickban vagyok elerheto ! Az emailem egyenlore meg nem adom meg !
One finish One way Only Jesus !!!
de ha nagyon ragaszkodsz hozzá, akkor a loadmovie()-t már az elején süsd el, és add össze az összes .getBytesTotal()-okat, meg .getBytesLoaded()-eket...remélem világos voltam 😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Megrajzolam egyszer a "szélforgót" (angol patchwork magazinból lestem ki), és 5 képkockánként kulcsképkockaként elhelyeztem, majd elforgattam 90 (180,270,...) fokkal. Az elõbb említett kulcsképkockák között motion tween van.
egy introt akarok csinálni honlaphoz, amiben a képek(swf-ek) random cserélödnek újratöltéskor.
csináltam egy "fõ" swf-t, amibe beleraktam a kodot, h hivja meg a többi swf-t random módon. az a gondom, h nem tudok preloadert rakni az elejére, mert a "fõ" swf-ben hiába van preloader, az nem vesz tudomást a többi, behívandó swf-rõl. ha a többi swf-be rakok preloadert, akkor azok nem müködnek.:S
2. Köszönöm, megnézem az adott linket amit küldtél.
Jah igen a fránya csibogást nem értem 😊 Töröltem a hangot és ha megnézed ie-vel akkor láthatod h ott már nincs hang, de firefoxon van, ezt meg nem vágom, h miért van.
Ha van ötleted akkor légyszives írd meg, mert elvileg nem lehetne különbség...
... is meg lehet oldani (bár sajnos Javascriptet igényel, ami egyes extrém esetekben - Javascript kikapcsolása - gondokat okzhat a látogatónak).
De burkoltan reklámozol is. 😉
"amennyiben valakinek nincs flash playere kapjon róla információt h hogyan is tudja letölteni"
1. Minimum. De ezt az SWFObject névre hallgató megoldásnál
2. Kapjon ALTERNATÍV tartalmat (nem jobb klikk és zoom! az egyrészt csak a kép egy részére közelít rá, másrészt legyen valami szöveges reprezentációja a Flashes tartalomnak, vagy nézz körül például itt - bár ennek vannak böngészõbeli és eszközbeli korlátjai).
"3.-4.-ig:javítva"
4. pont még nincs. Továbbra is csipog és nem tudunk vele mit kezdeni. Mit jelképez az a kép? Munkatársak? Miért csipog? Naposcsibe? Miért nem tudunk róla továbbmenni? Mert csak dísznek van ott?
1.-ra reaglálva: nem igazán a reklám volt a fõ célom, hanem véleménykérés
2.-ra: Untitled Document-ot átírtam, megoldottam továbba azt a kérdést is h amennyiben valakinek nincs flash playere kapjon róla információt h hogyan is tudja letölteni, valóban az ingyentárhelykérdés cikis, de folyamatban van hogy legyen saját domainem.
3.-4.-ig:javítva
5.-ra: jobb klikk + zoom
6.-ra: valóban, amikr beleírtam a htmlbe, elfelejtettem kijavítani
Még 1* köszönöm a kritikádat, sikerült rávilágítanod a hibákra , amit azt gondolom javítottam. Továbbra is várom a hasonló kritikákat és véleményeket!
1. Flash beillesztésére van valid, aktivációmentes beillesztési mód.
2. Mivel az keretek díszítõ szerepet töltenek be, érdemes õket háttérként beállítani (background-image:...). Így megszabadulhattok 4 hibától (alt attribútum hiányából fakad).
Ide egy kis zoom, oda egy kis blur, amoda egy kis kitöltés.... ..villódzik, mozog - látványdömping dögivel.
Egyébként a Basement Jaxx-nek fizettetek külön jogdíjat zenéjük közzététele után? 😉
A címe : House Anim
thx elõre is 😊
2. Az oldal nem valid, kereteket használ, Untitled Document címmel (keresõk nem szeretik), ingyenes tárhelyen van (rontja a keresõhelyezést, illetve a megrendelõk számára komolytalanná válik az oldal - "nem képes egy tárhelyet kifizetni?"), a Flash-es dokumentum aktivációt igényel IE/Opera alatt.
3. iso-8859-1-es karakterkódolás egy magyar oldalon az iso-8859-2-es közép-európai karakterkódolás helyett - nem éppen jó.
4. Az Üdvözöljük felírat alatt egy nem egyedi kép (ami hangosan csipog), és rákattintva nem jutunk el sehová.
5. Nincs alternatív tartalom a keresõk/vakok/gyengénlátók/flash-plugint-nélkülözõk/stb számára.
6. <meta http-equiv="Bannerek, reklámcsíkok... - ilyen meta tag nincsen.
7. <meta http-equiv="Refresh" content="61" /> - keresõk számára zavaró, számlálókat meg nem mindig csapja be.
A kemény kritikát nem bántásként, javadra mondtam: 2006-ban egy webbel foglalkozó igényes cégtõl azért elvárhatóak bizonyos kritélriumok.
betûtipus...
hát h a számláló miylen magas legyen, nemtom megmondani, végülis rádbízom😊 de ne legyen túl magas de túl kicsi se. kb akkora mint a mostani sg-s logó.
esetleg úgy nézne ki hogy:
Már csak
14:13:12
és kezdõdik a 24.
jah a viszaszámlálást 19. 22:00-ra kéne igazítani, hogy akkora járjon le😊
ha kjész ne legyen nagoyn hosszú met csak egy topik feljécének sarkába akarom odabiggyeszteni addig, még le nem jár ^^
sztem meg tudom csinálni. kérek majd betütipust, pixelben méretet meg ha még eszedbe jut vmi. jöhet privátban is....
itt van pár "betûtipus" amit fel lehet használni számjegyeknek 😊
Kontár a pályán!:-)
Hozzám került jónéhány flashes weboldal minta. Kérdésem a következõ: Tudok e valahogy változtatni az animáción? Konkrétan: menüpontokat magyarítani, átnevezni? A fenti progival nem sikerült nekem. Köszi: Kard
<body style="margin: 0px; padding: 0px; border: none;">
Másrészt ajánlom, hogy az Internet Explorer-felhasználók érdekében használj SWFObject-es beillesztést (mellesleg ha XHTML-t használsz, akkor még valid is lesz).
Hogy tudom megnövelni a lap nagyságát miközben szerkesztem?(úgy, hogy scrollable legyen)