Flash

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Idõközben rájöttem hogy csak ie7 alatt nem ott nyilik ahol kéne 6 oson megy rendesen.
Hali
Nemtudom volt-e már ez a kérdés de nem találtam rá itt a fórumban.Szóval flash 8 ban csináltam egy gombot és snem akarja mainFrame be megnyitni az oldalt amire hivatkozok hanem csak új ablakban.MX nél mûködött rendesen de ezzel nem akar.Ha valaki tudja a megoldást az segítsen. Elõre is köszi.
oks
Köszi

ASUS P5AD2-E Premium, Intel Prescott 3.00GHz ASUS Silent Square Pro-val, 2GB RAM, Samsung 120GB+400GB SATA 2, Samsung 120GB (rack), Gainward BLISS 7950GT + Zalman Fatality FS-V7

Bercy
a flash alapjárton utf-8(unicode) karakterkódolást alkalmaz, tehát az üzenetbe is azt kell.
használd pl így a mail függvényt: mail( $cimzett, $targy, $uzenet, 'Content-type: text/html; charset=utf-8' )
Elõre is köszi a segítséget!

ASUS P5AD2-E Premium, Intel Prescott 3.00GHz ASUS Silent Square Pro-val, 2GB RAM, Samsung 120GB+400GB SATA 2, Samsung 120GB (rack), Gainward BLISS 7950GT + Zalman Fatality FS-V7

Hy ALL!

Csináltam egy flash e-mail küldõ progit. Nagyon szépen mûködik csak az a nagy problémám h az ékezetes betûket nem adja át rendesen a PHP-nak...
itt az oldal: http://aljasyeti.extra.hu
Belépés->Elérhetõség

autoszimulator
Akadt egy kis problémám egy pre-loaderrel kapcsolatban.
Müködik minden, tehát a csík animáció szépen lefut, megfelelõ százalék érték kiírásával. Viszont mikor el kellene indulnia a movie clipeknek, azok nem teszik, csak megállnak egy helyben.
A frameszerkezet ugy van kialakítva, hogy elsõ-második framekben csak a preloader cuccai vannak, harmadikban pedig a banner elemei(háttér, grafikák, animációkért pedig a movie clipek felelnek)...
Kipróbáltam, természetesen a sima képbetöltés az müködik ezzel a módszerel, amit próbáltam... Lehetséges, hogy egy ilyen animáció preloaderhez teljesen más script kell? Ebben az esetben egy tutorialnak vagy leírásnak is örülnék! Köszönet!

.: mobilize.hu :.

Atika :o)
Hat szivessen remelem segitettem

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

sufnituning
Köszi

For sale: thedronewebshop.com

Szerintem azt ugy kell csinalnod hogy a fomuviban levo preloadert kell hasznalnod a betoltendo swf filera is. De azt hiszem hogy ilyen dolog van az swf.hu-n meghozza valami kepbetoltes neven vagy ilyesmi ott megtalalaod a kerdesedre a valaszt

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Evin
Én nem tudok neked konkrét választ adni, csak tippet:
nézz szét az SWF.hu oldalon, vannak ilyen tutorialok is
vagy néhány hivatkozásnál használj más linket pl _root.xy.xy vagy this.xy.xy

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

sufnituning
Senki?? <#szomoru1>

sufnituning
Hello. Hogyan tudom azt megcsinálni, hogy a fõmovieban betöltök egy másik swf fájlt, és annál is legyen preloader? Mert ha berakok oda is egy preloadert, akkor ha 100% akkor megáll, mert a fõmovieban keresi a következõ framet!
Elõre is köszi!

Bercy
itt nézz körbe.
Evin
Jobb oldalt(alapból) van egy elemeket tartalmazó panel. Abban van gördítõsáv is. Ráhúzod a framre és kész. Használni már nem tudom hogy kell.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

gabxux
Nem válaszol senki?

gabxux
Kérdeznék egy egyszerût: Hogan lehet gördítõsávot tenni a flashembe, ha amit gördítek, azok képek legyenek.

Dynamic
köszi, utánanézek, bár a php-vel még csak most ismerkedem😊
Dj Faustus
Szolgáld ki PHP-bõl az állományt, ott el tudod érni, hogy egy állományt ne megnyisson, hanem letöltésre kínáljon fel.
Nézz utána a header('Content-Disposition: attachment; filename=filenev.pdf'); jellegû-parancsoknak.
http://hu2.php.net/header
http://hu.php.net/readfile

Dynamic
Valami flash guru lécci segítsen.
Adott egy menü gomb ami egy pdf file-ra mutat.Ez eddig egyszerû.Viszont én azt akarom, hogy ha rányomok a gombra akkor LETÖLTSE(mint a jobb klikk+cél mentése más néven...), és NE MEGNYISSA.
Lehet trükközni, hogy bezipelem(akkor talán felajánlja a letöltést), de a filet pdf-nek akarom hagyni mindenképp.
Rage47
Nézegesd ezeket:
egy
kettõ
Colton
1.Hogy kell animáciot csinálni??

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Colton
én most szereztem meg és kéne egy kis segitség a progi-hoz

Colton
hello hogyan lehet olyat csinálni hogy egy kis pálcika emberke el akarja pusztítani a cursort?

Rage47
kösz:p
1) convert to avi
2) download avi to quicktime converter
3) convert avi to quicktime
4) ???
5) PROFIT

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Rage47
"... a required Quicktime component could not be found."
.mov igy sem müxik, de .avi-val minden rendben 😊
thx😉
quicktime-ra azért esetleg vmi tanács?😊
flash->export movie->film formátum

Rage47
Miért van az, hogy a QuickTime csak Flash 5 -t fogad el, ha videót akarok csinálni a flashembõl? Kell vmi új quicktime plugin vagy miafene?
SaintSavin
Ott tartok, hogy létrehozok egy üres moziklipet, és loadMovie-val betöltök egy képet.
Ha a debuggerben megnézem a moziklip méretét minden stimmel, de mihelyst azt mondom, hogy trace(miziklip._width), nullát ír ki eredményül és a debuggerben is ez van.

Na ezzel mihez lehet kezdeni?

Bobber
az swf.hu-n volt egy nagyon jó leirás erre
mondjuk régen jártam arra de szerintem még tuti megvan

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

SaintSavin
kicsit elekadtam, és mivel nincs semmi ötletem, szeretnék segítséget kérni:

Külsõ fájlból szeretnék képet moziklipbe tölteni. A képek mérete különbözõ, nem lehet elõre tudni.
Milyen lehetõségim vannak, hogy megtudja a méreteit, és a kívánt méretet beállítsam?
loadMovie metódust használom, de semmilyen trükkel nem tudtam lekérdezni a képméretet, és épp ezért módosítani sem. 😞

Bercy
1: A color mixer-nél(shift+F9) tudsz átlátszóságot állítani az alpha mezõvel. Ha átmenetet akarsz akkor a type-nál kell beállítani az átmenet típusát.
Hat a 2-dik kerdesedre en azt mondom hogy nem tudom hogy a standadr scrollbara tudsz e texturat rakni de miert nem csinalod meg a sajatod egy csomo tutor van a neten ezzel kapcsolatban csak keres ra de aztan lehet hulyeseget mondok mert lehet texturazni azert majd vard meg valami profibb hozzaszolasat is. Csak azert irtam hogy en a te helyedben korulneznek neten. Az eggyes kerdesedet meg egy picit leirhatnad pontosabban mert ebbol nem vilagos hogy mit szeretnel atlatszova csinalni.

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

YakooZa
Sziasztok!
Az érdekelne hogy:

1.) Hogy lehet Flash 8 ban transparens -t csinálni? Hogy kell lefesteni valamit hogy transparens legyen?

2.) Beteszek flash 8 ban egy loader -t vagy valami hasonlót, hogy kivülrõl olvasson be egy swf fájot, eddig jó, nekem az kéne hogy ennek a SCROLLBAR ját, ami standard Flash scrollbar kinézetû, szóval erre a scrollbar -ra hogy birok texture-t rakni?

segítsetek plz

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

YakooZa
engem is ilyesmi erekelne, lehet olyat h egy url nyiljon ki flash ben, egy page..??

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

Sziasztok lehet kulso txt filebol url-es linket ugy beolvastatni hogy a link flasben rakattintva mukodjon? vagy esetleg xml-el?

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

joebacsi
uhh, egy ilyet vétek gifbe csinálni 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Amse
hi!
nekem nem gif optimalizáló kell, hanem flash-be kéne elmenteni/vagy megcsinálni, hogy kisebb legyen, mert a gif rondább és nagyobb is.

Amse
www.mountex.hu-n a fõoldalon van.

joebacsi
valszeg sokkal, de azért mutasd a bannert...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Hello Amse. Csak ajánlani tudom a GIF Movie Gear programot. Ki exportálod az animációt flash-bõl pl. bmp formátumba a fenti progival összerakod, optimalizálod és már készen is vagy. Természetessen kész gif animációt is optimalizálhatsz vele.

streetracer
Láttam a Flash 8-ban a Components között Progress Bart. Gondolom ez preloaderként funkcionál, csak nemtom, hogy hogy kell belerakni az animációba. Tehát azt szeretném, hogy százalékosan kiírja, hogy mennyi van még hátra az swf betöltésébõl.

Amse
Hi!

Tud valaki segíteni? Csináltam gif-be egy bannert, de 570 kb lett ami nagyon sok. A flashez sajnos nem értek. Mennyivel lehetne összenyomni a méretét, ha flashben csinálnánk meg? Ill ezt újra kéne csinálni flashben, hogy kisebb legyen vagy a gifet is át lehet konvertálni?
Lekötelezne az aki segíte megcsinálni.

Üdv és köszi elõre is!

PíszLávJuniti
ja azt hozzáteszem hogy neki akkor bajlódott az ie, hogyha saját gépérõl nézte. ha távoli gépen lévõ lapot nyitotta meg, akkor simán vitte.<#nemtudom>

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

file tipusától függ biztonsági okokból nincs minden megengedve

egyébként 7 alatt stand alone player tud betölteni külsõ képeket azt tudom

PíszLávJuniti
Hasonlót csináltam meg, de a munkatársamnál mindig behozta az aktivációs dolgot, viszont itthon ment..

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

ILLNeo
Sziasztok!
Egy projektoros flash prezentációt készítek, és az egyik gombra probálok egy fájl belinkelni 8as flash alatt de nem akarja behozni...
Probálkoztam getURL, fscommanddal semmi...
Van valakinek ötlete?

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Dj Faustus
http://weblabor.hu/forumok/temak/15749 - 1. hozzászólásom nézd meg.

YakooZa
szasztok
nemtudtok valami jó könyvet Flash -el kapcsolatban amibõl jol meg lehet tanulni ActionScript elni? tehát nem valami kezdõ "hogynézkiaprogram" tutorial könyv hanem ami kifejezettem tanitja a scriptelést..

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-