1609
-
#1249 Én nem tudok neked konkrét választ adni, csak tippet:
nézz szét az SWF.hu oldalon, vannak ilyen tutorialok is
vagy néhány hivatkozásnál használj más linket pl _root.xy.xy vagy this.xy.xy -
#1248 Senki?? -
#1247 Hello. Hogyan tudom azt megcsinálni, hogy a főmovieban betöltök egy másik swf fájlt, és annál is legyen preloader? Mert ha berakok oda is egy preloadert, akkor ha 100% akkor megáll, mert a főmovieban keresi a következő framet!
Előre is köszi! -
#1246 itt nézz körbe. -
#1245 Jobb oldalt(alapból) van egy elemeket tartalmazó panel. Abban van gördítősáv is. Ráhúzod a framre és kész. Használni már nem tudom hogy kell. -
#1244 Nem válaszol senki?
-
#1243 Kérdeznék egy egyszerűt: Hogan lehet gördítősávot tenni a flashembe, ha amit gördítek, azok képek legyenek. -
#1242 köszi, utánanézek, bár a php-vel még csak most ismerkedem:) -
#1241 Szolgáld ki PHP-ből az állományt, ott el tudod érni, hogy egy állományt ne megnyisson, hanem letöltésre kínáljon fel.
Nézz utána a [courier]header('Content-Disposition: attachment; filename=filenev.pdf'); jellegű-parancsoknak.
-
#1240 Valami flash guru lécci segítsen.
Adott egy menü gomb ami egy pdf file-ra mutat.Ez eddig egyszerű.Viszont én azt akarom, hogy ha rányomok a gombra akkor LETÖLTSE(mint a jobb klikk+cél mentése más néven...), és NE MEGNYISSA.
Lehet trükközni, hogy bezipelem(akkor talán felajánlja a letöltést), de a filet pdf-nek akarom hagyni mindenképp. -
#1239 Nézegesd ezeket:
egy
kettő -
#1238 1.Hogy kell animáciot csinálni?? -
#1237 én most szereztem meg és kéne egy kis segitség a progi-hoz -
#1236 hello hogyan lehet olyat csinálni hogy egy kis pálcika emberke el akarja pusztítani a cursort? -
#1235 kösz:p -
Shadow_THH #1234 1) convert to avi
2) download avi to quicktime converter
3) convert avi to quicktime
4) ???
5) PROFIT -
#1233 "... a required Quicktime component could not be found."
.mov igy sem müxik, de .avi-val minden rendben :)
thx;)
quicktime-ra azért esetleg vmi tanács?:) -
Shadow_THH #1232 flash->export movie->film formátum -
#1231 Miért van az, hogy a QuickTime csak Flash 5 -t fogad el, ha videót akarok csinálni a flashemből? Kell vmi új quicktime plugin vagy miafene? -
#1230 Ott tartok, hogy létrehozok egy üres moziklipet, és loadMovie-val betöltök egy képet.
Ha a debuggerben megnézem a moziklip méretét minden stimmel, de mihelyst azt mondom, hogy trace(miziklip._width), nullát ír ki eredményül és a debuggerben is ez van.
Na ezzel mihez lehet kezdeni? -
#1229 az swf.hu-n volt egy nagyon jó leirás erre
mondjuk régen jártam arra de szerintem még tuti megvan -
#1228 kicsit elekadtam, és mivel nincs semmi ötletem, szeretnék segítséget kérni:
Külső fájlból szeretnék képet moziklipbe tölteni. A képek mérete különböző, nem lehet előre tudni.
Milyen lehetőségim vannak, hogy megtudja a méreteit, és a kívánt méretet beállítsam?
loadMovie metódust használom, de semmilyen trükkel nem tudtam lekérdezni a képméretet, és épp ezért módosítani sem. :( -
#1227 1: A color mixer-nél(shift+F9) tudsz átlátszóságot állítani az alpha mezővel. Ha átmenetet akarsz akkor a type-nál kell beállítani az átmenet típusát. -
#1226 Hat a 2-dik kerdesedre en azt mondom hogy nem tudom hogy a standadr scrollbara tudsz e texturat rakni de miert nem csinalod meg a sajatod egy csomo tutor van a neten ezzel kapcsolatban csak keres ra de aztan lehet hulyeseget mondok mert lehet texturazni azert majd vard meg valami profibb hozzaszolasat is. Csak azert irtam hogy en a te helyedben korulneznek neten. Az eggyes kerdesedet meg egy picit leirhatnad pontosabban mert ebbol nem vilagos hogy mit szeretnel atlatszova csinalni. -
#1225 Sziasztok!
Az érdekelne hogy:
1.) Hogy lehet Flash 8 ban transparens -t csinálni? Hogy kell lefesteni valamit hogy transparens legyen?
2.) Beteszek flash 8 ban egy loader -t vagy valami hasonlót, hogy kivülről olvasson be egy swf fájot, eddig jó, nekem az kéne hogy ennek a SCROLLBAR ját, ami standard Flash scrollbar kinézetű, szóval erre a scrollbar -ra hogy birok texture-t rakni?
segítsetek plz -
#1224 engem is ilyesmi erekelne, lehet olyat h egy url nyiljon ki flash ben, egy page..?? -
#1223 Sziasztok lehet kulso txt filebol url-es linket ugy beolvastatni hogy a link flasben rakattintva mukodjon? vagy esetleg xml-el? -
#1222 uhh, egy ilyet vétek gifbe csinálni :) -
#1221 hi!
nekem nem gif optimalizáló kell, hanem flash-be kéne elmenteni/vagy megcsinálni, hogy kisebb legyen, mert a gif rondább és nagyobb is. -
#1220 www.mountex.hu-n a főoldalon van. -
#1219 valszeg sokkal, de azért mutasd a bannert... -
phoenix1 #1218 Hello Amse. Csak ajánlani tudom a GIF Movie Gear programot. Ki exportálod az animációt flash-ből pl. bmp formátumba a fenti progival összerakod, optimalizálod és már készen is vagy. Természetessen kész gif animációt is optimalizálhatsz vele. -
#1217 Láttam a Flash 8-ban a Components között Progress Bart. Gondolom ez preloaderként funkcionál, csak nemtom, hogy hogy kell belerakni az animációba. Tehát azt szeretném, hogy százalékosan kiírja, hogy mennyi van még hátra az swf betöltéséből. -
#1216 Hi!
Tud valaki segíteni? Csináltam gif-be egy bannert, de 570 kb lett ami nagyon sok. A flashez sajnos nem értek. Mennyivel lehetne összenyomni a méretét, ha flashben csinálnánk meg? Ill ezt újra kéne csinálni flashben, hogy kisebb legyen vagy a gifet is át lehet konvertálni?
Lekötelezne az aki segíte megcsinálni.
Üdv és köszi előre is! -
#1215 ja azt hozzáteszem hogy neki akkor bajlódott az ie, hogyha saját gépéről nézte. ha távoli gépen lévő lapot nyitotta meg, akkor simán vitte. -
Shadow_THH #1214 file tipusától függ biztonsági okokból nincs minden megengedve
egyébként 7 alatt stand alone player tud betölteni külső képeket azt tudom -
#1213 Hasonlót csináltam meg, de a munkatársamnál mindig behozta az aktivációs dolgot, viszont itthon ment.. -
#1212 Sziasztok!
Egy projektoros flash prezentációt készítek, és az egyik gombra probálok egy fájl belinkelni 8as flash alatt de nem akarja behozni...
Probálkoztam getURL, fscommanddal semmi...
Van valakinek ötlete? -
#1211 - 1. hozzászólásom nézd meg. -
#1210 szasztok
nemtudtok valami jó könyvet Flash -el kapcsolatban amiből jol meg lehet tanulni ActionScript elni? tehát nem valami kezdő "hogynézkiaprogram" tutorial könyv hanem ami kifejezettem tanitja a scriptelést..