1609
-
#528 Használtál "_levelek"-et(szinteket)?
Mutass példát hol a hiba!
Milyen "holnapba" szeretnéd beilleszteni?
Kevés infót adtál. -
marcias #527 Sziasztok! Mostanában kezdtem jobban belemerülni a flashbe, és máris egy megoldhatatlannak tűnő problémával szembesültem. Amikor exportálom, és publikálom a lapot, akkor a keletkező *.swf file-ban minden frankó, de ha beillesztem egy holnapba, akkor egyes elemek (főleg szövegek, de egyes rétegek képei is) nem jelennek meg egyáltalán. Azt hiszem valamit a publikálásnál szúrhatok el, mert egy sablonnal (amit nem én csináltam) ugyanez a helyzet. Van valami ötlet? -
#526 öö, nem, de már megoldottam :) Csak annyi volt a baj, hogy static helyett dinamicra volt állítva a textbox. -
#525 kitalálom, dynamic text-re akarsz aa-t tenni :)
a varázsszó: embeding @ swf.hu -
#524 Azt mondja meg valaki, hogy az Istenbe lehet MX-ben antialiasingot állítani a betűknek, mert mindegyik irritálóan pixeles. -
Shadow_THH #523 15% körül van kész a flash 8 engine jee :) -
#522 System.useCodepage = true; -
kisbruno #521 Hol lehet egy szövegdoboz kódolását beállítani ?
Készítettünk egy mail küldőt egy tutor alapján . A példát a Flash kit ről szedtük le. amit mi készítettünk teljessen jól működött de a szöveget az üzenetet html formában küldte el. amit a példafile tartalmazott swf az teljessen jól külde de nem találtuk a különbséget. ezzel meg az volt a gond hogy nem tudta az ékezetes karaktereket. ezen felbuzdúlva az swf . hu ról is szedtünk le egy példa tutort az meg visz mindent és az ékezetes karakterek is jól jelennek meg az emailban.
már minden beállítást végignéztünk . biztos hgogy nem a php vel van a gond hanem a szövegdobozokkal. hol lehet ezt beállítani ?
Köszi
kisbruno & Free -
#520 köszönöm. -
#519 szuper!köszi!:) -
#518 movieclip.gotoAndPlay(10) -
#517 Hi!
Lehet movieclip-en belülre hivatkozni egy gombbal? Pl. azt akarom, hogy a movieclip-ben futó video 10. frame-jére ugorjon.... -
#516 Toplista tutorial @ swf.hu
bár nem xml, csak txt, de sztem így is hasznát veszed :) -
#515 sajna ettől féltem ... nem baj akkor marad a php :(
köszönöm az infót -
#514 nem, ha irni akarsz file-ba mindenképpen kell segítség a flashnek :)
(és a legegyszerűbb a php) -
#513 hogyan Lehet megoldani azt flashből, php használata nélkűl, hogy egy adott Xml adatait meg tudjam változtatni ?
pl tudjak új adatot hozzáadni vagy épp törölni vagy módosítani ?
nem találtam rá normális tutort :(
köszi -
Shadow_THH #512 html-nél nincs flash video körül keret, inkább küldj egy linket hogy mire gondolsz mert ezt igy nem értem :) -
Shadow_THH #511 azért van két kocka mert az állítja be, hogy pl ha raksz valami scrollt mellé akkor hogyan viselkedjen. Pl ha nincs scroll és ott egy fele akkora szövegdoboz mint ami a szöveg akkor fele annyit jelenitsen meg, vagy nyujtsa ki az egészet stb.
Nem tudom jobban elmagyarázni sry -
fodorkrisz #510 Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehetne eltünteni azt a "keretet", ami HTML-nél a Flash videó körűl van. -
kisbruno #509 az a baj hogy mi sem jöttüönk rá viszont egy dologra igen hogy hülyék vagyunk :c))) -
Shadow_THH #508 köszönöm! -
#507 Én ebből nem sokat értettem meg. -
kisbruno #506 valaki segíthetne nekem egy olyan dologban amit nem tudok megérteni.
Van egy tutorban egy input szövegbox. ha ráállok a szerkesztésére akkor a jobb alsó sarkában a megszokott fehér kocka heléyett egy fekete sokkal nagyobb kocka van. és nem tudom hogyan lehet iulyet készíteni.
a lényege annyi hogy egy email küldőben van benne és az ebbe írt szöveg formázatlanúl kerűl át a php nek. amit én készítek inputbox abból meg mintha html szerkesztve menne át a php nek az adat.
mi a megoldás?
köszi -
#505 3 napig lesz fenn icu. -
Shadow_THH #504 ember és a ték hol marad? D: -
faz #503 Oh. :)
Elnézést. -
#502 Szerintem telitalálat ezzekkel a zenékkel, és képekkel. Fogadjunk, hogy SOTW lesz valamelyik kreatív oldalon. -
#501 1.33as MacMini-n :)
Én nem vettem észre lényeges sebességbeli különbséget, a 2.4es P4hez képest. -
#500 na mit találtam? -
#499 Mac-en nálad is lassabb a flash8 mint win alatt?
Milyen Mac-en nyomod? -
#498 Én pl Mac-et. :) -
#497 jaja, pl királynőci is így tolta :D
jópár reklámfilmben is láttam, akkor volt Swordfishben is, Az Egyetlen-ben, sőt még smilei is van:
:D
ezek amik így hirtelen eszembe jutottak :)
az hogy most flashbe betettek egy ilyen videót képkockántént nem egy nagy durranás , szóval ennyit az eredeti ötletről (amúgy persze jópofa)
-
#496 És mit értesz az etc alatt? :) Shrek? :) -
faz #495 Egyébként linuxra van vmi flash szerkesztő alkalmazás? Vagy mindenki windowst használ erre a célra? -
#494 megvalósítás: csak pénzkérdés, nemolyan vészes :)
ötlet: öö nemépp egy eredeti (mátrix...etc, elég lerágott csont :)) -
#493 ez nagyon dúrva. A megvalósítás, az ötlet.... Minden. Bár hogy ne legyek teljesen elégedett, azért elég kezelhetetlen. -
#492 Én ekszplorerben szoktam tesztelni.Ott be tudod állitani, hogy minden inditásnál újrakesselje.
IE -> Tools -> Internet Options -> (Temporary Internet Files) Settings -> és beikszeled az "Every visit to the page"-et. -
kisbruno #491 Lenne egy olyan kérdésem , hogy hogyan lehet azt megoldani, ha készítek egy galéáriát, ami xml ből szedi az adatokat tök jól működik de megváltoztatom a szerveren az adatokat akkor hiába refresselem az oldalt nem tölti le újra az xmlt. azt olvasgatja ami bent marad a gép cash ében tehát csak akkor tudok új ionfóhoz nyúlnu ha törlöm az ideiglenmes fileokat a internet temporariból
Van erre valam i spec megoldás ? -
#490 Az ikea-nál nem az idő a lényeg, hanem a pénz.
A programozása kimerül a play/stop-nál.
A lényeg hogy be kell szerezni legalább 30 egyforma kamerát, ami egyidőben veszi fel a képet külömböző szögekből.
Ezeket utánna szépen egymás mellé rakják.
Tipikus matrix eset.
-