Flash
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sikeresen lefagyasztottad az explorerem <#levele>#levele>
Amugy meg forditva szokás.swish/swift-et rakod bele a flashbe.

Tudtok egy olyan progit amivel ha megcsinálom a menüt és importálom Swis3D-be akkor nem azt írja ki hogy unregistred meg nem tudja mert az sardver volt stb.
Van valami olyan progi ami ingyenes és fullos vagy valami más megoldás? <#nyes>#nyes>
Ilyenekre gondolok: Flashation Menu Builder stb. (csak ezek próba jellegûek )
Amugy az oldalam ami még bõven fejleszteni kell ( Saját Oldal )
Köszi a válaszokat!
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Én csak megerõsiteni tudom az elõttemszólókat. <#pardon1>#pardon1>
Nem attól lesz jó egy weboldal,hogy telezsúfolod felesleges és ráadásul idegesítõ reklámokkal. A reklámok abban az esetben "hasznosak" ha van egy portálrendszered amit naponta többezer ember nézz meg.
Szóval ha kidobnál mindent és csak a flasht hagyod bennt akkor már jóval "elegánsabb" lenne a cucc.
Tele van még alaphibákkal(pl. kép fölé szöveget szinte soha nem szabad rakni, vagy ha igen akkor arra kell figyelni, hogy olvasható legyen)
Nálad a bejövõ oldal szövege olvashatatlan!
Mondok egy alappéldát weboldal szerkesztéshez.
1. Megtervezed a fejedben/papiron, hogy kinek is szól az oldal.(most senkinek rajtad és a haverjaidon kivül)
2. Photoshop-ban megszerkeszted A-tól Z-ig.
3. Végül Flashben kivitelezed.
Szóval állitsál fel egy koncepciót és logikát az oldalhoz mielõtt nekikezdesz.
Ráadásul amit most látunk ahhoz nem is kell flash.
Ez html-ben is simán megoldható.
Ha lesz idõm akkor majd a napokban felteszek neked egy példát hogy pontosan mire is gondolok.
Ez most tényleg egy sufnituning, tuning nélkül.
Dolgozz rajta ha kell hetekig.az idö most nem fontos.lényeg hogy amit csinálsz az tetszen a szemnek!(kérd ki minél több ember véleményét)
ja! ha átrakod az oldalad az uw.-ra akkor ott a felsö reklámcsík is eltüntethetõ (akit érdekel annak elmondom hogyan)! Szabadulj meg ezektõl a reklámbannerektõl sürgõsen! Egy átlaguser ha meglát egy ilyet gondolkodás nélkül továbbmegy!
röviden ennyi....<#kacsint>#kacsint>
várjuk a legújabb változatot!
bocsi
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Amúgy bocs hogy titeket faggatlak de nincs más aki tudna flashelni!
Úgyhogy csak a ti véleményetekre adok!<#worship>#worship>
For sale: thedronewebshop.com
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
módosítom az álláspontomat: kitépném a szivét ennek a pöcsnek...
de ehez is kell már némi flash ismeret😊
hisz ha mást nem legalább azt meg kell tanulni az alajén hogy hogy kell egy kört rajzolni és azt mondjuk hogy lehet "hagyományosan" a képernyõ egyik sarkábol a másikba mozgatni
amit abbol "tanulnál", azt megtalálod a flash beépített tutorial-jában is...
itt van ami neked kell:
http://www.ats-group.net/webmaster/book_flash.shtml
itt pedig a legelsö könyvet ajánlom!(Macromedia Flash MX)
Sõtt érdemes nem egyböl az mx el kezdeni hanem szerintem még a flash 5 el érdemes elindulni és a grafikai alapoat abban elsajátítani utána lehet tvábblépni ha az már megy gond nélkul akkor jöhet valami komolyabb😊
Ha jók, akkor én lehet h. befektetek pár ezer Ft-t.
Azért köszi hogy elmondtátok mit gondoltok. (megfontolom)
amiket leírnak nem tudom mit miért csinálok,nem tudom mit jelentenek a kifejezések.Szerintetek melyik könyvet kellen megvenni? Macromedia Flash MX Stúdió? Flash MX 2004 kézikönyv?
mégegyszer köszi a segítséget!
pedig most már kíváncsi vagyok rá😊
Nekem tetszi, legalább is a lap a vidik nem tom milyenek lehetnek.
de ha komolyan érdekel fõleg az actipn script akkor szerintem érdemes majd könyvet venned de most még attól odébb vagy még én is😊
bár nekem már van könyvem😊)
Ezeket a linkeket ajánlom elõször is:
www.swf.hu
www.flashkit.com
www.pixel2life.com
Angol tudás szükséges.
Na én most telepítettem fel a flash 8-at,az igazság az hogy semmit nem értek hozzá,azért akarok belekezdeni mert nagyon szeretek szerkesztgetni.Szóval gõzõm sincs mi fán terem a flash készítés,idáig csak giffeket raktam össze meg egy gyenge honlapot.Láttam hogy flashal milyen szép dolgokat lehet csinálni,gondoltam belevágok,de nem is olyan egyszerû.Szóval szerintetek mivel kéne kezdenem,vegyem meg hozzá a könyvet,aztán mélyedjek bele,vagy van más alternatíva is?
válaszotokat elõre is köszönöm!!!
ott a megoldás a problémádra!
getURL-nél használd a "_blank"-ot....ez uj ablakban nyitja meg a linket.
mert akkor ha egy mailto-t használsz akkor simán az indul
elképzelhetõ hogy még nincs, mert guglban sem találtam infót....
Csomó decompilert kipróbáltam, csak sajna egyik sem oldotta meg a kérdést.
Max a flash mx-et tudja kibontani.flash 8-at nem....
NEMBAJ MAJD SZOLOK HA KESZ LESZ....<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
www.directorius.v1.hu
szal azt akarom kerdezni hogy jol megy -e a film?
fejlesztees alatt..
www.freestyler.try.hu
www.directorius.v1.hu