Flash

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Flamaster
Na hát ez történik ha megnézem az oldalt.
Sikeresen lefagyasztottad az explorerem <#levele>

Amugy meg forditva szokás.swish/swift-et rakod bele a flashbe.

Sziasztok!

Tudtok egy olyan progit amivel ha megcsinálom a menüt és importálom Swis3D-be akkor nem azt írja ki hogy unregistred meg nem tudja mert az sardver volt stb.

Van valami olyan progi ami ingyenes és fullos vagy valami más megoldás? <#nyes>

Ilyenekre gondolok: Flashation Menu Builder stb. (csak ezek próba jellegûek )

Amugy az oldalam ami még bõven fejleszteni kell ( Saját Oldal )

Köszi a válaszokat!

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Flamaster
Ó.Ez megtisztelõ hogy adsz a véleményünkre.<#vigyor0> Az más dolog, hogy nem kell hogy értsen flash-ez az akinek ezt az oldalt megmutatod. Bárki véleményt tud mondani akinek van "szépségérzete".
Én csak megerõsiteni tudom az elõttemszólókat. <#pardon1>
Nem attól lesz jó egy weboldal,hogy telezsúfolod felesleges és ráadásul idegesítõ reklámokkal. A reklámok abban az esetben "hasznosak" ha van egy portálrendszered amit naponta többezer ember nézz meg.
Szóval ha kidobnál mindent és csak a flasht hagyod bennt akkor már jóval "elegánsabb" lenne a cucc.
Tele van még alaphibákkal(pl. kép fölé szöveget szinte soha nem szabad rakni, vagy ha igen akkor arra kell figyelni, hogy olvasható legyen)
Nálad a bejövõ oldal szövege olvashatatlan!
Mondok egy alappéldát weboldal szerkesztéshez.
1. Megtervezed a fejedben/papiron, hogy kinek is szól az oldal.(most senkinek rajtad és a haverjaidon kivül)
2. Photoshop-ban megszerkeszted A-tól Z-ig.
3. Végül Flashben kivitelezed.
Szóval állitsál fel egy koncepciót és logikát az oldalhoz mielõtt nekikezdesz.
Ráadásul amit most látunk ahhoz nem is kell flash.
Ez html-ben is simán megoldható.
Ha lesz idõm akkor majd a napokban felteszek neked egy példát hogy pontosan mire is gondolok.
Ez most tényleg egy sufnituning, tuning nélkül.
Dolgozz rajta ha kell hetekig.az idö most nem fontos.lényeg hogy amit csinálsz az tetszen a szemnek!(kérd ki minél több ember véleményét)

ja! ha átrakod az oldalad az uw.-ra akkor ott a felsö reklámcsík is eltüntethetõ (akit érdekel annak elmondom hogyan)! Szabadulj meg ezektõl a reklámbannerektõl sürgõsen! Egy átlaguser ha meglát egy ilyet gondolkodás nélkül továbbmegy!

röviden ennyi....<#kacsint>
várjuk a legújabb változatot!

Bobber
én se vagyok egy nagy flash guru de engem se nagyon fogott meg a dolog olyan összecsapotzt hogy huhh össze vanak csak dobálva rajta a dolgok tehát sajna nekem nem nagyon tetszik😞
bocsi

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

joebacsi
nagyon nem akarlak megsérteni, de nemsok pozitívum van a munkádban...sry

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

sufnituning
Flamaster nézd meg a jacky.atw.hu-t. Megújítottam, remélem már van valami harmónia!

Amúgy bocs hogy titeket faggatlak de nincs más aki tudna flashelni!
Úgyhogy csak a ti véleményetekre adok!<#worship>

For sale: thedronewebshop.com

Flamaster
a feladás dátuma mai! <#gonosz2> hogy is van ez?

joebacsi
még itt sgn is hirdeti magát:
apro

hihetetlen hogy mekkora pofátlan gyökerek vannak...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Bobber
ez valami fenomenális tudásra vall😊

Flamaster
http://coolflash.uw.hu/interface_tananyag.html <#taps>

joebacsi
"Az ékezet hibákért elnézést kérek, a betütípusom nem engedéjez (pontosjével) 1-2 ékezetes betüt"

módosítom az álláspontomat: kitépném a szivét ennek a pöcsnek...

Flamaster
nekem ez tetszik!<#nevetes1>be kéne küldeni a Kreténbe... <#hehe>

Bobber
nekem most ez van meg illetve ha van egy kisi idõm akkor én ezt szoktam forgatni😊😊actionscript alapjai
de ehez is kell már némi flash ismeret😊
hisz ha mást nem legalább azt meg kell tanulni az alajén hogy hogy kell egy kört rajzolni és azt mondjuk hogy lehet "hagyományosan" a képernyõ egyik sarkábol a másikba mozgatni

Dichter
Nem csinálunk mi is ilyet 2000-ért? <#vigyor1>

joebacsi
hát ha el akarsz szórni 2500 pénzt a semmire (mert amit ez a balfasz nyújt ennyiért az vicc), akkor nyugodtan fontold meg...
amit abbol "tanulnál", azt megtalálod a flash beépített tutorial-jában is...

grizzly21
designshop.hu

Flamaster
huh.felejtsd ezt a kúlfles cuccot.
itt van ami neked kell:
http://www.ats-group.net/webmaster/book_flash.shtml

itt pedig a legelsö könyvet ajánlom!(Macromedia Flash MX)

Bobber
Hát abban én se tudok neked segíteni hoag ymelyik könyvet érdemes megvenni de azt tudom ajánlani hogy a beépített tutorokat csináld elõször végig valóban abbol sokat lehet tanulni
Sõtt érdemes nem egyböl az mx el kezdeni hanem szerintem még a flash 5 el érdemes elindulni és a grafikai alapoat abban elsajátítani utána lehet tvábblépni ha az már megy gond nélkul akkor jöhet valami komolyabb😊

Nem tom, annyira nem "fos", viszont nem tom, hogy a videók milyen minõségüek...
Ha jók, akkor én lehet h. befektetek pár ezer Ft-t.
Azért köszi hogy elmondtátok mit gondoltok. (megfontolom)
joebacsi
ha tudsz angolul, akkor kezd a beépített tutorialokkal, mert egész jók...viszont ha gondod van az angollal akkor tényleg megéri könyvet venni az alapokhoz...és ebben a tekintetben nemsok különbség van az MX és az MX 2004 között, az alapok szinte ugyanazok...

Köszi a válaszokat,arra jutottam hogy valószínü megveszem valamelyik könyvet ami a legelejérõl indít,mert totál hülye vagyok a flash készítéshez,hiába csinálom végig
amiket leírnak nem tudom mit miért csinálok,nem tudom mit jelentenek a kifejezések.Szerintetek melyik könyvet kellen megvenni? Macromedia Flash MX Stúdió? Flash MX 2004 kézikönyv?

mégegyszer köszi a segítséget!
Bobber
sajnos nekem nem akar bejönni😞
pedig most már kíváncsi vagyok rá😊

joebacsi
az ilyennek el kell törni a kezét, méghogy fizetni ilyen fosért...

Hogy tudok letöltés linket csinálni? Pl.: feltöltök egy mp3-at, exe-t és az a linkre kattintva le lehet tölteni.
Dichter
rá kell nézni, milyen a színvonala az oldalnak. Amiket a srác ismer, azokat ingyen megtanulhatod a netrõl.

Sorry, már nagyon éjjszaka volt 😊. Szóval a link: http://coolflash.uw.hu/
Most találtam, szerintetek milyen a szinvovala, érdemes rendelni majd?
Nekem tetszi, legalább is a lap a vidik nem tom milyenek lehetnek.
Bobber
jaja egyetértek Dichterel egy kicsit elõször érdemes szétnézned a neten próbálgatni kisérletezgetni tanulgatni
de ha komolyan érdekel fõleg az actipn script akkor szerintem érdemes majd könyvet venned de most még attól odébb vagy még én is😊
bár nekem már van könyvem😊)

Dichter
Könyvet szvsz csak akkor vegyél, ha van fölösleges pénzed 😊 A net televan tutorialokkal. Ha elég ráérõs, és türelmes vagy, gyorsan beletanulhatsz.
Ezeket a linkeket ajánlom elõször is:
www.swf.hu
www.flashkit.com
www.pixel2life.com

Angol tudás szükséges.

Sziasztok!

Na én most telepítettem fel a flash 8-at,az igazság az hogy semmit nem értek hozzá,azért akarok belekezdeni mert nagyon szeretek szerkesztgetni.Szóval gõzõm sincs mi fán terem a flash készítés,idáig csak giffeket raktam össze meg egy gyenge honlapot.Láttam hogy flashal milyen szép dolgokat lehet csinálni,gondoltam belevágok,de nem is olyan egyszerû.Szóval szerintetek mivel kéne kezdenem,vegyem meg hozzá a könyvet,aztán mélyedjek bele,vagy van más alternatíva is?

válaszotokat elõre is köszönöm!!!
Dichter
<#eljen>

joebacsi
mondjuk én pont az ilyen esetek miatt tartottam hülyeségnek még ezt a +1 flash topikot...inkább a másikat kéne átnevezni egy globális flash topikká, mert annyira nem pörög egyik se, hogy indokolt lenne a 2 topik, és így legalább 1 helyen lenne minden...dehát biztos csak én vagyok a hülye az itteni "flash nagymester" -ekhez képest 😊

köszi, mûködik😊
Flamaster
nézz át a flash topicba.
ott a megoldás a problémádra!
getURL-nél használd a "_blank"-ot....ez uj ablakban nyitja meg a linket.

thx félúton rájöttem, de a másik ablakban megnyitott tartalmat még mindig nem vágom😞
Bobber
mármint az outlookra gondolsz?
mert akkor ha egy mailto-t használsz akkor simán az indul

Most, hogy így megkérdezted is-is😊. Viszont lenne egy új problémám: hogy tudok az on(release) után egy olyan parancsot betenni ami ha ráklikkelünk akkor elindítaj a levelezõ programot?
Dichter
Ez attól függ, hogy mit szeretnél új ablakban megnyitni. Lehetõséged van egy swf-et, vagy esetleg html oldalt.

Dichter
<#mf2>

Flamaster
<#vigyor3>

joebacsi
majd dichter válaszol, úgyis gyakorolnia kell a getURL-t <#hehe>

Szasztok, hogy tudom egy új ablakban megnyitni a dolgokat?
Flamaster
eddig sothink-ot használtam, de még ott sem láttam újabb verziót ami nekem kellene.
elképzelhetõ hogy még nincs, mert guglban sem találtam infót....

Esetleg sothink swf decompiler?
joebacsi
(talán még nincs?)

Flamaster
köszi, de sajna nekem egy konkrét megoldás kellene.
Csomó decompilert kipróbáltam, csak sajna egyik sem oldotta meg a kérdést.
Max a flash mx-et tudja kibontani.flash 8-at nem....

grizzly21
swftools.com

Flamaster
#252-re valaki???

DIRECTORIUS01
ANNYIRA FEJLESZTEES ALATT VAN HOGY MEEG BE SE JO''N!!!!

NEMBAJ MAJD SZOLOK HA KESZ LESZ....<#hehe><#hehe>

www.directorius.v1.hu

DIRECTORIUS01
csinaltam 1 oldalt nem flash alapon muxik csak van 1 flash film benne....

szal azt akarom kerdezni hogy jol megy -e a film?

fejlesztees alatt..

www.freestyler.try.hu

www.directorius.v1.hu