Flash
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.lohere.net - a MagyarChan
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Tom hogy nem épp jó helyre írok de hátha <#vigyor0>#vigyor0>
Az lenne a kérdésem hogy miért van az hogy egy kész SWI filet nemtudok ugy importálni egy már megnyitott SWI "lapra" hogy az müködjön is. Vagyis a beillesztés megy de a akció amit végezne az elmarad. Pl: scrollbar...átimportálom (mert az oldalt SwishMax-ban készítem) és a görgetés nem müködik...
Erre tud valaki megoldást? (bocsi hogy ennyire amatõr vagyok)
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
de majd leszek😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Olyan csend van 2 napja. Mindenki tanul?:S
csak tényleg elég idegesítõ az a frissités😊)
Köszi a segítséget!
foxxi: nekem regrõl lehet, hogy van 1 két ilyen prog, megnézem
-Ha nem teljes képernyõs, akkor lehetne teljesen középen a flash
-Lehet, hogy csak nálam, de 5 mp-nként frissíti az oldalt, és ez egy picit zavaró
Nagyon-nagyon kezdeti stádiumban van, csak, ha vmi nem jó akkor most könnyebb javítani.
Köszi. http://www.fodorkrisz.atw.hu/
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
még csak vagy 3 éve vagyok tag ott😊)
mondjuk ez semmit nem jelent😊))
próbáld ki ezt:<#kacsint>#kacsint>
Ez csak úvéra érvényes!
a <head> és a <title> közé beszúrod ezt az index.html vagy index.php-ba!
Igy:
<head>
<script language="javascript">
if (self.parent.frames.length != 0)
self.parent.location=document.location;
window.moveTo(0,0);
window.resizeTo(screen.width,screen.height);
</script>
<title>Oldalad cime</title>
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Szóval asztihiszem ez egyéni probléma lehet nálad.
Meg tudnád velem osztani ezt az infót?
Pls, küldj egy e-mailt az [email protected]!
Elõre is thx!
For sale: thedronewebshop.com
tehát erre azért lenne szükség hogy bármikor meg lehessen nézni a dokumentációt
de lehet hogy egyelõre a nyomtatás a leglényegesebb bár nagyon jó lenne ha a mentést is meg lehetne oldani
mondjuk én is valami ilyesmire gondoltam hogy php vagy valami hasonló de ahoz meg tök süket vagyok😊
A problémádra a megoldás PHP.
"menteni valami utólag is olvasható formátumban"
pl. a php létrehozhat egy ugy html oldalt/text file-t/stb.. amit bármikor kinyomtathatsz.Természetesen csak az ürlap adatait tudok lementeni és nem magát az ürlapot.
elvileg az ürlapot meg tudom csinálni és annak tudom az AS részét szal az annyira nem gáz még az se hogy miután megcsináltam akkor egy új oldalon jelenjen meg a kitöltött ürlap
Na innen jönne az ízgalmas rész az lenne a feladat hogy utána ezt az ûrlapot el kéne tudni menteni valami utólag is olvasható formátumban illetve a leglényegesebb hogy ki kéne tudni nyomtatni
Szal számomra nem egyszerü a probléma tudtok nekem ilyen jellegü dologban segíteni vagy valami referenciát mutatni??
elõre is köszi a segítséget😊)
Huhh bakker az a kuulflés oldal nagyon üt😊)
ennyi és azt mondja hogy minden rendben van de közben meg nem látok szart se😞
de ez igy rohadtul nem jó megoldás😞
egyszerüen mennie kéne😞(
mindenhol engedélyezve van az activeX és mégse megy😞(
utálom ezt a szart
kész
még a neptunba se tudok belépni az egyetemre szal valamit mindenképpen kell vele csesznem mert ez igy nagyon nem oké😞
csak az a gáz hogy mégy ha kikapcsolom a tüzfalat akkro se akarja megcsinálni
szal nem tudom mi a gáz😞((
http://www.macromedia.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash
vagy nem tudom mi van hiába visz el a lionk az oldalra egyszerüen nem történik semmi😞
és így nem tudom megnézni ezeket az oldalakat
kezdek kicsit nyûgös lenni.
For sale: thedronewebshop.com
Segítsetek lécci!
pl: Flashation Menu Builder, 1 Cool Menu FX Tool, 123 Flash Menu stb.
Csak ezek a trial mivoltuk miatt nem tudtam beilleszteni Swish3D-be. És azt használok. SZóval segícsetek plíz <#vigyor0>#vigyor0>
én is 2.5 Mbites net mögött vagyok vagy mi szal a sebességgel nekem sincs gond😊
de a melóhelyen pl nem a legerõsebb a gépem (1700cerka) igy akadnak rajta bizonyos dolgok
és ezzel szerintemsokan vannak igy
Tehát mindenképpen érdemes elgondolkozi azon hogy egy 600x600 as bohom dolgot mozgatok és az csunya lesz és szagat majd vagy csak egy kisseb dolgot és az szépen folyamatosan fut😊
na de nem is csesztetek senkit tovább😊
Egyvalamiben segítsetek még please. Olyan menüszerkesztõre lenne szükségem ami (akár feltört...bocsi) de be tudom importálni a kész menut Swish3D-be. Mert sajna csináltam már igenjó menüt de a programok trial mivolta miatt az importálás nem sikerült. Akár mailba ([email protected], akár MSN-en: [email protected]) Elõreis köszönöm. És hálás vagyok a kritikáért <#vigyor0>#vigyor0>
ne felejtsétek el hogy nem mindenkinek van böhöm nagy monitorja😊
én is estem abba a hibába hogy megcsináltam az oldalt és amikor megnéztem egy kisseb monitoron kisseb felbontásban azt se tudtam hova hányjak😊
tehát a tervezgetésnél be kell kalkulálni egy pár dolgot ami csökkenti az oldal méreteit és azokkal számolni kell😊
néha csak egy pixel az egész de az öszhatásban nagyon sokat számít😊
nekünk is volt olyan ismerõssel hogy az oldalt gyakran jelenítették meg a reklámcsík nélkül és jött az ejnyebejnye levél hogy valamit csináljunk mert törlik az oldalt mert megszegtük a szerzõdést stb stb😊
tehát kiváncsivá tettél😊)
Ez egy fokkal jobb mint amit a másik srác rakott be
De itt is vannak kifogásaim😊
(de szemét vagyok én nemis rakok be oldalt és úgy kritizálok mindenkit😊)
Itt is az a problémám hogy egy kicsit kusza szerintem az oldal mint flashmaster irta próbáljátok meg elõsör lerajzolni és felépíteni magatokban amit csináltok.
Aztán ezt sajna nekemis saját káromon kellet megtanulni bár sok profi felhívta rá a figyelmemet, hogy a flash nem arra való hogy baromi nagy dolgokat mozgasson benne az ember.
Kis apro dolgokkal széppé lehet tenni egy amúgy is szép oldalt de ha baromi nagy dolgokat mozgat az ember akkor az erõsen a sebesség rovására megy
a te oldaladon erre a példa számomra amikor berepülnek a szövegek
mivel elég nagy méreteket mozgatsz ezért eleinte elég darabos és ezért nem a legszebb szerintem
az átlagfelhasználok nem erõmûvekröl nézik az oldalakat tehát itt is törekedni kell egy optimalizált méretre értékre amit még kényelmesen meg tud jeleníteni a gép.
tehát elõször fejben papíron utána érdemes egy templétet csinálni mondjuk photoshopban és amikor már midnent eldöntöttél akkor érdemes megvalósítani.
Bár a megvalósítás közben úgyis jönnek újabb ötletek de az már egy más téma😊