1609
-
#648 Ez azt jelenti, hogy MovieClip-re írtad a scriptet és nem Button-ra. -
#647 Ilyet ír ki:
**Error** Scene=Scene 1, layer=Layer 1, frame=1:Line 2: Mouse events are permitted only for button instances
on (release) {getURL(kepek/index.html);
Total ActionScript Errors: 1 Reported Errors: 1
Pedig régebben működött, ha így csináltam, vajon mit ronthattam el? -
Astronomer #646 Műxik!
Tenk jú verí máccs!!! -
#645 Az utolsó frame-re:
stop(); -
Astronomer #644 Sziasztok!
Lenne egy amatőr kérdésem. Hogyan lehet beállítani azt, hogy a flash animáció csak egyszer játszódjon le és a végén megálljon?
Előre is köszi -
#643 nm.
Az is egy sima layer, csak pl. "actions" nevet adsz neki, de bármi más is lehet.
Lényeg hogy üres layer-be ird az actionscriptet. -
Rolesz #642 Big Thx!NaGYMESTER!Csak azt nem értem hogyan kell létrehozni actions layert mert sima layert azt már nagyából tudok de Actions layert nem! -
#641 Mert nem csináltál actions layert az első layeren ahogy írtam, hanem magára gombra tetted a scripted.
gomb.fla - erre gondolok :) -
Rolesz #640 Ezt:
**Error** Scene=Scene 1, layer=Layer 147, frame=45:Line 1: Statement must appear within on handler
gomb.onRelease = function(){
Total ActionScript Errors: 1 Reported Errors: 1 -
#639 milyen hibát ír?
a script az jó tutter. -
Rolesz #638 Hát én mindjár bexarok nem megy!kiirja hogy hibás a script! -
Rolesz #637 Big thx -
#636 Csinálsz egy MovieClip-et vagy egy gombot.
Adsz neki nevet, pl. "gomb"
Az első layeren csinálsz egy actions layert és beírod ezt a scriptet:
gomb.onRelease = function(){
getURL("http://www.abc.hu/Rolesz.wmv","_blank");
} -
Rolesz #635 Ja és hogy ne keljen átkonvertálni a flash nek a videót hanem maradjon meg Rolesz.wmv nek!Így érthető?Plz Help! -
Rolesz #634 Kattint egyet a gombra és akkor elkezdi letölteni mondjuk a Rolesz.wmv nevű videót!Ezt hogy lehet Action Script-be megoldani? -
#633 Kissé érhtetőbben ez nem tudnád felvázolni?
Fogalmam sincs mit szeretnél kérdezni. -
#632 Rányomtam az infódra.
Sikerült jól átverned! -
Rolesz #631 Egy kis segitség kellene még nagyon lámer vagyok a flash-hez!
Hogy kell ezt megcsinálni: Hogy egy videót elkezdjen letölteni egy flash odalról(flash gombról) Ja és közbe a flas oldal otmaradjon a tálcán!?Az acton script rész érdekelne pontos kódba mert nem igazán vágom...
Plz help! -
#630 "fuck" -
Shadow_THH #629 magyarázd el pontosabban légyszives
sima preloadereket találsz sok helyen, szerintem ha visszaolvasol is találsz pár linket érte -
Shadow_THH #628 nincs rencergazdai jogod -
#627 Sziasztok!
Egy érdekes problémám van. A marcomedia programok telepítése elkezdésénél egy hibaablak ugrik elő, amelyben a következő áll: "A rendszergazda letiltotta a termék telepítését."
Itt leginkább az a gond, hogy egy felhasználó van a gépen az is én vagyok mint rendszergazda.
Ha valakinek van valami ötlete azt szivessen várom, köszönöm. -
#626 Sziasztok!
Meg lehet oldani úgy a flash betöltésének kijelzését(preloader), hogy egy movie clip-ben maradjon, 1 frame-n, szóval ne legyenek a képek "maszatoasak/kockásak"?
Remélem érthető lesz a gondom...;) -
#625 Elég gyérül van megoldva. A hasonló ilyen nyalánkságoknál legalább egy xml fájlban tárolják a kulcsszavakat, de itt szimplán a movieban. És soha nincs olyan, amire teljesen levetkőznének :( -
#624 breast
wash
water
ball
back
naked
legs
strip
drive
-
#623 Van még jópár, de hagyok valamit nektek is :) -
#622 Meghekkeltem az oldalt :)
"steaming",
"wasted",
"bolloxed",
"chav",
"asbo","drink",
"spank","punish",
"naughty","kinky",
"peach","slap","bad",
"pat","kiss","snog","make",
"frenchie","french","tongue","gay"
,"lesbian","bum","arse","ass","hotpants"
,"shorts","hot","pants","behind","sugar","
exhaust","keys" -
#621 http://a.oneofthelads.com/carwash.php
Tuccc angolul???
Csak ügyesen...... :) -
Shadow_THH #620 topikup :) -
#619 Akkor azt hiszem átalakítom a dolgot, fix számú fájlra, kötött, semleges nevekkel. A szám adatait meg az mp3-ból kiolvashatom. -
Shadow_THH #618 lál sehogy
php-t nem is tudsz csak úgy futtatni úgy hogy rákattintasz pl kétszer
tanulj php-t mert ez így húzós lesz nekimenni
vagy szedj le egy jó tutoros filet amihez hasonló neked kell és lépésre elmondja hova kell tenni a php-t és mit kell csinálni vele -
#617 Találtam a neten egy php példaprogramot, amit gondolom használhatnék... (Azért csak gondolom, mert sajnos nem értek hozzá.)
Hogyan tudom futtatni ezt a php állományt flashből? -
#616 amit te keresel az a php :c)
Én hasonlóval küzdöttem meg csak képeknél. kell egy php ami lefut és elkészíti az xml t amiből a flash kiveszi ami neki kell -
marcias #615 Ezt minden bizonnyal egy xml-lel lehet legegydzerűbben megoldani, de ott a file-ban meg kell adni a betöltendő zenék/képek nevét. -
#614 Szeretnék csinálni egy lejátszót weboldalra háttérzenének.
Az az elképzelés, hogy egy könyvtárban tárolódnának az mp3-ak. A lejátszó pedig ezeket nyomná szépen egymás után. Tehát, ha a felhasználónak nem tetszik a következő számra léptethet, és ha a végére ért, kezdi előről.
A kérdés csak annyi, lehetséges flashban megcsinálni, hogy nem tudom az mp3-ak darabszámát és természetesen a fileneveket sem. Mikor elindul a lejátszó be tudom-e olvasni annak a könyvtárnak a tartalmát, azért, hogy elkezdhessem az mp3-akat lejátszani?
Tehát valami univerzálisra gondolok, hogyha az oldal gazdája változtatja az mp3as könyvtár tartalmát, ne kelljen átírni a flash-t? -
Shadow_THH #613 tudom de még nem próbáltam, valaki? -
#612 mire jó a flex?
as3 letölthető már egy ideje..... -
#611 nem lehetséges. -
#610 sziasztok. flash 5-ben hogy lehet önmagába menteni a fájlt? ha lehetséges ilyen.köszike -
Shadow_THH #609 flex és as3 megvolt valakinek már?