1609
-
Shadow_THH #688 eu érdekelne :P -
nm -
KÖSZÖNTEM! -
Rolesz #685 köhöm!Ízírájder öcsém!:)!#679 -
A Temporary Internet Files-ban megtalálod. -
Hello! Találtam egy nagyon jó swf bannert egy oldalon. azt hogy tudom letölteni??? Firefoxban bemegyek az oldal adatainak megtakintésébe, ott média és nem engedi elmenteni. Tudtok valamit erről hogy hogyan lehet? -
Ez hasznos, csak sajnos flash8-at nem tud visszafejteni ASV5-el ellentétben.
-
Rolesz #681 lopni -
és ez mit tud?
-
Flash.Decompiler.v.2.9.0.349
Ha érdekel valakit....) -
Shadow_THH #678 -
Egy rövid felsorolás -
Jééézusom ebmerek.......
Ez már a Vég...
Apró tanács a "kezdőknek"
1, van beépített help vagy ha úgy jobb súgó a programban
2, Google -ban beírod hogy flash és a problémád egy részét kb 3000 lapot dob ki a megoldással.
3, számtalan tutoriált és leckét lehet végigolvasni a neten MAGYARÚL is. (pl.: swf.hu
-
-
Skac #674 Üdv.
Még kezdő vagyok nagyon a Flash készítésében és most letöltötem a Macromedia Flash 8 at és ahoz kéne valami útmutató.A legjobb a teljes verzióhoz tartozó CD lenne szerintem a legjobb vagy olyan oldal ahol mindent leírnak teljesen és Magyarul.Ha lehet ne kódokkal mert azt nemnagyon vágom , hanem a grafikus kezelőjének a leírása kéne. És valaki mondja még meg hogy hogy lehet 1 tárgyat amit rajzolunk lekicsinyíteni (hogy szépen kicsinüljön )és kközben bemennyen 1 hejre, pls bal felsősarok) Elég sok,elég csak a magar teljes leírás is .
Előre is kösz.
ha lehet a [email protected] ra küldjétek nagyon kösz előre is -
matta #673 Sziasztok!
Kezdő vagyok és egyből az elején felmerült az a kérdés, hogy van Scene1 és egy Scene2 hogyan tudom megcsinálni, hogy scene 1-en megnyomok egy gombot és scene2-re ugrik? (Arra gondolok, mint a htm-ben a hiperhivatkozás tudom hogy a flashben ezt nagyon másképpen kell csinálni)
Macromedia flas pro 8-at használok.
Előre is köszönöm a segítséget. -
Én is egy kérdéssel fordulok felétek. Szeretnék egy olyan flashes oldalt csinálni, ahol bizonyos részekre csak jelszóval lehet belépni. Ezt leprogramozni nem nagy kunszt.
Arra gondoltam, hogy pl. az egyes képkockán lesz a mindenki számára elérhető oldal és ha valakinek van jogosultsága, akkor beírja a jelszavát és akkor átugrasztom pl. a 2. képkockára a főmoziban.
A gondom csak az, hogy ha valaki leszedi a flasht magának, akkor visszafejti a kódot és simán be tudhat lépni.
Szóval nem lehet valami védelemmel élni, hogy ne tudják visszafejteni a mozit, vagy valami jobb ötletetek van a kivitelezésre flashben? -
aham, kösz szépen
még egy kérdés: erről a flashről volna szó. szóval azt hogy lehet megoldani hogy a regisztrációs pont az egész kocsira kiterjedjen(sztem ez a baj) mert most csak egy ponton van, és így a kocsi hátulja kimegy a pályáról...
tudna valaki ebben segíteni??? -
Shadow_THH #670 http://www.learnflash.com/
asszem itt van ingyé is -
tudtok olyan oldalt, ahol ingyen video tutorialok vannak? -
annak a színét asszem nemtudod állítani, de ha a keret helyett egy dinamikus méretű, csak vonalat tartalmazó mc-t használsz, rögtön kitágulnak a lehetőségeid :) -
ez csak 1 fps-es movie-nál működik, szóval elég ratyi :)
(meg az a sok felesleges _root.)
sztem Date() objektummal a legegyszerűbb megoldani...
-
Hogyan lehet a textnél ha bekapcsolom a show border text aroundot hogy ne fehér legyen fekete kerettel?
Hol lehet annak a szinét megadni ? -
nagyon köszi, és akkor ezt akkor csak be kell másolnom az actions közé és működik? -
Shadow_THH #664 //1 perc 00-ról le számol
//_root.szamolas a változó amit kiirathatsz
[frame 1]
_root.mins=1
_root.sec=0
[frame 2]
_root.sec--
if (_root.sec<0){
_root.sec=60
_root.mins--}
if (_root.mins<0){
_root.mins=0
_root.sec=0
_root.szamolas="Letelt"
}else{
if (_root.sec<10){
_root.szamolas=_root.min+":0"+_root.sec
}else{
_root.szamolas=_root.min+":"+_root.sec
}
}
[frame 3]
gotoAndPlay(2)
remélem jól írtam -
Hogy tudok digitális visszaszámlálót csinálni flashben? -
Hi!
Hogy tudom megcsinálni, azt, hogy ha berakok egy videot a flash-be, akkor ne pixelezze szét a képet, mikor mozog ? -
szerintem tedd fel a kérdésedet és ha valaki tud akkor szivesen segit de igy látatlanba tuti nem sokan fognak irkálni:)
bár lehet tévedek:) -
kéne vki aki tudna segíteni nekem pár dologban Flash 8-ban. Légyszi privizzen rám, aki esetleg segítene! -
txt-t lehet az ImportFileInto-val. Doc-ot nem. -
szerintem nem de majd az okosok ugyis mondanak rá valamit:)
nekemanno nem sikerült és a txt-vel is kinlódtam hogy minden olyan legyen amit én szeretnék
de azt nagyjábol sikerült megoldani:) -
Nufy #657 Sziasztok!
A következő a kérdésem: a flashbe be lehet hozni külső .doc fájt? és h be lehet, akkor hogyan?
Előre is köszi a válaszotokat
Üdv.: Nufy -
olyan nekem is kéne:P -
Nufy #655 Sziasztok!
Egy hatalmas kérésem lenne! A kérés a következő lenne: Kellene nekem egy olyan fla fájl, ami egy olyan játék váza, aminél van két kép, és meg kell keresni a képen a külömbségeket.
Előre is köszi -
azért mert symbol:) -
az miért van hogyha radirozni akarok akkor nemtok, mert amikor használom a radirt, akkor visszaugrik az eredeti állapotba? lehet hogy azért mert symbol vagy épp azért mert nem az?:S -
Dodo55 #652 kösz -
1. kérdésedre: swf.hu
a 2. kérdésedre: swf.hu
én is innen tanulgattam;) -
Dodo55 #650 Van két dolog amit nem tudom, hogy hogy kell megcsinálni flashben. Csak alapszinten értek eddig a flashez, ezért nem tudom ezeket.
Hogy kell ilyen loading folyamatjelzőt csinálni?
Hogy lehet megcsinálni azt gombokkal, hogy amikor fölé viszem az egeret, akkor valamilyen animáció legyen vele, ne azonnal váltson át az over frame-re, hanem fokozatosan. Mert az up és over frame-ek közé nem tudok további frame-eket tenni. -
az miért van hogyha radirozni akarok akkor nemtok:S:D