1609
-
#728 tedd fel valahova a videót, 4 rongyért megcsinálom neked...mertezígy hosszú lenne neked... -
#727 Nem. Loadolni lehet csak fla-t. IMPORTálni lehet a többit.. -
alakulat #726 megvan
de hogy lesz belöle csak swf? -
alakulat #725 .fla fájlt lehet csak importálni mást nem -
#724 File -> Import
(istenem...) -
alakulat #723 ????? -
#722 ctrl-r -
alakulat #721 hi
hogyan kell avi-t, mpg-t átkódolni swf-be??? -
#720 amúgy kicsit túlbonyolítottad sztem, mert én azt a példát csak egyszerü példának raktam oda:p tehát én kicsit másképp képzeltem, pl nem akartam volna bele mozgó gombokat... csak a menük közötti anim érdekel... de így is ki tudtam hámozni belöle a menük közötti fade-t...:) -
#719 No igen, de gondolni kell azokra is akik nem vágják egyből az as-t. ;) -
#718 naggyon köszi!!!!biztos/remélem fel tudom használni!!:))) -
#717 semmi, csak megnézem azt, amíg te ezeket legyártod tween animokkal :) -
#716 nah most volt egy kis időm, összedobáltam:
link
forrás
minden kód ott van az első frame-en, minden mozgás asből dinamikusan, mert szeretem :)
bár ahhoz, hogy ezt megértsd muszáj végigcsinálgatnod az swfes tutorialokat, de remélem, azért nem lett haszontalan :) -
#715 jah, miután megcsinálgattam az elsö leckét, gondolkoztam ezen... -
#714 nagyjábol ja. Gomb maga is egy mc és neki is be van állitva a poziciója. ha onRelease történik akkor változni fog az _x és _y értéke tehát "arrébb mászik", de amit Joebácsi amit küldött neked linket abban ez fullosan el van magyarázva! -
#713 tehát van egy gombom, arra rárakom azt, h továbblépjen a másik Scene-re, s még azt is rárakom, h elöjöjjön egy movie clip - erre gondolsz? -
#712 miaz? :) -
#711 jujj :) -
#710 Mivel nem random találja ki a menüt ezért előre le lehet gyártani az animációt (ez az egyszerűbb). Szóval megvannak az animok amiket mondjuk belepakolsz külön külön mc-kbe és a megfelelő helyen meghivod őket. -
#709 Melyik oldalon vannak hozzá a legjobb tutorialok?? Ha van magyar akkor inkább azt mondjatok.. -
#708 Ide is, hátha a másik topikot valaki nem olvassa:
Hogy tudom a backgroundot átlátszóvá tenni? Mert egy lekerekített négyzet van a stage-en, és kilóg alóla a háttérszín. És mivel az egész egy gradienten helyezkedik el, az sem megoldás, hogy az oldal háttérszínére állítom be. -
#707 hétvégére van realitása :) -
#706 jah, el kezdtem már csinálgatni, amiket ír, az első leckét be is fejeztem...:)
huh, nagyon megköszönném azt a zárójeles részt:D -
#705 hát azt nemmondom, hogy holnaputánra már kened vágod a dolgot, de errefelé kell elindulni :)
(amúgy ha lesz egy kis időm lehet összedobom, mert tényleg jópofa, és én még csak hasonlót csináltam) -
#704 s azt mondod, ha ezt megértem, akkor meg fogom tudni csinálni?:) így elsö ránézésre furinak tünik, de ebéd után jobban megnézem...:)) jah és azért thx:) -
TomK #703 Sziasztok!
Kérdésem lenne,hogy csináltam egy főoldalt,amin vannak a menük.
És azt akarom,hogyha rámegyek a rólunk menüpontra pl.,akkor eltünjön a főoldal és a Rólunk oldal "jöjjön elő".
A rólunk oldalt akkor movieclippbe csináljam,vagy új scenere vagy hogyan??
Előre is köszönöm -
#702 ennek nézd meg, és csinálgasd meg a 4 részét, és már csak egy kis fantázia, meg kreativitás kell hozzá, meg egy rakat kisérletezés...gl :)
katt -
izb #701 ez nagyon baba
ez érdekelne engem is -
#700 Hi!
egy kis flash site-t akarok magamnak csinálni, de elakadtam egy részen. Úgy szeretném megcsinálni, hogy a menüpontokra ráklikkelve folyamatosan következzen az adott menü. Tehát ha pl. fade az effektem, akkor az aktuális menü fade-el tünjön el, a másik pedig fade-el jöjjön elő. Úgy vettem észre, h manuálisan ez rengeteg munka, minden egyes menü végére odarakni a fade-t, s mindegyik elejére stb... Tudtok-e valami módszert, ill. kódót, amit talán leegyszerüsiti?(sztem biztos van...) Kerestem creating flash site tutorial-okat, is - pl ez is olyan - , de ilyenfajta menürendszer egyiknél sincs:) Ha vmit érthetetlenül irtam esetleg, akkor szóljatok...:) -
#699 kicsit javítva :
Stage.width, Stage.height
de köszi, egyszerűen nem találtam -
#698 stage._width, stage._height -
#697 bakker egyszerűen nem találom a jó megoldást, valszeg én vagyok a béna
hogy lehet lekérdezni AS-ben a movie méretét?
plz hlp -
matta #696 A flashem tartalmaz egy képet, amelynek néhány részére hivatkozást akartok tenni (1*2 cm-es mezőkre kb) Hogyan lehet ezt megcsinálni?
-
#695 Decompilerrel(pl. Eltima flash decompiler)
Ha a banner f8-al készült akkor viszont ASV5-el tudod visszafejteni. -
matta #694 Van egy flash-em (swf) azt szeretném fla kiterjesztésűvé tenni, hogy megnyithassam a macromedia flash 8-cal és szerkeszthessem (v. bármilyen progival).
Milyen progival, vagy hogyan lehetséges ezt megcsinálni? -
#693 Az input mezőnek adsz egy változónevet(pl. "pass").
Az Enter-nek pedig megadod ezt a parancsot:
enter.onPress = function() {
if (pass == "jelszavad") {
nextFrame();
}else{
uzenet = "Hibás felhasználónév vagy jelszó";
}
}
Az "uzenet" szintén egy változó amit pl. a lap alján egy dynamic mezőnek adsz meg.
Ez a legegyszerűbb megoldás, viszont flashben ilyen jelszóbeléptetés gyakorlatilag haszontalan, mivel 2 másodperc alatt egy kezdő webes is simán vissza tudja fejteni.
Egyel jobb megoldás ha encripteled a jelszót, de ez sem nyújt biztonságot.
A jelszóbeléptetést szerintem mindenképp php-val oldjad meg. -
Hogy tudom azt megcsinálni, hogy csak akkor engedjen tovább az oldalra a beléptető, hogyha a megfelelő kódot beírtam a "KÓD HELYE" dobozba? Gondolom az Enter gombra kell egy olyan scriptet írni, ami akkor ugrik a következő framere, ha a megfelelő jelszó van a szövegdobozban... -
#691 Modify/Document menűpont Background color... -
matta #690 Hogyan lehet a macromedia flash 8 pro-ban háttérszínt változtatni? -
#689 #575