1609
-
#848 swf.hu-n találtam egy tutorial, azonban ez a megoldás nem müxik akkor, ha átkonvertálom player 8-ra, mert mindig hibát ir ki.
Tehát tudtok vmi másik tutort, vagy esetleg ki tudnátok javitani a hibáját, h müködjön player 8-al?
itt a maszk script tutor -
Hay #847 Aztán. Photoshopban meg tudom adni, hogy egy új kép háttere átlátszó legyen, így ha oda szöveget írok, és azt berakom egy másik képre, nem viszi tovább a pl. alapesetben fehér hátteret. A flashban nem találom a backround e beállítását, csak a színét tudom változtani. Hogy lehetne a backround átlátszó? Vagy hogyan tudok egy adott képet megadni backroundnak? -
Hay #846 Előző kettő törölve, bocs. Properties-Align-ál kiválasztom az Absolute Middle-t, preview-nél még mindíg nem középen van... ??? -
Hay #845 "abban ha megnyitod" úgy értem a kérdést, hogy a html-t vagy az dófla-t nyissam meg? -
Hay #844 Mit nyitok meg? -
#843 Szal, hogy tudnám középre vinni bármilyen felbontáshoz?
Hát ezért mondtam hogy célszerű átszerkeszteni! Említetted hogy Dreamwavert használsz, abban ha megnyitod sztem ott lesz a flash is! Kijelölöd és középreigazítod! -
Hay #842 Ya, persze, hogy nem véleményt kérek, mindenki láthatja, hogy nem a produktum még a lényeg :-))) -
Hay #841 O.h., bepipáltam a "Flash" meg a "Html" előtti előtti négyzeteket, majd rányomtam lennt a "Publish"-ra. Gyorsan végigfutott egy "Publishing" c. ablakban a kék csíkocska. Megnyitottam az így keletkezett (és index.html-re átnevezett) html fájlt, minden o.k., csak nincs az oldal kellős közepén. 1024*768-on van a képernyőbeállítás, de ugye többen mások 800*600-at, meg egyebeket használnak.
Közben sikerült összehoznom, be is tudom mutatni: http://www.tolna.net/~hagyma/
Szal, hogy tudnám középre vinni bármilyen felbontáshoz? -
Hay #840 O.k., most foci VB-hegyek, aztán gyors alvás, de holnap a kapott segítségeket megprósza kamatoztatni, egyben kösz!!! -
#839 Ne úgy próbáld hogy swf-ként mented, hanem File/Publish!
A Publish Settingsbe be tudod állítani, hogy milyen néven, milyen kiterjesztéssel mentse, meg a flash player szükségletet, stb. Ha benyomod a Publish-t, akkor lesz egy akármi.swf és akármi.htm is (hacsak nem állítottál át valamit)! Szerintem célszerű ezt átszerkeszteni (ha szükséges). -
Rolesz #838 Isert-Media-Flash vagy Ctrl+Alt+F valahogy igy miután megvan nyitva a mondjuk html -
Hay #837 Dreamweaver telepítve, + a 801 majd 802 update is. Megnyitottuk, majd "Create new" alatt "Html". Hogy tzeszük be az swf. fájlt? File/Importnál ilyen kiterjesztést nem találtunk. -
Hay #836 Dreamweawer-t most telepítem.
.swf File, Save as..., és ott kell megadni ezt a formátumot? -
#835 .swf-ben kell kirakni az oldaladra a flash-t.
Dreamweaver-t ajánlok honlapszerkesztéshez. -
Hay #834 Hi!
Tegnap került a gépünkre a Flash 8. Kisfiam nagyon szeretne vele dolgozni, de absolute kezdők vagyunk. Végigolvastuk e topic 12 oldalát, a http://flashmx.uw.hu/ oldal 1-2 példáját megcsinálgattuk, tök yó volt, ahogy kisfiam lereagálta sikerélményeit. A következőt szeretnénk kérdezni:
Lesz nemsokára elérhető tárhelyünk (tk. már most elérhető), s szeretnénk annyit kiírni egy ideig, hogy "Szerkesztés alatt". A Flashban "készítettünk" egy pici fla kiterjesztésű fájlt (Elhalványulgat a "Szerkesztés alatt" felirat), ezt szeretnénk ftp-n keresztül feltenni a tárhelyünkre. fla-ban jó, vagy más formátum kell? Ezen kívül ha jól tudom, hogy a nyitóoldal index.html kell legyen. Mivel készítsük az oldalakat? (Microsoft FrontPage ; E107 - ezeket ismerem e célra.)
Remélem, érthető a kérdésünk. -
#833 Kössz, ezzel már meg is oldottam a problémát!!!
:DDDDDD -
#832 Nincs semmi gond a példával.
Nézd meg ebben a topicban a #641-es hozzászólást.
Letöltheted a fla-t.
Abból már okosabb leszel. -
#831 Én még csak pár napja használom, és Monoton ezt az oldalt adta nekem.
Az Alapok menüponton belül én a 17.példáig jutottam, ahol elakadtam, pedig ez lenne nekem a legfontosabb!
Akkor ha megkérhetnélek leírnád nekem mi a gond a 17.példával?!
Előre is kössz!!! -
#830 Működik az és a script is jó.
Csak az alapokat kellen megtanulni.. -
#829 Ha gombot készítek link csatolásával, akkor az Action Script-be milyen parancsot/utasítást kell beírni???
Ezt írják egy oldalon, de nem működik:
gomb_btn.onPress = function() {
getURL("vissza.htm", "_self");
};
(Amúgy nekem Macromedia Flash 8 Professional-om van!) -
Manual #828 Flashez kellene nekem a köv. PLUGIN
--------------------------------------
Pj+S4 power Pack
Pj components for Flash MX
Supreme components for flash mx
Astro
--------------------------------------
Ha ezekből valakinek legalább 1 megvan,Kérem szóljon!!! Sokat segítene Előre is köszönöm -
#827 Akkor joo akkor nem csak nekem nem tetszik :) -
#826 plz vhogy nyomd át:) -
#825 Hello!
Macromedia Flash 8 Professional-hoz van magyarítás???
(Ha van, belinkelné nekem valaki?)
Előre is kössz!!! -
Rolesz #824 ez így simán müködik most ki is próbáltam de ha kell átnyomom hogy csináltam -
Rolesz #823 küld át az fla-t mert mert nem értem hogy mit akarsz!thx!
msn is lehet akár:) -
#822 igen ez kell a gombra akkor, ha nem a movie clipet akarod megállitani. Nem? -
Rolesz #821 Esetleg?:)
on (press) { stop()
} -
#820 ez nem jó, mert én egy gombbal akarom megállitani, tehát nem azt akarom, h magától álljon meg.
-
Rolesz #819 szerintem elég szar az a progi vagy csak én kezelem szerencsétlenül:) -
Rolesz #818 én nagyon hülye vagyok hozzá de próbáld meg azt hogy létrehozol egy új framet a movie clipen belül és a fremra irsz egy szkriptet hogy stop() vagy majd valami okosabb ember megmondja:) -
#817 Meg lehet azt csinálni, h egy stop gombbal megállitsam a movie clip-ben menö cuccokat, s az azon kivülit is? Eddig sajna csak annyi sikerült, h a movie clip-em nem akar megállni sehogysem. -
#816 ASV 5 progi hogy allitja vissza fla-ba a dolgokat szoval hogy egy az egyben ahogy keszult vagy csak epp hogy ahogy tudja? -
Rolesz #815 én privimre miért nem válaszolsz? -
Shadow_THH #814 álylávlyú :c -
#813 ment -
Shadow_THH #812 köszi csak nem lehet oda regelni, csak invite-tal :/ néztem más torrentes oldalakat sehol sincs fenn, esetleg egy direkt link privibe? :P -
Rolesz #811 vazze nekem nem megy a regisztrálás
ezt irja:
User registration
Registrations are closed
If you have an invitation code, click here
Honan szerezek olyat?THX help!Esetleg ha tudnál küldeni egy regget thx(privátba is lehet)ja és a rekesz sört is megpróbálom eljutatni valahova csak mond a cimed
-
#810 Termeled ám a felkiáltójeleket
Tíz perce még csak 1 volt
Vérnyúl....Muhhaahaaaa
Amugy ott link...nehogymá kiírjam hogy vévévépontdemonoidpontkomm :) -
#809 Még annyi segítség, hogy ebben nincs olyan opció, hogy "Import/Save to *.fla",
hanem a File menü alatt találsz egy ilyet hogy "Export Rebuild Data(JSFL)..."
Ez lementi a cuccokat egy mappába, majd a rebuildcommand.jsfl-t elindítva szépen összerakja a *.fla-t flashben.