1609
  • Shadow_THH
    gyerek flash topikjját jókor zárták be, épp megirtam neki a megoldást a problémájára... miután lecsesztem hogy mekkora noob :)
  • Shadow_THH
    linkt please :D
  • Flamaster #806
    ASV 5 - így kell rákeress Demonoidon.Felkerült Feb 6-án.
    A regisztráció jelenleg free!
    Természetesen flash8 *.swf-ből simán visszafejti *.fla-ba.
    Jó cucc!
  • Atika :o)
    hat sajna olyan progit nem tudok ami swf bol csinal fla-t
  • Rolesz
    ja vágom az ilyen progikat van is egy ilyenem ami konvertál swf.ből fla-t de az nem konpatibilis a flash 8 al 7sel működik max
  • Atika :o)
    hat letezik olyan hogy swf decompiler de azzal csak bele tudsz lesni swf be hogy megis mi van benne
  • Rolesz
    vagy esetleg valami olyan programot amivel flash 8at swf ből fla ba lehet konvertálni!
  • Rolesz
    asv5-öt honnan tudnám leszedni?választ ide vagy privátba!Plz help!Ha kell valami érte pl vipjog vagy meghivó valahova megkapod érte!
  • Shadow_THH
    ték
  • Rolesz
    irtam privátot
  • streetracer
    valaki segítsen pls! #795
  • DJviolin
    Ja bocs, de bevitelt kérdeztél. Sorry.
  • DJviolin
    File-->Export-->Export movie

Itt válaszd a Flash movie (swf) lehetőséget.
  • streetracer
    Miért nem tudok a flash animációmba .swf fájlt importálni? Hogy kell?
  • DJviolin
    Igen köszi.
  • Shadow_THH
    nem értem
    csinálsz egy gombot aminek csak az utolsó képkockájában van valami, ami eltakarja az egész bannert akkora. ezt berakod és on(release){getURL(valami)}
    erre-e gondoltál
  • DJviolin
    Az extra oldalon is kattintsatok az ittre. :) Ez a r*hadt extra nem engedi a külső linkeket. Ha eljnutottatok a honlapomra, akkor ott van egy banner. Na azt az egészet szeretném linkké alakítani, hogy a http://legcsavar.try.hu/ címrew mutasson, mert így szép és jó, de sajna nem jó semmire, mert nem hivatkozik. Macromedia Flash Professional 8-at használok.
  • Rage47
    jah ezt nézegettem én is:)
  • Shadow_THH
    reklám jó volt, mit szeretnél linkké alakítani?
  • DJviolin
    Sziasztok!

Flash 8 Professional-ban csináltam a honlapombak egy bannert, amit itt megtekinthettek. A kérdésem az lenne, hogy hogyan lehetne ezt az egészet linkké alakítani?
  • Dichter
    Magyarul ez nem Flash probléma, hanem tömörítési.
  • Dichter
    A kettőnek semmi köze nincs egymáshoz. Ha megnézel egy laposabb minőségű videot, látod, ahogy elkezdenek szétcsúszni a pixelek. Maguk után húzzák a mozgó tárgyak, mintha festenének a monitorra. Viszont amikor találkoznak egy keyframe-mel, kitisztul szépre az egész, majd kezdődik elölről.
  • Rage47
    sztem is...
  • Shadow_THH
    igen de nem sok mindent változtat ha a flash keyframeje alacsony és ahhoz van állitva a video
  • Dichter
    Importálásnál bejön egy options ablak. Abban lehet keyframe-et, és még sok mindent állítani.
  • Rage47
    Öhm, bocs, nekem ez nem mond sokat, h a videonak keyframe problémaája van:)
  • Dichter
    Természetesen video keyframekről beszélek, nem a flash movie keyframejeiről.
  • Dichter
    Szerintem itt szimplán a keyframe problémáról lesz szó. Tedd minél alacsonyabbra, de vigyázz, mert vele együtt nő a mérete is.
  • Rage47
    thx!:)
    de meg tudtam csinálni úgy, h átkonvertáltam .avi-ra, majd flash 8-ra publish:)
  • Shadow_THH
    hi a flash video konvertere ugy müködik, hogy azokat a részeket a képben amik rövid ideig látszódnak jobban betömöríti.
    Tehát ha pl van egy kép egy egyenes vonallal akkor elöször egy kockás vonalat fogsz látni, majd 2-3 másodperc mulva kitisztul és egyenes vonal lesz.
    Ha vektoros animokat akarsz flv-be konvertálni nagy méretben akkor ez jól szemügyre vehető. Megoldás: nagyobb kbps a minőségre esetleg a sorenson codecet megpróbálni.
  • Plum
    www.swf.hu
    www.pixel2life.com

google.co.hu --> flash tutorial
  • Tresszer
    Valaki tud jó toturialt a MACROMEDIA FLASH MX 2004-HEZ??
  • joebacsi
    a lényeg, hogy kötsög jogi dolgok, meg ügyeskedések végett lett ez a gyöngyszem bevezetve, és nem a júzerek érdekében :)
  • Rage47
    #761 -re nincs ötletetek?:/
  • RenDesign
    aha... Ez nekem már egy kicsit túmáccs.
  • joebacsi
    olvasd el Faustus utolsó linkjén lévő cikket...
  • Tresszer
    Sasztok valaki mondja már meg hogy ha letöltöm a SwishMaxot ugye csak 15 napig használhatom kéne egy olyan oldal ami ezt feltöri és nem pattog nekem a progi 15 nap múlva.
  • RenDesign
    Köszönöm-köszönöm! Még ma kipróbálom!

joebacsi: és mi az előnye amellett, hogy (túlzás nélkül) elég nagyot rúg a manapság igencsak divatos flasheken?

Plum: Én a Swish és Macromedia MX párosát használom.
  • Flamaster #770
    komoly
  • Shadow_THH
    jam gyerekek tegnap üta van flash 9 player (flex 2 beta 3) vagy lehet már régebb óta.

Ha flexes cuccokat akartok lejátszani akkor végre nem kell feltelepíteni a 130 megás sdk-t, illetve egy kicsivel gyorsabbak az animációk, olyan 4-5 fps pluszt ad