Flash

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Phoroshopnál ez o.k., a flashban nem tzdjuk, hogyan kell.
Bocs, de hol (melyik progriban) mentsem? Valamint hogyan kell?
ILLNeo
mentsél belõle 24bites png-t háttér nélkül...

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

#847 vki segítség?
Rage47
naggyon jó, szuper😄
mucsácsó
http://www.minijuegos.com/juegos/jugar.php?id=4420

na ezt lessétek meg 😛
Rage47
thx<#worship>
Flamaster
Most nincs idõm megcsinálni.
Ha hétvégén dobsz egy privit, akkor talán tudok segíteni.

Rage47
ha van idöd rá, megtod csinálni egyszerübben, ha szépen megkérlek?😊 nemtom milyen flash-ed van, nekem nem jo:/
Flamaster
kipróbáltam, és nálam okés player8-al is.
Viszont baromira bekomplikálták ezt a tutort.
AS nélkül is simán megoldható.

News!
Nemrég kijött a Sothink SWF Decompiler 3.1-es verziója amely sokkal profibban visszafejti az swf-et(flash8), mint az ASV5 😊

Rage47
swf.hu-n találtam egy tutorial, azonban ez a megoldás nem müxik akkor, ha átkonvertálom player 8-ra, mert mindig hibát ir ki.
Tehát tudtok vmi másik tutort, vagy esetleg ki tudnátok javitani a hibáját, h müködjön player 8-al?
itt a maszk script tutor
Aztán. Photoshopban meg tudom adni, hogy egy új kép háttere átlátszó legyen, így ha oda szöveget írok, és azt berakom egy másik képre, nem viszi tovább a pl. alapesetben fehér hátteret. A flashban nem találom a backround e beállítását, csak a színét tudom változtani. Hogy lehetne a backround átlátszó? Vagy hogyan tudok egy adott képet megadni backroundnak?
Elõzõ kettõ törölve, bocs. Properties-Align-ál kiválasztom az Absolute Middle-t, preview-nél még mindíg nem középen van... ???
"abban ha megnyitod" úgy értem a kérdést, hogy a html-t vagy az dófla-t nyissam meg?
Mit nyitok meg?
sufnituning

Szal, hogy tudnám középre vinni bármilyen felbontáshoz?

Hát ezért mondtam hogy célszerû átszerkeszteni! Említetted hogy Dreamwavert használsz, abban ha megnyitod sztem ott lesz a flash is! Kijelölöd és középreigazítod!

For sale: thedronewebshop.com

Ya, persze, hogy nem véleményt kérek, mindenki láthatja, hogy nem a produktum még a lényeg :-)))
O.h., bepipáltam a "Flash" meg a "Html" elõtti elõtti négyzeteket, majd rányomtam lennt a "Publish"-ra. Gyorsan végigfutott egy "Publishing" c. ablakban a kék csíkocska. Megnyitottam az így keletkezett (és index.html-re átnevezett) html fájlt, minden o.k., csak nincs az oldal kellõs közepén. 1024*768-on van a képernyõbeállítás, de ugye többen mások 800*600-at, meg egyebeket használnak.
Közben sikerült összehoznom, be is tudom mutatni: http://www.tolna.net/~hagyma/
Szal, hogy tudnám középre vinni bármilyen felbontáshoz?
O.k., most foci VB-hegyek, aztán gyors alvás, de holnap a kapott segítségeket megprósza kamatoztatni, egyben kösz!!!
sufnituning
Ne úgy próbáld hogy swf-ként mented, hanem File/Publish!
A Publish Settingsbe be tudod állítani, hogy milyen néven, milyen kiterjesztéssel mentse, meg a flash player szükségletet, stb. Ha benyomod a Publish-t, akkor lesz egy akármi.swf és akármi.htm is (hacsak nem állítottál át valamit)! Szerintem célszerû ezt átszerkeszteni (ha szükséges).

For sale: thedronewebshop.com

<#idiota>Isert-Media-Flash vagy Ctrl+Alt+F valahogy igy miután megvan nyitva a mondjuk html<#vigyor>

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

Dreamweaver telepítve, + a 801 majd 802 update is. Megnyitottuk, majd "Create new" alatt "Html". Hogy tzeszük be az swf. fájlt? File/Importnál ilyen kiterjesztést nem találtunk.
Dreamweawer-t most telepítem.
.swf File, Save as..., és ott kell megadni ezt a formátumot?
Rage47
.swf-ben kell kirakni az oldaladra a flash-t.
Dreamweaver-t ajánlok honlapszerkesztéshez.
Hi!
Tegnap került a gépünkre a Flash 8. Kisfiam nagyon szeretne vele dolgozni, de absolute kezdõk vagyunk. Végigolvastuk e topic 12 oldalát, a http://flashmx.uw.hu/ oldal 1-2 példáját megcsinálgattuk, tök yó volt, ahogy kisfiam lereagálta sikerélményeit. A következõt szeretnénk kérdezni:
Lesz nemsokára elérhetõ tárhelyünk (tk. már most elérhetõ), s szeretnénk annyit kiírni egy ideig, hogy "Szerkesztés alatt". A Flashban "készítettünk" egy pici fla kiterjesztésû fájlt (Elhalványulgat a "Szerkesztés alatt" felirat), ezt szeretnénk ftp-n keresztül feltenni a tárhelyünkre. fla-ban jó, vagy más formátum kell? Ezen kívül ha jól tudom, hogy a nyitóoldal index.html kell legyen. Mivel készítsük az oldalakat? (Microsoft FrontPage ; E107 - ezeket ismerem e célra.)
Remélem, érthetõ a kérdésünk.
Japep
Kössz, ezzel már meg is oldottam a problémát!!!
😄DDDDD

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Flamaster
Nincs semmi gond a példával.
Nézd meg ebben a topicban a #641-es hozzászólást.
Letöltheted a fla-t.
Abból már okosabb leszel.

Japep
Én még csak pár napja használom, és Monoton ezt az oldalt adta nekem.
Az Alapok menüponton belül én a 17.példáig jutottam, ahol elakadtam, pedig ez lenne nekem a legfontosabb!
Akkor ha megkérhetnélek leírnád nekem mi a gond a 17.példával?!
Elõre is kössz!!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Flamaster
Mûködik az és a script is jó.
Csak az alapokat kellen megtanulni.<#smile>.

Japep
Ha gombot készítek link csatolásával, akkor az Action Script-be milyen parancsot/utasítást kell beírni???
Ezt írják egy oldalon, de nem mûködik:

gomb_btn.onPress = function() {
getURL("vissza.htm", "_self");
};

(Amúgy nekem Macromedia Flash 8 Professional-om van!)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Flashez kellene nekem a köv. PLUGIN
--------------------------------------
Pj+S4 power Pack
Pj components for Flash MX
Supreme components for flash mx
Astro
--------------------------------------
Ha ezekbõl valakinek legalább 1 megvan,Kérem szóljon!!! Sokat segítene Elõre is köszönöm
Atika :o)
Akkor joo akkor nem csak nekem nem tetszik 😊

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Rage47
plz vhogy nyomd át😊
Japep
Hello!
Macromedia Flash 8 Professional-hoz van magyarítás???
(Ha van, belinkelné nekem valaki?)
Elõre is kössz!!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

ez így simán müködik most ki is próbáltam de ha kell átnyomom hogy csináltam

küld át az fla-t mert mert nem értem hogy mit akarsz!thx!
msn is lehet akár😊

Rage47
igen ez kell a gombra akkor, ha nem a movie clipet akarod megállitani. Nem?
Esetleg?😊

on (press) { stop()
}

Rage47
ez nem jó, mert én egy gombbal akarom megállitani, tehát nem azt akarom, h magától álljon meg.
szerintem elég szar az a progi vagy csak én kezelem szerencsétlenül😊

én nagyon hülye vagyok hozzá de próbáld meg azt hogy létrehozol egy új framet a movie clipen belül és a fremra irsz egy szkriptet hogy stop() vagy majd valami okosabb ember megmondja😊

Rage47
Meg lehet azt csinálni, h egy stop gombbal megállitsam a movie clip-ben menö cuccokat, s az azon kivülit is? Eddig sajna csak annyi sikerült, h a movie clip-em nem akar megállni sehogysem.
Atika :o)
ASV 5 progi hogy allitja vissza fla-ba a dolgokat szoval hogy egy az egyben ahogy keszult vagy csak epp hogy ahogy tudja?

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

én privimre miért nem válaszolsz?<#confused>

álylávlyú :c

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Flamaster
ment

köszi csak nem lehet oda regelni, csak invite-tal :/ néztem más torrentes oldalakat sehol sincs fenn, esetleg egy direkt link privibe? 😛

http://www.lohere.net - a MagyarChan

vazze nekem nem megy a regisztrálás
ezt irja:
User registration
Registrations are closed
If you have an invitation code, click here
Honan szerezek olyat?THX help!Esetleg ha tudnál küldeni egy regget thx(privátba is lehet)ja és a rekesz sört is megpróbálom eljutatni valahova csak mond a cimed

Flamaster
Termeled ám a felkiáltójeleket<#bee1>
Tíz perce még csak 1 volt<#hehe>

Vérnyúl....Muhhaahaaaa

Amugy ott link...nehogymá kiírjam hogy vévévépontdemonoidpontkomm 😊

Flamaster
Még annyi segítség, hogy ebben nincs olyan opció, hogy "Import/Save to *.fla",
hanem a File menü alatt találsz egy ilyet hogy "Export Rebuild Data(JSFL)..."
Ez lementi a cuccokat egy mappába, majd a rebuildcommand.jsfl-t elindítva szépen összerakja a *.fla-t flashben.