Flash

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
shift-f9

amúgy nemakarlak nagyon megsérteni, de pöttyet szvsz még analfabéta vagyol a flöshöz 😊
ülj le elé, próbálgass ki benne mindent, gombokat, menüpontokat, barátkozz meg a felülettel, és ne kurtasd a fórumot mindenféle gyógy kérdésekkel...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Úgy látom nem tudjátok!

Hol találom a Color Mixer paléttát????

Rage47
jobb egér a bötükre, s vmi symbol 😊
Bocsi ez is megvan!

Grafikai szimbólummá a betüket hogy lehet átalakítani?(Amúgy meg a weblapom az most nincs feltöltve hétfõre késsz lessz!)

Rage47
mi a honlapod cime?😊)
Már megvan!

Sikerült köszi a segítségeket csak az lenne a kérdésem hogy ne olyan gyorsan váltakozzon a szöveg azt hogy tudom megcsinálni???

Rage47
Ctrl+enter -el csinál swf-t belöle, amit kirakhatsz.
Rage47
insert keyframe kell.
A 20. képkockán szúrjunk be egy kulcsképkockát. ezt nem értem.(én azt csinálom hogy kijelölöm a szöveget (pl.:"Üdvözöllek honlapomon!")és utánna Insert Frame)ezt kell csinálni???)

Figyu ha késsz van mentsem el és utánna mivel tudom megnézni és hogy tudom betenni a honlapomra...?????????

Rage47
akkor gyakorolgass még....
még van olyan oldal is h swf.hu

Ezeket a lépéseket nem értem:Az F szimbólum rétegén, a 20. képkockán, az egér bal gombját lenyomva tartva jelöljük ki ezen a frame-en a képkockákat az utolsó rétegig, majd adjunk ki egy Insert keyframe parancsot. Ezután minden szimbólum Alpha értékét állítsuk 10-re.Ismételjük meg a kijelölést, de most az összes réteg elsõ képkockáján és adjunk hozzájuk Motion Tween animációt.A második rétegtõl jelöljük ki az animációkat teljes hosszúságukban, és a képen látható módon, az egérrel megragadva, 3 képkockányitt húzzunk balra minden rétegen.Eezután a 45. képkpckához szúrjunk be egy-egy kulcsképcokát.

Rage47
mindegyik parancs jobb egérgombbal is elõhozható.
Modify > Timeline > Distribute to Layers parancsot nem találom.grafikai szimbólummá a betüket.hogy lehet alakítani???

Jóh köszi!

Rage47
nem dinamikus, hanem statikus. "nem lehet változtatni"
Mit jelent az hogy:Static szöveg?

Kössz látom azért vannak normálisak is!

Rage47
flashmx.uw.hu
streetracer
<#kocsog><#banplz><#lama><#lama><#lama><#taps><#taps><#taps> Mentsen meg téged a Jóisten vazzeg!

Már mondom hogy letöltöttem nem látsz(amúgy bocs kicsit bunkó hozzászólás)de engem most az érdeklene hogy hogy tudok flash-t szerkezteni?????

streetracer
Dehogynem jó, hogyha rákattintasz a linkre, akkor a letöltés oldalra navigál, ahonnan le tudod tölteni!

Hogy tudok szerkezteni flash-animációt a Macromedia Flash Mx-el?(Amúgy meg a macromedia.com meg nem jó!De már megvan!a szerkeztõ)

streetracer
Valaki #875-re pls!

streetracer
Na vajon? macromedia.com

Honnan tudom letölteni a Macromedia Flash MX 2004 kipróbálható verzióját???

Honnan tudom letölteni a Macromedia Flash MX 2004 kipróbálható verzióját???

ILLNeo
szerintem nem lett jó.. (de ez egy szubjektív vélemény)

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

joebacsi
ezt a reklámos kattintgatós belépõsdit vedd ki sztem kurvagyorsan 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Rage47
A jelszós belépés nekem nem tetszik. A preloader pedig innen van sztem, megtévesztõ a hasonlóság😊)
streetracer
Hogy tudom megcsinálni, hogy egy animáció önmagát ismételje meg 5 mp-es idõközönként?

sufnituning
Hello. Ismét megújítottam az oldalam, sztem ez már elég jó lett. Várom a kritikát: ???

For sale: thedronewebshop.com

ILLNeo
Sziasztok!
Egy kérdés: ha multimédiás cd-t készítek flashben hogyan lehet kikapcsolni a player keretét, hogy egyedi kerettel fusson az interakció?

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Rage47
magamtól kezdtem nyomkodni, aztán egy könyvet olvasgattam, rengeteg flash könyv van..
streetracer
köszi a helpet

Japep
Miért te hol kezdted?
Ha szabad megkérdeznem...
😄DD

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Rage47
huh, én nem ott kezdtem a flash-t, de gondolom van vmi alapok vagy ilyesmi..
Japep
Kössz!
Ha nem nagy kérés, elmondanád nekem, hogy az 1. linknél (gondolom a "Segédletek"-en belül) melyikkel érdemes kezdeni!?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Rage47
swf.hu
flashmx.uw.hu
Japep
Hello!
Nincs a programhoz valami magyar leírás/útmutató/vagy valami oldal, ami leírja bõven, példákkal???
Elõre is kössz!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Rage47
pl. rakj a szöveg elé/mögé láthatatlan négyzetet a gombban
Flamaster
A gombnak 4 állapota van.
Amikor átalakítod gombbá akkor a 4. mezõbe csinálsz neki pl. egy négyzetalapot.
Ez láthatatlan és amekkora alapot adsz neki akkora lesz az aktív(kattintható) terület.

Flamaster
válaszoltam

streetracer
vagy=van

streetracer
Hogy tudok egy szöveget gombbá tenni? A gombbá tétel sikerült, csak az a baj, hogy a kis fehér kéz csak akkor jelenik meg, hogyha a szövegen vagy az egér. Ha mondjuk egy O betû közepén van az egér, akkor nem jelenik meg a kéz, ami jelezné, hogy ott van valami. 😊 Tudna valaki segíteni?

küdtem privátot!nem válaszolsz?😊

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

ILLNeo
Photoshop-Save for Web- PNG 24