1609
-
Freeman6600 #1128 Az Adobe oldaláról töltöttem le a próbaverziót. -
#1127 honlapról volt szó...ott csak hátrány
Ott tényleg. -
#1126 Ilyenről még nem hallottam. Talán rossz verziod van(?) -
Freeman6600 #1125 Sziasztok!
Feltettem a Flash Pro 8.0-át és amikor el akarom indítani ezt a hibaüzenetet írja ki: A Flash 8 hibát észlelt, ezért leáll...
Ezt akkor írja ki amikor be akarja tölteni a fontokat. Megnéztem az adobe oldalán a troubleshooting-ot de nem találtam ilyen hibát. Vagy az angol tudásom nem elég jó. Help pls. Ha le van írva ennek a problémának a megoldása a fórumban akkor sry, anyázásra nem vagyok kiváncsi... -
#1124 nincs, másrészt meg a legjobb topikot találtad meg hozzá... -
Hay #1123 Dreamweaver 8-nak nincs magyar "nyelve"? -
#1122 csinálgatom a weboldalam... LoadMovie -val akarom az swf-eket betölteni. Egy tutorial alapján csináltam, szinte minden ugyanolyan, mégsem akar müködni.
Leirni most nehéz lenne, hogy mi a gondom, inkább becsomagoltam, s feltöltöttem netre, hogy meg tudjátok nézni. Röviden talán annyi, hogy nem tudom folyamatosra megcsinálni az oldalak közötti átmenetet, a betöltött .swf fájl fölé pl. nem tudok animációt rakni, a tutorialban viszont müxik. Ha tudtok lécci segitsetek:)
( a dizájnt ne nézzétek, nem akartam sokat tökölni vele még :)
link - .fla -
Shadow_THH #1121 pörgés van :D -
#1120 Aham, ez volt érdekes nekem, hogy nálam kellett állitgatni a flash playerben, ö viszont nem csinált semmit... kösz, kiprobálom -
Shadow_THH #1119 engedélyezni kell -.-
ha standalone playerből nézed és nem ewngedélyezted a biztonsági beállitásoknál akkor nem fog megnyitni ablakot a flash bárhogyan is szeretnéd -
#1118 Csináltam egy flash-t, amiben van egy gomb linkkel( on(Release) ... ). Az a gondom, hogy nem müködik nála a link. Nálam minden ok. IE-t használ... Gondolom az is lehet az egyik ok, hogy gépröl nézi, nem netröl. Nekem viszont úgy kéne, hogy gépröl lehessen nézni.... Vmi ötlet? -
#1117 ezt:
g4_btn.onRelease = function ()
{
}
cseréld ki erre:
on(release)
{
} -
#1116 nem látok benne hibát, de ezt dobja:
"
**Error** Scene=Scene 1, layer=txt-btn, frame=1:Line 1: Statement must appear within on handler
g4_btn.onRelease = function () {
" -
Shadow_THH #1115 az lehet de firefox-szal nem, külön megnyitva meg egyértelmü hogy müködik
erre nagyon oda kell figyelni ha oldalba ágyazod majd saját munkádnál: sok fejfájást fog okozni hogy nem látszik a flash -
#1114 Vártam, hogy be fog ugrani valami sikító zombifej. -
#1113 nézegettem régi flasheimet, megtaláltam ezt
:DD -
#1112 hm.
8assal dobtam össze, de ie vel megy, és külön a címet megnyitva is megy.. -
Shadow_THH #1111 a kóddal van a baj
főleg ha 8 vagy afeletti a flash verziója akkor még érzékenyebben müködik -
#1110 sztem a bannert rakjátok uw-ra
én is oda szoktam az sg-s flash bannerokat... -
#1109 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1154071554
<object type="application/x-shockwave-flash" data="http://lal.dox.hu/tmp/bluemchen.swf
" height="150" width="650">
<param name="movie" value="http://lal.dox.hu/tmp/bluemchen.swf
" />
<param name="wmode" value="#010010" />
</object> -
Shadow_THH #1108 szép a felső lókó, grat annak aki csinálta
de miért nem jön be és mikor került fel? :D -
#1107 Tedd be a forrást, mert így nem tudom megmondani. Lehet, akkorsem :) -
#1106 feltettem, de nem viszi.
blümchen topik fejlece lenne. -
#1105 Lehet, hogy később raktad fel a Mozillát, mint a Flash playert. Mindenesetre szerintem tedd újra, már úgyis van 9-es verzió belőle. -
#1104 mitől lehet hogy beágyazva mozilla nem akarja vinni a moviemat?
ie vel megy :C -
#1103 jah én azt hittem h van még ilyenféle parancs mint pl LoadMovieNum :)
kösz:)) -
#1102 hát megnyitod, és gotoandstop(10) :)
bár arra vigyázni kell, hogy addig ne mutogasd meg, amíg be nem toltotte az egész külső filet -
#1101 LoadMovie paranccsal lehet egy .swf fájl pl. 10. frame-jét elöhivni? tehát onnan játszódjon le a behivott swf...
LoadMovieNum-ról olvastam, de azzal nem lehet ilyet asszem. -
#1100 ezzel -
#1099 thx, megvan.
Időzítőt hogy lehet bele rakni ?
( időzítő eseményt váltson ki pl. megadott időközönként ) -
#1098 as-ben nincsenek layerek, ott csak mc-k vannak, azoknak tudod a _visible tulajdonságát állítani -
#1097 Egy layernek a láthatóságát hogy tudom ki és bekapcsolni scriptből?
-
#1096 Köszi.
A jobb oldalán futó script kreálja a hullámokat. :) -
#1095 kaposnet -
#1094 inviteles e vagy? -
#1093 innen teljesen jó...jópofa lett :) -
#1092 Én sem látok itt semmilyen bannert
Csináltam már párat én is, azok mind müködnek
pl Prey, Thief 3... mindegyik uw-s. -
#1091 Felraktam sajátszerverre is.
http://www.osx86.hu/sgbanner/
micsoda hercehurca egy nyeszlett banner miatt... -
#1090 hmm pedig nálam van a hiba, mert másnál jó...pedig flash 8 volt, sőt most feltettem player 9et is, és azzalse jó
máshova nem tudod feltölteni, lehet valamit az uwban nemszeret a masinám... -
#1089 playerem már féléve 8as, csak a fejlesztőeszközben léptem verziót úgy 1 honapja...