Flash
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs feltelepítve a flash plugin a böngészõdhöz.
http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash
(egy szürke oldal, ezzel e tetején...)
Nem tudom, hogy ez csak nekem van e így, kérlek írjátok le, nektek mit hoz be a gomb.
Lehet, hogy én rontottam el valamit!?!?!?
Kérlek segítsetek!!! Elõre is kössz!!!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Nem tudnátok adni egy oldalcímet, ahová fel tudnám tölteni a kész flash-emet???
Fontos lenne!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
üdv.
Katasztrofális és fagyogat is szépen bizonyos mûveleteknél.
A köv. hiba van(volt) benne:
Mindhárom gombnál: "pic\_thb_pic_03.jpg" helyett "pic/_thb_pic_03.jpg" a helyes
és a felsõ menüben ahol a kép megjelenik nagyban:
"pic\pic_01.jpg" helyett "pic/pic_01.jpg" a heyles.
fla
az swf-hez képest jó volt a relatív útvonal. Lehet hogy nem ahhoz kell nézni, hanem a html-hez??
A Dreamweaverben beteszem egy cellába az sfw fájlt. Az elérési utak:
f:\bbfi\foto.html
Ebben a html-ben van meghívva az swf. innen:
f:\bbfi\Anim\Galery\galery_1.swf
A képek pedig itt vannak:
f:\bbfi\Anim\Galery\pic
Mikor Local hoston vagy neten nézem a html-t, akkor pl a gombok megvannak, tehát ha fölé viszem az egeret akkor látszik hogy az gomb, de kép nem jelenik meg sem a gomboknál, sem a fõ loaderben! Ha van egy kis idõd töltsd le légyszi a zip-et, és próbáld ki, hátha észreveszel valami hibát!
köszi
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Van egy kis problémám, amire nem találok megoldást. Flash 8-ban csinálok egy egyszerû Galery-t. Loader eszközt használom. A nagy kép ezzel töltõdik be. Valamint a nagy kép alatt vannak a kis tumbnail-ek, amik szintén loaderrel mûködnek. Elkészük az .swf fájl, és minden mûködik, tehát betöltõdnek a képek, és a kis képekre kattintva bejön a nagy megfelelõje. Viszont, ha ezt az .swf fájlt beteszem egy .html-be, akkor marhára nem mûködik a dolog, tehát nem töltõdnek be a képek, csak az üres háttér látszik. (Dreamweaver-t használok, és eddig minden .swf amit csináltam mûködött is.
az fla és swf letölthetõ itt:
http://ugux.extra.hu/Galery.zip
légyszi nézzétek meg, és segítsetek ha tudtok! Köszi
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Most hogy készlett az animáció, az elején kéne néhány állóképkocka.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
ArtlessDesign!!!
tweenre meg akármilyen progi használható, az nemszámít, hogy flös vagy premiere 😊
amúgy jópofa 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
úgy látom lesz mit tanulmányoznom^^
demajd nemsokára 😊
érdemes ezt a tutorialt nézegetni, elég keményen kivesézi a témát, bár már ezis kissé megkopott eszközöket használ, meg kicsit ezis túlvan bonyolítva, de minden funkciót tud, ami neked kell...viszont érdemes olyan ágon is elindulnod, ahol kis lépésekkel haladsz, de magattól jössz rá a dolgokra, azok sokkal maradandóbbak mint a lopott scriptek 😊
amúgy én azt hittem h az én kérésem/ötletem nektek kisujjbúl megy, mert úgy látom nagyon vágjátok a témát, elég jó cuccokat alkottok😊
a honlapomat nem kérem h megcsináljátok, csak ez a galéria okoz gondot😊)
1ébként probálkozni fogok😉
Talán elõször abból kellene gazdálkodnunk ami már van.
Még a végén megcsináljuk helyetted az oldalt.<#ravasz1>#ravasz1>
Aszontadhogy:
"majd holnap felrakom amit eddig sikerült megcsinálnom"
Ehhez képest egy újabb ficsörrerel jössz.<#email>#email>
Amúgy nem baj ha "szenvedsz" pár napig.<#smile>#smile>
Sokmindenre rájöhet próbálkozás közben az ember.
Nekem sokat segített az elején:
http://www.flashkit.com/tutorials/
olyan galériát akartam késziteni, amiben léptetni is lehet a képeket, nem csak a képekre nyomogatva megnézni õket.
Egyszerû és látványos elemek kellenének, ezért próbálkozom ezzel.
1. átkonvertálom szimbólummá
2. részekre bontom ( ctrl + B )
3. kijelöli átmenetre, de nem csinálja meg..
swift 3D t megnézem.