1609
-
#1168 számok
betűtipus...
hát h a számláló miylen magas legyen, nemtom megmondani, végülis rádbízom:) de ne legyen túl magas de túl kicsi se. kb akkora mint a mostani sg-s logó.
esetleg úgy nézne ki hogy:
Már csak
14:13:12
és kezdődik a 24.
jah a viszaszámlálást 19. 22:00-ra kéne igazítani, hogy akkora járjon le:)
ha kjész ne legyen nagoyn hosszú met csak egy topik feljécének sarkába akarom odabiggyeszteni addig, még le nem jár ^^
-
#1167 nem láttam még egy részt sem.
sztem meg tudom csinálni. kérek majd betütipust, pixelben méretet meg ha még eszedbe jut vmi. jöhet privátban is.... -
#1166 hát kb, csak nem bannerba hanem csak igy lülön, banner alá... illetve "24" stílusban:) ha meg lehet csinálni.
[URL=http://www.24fans.de/multimedia/downloads.htm]itt van pár "betűtipus" amit fel lehet használni[/URL] számjegyeknek :) -
#1165 lehet róla szó.
pl. dark messiah topik féle? -
kardhal2 #1164 Köszi megpóbálom! Egy trialt már találtam, de nem támogatja csak a regisztrált. Keresgélek, hátha... ha valaki tud nyugottan szóljon. :-)) -
#1163 tudna nekem valaki csinálni egy visszafele számláló órát flashben adott betűtipussal, +egy kis magyarázó szöveggel?:) -
#1162 esetleg flash decompiler-er csinálj belöle .fla-t majd azt szerkeszt át flash 8-al -
kardhal2 #1161 Hello Urak!
Kontár a pályán!:-)
Hozzám került jónéhány flashes weboldal minta. Kérdésem a következő: Tudok e valahogy változtatni az animáción? Konkrétan: menüpontokat magyarítani, átnevezni? A fenti progival nem sikerült nekem. Köszi: Kard -
#1160 Adj a <body> tag-nek 0 margót és 0 kitöltést:
<body style="margin: 0px; padding: 0px; border: none;">
Másrészt ajánlom, hogy az Internet Explorer-felhasználók érdekében használj SWFObject-es beillesztést (mellesleg ha XHTML-t használsz, akkor még valid is lesz). -
#1159 Miért nem rakja ki a flashem full browser szélességre? --> http://www.4si.hu/
Hogy tudom megnövelni a lap nagyságát miközben szerkesztem?(úgy, hogy scrollable legyen) -
#1158 nm :) -
#1157 Köszönöm a segítséget, nem is gondoltam a PNG-re!!!!
Mégegyszer THX, kipróbálom hamarosan! ;) -
#1156 még psben rétegenként mentsd ki átlátszó png-kbe a képet, és ezeket importáld be flashbe, így tényleg úgy néz majd ki, mint psben...(copy merged paranccsal a legegyszerűbb, mert csak kapcsolgatni kell a rétegeket)
ps-flash között az átlátszó png a legjobb közvetítő... -
#1155 SZIASZTOK!
Flash 8-ban szeretnék egy animációt csinálni, és Photoshop PSD formátumú rétegekből raknám össze.
A problémám az, hogy ha beimportálok egy ilyen PSD file-t, a program egy halvány, de látható szürke körvonalat húz köré. Ez főleg akkor zavaró, ha egy szöveges részt szeretnék beimportálni, mert akkor minden betű körül látható ez a szürke réteg.
Kérem a hozzáértőket, hogy segítsetek megoldani ezt a problémát!
Előre is köszönöm a segítséget! -
#1154 Szerintem neked a _currentFrame-re van szükséged :) -
Csoder #1153 Hello, plízhelp!
eddig Flash Mx 2004-et használtam, de most áttértem a 8-asra. A progi egy .fla publishing-olása közben kidob egy ablakot, amit nem értek, hogy miért.
Screen
Nem értem, hogy mi gondja, legújjabb flash/shockwave player fent, de mégis vele lehet problémája. -
#1152 Hogy tudom megnézni, hol áll a lejátszófej egy színpadon lévő moziklipben?
Magyarul :), van egy 240képkockás animációm egy moziklipbe foglalva, ami kinn van a színpadon. Szeretnék betölteni egy képet a a 120. képkockától, hogy tudom megtenni?
Valami ilyesmire gondoltam:
if (ide kéne a feltétel, hogy a lejátszás a 120. kockán van){
klip_mc.attachMovie(...)
} -
#1151 Ja láttam, hogy mostanába alakítgatjátok.... (Nekem azt tetszik benne a legjobban, hogy este neonok nem égnek. Csak az utcáról beszűrődő fények léteznek) -
#1150 Nem is gondoltam arra hogy megsértődtél csak beszélgetünk azért írtam be hogy mi a megoldás. egyébként viccesen van kitalálva ez a külső adat behívása dolog mert alkotsz egy swf et ami behívja a másik szerverről azt az swf et amiben az a script van ami az arról a szerverről való adatokat csempészi át. igen ám de ha az első swf hejére hívpod be úgy műköüdik ám ha fő swf ben egy mozira hívod úgy már nem plussz ha az áthívott mozi hívna meg egy 3. at na akkor vége az egésznek.
Amúgy a végeredméány a 3dmax topik bannerje lett. :c)
-
#1149 azt tudom én is...
csak a flash mindig kitalál valamit az ilyen külső fájlokkal kapcsolatban..., amúgy nem okoskodni akartam, hanem csak segíteni. (nem sértődtem meg mielőtt ezt gondolnád) Csak mindig gondom szokot lenni a külsőleg behívott információkból a flashnél. Ezt probáltam megosztani veled. -
#1148 amúgy egy dinamiukus adatopt is ha csak olvasod és nem módosítod egyszerre több millióan is megnézhetnek és olvashatnak . -
#1147 nah a léányeg hogy két külön weben mennek az adatok mármint weblapon .. ezen nem tudsz mit relatív hivatkozni.
A megoldás a System.Security.allowDomain(); parancs a scriptben ez teszi lehetővé a komunikációt
-
#1146 komplikációk(bocs) -
#1145 mundjuk átmásolod a másik server: mert mondjuk letöltés közben előfordulhatnak komlikációk ha már egy másik flash is olvassa -
#1144 egy tekljessen másik szerveren lévő másik veblapon szereplő txt t hogyan tudsz relatív meghívni? ha csak nem abszolút hivatkozol rá??
Tudnál példát mutatni ? -
#1143 szerintem nem abszolut hivatkozást kellene használnod -
#1142 nah emberek
találkozott már valaki a következő esettel ?
adott egy weblap amin egy txt aminek a tartalma mondjuk legyen adat=123456
Erre megfelelően hivatkozom egy swf fileban hogy loadVariablesNum ("http://www.az_a_lap.hu/1.txt", 0); és behívopm a változókat majd egy dinamikus txt boxnak megadva hogy ő jelenítse meg az adat változótés letesztelem flashben a mozit minden tök jó tök széép kiírja, hoyg 123456.
De ha felteszem egy méásik weblapra ezt az swf filet ami itthon működik akkor már nem működik. nem tudom mennyire voltam érthető. lehet e valahogyan másik weblapról változót átkérni ? tehát tud e komunikálni így a flash ?
-
#1141 intéző, mappa beállításai, fájltípusok.. -
Newfronter #1140 jobb klikk egy .fla-s fájlra, hozzárendelés(vagy megnyitás más programmal, "open with...") és kiválasztod a Flash 8-at(ha nem kínálja fel akkor kikeresed a flash 8 exe-jét), bepipálod, hogy mindig ezzel a progival nyissa meg az adott típusú fájlt, és elvileg ezentúl csak a flash 8-al nyílik meg a kiválasztott .fla -
#1139 ez rém egyszerű, de külj hozzá grafikai tervet :) -
#1138 Valaki segítsen már.
Felraktam a Flash 9 Public Alpha-t, és azóta minden fla-t azzal nyit meg, nem pedig az ugyancsak feltelepített Flash 8-cal.
Hogy a francba tudnám ezt megváltoztatni? -
#1137 Üdv.
Mivel lehetne megoldani hogy pl. az egeret egy szöveg fölé viszem és erre az egér mellett egy kis pop-up szerű ablakban mutat egy thumbnailt? (gondolom egy pár soros action-script-el megoldható lenne)
Illetve hogy erre a thumbnailre kattintva (vagy egy másik képre) megjelenik a kép normál méretű változata (mondjuk egy felsöbb layeren) amit aztán pl be lehet zárni egy X-el a kép sarkában
tud valaki segíteni ilyesmiben? (elöre is kössz:) -
RaszPuty1N #1136 köszi -
highooo #1135 Hi All!
az lenne a kérdésem, hogy flash 8 al hogy tudok hivatkozást csinálni(még kezdő vok)
Vagy olyat, hogy egy html fájlba beszurtam egy swf-et és erre egy hivatkozást...
pl: <a href...></a> mint a képeknél, hogy az egész swf hivatkozzon egy html dokumentumra?
ilyet egyáltalán lehet??? :S
kössz -
Freeman6600 #1134 Raszp: Nálam megoldódott a probléma! Letöröltem az ACE kodek csomagot és elindult. -
#1133 esetleg add oda az fla-t, nem nagyon értem, lehet h késő van(?) -
Attis55 #1132 köszi!
egy képről szeretném, hogy beússzon, s ott is maradjon. A transitions-t választottam, de miután lefut az effekt a kép eltűnik.
Hogyan tudom növelni-csökkenteni azt, hogy egy elem milyen frame-ken szerepeljen. Mozgatni tudom, csak a hosszúságát nem tudom változtatni... pls. -
#1131 van még effect, jobb egér -> time line effects
a képből csinálj Movie Clip-et, vagy egyszerűen hagyd, hogy több ideig legyen a timeline-on, több frame-en szerepeljen a kép. -
Attis55 #1130 Sziasztok!
Ha beszúrok egy objektumot (képet) annak hgyan tudom meghosszabítani az időtartamát? Tehát, hogy mennyi ideig legyen látható? Effektet hogy szúrok be? Csak az Insert Effectben lévő pár effekt van? (blur, transition) ???
pls, help!
-
RaszPuty1N #1129 Nekem is ezt csinálja... de amúgy az összes macromedia termékkel asszem. Demóval ugyanezt eljátsza.
Van valakinek valami ötlete?:\