Rapidshare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát nekem nem szenvedés. Kisebb proxy listát 2 perc alatt összeszedek, letsztelni még 3-4 perc, így lesz kb 40-50 jó proxy.
Ha nagyon lassú, akkor megállítom a letöltést, proxyt váltok.
Szal az 1 órás várakozás helyett megcsinálom kb 10 perc alatt, ha fájl van, akkor a többihez még kevesebb idõ kell.
Nekem (Umint azt már korábban is írtam) bõven megéri.
Ha nagyon lassú, akkor megállítom a letöltést, proxyt váltok.
Szal az 1 órás várakozás helyett megcsinálom kb 10 perc alatt, ha fájl van, akkor a többihez még kevesebb idõ kell.
Nekem (Umint azt már korábban is írtam) bõven megéri.
Egyszer en is probaltam ezt a dolgot mukodott is meg minden csak nagyon lassu volt aztan szartam ra nektek ezekkel a proxykkal jobban megy??? Megeri veszodni vele?
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Amikor proxy-n keresztül netezel, akkor 1 másik gépen át böngészed az oldalt. (emiatt lehet lassú)
Lényegében a saját IP címedet elrejted az a gép IPcíme mögé.
De szerintem a leírás elég egyértelmû. Vagy nem??
Jah, és hétvégén, ha lesz idõm rá, írok még 1 kis szösszenetet a proxykeresésrõl, hogyan lehet egyszerûen, könnyen több (10)ezres listát találni.
Ennek egyetlen hátulütõje, hogy ha lassú a neted, akkor beletelik pár napba, míg leteszteled.
Lényegében a saját IP címedet elrejted az a gép IPcíme mögé.
De szerintem a leírás elég egyértelmû. Vagy nem??
Jah, és hétvégén, ha lesz idõm rá, írok még 1 kis szösszenetet a proxykeresésrõl, hogyan lehet egyszerûen, könnyen több (10)ezres listát találni.
Ennek egyetlen hátulütõje, hogy ha lassú a neted, akkor beletelik pár napba, míg leteszteled.
Most hosszú lenne újra leírni,h még érthetõ is legyen...
De ha egy kicsit visszaolvasol a topic-ban,akkor minden kérdésedre ott a válasz. Ha meg még utána sem érted,akkor leírom neked!
De ha egy kicsit visszaolvasol a topic-ban,akkor minden kérdésedre ott a válasz. Ha meg még utána sem érted,akkor leírom neked!
©lean.
Segítene valaki? Mi is ez a proxy és hogyan kell használni? Nekem fix ip címem van (én is mikrós vagyok).
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
ok, persze.
Nekem kiemelten jó a mikro. Rokon a fejes, így 4/1 megás net havi 7k, és nincs semmiféle korlátozás 😄
Nekem kiemelten jó a mikro. Rokon a fejes, így 4/1 megás net havi 7k, és nincs semmiféle korlátozás 😄
Ok, kösz! én is így tudtam, csak még mielõt elkezdenék belemerülni, gondoltam, nem árt ha rákérdezek a biztonság kedvéért.
ja mikro foreva😊nekem is mikrohullámba nyomulok,és nem is nagyon szakadozik,majd télen
Persze, hisz nem lecseréled az IP-det, hanem 1 másik IP-n keresztül töltesz, szal kb képzeld el úgy, hogy az a másik IP a te IP-d elé áll, így a rapid azt látja 😊
Nekem is mikrós netem van.
Nekem is mikrós netem van.
Sziasztok! Ez a Proxi cserélgetõs dolog akkor is mûkszik, ha helyi hálózatos IP címem van? Micrós netem van ugyanis.
Nálam az asztalra menti a cuccokat.
A sebesség nekem se túl gyors de legalább párhuzamosan szed több dolgot😊
A sebesség nekem se túl gyors de legalább párhuzamosan szed több dolgot😊
Nálatok a grabber hova menti a cuccot?
Nem láttam beállítási lehetõséget....bár annyira nem néztem meg, mert már nagyon éjfél volt. 😊 A múltkor kipróbáltam magyarvok listáját, és mûködött is faszán. Csak egy gond volt, hogy ingadozott a sebesség.
Gondolom, valamit valamiért. Nálatok milyen a sebesség?
Egy keresõ oldal: http://www.rapidshared.org/
Ha valaki tud még, az írjon.
Nem láttam beállítási lehetõséget....bár annyira nem néztem meg, mert már nagyon éjfél volt. 😊 A múltkor kipróbáltam magyarvok listáját, és mûködött is faszán. Csak egy gond volt, hogy ingadozott a sebesség.
Gondolom, valamit valamiért. Nálatok milyen a sebesség?
Egy keresõ oldal: http://www.rapidshared.org/
Ha valaki tud még, az írjon.
Contemporary Country Music
eddig csak 4 lett zöld😞
hogyan lehed a rapidon keresni?
van valami keresõ vagy tartalom vagy bármi?
hogyan lehed a rapidon keresni?
van valami keresõ vagy tartalom vagy bármi?
Elméletileg igen!! Viszont 100%-ra nem merem állítani,hiszen nekem is számolt visszafelé,majd 1perc után nem történik semmi....
Én is még csak most proszilgatom a dolgokat.. :-)
Én is még csak most proszilgatom a dolgokat.. :-)
©lean.
Nem feltétlen, mondjuk úgy, amire nem OK-ot ír, az a nem jó.
Hisz ami zöld, azt is használhatja valaki más rapidról töltésre, túl lehet terhelve, de lehet, hogy csak a checker hibázott.
Épp ezért kell minél több proxy-t gyûjteni, hogy minél több jó maradjon, amit aztán tud forgatni.
Minél több van, annál nagyobb az esélye, hogy találsz mûködõt.
Hisz ami zöld, azt is használhatja valaki más rapidról töltésre, túl lehet terhelve, de lehet, hogy csak a checker hibázott.
Épp ezért kell minél több proxy-t gyûjteni, hogy minél több jó maradjon, amit aztán tud forgatni.
Minél több van, annál nagyobb az esélye, hogy találsz mûködõt.
Ha a grabberrel többször lechekkoltam a proxikat és talált pár zöldet ami "ok" os azokkal kellene mûködni?
Pillanatnyilag úgy néz ki a dolog,h szépen számolgat vissza a Grabber...
3perctõl 83ig... Meglátjuk...
3perctõl 83ig... Meglátjuk...
©lean.
Nah már alakul
Megy a rotate 😊
forgatja a proxykat de nem jelenik meg a kód
kezdek proxyt keresgélni asszem😊
Megy a rotate 😊
forgatja a proxykat de nem jelenik meg a kód
kezdek proxyt keresgélni asszem😊
Nem felejted el elõtte kimásolni a proxy-kat??
A check-re meg jóhogy nem tudsz rákattintani, ha nincs mit ellenõrizni 😊
A check-re meg jóhogy nem tudsz rákattintani, ha nincs mit ellenõrizni 😊
háááát...nekem pedig mûködik😉
Most próbálom újra és ismét ott akadok el,hogy
"Klikk az Import from Clipboard gombra, majd a Check-re"
hiába nyomok az importra nem történik semmi
a check fülre rá se tudok nyomni😞
"Klikk az Import from Clipboard gombra, majd a Check-re"
hiába nyomok az importra nem történik semmi
a check fülre rá se tudok nyomni😞
Ide egyenlõre még nem írom be....
Most még tesztelem,mert még rapidon nem probáltam...
Ha minden oké,elküldöm!
Most még tesztelem,mert még rapidon nem probáltam...
Ha minden oké,elküldöm!
©lean.
Küldd már el privátban az oldalt pls, vagy írd be ide!
Frissítettem az oldalt, kikerült 1-2 új proxy-lelõhely.
Csemegézzetek 😊
Frissítettem az oldalt, kikerült 1-2 új proxy-lelõhely.
Csemegézzetek 😊
Köszi a proxykat! Háááááát.... nekem nem igazán akar müxizni....
Már jó sokat átnéztem,de semmi! Nem talál egyetsem..
Mindegy... Találtam egy tuti helyet,ahol minden nap frissül több száz proxy.... Most tesztelem.... Már jó'párszor újranéztem a talált proxykat,és még mindig tökéletes... Ha hazaértem,akkor jöhet a rapid teszt!! Ha ott is jó,akkor lesz ne mulasssssssssssssss!!!!
Már jó sokat átnéztem,de semmi! Nem talál egyetsem..
Mindegy... Találtam egy tuti helyet,ahol minden nap frissül több száz proxy.... Most tesztelem.... Már jó'párszor újranéztem a talált proxykat,és még mindig tökéletes... Ha hazaértem,akkor jöhet a rapid teszt!! Ha ott is jó,akkor lesz ne mulasssssssssssssss!!!!
©lean.
grabberben lehet olyat hogy 1xre több fáljt is lehessen lehúzni
te olyan megoldás van hogy 1xre több fájlt is lehessen lehúzni?--linksys wet 11--
http://rapid.try.hu
Ezt a címet használjátok, mert ha költözik az oldal, ez akkor is marad!
Ha itt vagy bárhol írtok még proxy oldalakat, berakom leírásba is.
Fontos, hogy NE olyan legyen, mint pl a http://www.samair.ru/proxy/, mert onnan egyesével kell kimásolni a proxy-kat.
Ezt a címet használjátok, mert ha költözik az oldal, ez akkor is marad!
Ha itt vagy bárhol írtok még proxy oldalakat, berakom leírásba is.
Fontos, hogy NE olyan legyen, mint pl a http://www.samair.ru/proxy/, mert onnan egyesével kell kimásolni a proxy-kat.
Köszönöm az infókat!! a proxykat,stb..
Szal a lényeg,h qrva sok proxyt kell szûrögetni....
Rendben,proszilgatom,ha lesz rá idõm!
Thx!!
Szal a lényeg,h qrva sok proxyt kell szûrögetni....
Rendben,proszilgatom,ha lesz rá idõm!
Thx!!
©lean.
Úgy néz ki, hogy a beépített letöltõvel mûködik, flashget-tel csak az óra letelte után.
Sziasztok.
A rapidshare link grabber-rel ha letöltök egy fájlt, utána nem tudok letölteni, csak egy óra múlva, pedig a proxy-k amiket gyûjtöttem, jónak mutatja. Mindent úgy csináltam ahogyitt van. Kábeltv-s netem van. Mit kell tegyek, hogy ne kelljen várni?
A rapidshare link grabber-rel ha letöltök egy fájlt, utána nem tudok letölteni, csak egy óra múlva, pedig a proxy-k amiket gyûjtöttem, jónak mutatja. Mindent úgy csináltam ahogyitt van. Kábeltv-s netem van. Mit kell tegyek, hogy ne kelljen várni?
új grabber?link lesz?
köszi 😊
Ma felraktam az új Grabbert! 1.46B
Bugok lettek javítva benne. (linkek ellenõrzésekor a .com-nál mindig deleted-et írt.)
Ma felraktam az új Grabbert! 1.46B
Bugok lettek javítva benne. (linkek ellenõrzésekor a .com-nál mindig deleted-et írt.)
nekem ez a rapidtry dolog vált be eddig/virtuális kézhajtás a készítõnek/fasza nincs sok várakozás ha van kiszûrt rengeteg proxy,nincs tökölés teccik::
Korábban is írtam már: keress google-ön: proxy, proxies, proxy list, anonym proxy, transparent proxy
desigo: igen, igen
bcrics: Ezzel mindössze 1 gond van, a proxy-k nem túl hosszú életûek, egy idõ után 'meghalnak' 😞
bcrics: Ezzel mindössze 1 gond van, a proxy-k nem túl hosszú életûek, egy idõ után 'meghalnak' 😞
na elindult a letöltés csak millijó proxy kell neki aszt hadd mennyen::
jó sok proxit lementesz txt-be azt onnan bármikor lehet rapidozni
jó sok proxit lementesz txt-be azt onnan bármikor lehet rapidozni
hibaüzenet:invalid download-session or link expired
na most mit akar?
na most mit akar?
hopp csak beadta a kodot cirka 1/2 ora után::most 1 nöi hang nyög fel és nem akar tölteni se visszaszámolni,nem baj alakul
próbálgatom én is ezt a grabberos verziot,marad is vagy 5-6proxy csak azt a kurva kodot nem adja be?)nektek ad vmit?
Ezzel a megoldással tudtok párhuzamosan több szálon is tölteni?
Esetleg letöltésvezérlõvel lehet tölteni?
Esetleg letöltésvezérlõvel lehet tölteni?
Az a gond hogy ami a http://rapid.try.hu/ oldalon fel van tüntetve proxy helyek közül 1 sem volt jó proxy!
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Mondtam én, hogy a proxykkal lesz a gond 😊
Keress többet, teszteld le õket többször.
Ez is 1 több 100-as listából lett, leteszteltem vagy 10-15*
Keress többet, teszteld le õket többször.
Ez is 1 több 100-as listából lett, leteszteltem vagy 10-15*