Rapidshare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magyarvok
ha fájl van >> ha több fájl van

magyarvok
Hát nekem nem szenvedés. Kisebb proxy listát 2 perc alatt összeszedek, letsztelni még 3-4 perc, így lesz kb 40-50 jó proxy.
Ha nagyon lassú, akkor megállítom a letöltést, proxyt váltok.
Szal az 1 órás várakozás helyett megcsinálom kb 10 perc alatt, ha fájl van, akkor a többihez még kevesebb idõ kell.
Nekem (Umint azt már korábban is írtam) bõven megéri.

Atika :o)
Egyszer en is probaltam ezt a dolgot mukodott is meg minden csak nagyon lassu volt aztan szartam ra nektek ezekkel a proxykkal jobban megy??? Megeri veszodni vele?

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

magyarvok
Amikor proxy-n keresztül netezel, akkor 1 másik gépen át böngészed az oldalt. (emiatt lehet lassú)
Lényegében a saját IP címedet elrejted az a gép IPcíme mögé.

De szerintem a leírás elég egyértelmû. Vagy nem??

Jah, és hétvégén, ha lesz idõm rá, írok még 1 kis szösszenetet a proxykeresésrõl, hogyan lehet egyszerûen, könnyen több (10)ezres listát találni.
Ennek egyetlen hátulütõje, hogy ha lassú a neted, akkor beletelik pár napba, míg leteszteled.

clean
Most hosszú lenne újra leírni,h még érthetõ is legyen...
De ha egy kicsit visszaolvasol a topic-ban,akkor minden kérdésedre ott a válasz. Ha meg még utána sem érted,akkor leírom neked!

©lean.

Segítene valaki? Mi is ez a proxy és hogyan kell használni? Nekem fix ip címem van (én is mikrós vagyok).

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

magyarvok
ok, persze.

Nekem kiemelten jó a mikro. Rokon a fejes, így 4/1 megás net havi 7k, és nincs semmiféle korlátozás 😄

Danecay
Ok, kösz! én is így tudtam, csak még mielõt elkezdenék belemerülni, gondoltam, nem árt ha rákérdezek a biztonság kedvéért.

ja mikro foreva😊nekem is mikrohullámba nyomulok,és nem is nagyon szakadozik,majd télen

magyarvok
Persze, hisz nem lecseréled az IP-det, hanem 1 másik IP-n keresztül töltesz, szal kb képzeld el úgy, hogy az a másik IP a te IP-d elé áll, így a rapid azt látja 😊

Nekem is mikrós netem van.

Danecay
Sziasztok! Ez a Proxi cserélgetõs dolog akkor is mûkszik, ha helyi hálózatos IP címem van? Micrós netem van ugyanis.

magyarvok
A letöltési sebesség a proxy sebességén múlik.

desigo
Nálam az asztalra menti a cuccokat.
A sebesség nekem se túl gyors de legalább párhuzamosan szed több dolgot😊
Nashville
Nálatok a grabber hova menti a cuccot?
Nem láttam beállítási lehetõséget....bár annyira nem néztem meg, mert már nagyon éjfél volt. 😊 A múltkor kipróbáltam magyarvok listáját, és mûködött is faszán. Csak egy gond volt, hogy ingadozott a sebesség.
Gondolom, valamit valamiért. Nálatok milyen a sebesség?

Egy keresõ oldal: http://www.rapidshared.org/
Ha valaki tud még, az írjon.

Contemporary Country Music

desigo
yeeeessss

elindult az elsõ letöltés bár nem a flasget szedi hanem a grabber de tuti😊
desigo
eddig csak 4 lett zöld😞

hogyan lehed a rapidon keresni?
van valami keresõ vagy tartalom vagy bármi?
clean
Elméletileg igen!! Viszont 100%-ra nem merem állítani,hiszen nekem is számolt visszafelé,majd 1perc után nem történik semmi....
Én is még csak most proszilgatom a dolgokat.. :-)

©lean.

magyarvok
Nem feltétlen, mondjuk úgy, amire nem OK-ot ír, az a nem jó.
Hisz ami zöld, azt is használhatja valaki más rapidról töltésre, túl lehet terhelve, de lehet, hogy csak a checker hibázott.
Épp ezért kell minél több proxy-t gyûjteni, hogy minél több jó maradjon, amit aztán tud forgatni.
Minél több van, annál nagyobb az esélye, hogy találsz mûködõt.

desigo
Ha a grabberrel többször lechekkoltam a proxikat és talált pár zöldet ami "ok" os azokkal kellene mûködni?
clean
Pillanatnyilag úgy néz ki a dolog,h szépen számolgat vissza a Grabber...
3perctõl 83ig... Meglátjuk...

©lean.

desigo
Nah már alakul
Megy a rotate 😊
forgatja a proxykat de nem jelenik meg a kód

kezdek proxyt keresgélni asszem😊
magyarvok
Nem felejted el elõtte kimásolni a proxy-kat??

A check-re meg jóhogy nem tudsz rákattintani, ha nincs mit ellenõrizni 😊

háááát...nekem pedig mûködik😉

desigo
Most próbálom újra és ismét ott akadok el,hogy

"Klikk az Import from Clipboard gombra, majd a Check-re"

hiába nyomok az importra nem történik semmi
a check fülre rá se tudok nyomni😞
desigo
Ez a megoldás mûködik a http://rapidshare.de -en is?
magyarvok
Én nem csak rapidhoz használok proxy-kat, ezért nekem mindenféleképpen kellene.

clean
Ide egyenlõre még nem írom be....
Most még tesztelem,mert még rapidon nem probáltam...
Ha minden oké,elküldöm!

©lean.

magyarvok
ezt miért nekem írtad?

magyarvok
Küldd már el privátban az oldalt pls, vagy írd be ide!

Frissítettem az oldalt, kikerült 1-2 új proxy-lelõhely.
Csemegézzetek 😊

clean
Köszi a proxykat! Háááááát.... nekem nem igazán akar müxizni....
Már jó sokat átnéztem,de semmi! Nem talál egyetsem..

Mindegy... Találtam egy tuti helyet,ahol minden nap frissül több száz proxy.... Most tesztelem.... Már jó'párszor újranéztem a talált proxykat,és még mindig tökéletes... Ha hazaértem,akkor jöhet a rapid teszt!! Ha ott is jó,akkor lesz ne mulasssssssssssssss!!!!

©lean.

grabberben lehet olyat hogy 1xre több fáljt is lehessen lehúzni

proxy list

nya kis proxycsoko tõlem nektek,saját

te olyan megoldás van hogy 1xre több fájlt is lehessen lehúzni?--linksys wet 11--

magyarvok
http://rapid.try.hu

Ezt a címet használjátok, mert ha költözik az oldal, ez akkor is marad!

Ha itt vagy bárhol írtok még proxy oldalakat, berakom leírásba is.
Fontos, hogy NE olyan legyen, mint pl a http://www.samair.ru/proxy/, mert onnan egyesével kell kimásolni a proxy-kat.

clean
Köszönöm az infókat!! a proxykat,stb..
Szal a lényeg,h qrva sok proxyt kell szûrögetni....
Rendben,proszilgatom,ha lesz rá idõm!
Thx!!

©lean.

Úgy néz ki, hogy a beépített letöltõvel mûködik, flashget-tel csak az óra letelte után.
Sziasztok.

A rapidshare link grabber-rel ha letöltök egy fájlt, utána nem tudok letölteni, csak egy óra múlva, pedig a proxy-k amiket gyûjtöttem, jónak mutatja. Mindent úgy csináltam ahogyitt van. Kábeltv-s netem van. Mit kell tegyek, hogy ne kelljen várni?
új grabber?link lesz?

magyarvok
köszi 😊

Ma felraktam az új Grabbert! 1.46B
Bugok lettek javítva benne. (linkek ellenõrzésekor a .com-nál mindig deleted-et írt.)

nekem ez a rapidtry dolog vált be eddig/virtuális kézhajtás a készítõnek/fasza nincs sok várakozás ha van kiszûrt rengeteg proxy,nincs tökölés teccik::

magyarvok
Korábban is írtam már: keress google-ön: proxy, proxies, proxy list, anonym proxy, transparent proxy

magyarvok
desigo: igen, igen

bcrics: Ezzel mindössze 1 gond van, a proxy-k nem túl hosszú életûek, egy idõ után 'meghalnak' 😞

na elindult a letöltés csak millijó proxy kell neki aszt hadd mennyen::
jó sok proxit lementesz txt-be azt onnan bármikor lehet rapidozni

hibaüzenet:invalid download-session or link expired
na most mit akar?

hopp csak beadta a kodot cirka 1/2 ora után::most 1 nöi hang nyög fel és nem akar tölteni se visszaszámolni,nem baj alakul

próbálgatom én is ezt a grabberos verziot,marad is vagy 5-6proxy csak azt a kurva kodot nem adja be?)nektek ad vmit?

desigo
Ezzel a megoldással tudtok párhuzamosan több szálon is tölteni?
Esetleg letöltésvezérlõvel lehet tölteni?
doxadmin
Az a gond hogy ami a http://rapid.try.hu/ oldalon fel van tüntetve proxy helyek közül 1 sem volt jó proxy!

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

magyarvok
Mondtam én, hogy a proxykkal lesz a gond 😊
Keress többet, teszteld le õket többször.
Ez is 1 több 100-as listából lett, leteszteltem vagy 10-15*

doxadmin
Na végre! király ezekkel a proxykkal mûkszik!!!

Asszem csak 1 volt a rossz!

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"