1161
rapidshare.de
  • tobias88
    nem tudja senki, hogy kell átverni az oldalt?
  • Atika :o)
    kivarja az egy orat az biztos :)
  • Palinko
    az USDownloader ert és az ABBY Fine Readert hogy kell összehangolni,hogy még a kódot se kelljen beírnom... ja és az USDownloader egymás után tölti,vagy az is kivárja az 1 órát?
  • Arsenalfun
    Nem tud vki Headbangers Ball - The Revenge[2006] (album) linket adni ???
  • Tetsuo
    így van, nekem is kábelnetem van, fix IPvel és ez rohadt nagy szívás (Rapidshare szempontból).

Bungeenak-
    Köztudott h ADSL-nél általában dinamikus IP van, aminél egy sima net-újraindítás új IPt eredményez.. haverjaimnál mind működik.
  • Gza1
    Szeretnék egy 2 napos letöltést venni a Rapidshare-en. Ez hogyan lehetséges? Ha rámegyek a Pay By Call-ra, az a gond, hogy ott nincs magyar telefonszám. Tudna valaki segíteni? Köszönöm.
  • magyarvok
    Már boccs, de a kábelnet az fix IP! Nem?
  • Bungee
    pr-telecom-os (kisebb szolgáltató) kábelnetem van dinamikus ip indíthatom újra akármennyiszer a gép/modem-et akkor is ugyanaz az ip-m
    ADSL-nél biztos így van...
  • bcrics
    így igaz,nálunk ugyanígy van!!!!egyszer leis jött a fószer hogy mi van mer erősebb jelet sugárzott a gépem mint a torony:))
    -áá semmi csak intelről váltottunk amd-re eh
  • magyarvok
    Ismét hülyeség.
    Nálunk fél városnak ugyanaz az IP címe. Mikrohullámú net. (fix ip)
    ADSL-em volt előtte. (dinamikus IP) Minden gép/modem/router újraindításnál új IP-t kaptam.
  • Bungee
    és szerinted a szolgáltató mi alapján osztja ki az ip-t legyen az dinamikus v fix?
    a hálókártya v az alaplap mac-ja alapján mindegyiknek más nincs két egyforma
    más mac címre meg muszály más ip-t osztani
    modemem van és indíthatom 6 ezerszer újra akkor sem változik az ip-m mivel gép ugyanaz mac ugyanaz miért váltana...
    szolgáltatók igyekeznek minnél tovább ugyanazon az ip-n nyújtani a szolgáltatást
    de ha veszel új gépet új alaplapot v hálókarit más mac-je van muszály kiosztani más ip-t is
    proxy lehet van tartós ilyen vip-es fórumok-on de annak meg pont az a lényege h minnél kevesebben jussanak hozzá...
    én még nem találtam sajnos csak azért mondtam h nem találni
    a routerrel jó hogy műxik nmá
  • magyarvok
    Minőségi proxy-fórumok VIP részlegében halomra találni ilyeneket.
    Csak hát oda nem kis munka bekerülni :)
  • Doomista
    és mi a címe annak a proxynak ?
  • magyarvok
    Hihetetlen hülyeségeket írtok.
    Az IP-nek mi a fasz köze lenne az alaplaphoz, meg a hálókártyához? Meg hogy csak akkor változtathatod, ha routered van. ROFL
    Az IP-t a szolgáltató adja. Vagy fix, akkor sehogy sem tudod megváltoztatni, csak el tudsz bújni 1 másik ip (proxy) mögé. Vagy dinamikus, akkor a gép/modem/router újraindításával új IP-t kapsz a szolgáltatótól.
  • magyarvok
    " Jah és olyan proxy nincs ami sokáig működne mert hamar és sokan felfedezik és "rámásznak". "

De van.
  • Neofita666
    köszi a beállitást.
    A slotot már át tudom verni a megaupload bar felinstalálásval is, az a nagyobbik baj, hogy lejön 200-300 mega és utánna megvan a napi limit.
    probáltam proxyval is, de azokkal se müködött, forbiddent irt ki.
  • Doomista
    N.m.
    Mostmár nálam is megyeget a grabberrel a letöltés szerencsére,csak sajno a proxik sem birják sokáig,max 1-2 db...
  • DJviolin
    Ok. Bocsi.
  • Doomista
    jahm értem ^^
    én lehet sokat töltök onna,de azt nem kéne "bzinak" nevezni...csak mert sajnos rengeteg olyan program,programfájl,ami khm meg khm,rapiodra van feltöltve,és sajnos nem ingyenes.
  • DJviolin
    Ne csavard ki a szavaimat. Nem vagyok Rapidshare b*zi, hogy minden nap onnan töltsek. Amikor legutóbb, 1 HETE használtam, igen, működött.
  • Doomista
    igen,aki routeres,de aki nem...
  • mateus33
    Nekem annyi h bemegyek a router beállításaihoz,release-elem a cuccot,majd újat kérek és már megy is az újabb letöltés rapidshare-ről,még újra sem kell indítani a gépet.
  • Doomista
    működött ? akkor már nem müködik ? hopáá !
  • DJviolin
    Nálam működött. :)
  • Bungee
    ...én is kizártnak tarom ezt a restartos dolgot azért mert -->>
    ip alapján szűrik minden egyes felhasználót és attól hogy újraindítod a gépet nem változik meg a címed hiszen hálókártyád ill. alaplapod ugyanaz szolgáltató ugyanaz miért változna meg
    proxykban van a megoldás vagy -->> get premium account :)
    és van is egy erre hivatott program mégpedig: PCMesh
    http://rapidshare.com/files/16892655/awstrial.rar
    Friss proxikat talál eccerű kezelni is.
    Egy a probléma vele h 5 napig tudsz vele keresni friss proxykat amik működnek is.
    Aztán winfos reinstall ha újra akarod használni.
    Jut eszembe ha vki tud vmi meghackelt verzsönt az megoszthatná.
    Jah és olyan proxy nincs ami sokáig működne mert hamar és sokan felfedezik és "rámásznak".
  • Doomista
    ez nálam nem megy megbocsáss:(
  • DJviolin

Restart
  • Doomista
    Valaki tudna adni valami működö proxyt,vagy ami jo sokáig jo lenne ? Nem találtam eddig egyet sem,vagy találtam az megszünt,vagy már nem alkalmas...lécci
  • Doomista
    hát érdekes,mivel ahoz hogy kijáca pl a rapidshare oldlat,fizetni kell kártyával,regizni kell és közben fizetni...én meg nem fogok...szoval ha nem sajnálod a kártyádon lévö pénzt,akkor igen kitudod jáccani a rapidot,stb-t,de enélkül nem.kár,aszitem ez nem fizetös...
  • clean

[size=18] Megaupload & Sendspace És Társaik slot kijátszása![/size]

Tulajdonképpen arról van szó,hogy ezekről az oldalakról néha nehéz letőlteni,mert arra hívatkozik hogy a slot elérte a maximumot,ezért nem engedi a letőtést!

Itt van nektek egy url,amibe ha beillesztitek a linket,máris le tudtok tölteni!

Behidden

[color=green]Ne felejtsétek az összes kis négyzetet kipipálni![/color]

• Neofita666
    Hello! a megauploadot hogyan lehet átverni?
    a letöltési limitre gondoltam.
    Átirtam a reget IE-nél és firefox-nál is, de nem műkődött.
    Van vmi progi amivel át lehet verni a limitet?
  • Szebi
    Nekem wirelessem van es 3 kulonbozo szolgaltato adojat is befogom.Ha az eggyiket kilottem,atalaok a masikra,az ad masik ip-t es mar lehet szedni is.Csak a net az korlatozott,es igy elegge draga
  • Jose870318
    SZiasztok.Vki please!
    A rapidot+többieket vágom.De a filefactoryról hogyan lehet letölteni mert sajna nem jöttem rá pedig egy ideje már próbálgatom
    kösszke a helpet!
  • DJviolin
    Az időkorlát ellen én áramszünetet használok.

(Egyszer elment az áram, és mikor újra bekapcsoltam a letöltést, láss csodát, eltünt a 74 perces várakozás.) Én arra gondolok, hogy amikor újraindult a gép, akkor új IP címet kapott. Érdekes mód a kapcsolat bontása, újrakapcsolódás nem eredményezi eszt.

Tehát a trükk, hogy újra kell indítani a gépet. (Persze nem ilyen drasztikusan, hogy kihúzzuk, hanem szerintem jó a sima restart is.)

És nem kell sz*r*kodni 64 Proxy címmel, meg több tucat programmal.
  • Szebi
    Ingyen van az igaz,de az a 30eur 6honapra se draga,mitobb nem penz erte,es nem kell baszkodni vele.Es ugyebar amit folrakok,akkor az ott fog maradni.Eloszor majd befiztek 1honapot,meglatom mi a paja,mert vmi hazai szerb szolgaltatol fogom megrendelni,nehogy vmi oknal fogva kicsesszenek velem.Bar irja hogy nem szabad foltenni torvenyileg vedett fajlokat.Azokat nem torlik le(zene,film,jatek stb)?
  • Bungee
    ha a haverod sávszél kihasználására is gondoltál, hogy egyszerre töltsetek az nem megy csak egy ip-ről lehet tölteni, egyszerre nem lehetsz jelen ugyanazzal az accountal két ip-ről, de ha váltogatjátok akkor gond nélkül
    amúgy én nem fizetnék elő minek azért ami ingyen van, annyi hogy gép előtt kell kockulni, dehát ha vmi fontos akkor...
    az időkorlát ellen én jelenleg 12 proxy-t plusz két kölönböző hálókártyát +alaplapi használok és így gyak. folyamatosan megy csak kapcsolgatni kell
    amíg a premium előfizetésed tart addig biztosan nem törlik hiszen pont ez a lényege az előfizetésnek részben és igen tölthetsz paralell, párhuzamosan "unlimited" tehát korlátlanul
    de free userként is legalább 45 napig fent marad letöltés nélkül amit feltöltöttél, de ha kilinkeled egy pár helyre, fórumba akkor a többiek folyamatos lettöltése
    életben tartja és így akár fentmaradhat sokáig ráadásul pontokat is kaphatsz minden letöltés után amit be lehet váltani
  • Szebi
    Na ja,akkor pont a hopp f_sz_n vagyok.Akkor lenne egy masik kerdesem.Ha elofizetnek a premiumra,akkor ugyebar birok tolteni egyszerre tobb fajt is,nem kell varni.Berakom a linkeket a getrigh-ba,es szepen szedi a cuccokat.Valamint ha valamit feltoltok es van premiumon,akkor azt ugyebar nem torlik,amig tart a premium.A kerdes,h nem torlik e le a zenet,filmet,jatekot?
    Ez most ojan amator kerdes,de ha mar elofizetek,akkor tudjam,h mi varhato.
  • Atika :o)
    nem mert egyszerre csak egy szalon tolthetsz. Esetleg csak ugy ha egyik nap te masik nap o hasznalna
  • Szebi
    Azt szeretnem megkerdezni,hogy ha elofizetnek premiumot akkor azt birnank e ketten hasznalni kozosbe a haverral?
  • M1kka Makka
    Ne nevessetek ki de nekem pont a sendspace-szel van gondom!:)
    A rapidshare,megaupload stb.. kijátszása mind működik egyedül azé a sendspace-é nem amit állítólag a legkönnyebb kijátszani:P
    Próbáltam az anymouse, behidden-es weboldalakat, próbáltam hide ip-s progikat de rohadtul semmi eredmény:(((
    Alapból azt írja ki h az összes free slot foglalt ha kicsit trükközni próbálok akkor meg azt h már töltök vmit, ami persze nem igaz:(
    Szal ha van a felsoroltakon kívül vmi ötletetek sendspace ellen azt szívesen kipróbálnám!
    Nem mintha életbevágó lenne de bassza a csőröm naon!