1161
rapidshare.de
  • Szebi
    Udv
    Most talaltam egy erdekes oldalt
    http://www.mojnalog.com/index-2.html
    Itt kek betuvel naggyal irja,hogy:
    Info:Dozvoljen je download sa vise ip adresa u isto vreme.Mozete koristiti na dva racunara testirano i nalog nije ugasen.
    Magyarul ez azt jelenti,hogy megengedett a download tobb ip cimrol is ugyanazon idoben.Lehet hasznalni 2 szamitogeprol is,tesztelve van es a befizetes nem lesz blokkolva.
    Most akkor hogy is van ez.Eddig ugy tudtam,ha pl premiumra fizetsz elo akkor csak te birod hasznalni,mondjuk a haverral nem birjatok hasznalni,mert egszerre csak egy ip-rol bir tolteni.Na meg az ar is feletteb olcso 1 evre 3500dinar(43-43eur).Most akkor mi van??
    Epp a napokba akartam elofizetni 1honap probat,de ha mar igy van akkor elofizetek 1evre kozosbe,es asszem nyugodt vagyok.
  • Kamehame
    én is igy szoktam de már unom hogy beszélek MSN-be leszedem a filet várok 3 percet és vissza meek ezt már unom :(
    Sajna ti megszívtátok.Nekem nem fix az ip-címem ezért minden új csatlakozásnál új ip-t kapok.És átbaszom a rapidokat meg a többi ilyen várakozós szervert!!!
  • Palinko
    szerintem mindenkinek ezt csinálja a grabber, én már fel is adtam vele...
  • gyuriii
    ha kiapcsolom az autorotate-et akkor meg azt írja ki hogy file not found, de ha csak úgy beírom a böngészőbe a linket akkor le lehetne tölteni mer megjelenik hogy premium vagy free. új grabber kell.
  • Doomista
    nekem is ezt csinja mindig -.-
  • gyuriii
    én végigcsináltam azt ami a rapid.try.hu-n le van írva és a jó proxíkat elmentettem. de a grabber végigpróbálja az összes proxyval de nem csinál semmit. csak "Grabbing..." új grabber kell? nekem 1.4.7C van.
  • Sland
    Ahogy elnézem egész értelmes ötlet volt ezt a topicot anno megnyitnom :)
  • magyarvok
    Lehet, h több embernek ugyanaz az IP címe, és közben más töltött valamit.
  • Danecay
    http://rapid.try.hu
    Az itt leírtakkal ki lehet cselezni, csak mostanában a RAPID elég gyakran szokott változtatni, így mindíg érdemes bszerezni a legfissebb Rapidshare Link Grabber-t, de az is megeshet, hogy mire kijön az új grabber addigra a Rapid ismét változtat, továbbá találni kell működő és gyors Proxikat amik működnek a Rapiddal, de ezt le lehet tesztelni, a link alatt ott van ennek a módja is.
  • Kövesdi A
    hi meg mondanátok mért szivat engem a rapid mert fel megyek azt íija hogy 115 min és lehet tölteni a határidö után 30 percel fel megyek megint azt írjah hogy 115 min miért csinálja ezt nem csak 2 órát kell várni és onantol lehet kezdeni egy másikat pl 3 óra elteltével nem azt kérne ki írnia hogy még várnia kel 115 mint hanem hogy már lehet tölteni nincs igazam ?
    vagy csak lehet hogy én nem értem !

jah és fix az ip cimem !
    remélem tudtok segiteni

amugy fix ip cimre van már valami cel ahogy ki lehet cselezni a rapidot ?
  • gyuriii
    van akinek műkódik úgy ahogy a rapid.try.hu-n le van írva?
  • Neofita666
    sajnos nekem nem jött be a grabber. jó program lenne, de a proxy-k általában olyan iszonyatosan lassuak, hogy max 50k-val töltök. a proxy sebessége 2-3 kb, akkor már megvárom a 2 órát többet érek.
  • gombilaci
    help
    The grabber 1.4.7.C televágom jó prixival , akad is olyan ami 4-5perc lenne
    de amikor lejár az idő :thi proxy is already doenloadind
    try a different one!!!
    ja és AutoRotateban meg semmit nem csinál csak azt árja hogy grabb és enyi
    köszi aki segít
  • Danecay
  • Danecay
    Itt a kép nagyobb méretben:
  • Danecay
    Lehet LAMA kérdésem lesz, de PROXY-knál a SOCKS 4, 4A, 5 mit takarnak, meg ugye van HTTP proxy stb.?
    Egy kis OFF:
    FTP-ről szeretnék letölteni, de folyamatosan azt írja a kliens progi csatlakozásnál, hogy túl sok kapcsolat az én internetcímemről, ezért arra gondoltam, hogy PROXY-val kellene megoldani a dolgot, csak be kell állítani a megadott proxy típusát. FlashFXP-nél pl a következők vannak:

És az a baj, hogy ha találok is proxykat, nem mindíg van jelezve a típusa. Sóval mik is ezek a típusok, miben térnek el, FTP-hez milyet érdemes keresni? A válaszokat eelőre is közönöm!

ON
  • Atika :o)
    Hat ujabban 2 orat kell varni minden 100 MBs letoltes kozott szoval egyre rosszabb a helyzet. Elo kell fizetni es kesz szerintem nem kerul sokba.
  • Kövesdi A
    hi most menyit is kel várni a rapidnál2 letöltés közöt 1 óra vagy 2 mert én ugy tudtam hogy 1 óra ere 120 min-t ír az oldal !
    meg pesze nem értem olyan érdekes a rapid visza számláloja 23,40 kelet volna le telnie a 120 min-ek ere fel megyek és még mindig csak 65 nél tart ez hogy lehetséges ?
    lehet hogy valaki más dinamikus ipröl pont az én jelenlegi ip cimemel töltöt és ezért volt rosz a vissza számláló ?
  • Kövesdi A
    jó ok ebben van valami de én azt a program nevet egy oldalrol másoltam be mert azt írták hogy azokal a programokal könyen egyszerüen lehet le tölteni és nem kel várni

ha ez nem meg felelö ere akkor mit ajánlasz ?
    a rapid ki cselezésére ?
    a rapidget-nem tudom be álitani mármint ugy hogy lehesen vala tölteni tudsz segiteni ebben ?
  • Doomista
    tudnátok egy olyan proxys oldalt linkelni,amiben az ip,port,username,password szerepel,szoval nemcsak a ip és a port...thx
  • daeemoon
    Akkor azt hiszem itt az ideje elkezdeni feltölteni :D még sok kell a 10 000 ig :D
  • magyarvok
    De működik. Én is ezt használom már hónapok óta.
    Meg még páran. Jópáran.
    Az, hogy neked nem megy, a TE hibád. Te nem tudod megcsinálni.
  • magyarvok
    " pl Rapidupload al hogy is lehet le tölteni elöre is köszönöm anak aki segit ! "

Szerinted miért RapidUPLOAD a neve?
  • magyarvok
    10.000 pont után kapsz 1 hónapos premium accountot.
  • daeemoon
    Hát én segíteni nem tudok, csak annyit, hogy valószínű rejtett (belső) ip-d van. Írj a szolgáltatódnak, hogy publikus, dinamikus ip-t szeretnél, elméletileg ezért nem kell külön fizetned.
  • Kövesdi A
    hi cabel-netem van és szinte sehogy sem tudok tölteni rapidshare.com-rol 1órában engedélyezi hogy be irjam a kodot de be iírom rá katintok a letöltésre aztán csak oda ugrig vissza ahonan kezdtem csak anyi külömbségel hogy azt írjah majd ki alul hogy 60 min mulva lehet leg közeleb tölteni nem tudtok valami kis kaput ?

pl Rapidupload al hogy is lehet le tölteni elöre is köszönöm anak aki segit !
  • Kövesdi A
    hi tudna valaki segiteni hogy hogyan is lehet letölteni a RapidGet-el ?
    regisztrálni is kell _?
  • tobias88
    ez nem működik, egyszer már próbáltam
  • daeemoon
    Hello, daeemoon! You have collected 1 points so far. To collect points, you have to upload your files in the collector's-zone (here). You will get one point per download if the downloader is a free-user AND your file is bigger than 1 MB AND the downloader has generated less than 5 points in the last hour. These rules have been introduced to protect us from abuse.

Idéztem.
  • daeemoon
    Most nézem épp töltök fel egy filet rapidra, ha a collector zónába regelsz (ez free) akkor az 1 mb nál nagyobb feltöltött fileok esetében, ahányszor azt letöltik, kapsz érte egy egy pontot (ha free user szedi le) Egy idő után ezt átalakíthatod olyan pontokká, amiket beválthatod premium accountra. Így nem kell várni 1 órát, és több szálon tölthetsz (nem bizots hogy beváltott pontoknál is megvan de olvassátok el a faq-t) Ha a magyar fórumozók összebeszélnének, simán tudna mindenki összedobni magának elegendő pontot :D ez mindenkinek jó lenne.
  • magyarvok
  • daeemoon
    Mondj pár példát ;) hátha tudok segíteni
  • tobias88
    de van egy csomó olyan dolog ami csak ott van fent!
  • daeemoon
    Peer To Peer rendszer. pl.: torrent, limewire, emule :) nekem is hasonló problémám van ezzel az ip címemmel, írj a szolgáltatódnak hogy szeretnél publikus, dinamikus ip-t kérni. Ez ingyenes, de nem árt rákérdezni :)
  • tobias88
    P2P?
  • Tetsuo
    Vagy megnézed P2Pen..
    Az azert van mert tobb embernek van ugyan az a IP cime mert kozos belos iptek van hat az szivas mert ulhetsz gep mellett ;) Hat sajnos az ittlevok kozul senki nem tud jo megoldast csak a proxyn keresztul de valakinek az se mukodik szoval vagy elofizetsz vagy meg varsz.
  • tobias88
    szted mért kérdezem? próbáltam már csomó mindent de nem jön be, sőt, kábelnetem van és azt csinálja, hogy 1 órát kelll várnom, és nyomom a frissítést 1 óra után és aztmondja hogy ezzel az ipvel jelenleg töltenek.
    mer te tudod??