1161
rapidshare.de
  • Daza500
    A rapidshare.de miért szűnt meg ?
  • Gabe19
    a fenébe pedig már hittem hogy megjavult:( de jó is lett volna! köszönjünk az infót
  • spartacoos
    http://rapidshare.com/news.html

Happy Easter!

April 1, 2010
    Good news for Free users: RapidShare has decided to raise the maximum download speed for Free users to 10 Mbit/s during the Easter holidays.
    Of course our Premium users are still given preferential treatment though, so the speed for Free users might be lower than 10 Mbit/s when there is not enough bandwidth available.
    We wish a happy Easter to everyone!
  • Gabe19
    miért akadozik újra az egész:S Már kezdtem örülni hogy jó meg minden! Nos úgy látom maradhatok a megaupload-nál legalább ott teljesen jön:(
  • Gabe19
    sajnos úgy látom eddig tartott:(:( megint lassan jön lefele:(:(:(
  • berlinboy6329
    Mi a fene van Rapiddal?Pár napja maxszal jön minden:O
  • szandy9090
    sziasztok! tudna nekem valaki segiteni hogy lehet letölteni a filedropper.com-ról?
  • AnarchoiD
    en ezt hasznalom : http://www.downthemall.net/
  • hungary27
    TÉK?
  • tobias88
    És leszedtem ezt a Jdownloadert, de ugyan úgy megáll a letöltés 5 mp-nként!
  • tobias88
    Nekem 3 napja bármely időpontba (6kor reggel, 11kor este) ezt írja:

Unfortunately right now our servers are overloaded and we have no more download slots left for non-members. Of course you can also try again later.
  • Mike
    az jó a hotfile-ra is
    mert ugye verem a faszom a RS-re, de a HF-et használni már körülményes
  • Mike
    hát nem tudom, nekem 1,5-2 Mb/sec jön a cucc, semmi akadás, ugrálás nincs (és nem megabit)
  • Zsolt01
    Igaz, hogy folyamatosan szedi, ezt a progit használom én is.
    De két letöltés közt neked is vár 15 perc, nem !?
    (Annyiból folyamatos, hogy magától kivár.)
  • Zsolt01
    Déltől, Délutántól kezdve minél jobban le van terhelve. Hátvégén még rosszabb a helyzet. Délutánkén sok iskolás (dolgozó ember) hazaér és letöltés - leterhelik.
  • Zan
    Sziasztok!

Miért csinálja azt nekem ez a szar Rapidshare,hogy elkezdek tölteni valami és szaggatottan tölt.Meg-meg áll vagy 5-6 másodpercre aztán ujjra megy 1 másodpercig.Így legalább egy negyed óra míg lejön kb. 30 mega.Firefoxot használok,ha ez mond valamit.Iszonyat mádon idegesítő!!!!!
  • Noodlee
    Pl: JDownloader
  • Dency
    Ez melyik program?
  • Dency
    Tököm kivan már. Egyre szarabb ez a rapidshare.
    Ha le is tudsz tölteni 120KB-al jön, persze 5 másodperc töltés, 5 másodperc szünet.
  • Kiado
    Használjatok letöltő progit.
    Én free-s vagyok és letöltőprogival 1024 kb/sec-el szedem, csak beírod a címet progiba és szedi magától.
  • AnarchoiD
    nCorra/Magyarorszag legnagyobb és legszinvonalasabb torrent oldalára

nem dorgott az eg amikor ezt irtad ? :) ncore halalgagyerak
  • Mike
    17 eurot befizeted, és van 90 napos acc-od
  • KillBill0531
    sziasztok,
    érdekelne rapid elöfizetes vagy account minimum 90 napos.
    cserébe meghivoval tudnék szolgalni az nCorra/Magyarorszag legnagyobb és legszinvonalasabb torrent oldalára/
    ha erdekel vegyel fel msn-re [email protected]

más nem erdekel,átverréssel felesleges is probalkoznod!
  • kander
    És azt meg tudod mondani, hogy hogyan?
  • Mike
    szerintem igen
  • kander
    Sziasztok!
    Azt szeretném megkérdezni, meg lehet-e oldani azt, hogy az eddig Collector' Zone-ban összegyüjtött Premium Rapid-pontjaimat át tudom-e tenni a Premium Zone-os Premium Rapid-pontjaimhoz? Előre is köszi a segítséget!
  • Anders
    reggel próbáld meg
    délután és este szinte 0.
  • Sinike
    Hali!
    Segítsetek, légyszi. Töltenék a rapidshare-ról, de azt írja ki, h már fut egy szál. (persze free) Net leállítással sem gép újraindítással sem tudtam ezt megoldani, temp könyvtárban sem a célmappában nem találtam megkezdezz filet. Sőt, még IP-t is próbáltam Hide-al megváltoztatni.
    Van vmi megoldás? (kérlek, azt a tanácsot most ne adjátok, h fizessek elő :) Amúgy sincs bankkapcsolatom semmilyen)
    Köszi
  • AnarchoiD
    en 15gigat orizgetek rapidon ;)2gigas a legnagyobb file... ;)
  • brandd
    Próba cseresznye alapon délelőtt, vagy du. 3.-ig. Ha mégse jönne be akkor premium. Esetleg keress valami más alternatív letöltőhelyet.
  • tommygear
    hát a faszom kivan már ezzel a slot nem érhető el nyomorék szöveggel, 3 part-os filmmel szenvedni kell 6 órát, szánalom
  • Atika :o)
    antiwarez :D
  • passatgt
    mostanában mindent törölnek, de nem csak rapidshareről, hanem hotfile-ról is, jó lenne valami infó, hogy mi a fasz történik:D
  • Noodlee
    Ha lehet, akkor ne legyen a file neve beszédes. Az ilyeneket szeretik legyalulni. Az sem mindegy, hogy hova linkelted be, mert az alapján is törölhetik.
  • kander
    Sziasztok!
    Azt szeretném megkérdezni, hátha valaki tud segíteni, hogy az, hogy lehet, hogy feltöltöttem fájlokat a rapidshare.com-ra és a legtöbbet 2 nap után törölték szerzői jogra való hivatkozással, valamelyiket meg már hetek óta fenn vann. Most ez mitől függ, hogy törlik-e vagy sem? Tud valaki segíteni?
  • Prof William
    izé mediafire. :)
  • Prof William
    Nekem jó a megaupload. A Legnagyobb file amit valaha felraktam rá az 8 mega volt. annak a letöltése se egy nagy dolog. Ahhoz pont jó. :)
  • berlinboy6329
    Sztem meg a megaupload..A mediafire is lassú,mint a ganaj,megaupload meg van mikor nálam maxszal tölt.
  • Prof William
    Ja szerintem is a mediafire sokkal jobb. Nekem ott van tárhelyem.
  • Wreck86
    Gondolom gyorsultak ezzel,hogy elvették a szabad slotokat.
    Én mostanában nem próbáltam rapidot pont ezért:D