Rapidshare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tobias88
Nekem 3 napja bármely idõpontba (6kor reggel, 11kor este) ezt írja:

Unfortunately right now our servers are overloaded and we have no more download slots left for non-members. Of course you can also try again later.
Mike
az jó a hotfile-ra is
mert ugye verem a faszom a RS-re, de a HF-et használni már körülményes

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
hát nem tudom, nekem 1,5-2 Mb/sec jön a cucc, semmi akadás, ugrálás nincs (és nem megabit)

Igaz, hogy folyamatosan szedi, ezt a progit használom én is.
De két letöltés közt neked is vár 15 perc, nem !?
(Annyiból folyamatos, hogy magától kivár.)
Déltõl, Délutántól kezdve minél jobban le van terhelve. Hátvégén még rosszabb a helyzet. Délutánkén sok iskolás (dolgozó ember) hazaér és letöltés - leterhelik.
Zan
Sziasztok!

Miért csinálja azt nekem ez a szar Rapidshare,hogy elkezdek tölteni valami és szaggatottan tölt.Meg-meg áll vagy 5-6 másodpercre aztán ujjra megy 1 másodpercig.Így legalább egy negyed óra míg lejön kb. 30 mega.Firefoxot használok,ha ez mond valamit.Iszonyat mádon idegesítõ!!!!!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Pl: JDownloader

Dency
Ez melyik program?

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Dency
Tököm kivan már. Egyre szarabb ez a rapidshare.
Ha le is tudsz tölteni 120KB-al jön, persze 5 másodperc töltés, 5 másodperc szünet.

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Használjatok letöltõ progit.
Én free-s vagyok és letöltõprogival 1024 kb/sec-el szedem, csak beírod a címet progiba és szedi magától.

AnarchoiD

nCorra/Magyarorszag legnagyobb és legszinvonalasabb torrent oldalára

nem dorgott az eg amikor ezt irtad ? 😊 ncore halalgagyerak

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Mike
17 eurot befizeted, és van 90 napos acc-od

sziasztok,
érdekelne rapid elöfizetes vagy account minimum 90 napos.
cserébe meghivoval tudnék szolgalni az nCorra/Magyarorszag legnagyobb és legszinvonalasabb torrent oldalára/
ha erdekel vegyel fel msn-re [email protected]

más nem erdekel,átverréssel felesleges is probalkoznod!
És azt meg tudod mondani, hogy hogyan?
Mike
szerintem igen

Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, meg lehet-e oldani azt, hogy az eddig Collector' Zone-ban összegyüjtött Premium Rapid-pontjaimat át tudom-e tenni a Premium Zone-os Premium Rapid-pontjaimhoz? Elõre is köszi a segítséget!
Anders
reggel próbáld meg
délután és este szinte 0.

A másik véglet: Fekete Pákó és a hét törpe

Hali!
Segítsetek, légyszi. Töltenék a rapidshare-ról, de azt írja ki, h már fut egy szál. (persze free) Net leállítással sem gép újraindítással sem tudtam ezt megoldani, temp könyvtárban sem a célmappában nem találtam megkezdezz filet. Sõt, még IP-t is próbáltam Hide-al megváltoztatni.
Van vmi megoldás? (kérlek, azt a tanácsot most ne adjátok, h fizessek elõ 😊 Amúgy sincs bankkapcsolatom semmilyen)
Köszi
AnarchoiD
en 15gigat orizgetek rapidon 😉2gigas a legnagyobb file... 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Próba cseresznye alapon délelõtt, vagy du. 3.-ig. Ha mégse jönne be akkor premium. Esetleg keress valami más alternatív letöltõhelyet.

Nem kérek s nem adok kegyelmet. Lehet, hogy bunkón hangzik, de ez van:) Smile and drive longer.

tommygear
hát a faszom kivan már ezzel a slot nem érhetõ el nyomorék szöveggel, 3 part-os filmmel szenvedni kell 6 órát, szánalom
Atika :o)
antiwarez 😄

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

passatgt
mostanában mindent törölnek, de nem csak rapidsharerõl, hanem hotfile-ról is, jó lenne valami infó, hogy mi a fasz történik😄

Ha lehet, akkor ne legyen a file neve beszédes. Az ilyeneket szeretik legyalulni. Az sem mindegy, hogy hova linkelted be, mert az alapján is törölhetik.

Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hátha valaki tud segíteni, hogy az, hogy lehet, hogy feltöltöttem fájlokat a rapidshare.com-ra és a legtöbbet 2 nap után törölték szerzõi jogra való hivatkozással, valamelyiket meg már hetek óta fenn vann. Most ez mitõl függ, hogy törlik-e vagy sem? Tud valaki segíteni?
izé mediafire. 😊
Nekem jó a megaupload. A Legnagyobb file amit valaha felraktam rá az 8 mega volt. annak a letöltése se egy nagy dolog. Ahhoz pont jó. 😊
berlinboy6329
Sztem meg a megaupload..A mediafire is lassú,mint a ganaj,megaupload meg van mikor nálam maxszal tölt.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Ja szerintem is a mediafire sokkal jobb. Nekem ott van tárhelyem.
Wreck86
Gondolom gyorsultak ezzel,hogy elvették a szabad slotokat.
Én mostanában nem próbáltam rapidot pont ezért😄

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Az utóbbi 1-2 napban alig van szabad slot. Mitõl lehet ez?
hellok,
rapid premium erdekelne.
cserebe nCore meghivot tudok adni.
ha erdekel msn:[email protected]
AnarchoiD
10 kell a hosszabitashoz nem 8 😉 8ert ujat adnak csak

Mike at home
azé, hogy aki csóri, ne tudjon tölteni

lemész az utcára 10 perc alatt össze tudsz koldulni 7 eurot

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Rapidszaron most miért nem lehet ingyen letölteni?

There are no more download slots available for free users right now. If you don't want to become a premium member, you might want to try again later
Mike at home
meg ugye olyan sincs, hogy 4-5 hómnap, 10-11 hónap, stb

csak
1, 3, 6, 12
2k, 5k, 8,5k, 15,5k

ehhez képest adja 1 évre 4k-ért

de ha sávosan kell fizetni, tehát elsõ hónapban ennyit, utána annyit, a vége már 17k, így már keres rajta 😊

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home

Mike at home
szerintem szimplán vmi hack

nem hiszem, hogy RS viszonteladó lenne, plusz õ lenne a Télapóbácsi

mflex
Ezek az árak jóval olcsóbbak, mint eredetileg, szóval miért is éri ez meg neki?

What about the forests?

Mike at home
ott a paypal
az miért nem jó?

Mike at home
na de nem stimmelnek az árak
a 7 EUR nem 1000 HUF

A free számlán ha elérsz 8000 prémium pontot akkor azért kapsz egy 30 napos Prémium számlát, amit már csak hosszabítani kell havonta. (ha van elég free pontod)
berlinboy6329
Mekkora ganaj fos ez a Rapdishare....Elõ se lehet fizetni..mondom emgnézem a Paybycallt mer telefonja mindenkinek van,és felhivom küldenek SMSt h mivan és kész is,de a kurva anyjukat h a köcsög tótoknak meg osztrákoknak van,mi meg körbe vagyunk lõve....Csak nekünk nincs...Kártyával meg a tököm se fog fizetni(mer' nincs).Máshogy meg nem lehet.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

norbaAa
Állatóig teljesen legális egy magyar fiú csinálja, aki megkért ,hogy hirdessem. Azért csinálja ,hogy akinek nincs $-ja vagy eurója az tudjon forinttal is fizetni.

Mike at home
de az is lehet, hogy havonta nõ a tarifa?

Mike at home
ez fix illegális

analfa
Szerintem ha jó codec packod van akkor tök mindegy hogy milyen lejátszód van.

The KMPlayer mindent lejátszik.
Ahogy írod, 3 részbe töltötted le a filmet.
Ezeket egyesíteni kell.
WINRAR-t említetted, annak a használatával kijelölöd az 1-es részt és kicsomagolás ahova akarod.
Lejátszás: Én a The KMPlayer-t használom, (nem kell külön kodek pakk hozzá, tartalmazza)
pl: itt van http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/kmplayer-2-9-4-1434b--magyar--QY12.html
norbaAa

Névre szóló RapidShare Premiumok Eladóak!

Az árak a következõk:

1 hónap: 1000Ft
2-3 hónap: 1500Ft
4-5 hónap: 2000Ft
6-7 hónap: 2500Ft
8-9 hónap: 3000Ft
10-11 hónap: 3500Ft
1 év: 4000Ft
1 év < : Privátban! 😊

Elérhetõségeim:

Windows Live Messenger ID: [email protected]
Telefonszám: Kérésre megadom!