1161
rapidshare.de
-
#481 sziasztok hogy van az a parancs amivel tudok uj ipt lekerni volt valahol olvastam nem tudom hogy itt vagy mashol hogy a elinditom a cmd-t es oda beirom es leker egy masik ipt -
#480 Sziasztok nem tud valaki irni nekem privibe olyan oldalat ahol talalok rapidos linkeket minden jora? Tudtam egy jo oldalat de valahogy nem mukodik :( elore is koszonom -
bcrics #479 http://www.behidden.com/
Bár ez nálam még nem működött de próba..
illetve volt még vmi .reg fájl azt kellett a registrybe bemásolni és simán kiütötte a megauploadot...ha megtalálom belinkelem!!
-
#478 Hi a megaupload-ra nincs valami hasonlo progid ? vagy amit be linkelté azal is megy ? -
bcrics #477 gyereke besz*rás!!!
ez a program úgy bassza át a rapidot ahogy van accountostól mindenestől!!!
Rapidown_5.9_Work_100__tried_by_me
ez a program neve
több szálon is lehet tölteni vele!!4
MŰKÖDIK!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://rapidshare.com/files/34282233/RapidShareNewTools2007_ceklasalata.extra.hu_KuSzoB_.rar
pass: kuszob
a csomag neve : RapidShare New Tools 2007
sok egyéb minden van benne...próbáljátok ki!!4
majd írjátok hogy elindult e nálatok!!!
Én fix IP vagyok és semmi gond nincs vele,csak beszúrom a linkeket és már szedi is lefelé ->mint a flashget -
#476 hi véletlenül a megaupload megkerülésére nincs valami jó kis bevált cseletek ? -
#475 en reggeltem a linkedre hogy orulj majd annyit jelezz vissza hogy mukodik e vagy se meg e eri szarozni vele -
Wakka #474 Te meg minek örülsz ennyire? -
Wakka #473 Neeeeem! Ez a nagyanyám referral linkje :D Aki regel az kap tőlem acc-ot aki nem az nem. Egyébként csak kiváncsi vagyok hogy műxik-e ez a freerapidakármi :S -
#472 -
OLIII #471 :D akkor mondanom sem kell, h az a minimum, hogy most megosztod velünk a tiedet, mert ugye a saját referral linkedet tetted ki :D... ugyebár -
Wakka #470 Ezen a linken regelj és kapsz INGYEN Rapidshare Accountot!!!
http://www.freerapidaccount.com/free/?r=152938 -
BoKK #469 valaki tud új IP generátort mondani?? köszi -
blackgamer #468 én egy normális keresőnek örülnék -
#467 Sziasztok!
Találtam én is eg Rapid Hack-elésre hasnálatos cuccot, aminek a neve WGETBár hasnálata körülményes egy kicsit, de hamar belejönne az ember :), de igazából hiába a varia egyszerre több filet így sem tudok tölteni, legalább is nekem nem sikerült. A tömörített file-ban megtalálható a hasunálathoz szükséges leírás, igaz csak angolul. Próbáljátok ki és írjatok véleményt. A magam részéről fel is lelkesedtem amikor kipróbáltam a cuccot, mert végre nem IP cím újjítással és Proxy szerverekkel manipulál a program (programok), de valamiért még sem működik, legalább is oly módon mint amilyennek szánták. Lehet, hogy csak parasztvakítás, vagy én vagyok béna, ezért nézzétek meg, próbáljátok ki és írjátok le a tapasztalatokat.
Sok sikert! -
#466 Nincs újabb, hogy működőképes-e, az már más kérdés,én vagy 2 hónapja nem használom.
Mivel a progi lassan 3 hónapos lesz, a rapid meg azóta elég sokat újított, nem tartom valószínűnek. -
zoloz #465 1730 Ft és a probléma megoldva egy hónapig -
bcrics #464 helll ,az 1.4.7C még működőképes vagy van újjabb????? -
#463 nem valószínű,hogy van rá megoldás. ahogy látom össze vissza szedi le több csatornáról... ha én jól szűröm le a működését. és ha a csatornákról csak anyi fog átfolyni akkor nem bírsz gyorsabban tölteni -
kertesztrans #462 Nekem lassú a rapid down az ellen lehet csinálni valamit???
-
#461 mostanában volt már hogy nekem is olyan hogy csomagolási hibával töltött. talán erre is rájöttek a rapidosok :( -
Phat Smoker #460 hmm...én is rapgettel töltöm le a cuccokat, de eddig mindent kitudtam csomagolni! -
#459 DETTO -
jutka #458 miért van az hogy a RapGet letőlti a fájlt és utána meg nem lehet kicsomagolni. mert azt irja ki hogy nem létezik a fájl. -
#457 Nekem is az a gondom hogy minden ami lejon az hibas :( -
#456 Benne van az angol nyel is, csak alapból portugálul indul el. Első indításkor megjelenik a Preferences panel, melynek 5. füle alatt lehet állítani a nyelvet. -
jefferson83 #455 Nálam is ez a helyzet :/ -
#454 én ezzel a progival bármit leszedek mindre azt írja, hogy hibás a fájl. mi lehet a gond? -
aribaric #453 nagyon nagy vagy végre egy progi ami tényleg jól működik:)már csak valami angol változat kéne belőle,hogy a funkciójit kihasználhassam
azért így is kösz:) -
#452 itt a rapid down nálam bejött -
#451 nem ez a design rémlett, de szerintem ez is megteszi szolgáltatásügyileg!
köszi! -
#450 toldacuccot.hu? -
#449 sziasztok!
van egy magyar oldal, amit valahogy úgy reklámoznak, hogy "ha nem tudok emailen keresztül nagy fájlt csatolni, akkor használjam az ő szolgáltatásukat". azt hiszem 50 megáig lehet feltölteni, már csak a neve nem ugrik be. valakinek van ötlete? -
#448 nézzétek meg,most töltöm -
#447 Pedig pár napja láttam megjelent a legujabb az 1.29-es változata akkor azzal se fog muködni, mert én az 1.28ast probáltam?
Esetleg milyen más progit lehet arra használni ha nem is akarom az idökorlátot kijátszani csak automatikusan elkezdje letölteni amikor letelik a várakozás és több linket tudjon eltárolni? -
#446 Rapget már nem működik, az újféle kódtípusok miatt. -
#445 This proxy is already downloading....Try a different one !
Magyarul kb: Ezzel már töltenek, válassz egy másikat. -
#444 tudna nekem valaki segiteni hogy hogyan kell használni a rapget progit?Mert feltettem és bemásoltam a linkeket, de nem kezdi el a letöltést, csak a letöltendö linkek elött sárga és zöld pontok váltakoznak és oldalt a csatlakozás letöltés szavak váltogatják egymást.
Az nem lenne baj ha ki kell várni a két letöltés között az idöt csak ne kelljen minden linket külön bemásolgatni mikor végetér egy letöltés.Persze a legjobb lenne ha valami megoldás lenne az idokorlát átugrására is.
Ja és rapidsere-röl akarok tölteni. -
#443 Heló nekem is megvan ez a rapidshre grabber.
Vannak működő proxy-aim is.
Rámegyek a GRAB-ra ki is irja hogy: "This proxy is already downloading....Try a different one !"
És utána mit kell?
Mert a 4. pontnál nincs kép amit beirhatnék.
Sőt 5. pontál se csinál semmit.
Nekem is az 1.4.7C van meg.
Segítsetek please! -
#442 hi nem ugy van hogy 100 mega felet kell várni 2 órát és 50 felet egyet nem ?
mert én most akkartam le szedni 55 megát és azt írta hogy 160 min ez hogy lehetséges ?
most akkor hogy is van ?