Rapidshare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Találtam valamit amivel lehet hogy mûködik a letöltés...
Nekem még nem sikerült de van rá esély.
letöltés
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
A rapidshare.de-re használható a rapidshare.com-os acc? Vagy van erre vmi megoldás?
Az alábbi linken lévõ cuccot leszedtem, nem tudom mi a fenével kell ezt összerakni
http://www.taringa.net/index.php?postid=92606
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Volt itt nalam egy kis gond.Elkezdtem szedni vmi mp3 albumot ami 60mb volt.El is kezdi szedni,aztan 20mb-nal azt irja ki h a toltes befejezve.Na na h nem volt befejezve,utanna meg mar hiaba probaltam megint leszedni.A jo annyat neki😊
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Keress google-ben más proxy oldalakat, hátha azokkal nagyobb szerencséd lesz.
Azért van az, hogy egyszer eltûnik, egyszer elõjön, hisz csak 1 proxy van bent, és azt forgatja.
Szal egyszer a saját IP-ddel próbálja, egyszer a proxy-val.
lementettem egy proxy listát,aztán a sentry programban mék,ott elvégzem amit irtak,elvégeztem,átmék a rapidgrabberbe,ott is lefuttatom,hogy kikapja a rossz,vagy nem használhato proxyik,sokat ki is kap,addig futtatom le,mig minden proxy nem lesz zöld,ez megtörtént,aztán bemásolom a linket,a txt fájlban 1 db proxy van,ami müxik is,azt bemásolom,klikk a auto totatere,aztán grabot megnyomom.Várok,villog a proxy,egyszer eltünik,egyszer elöjön...és ez történik akármeddig...Töb proxyval kirpobáltam,mind1iknél ezt csinta...megnézem a linket,kiirja hogy 26 perc van hogy letöltsed,mitnha grabberben ugyan ez lenne,de a proxyt beraktam,akkor mért nem müxik ?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
rapid tryröl ,azon belül rapidshareröl emtudok tölteni mert ugye 20 perc mire tudok ismét,szoval azért kellene most 😊
Nem trükközök, és mégis amikor letelik az egy óra akkor bekéri a kódot, miután beírtam meg kiírja hogy már tölt valaki az ip-mel. Tehát hiába várom ki, mégse tudok tölteni. Dunawebes netem van ami fix ip-s.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Sentry-vel a duplikáltakat szûröd ki, tehát hogy ugyanaz ne szerepeljen többször.
A checker-ben amik pirosak, azok nem mûködõ proxy-k.
pl a time out az, amikor a proxy nekm válaszolt idõben, tehát vagy nem is mûködik, vagy annyira lassú.
Fontos, hogy amikor a checker megy, másra ne használd a neted!
Egyéb kérdés?
Valami nem stimmel nálam... legalábbis nem világos.
1. Elég egy helyrõl kimásolni a proxy-kat v. több helyrõl is össze kell gyûjteni?
2. Utána formázni kell a proxy-kat a megadott helyen (weblapon). Az így megformázott proxy-kat kell .txt-be kimenteni. Ugye?
3. A Sentry után Grabber-be lépve Tools/Proxy checker, Import..., de ez után csak egy sor proxy-t rak be. Ez normális? Utána ha le Check-elem akkor vmi olyasmit ír ki, h "timed out"
Mi lehet a probléma?
Please help!
THX!
1.4.7B
http://rapid.try.hu
Nálam egybõl ez a sárga felkiáltójeles <#felkialtas>#felkialtas> üzenet jön fel.
Szerintem azt írja, h nem fogja elindítani a programot mivel túl nagy a kockázat, azaz teli van a gép vírussal meg trójai szarral... asszem ez lehet a baj. Legalábbis é erre gyanakszom.
Én most kezdtem el a rapid-ról töltögetni, de már meguntam, h 2 órákat kell várni 1 töltés után. Ezért keresgéltem a netem, h hogyan lehet ezt 1 kicsit felgyorsítani... hát ide juzottam
Kérlek segítsetek, mert nem igen értek ezekhez a dolgokhoz, pl. mi az a proxy, meg h hogyan kell alkalmazni... miként mûködik ez a grabber?
HOGYAN TUDNÁM KIJÁTSZANI AZ IDÕLIMITET? Please help!
THX!
1.4.7A
http://rapid.try.hu
én 79percet várok <#falbav>#falbav>
You have requested http://rapidshare.com/files/894194/freeware5.rar (2637 K😎.
Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 53 minutes)
lol?
Together we'll fly someday...
Természetesen egybõl ki fig kerülni http://rapid.try.hu-ra
Egyébként létezik egy ilyen project is: RapidLeecher
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Épp egy op.rendszert szeretnék lekapkodni róla, de baxik letölteni.Próbáltam már firefoxal,operával,IE-vel de azzal se megy...
vki pls...
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Az IP címemmel pedig nem szivesen babrálok mert egyszer már megszívtam😊)
Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Mert a rapget az nem ilyen progi.Azzal csak azt éri el az ember hogy nem kell a gép elõtt lennie,de közben ugyanúgy ki kell várni a 80 perces idõt.
Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!
sajnos kicsit lassan jön de elég jó
linkgyûjtemények... vajon ez mire jó??? 😊
www.flixdump.com (filmek)
www.sharecamp2.com (mindenféle)
esetleg ismertek másikat?