Rapidshare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

laci 700
Hali
Találtam valamit amivel lehet hogy mûködik a letöltés...
Nekem még nem sikerült de van rá esély.
letöltés

Atika :o)
Ne mar hogy nem letezik a rapidra egy download meneger?????

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Üdv!
A rapidshare.de-re használható a rapidshare.com-os acc? Vagy van erre vmi megoldás?

magyarvok
nemtom, én még nem láttam ilyet

B0B0
Srácok!
Az alábbi linken lévõ cuccot leszedtem, nem tudom mi a fenével kell ezt összerakni

http://www.taringa.net/index.php?postid=92606

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Udv
Volt itt nalam egy kis gond.Elkezdtem szedni vmi mp3 albumot ami 60mb volt.El is kezdi szedni,aztan 20mb-nal azt irja ki h a toltes befejezve.Na na h nem volt befejezve,utanna meg mar hiaba probaltam megint leszedni.A jo annyat neki😊

Sziasztok letezik most olyan download managger amibe ha belerakom a letoltendo linkeket akkor letoltogeti nekem az idokivarasokkal hogy ne kelljen fojton lesnem?

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

magyarvok
nem csak te használod azokat a proxy-kat, ezeket a listákat több ezer ember használja, sajnos egyre többen a rapidshare-re is.
Keress google-ben más proxy oldalakat, hátha azokkal nagyobb szerencséd lesz.

magyarvok
1-nél azért több mûködõ proxy kellene, én álataéában minimum 60-70 mûködõ proxy-t szoktam berakni a txt-be.

Azért van az, hogy egyszer eltûnik, egyszer elõjön, hisz csak 1 proxy van bent, és azt forgatja.
Szal egyszer a saját IP-ddel próbálja, egyszer a proxy-val.

Valaki tudna segíteni? Megcsinálom a lépéseket a sentry-ben utánna a grabber-ben, amikor beilesztem a linket és kipipálom az auto ratat-ot rákatintok a grab-re és a proxyk csak váltakoznak pedig jók!!!!! Kéne valaki segítsége!!!
Doomista
Érdekes:
lementettem egy proxy listát,aztán a sentry programban mék,ott elvégzem amit irtak,elvégeztem,átmék a rapidgrabberbe,ott is lefuttatom,hogy kikapja a rossz,vagy nem használhato proxyik,sokat ki is kap,addig futtatom le,mig minden proxy nem lesz zöld,ez megtörtént,aztán bemásolom a linket,a txt fájlban 1 db proxy van,ami müxik is,azt bemásolom,klikk a auto totatere,aztán grabot megnyomom.Várok,villog a proxy,egyszer eltünik,egyszer elöjön...és ez történik akármeddig...Töb proxyval kirpobáltam,mind1iknél ezt csinta...megnézem a linket,kiirja hogy 26 perc van hogy letöltsed,mitnha grabberben ugyan ez lenne,de a proxyt beraktam,akkor mért nem müxik ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
megvan oldva.nálam tökéletesen megy grabber,nagyon jo program !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
valaki átdobná az uj grappert ?
rapid tryröl ,azon belül rapidshareröl emtudok tölteni mert ugye 20 perc mire tudok ismét,szoval azért kellene most 😊

FZoleee
Nekem dinamikus ip-m van, de nálam is sokszor csinálja ezt, azt szokta kiírni, hogy már más tölt az ezzel az ip-címmel. :S
magyarvok
nem lehet, hogy több embernek is ugyanaz az ip-címe van?
Egyes fix ip-s szolgáltatóknál így van

Hahó!
Nem trükközök, és mégis amikor letelik az egy óra akkor bekéri a kódot, miután beírtam meg kiírja hogy már tölt valaki az ip-mel. Tehát hiába várom ki, mégse tudok tölteni. Dunawebes netem van ami fix ip-s.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

magyarvok
segítek ahol tudok 😊

roberto0915
Köszi! <#hawaii>

magyarvok
Minél több oldalról szedsz proxy-kat, annál több lesz, ebbõl kifolyólag annál több mûködõ lesz.
Sentry-vel a duplikáltakat szûröd ki, tehát hogy ugyanaz ne szerepeljen többször.
A checker-ben amik pirosak, azok nem mûködõ proxy-k.
pl a time out az, amikor a proxy nekm válaszolt idõben, tehát vagy nem is mûködik, vagy annyira lassú.
Fontos, hogy amikor a checker megy, másra ne használd a neted!

Egyéb kérdés?

roberto0915
Hali!
Valami nem stimmel nálam... legalábbis nem világos.

1. Elég egy helyrõl kimásolni a proxy-kat v. több helyrõl is össze kell gyûjteni?
2. Utána formázni kell a proxy-kat a megadott helyen (weblapon). Az így megformázott proxy-kat kell .txt-be kimenteni. Ugye?
3. A Sentry után Grabber-be lépve Tools/Proxy checker, Import..., de ez után csak egy sor proxy-t rak be. Ez normális? Utána ha le Check-elem akkor vmi olyasmit ír ki, h "timed out"

Mi lehet a probléma?
Please help!
THX!

magyarvok
Ismét új grabber!
1.4.7B
http://rapid.try.hu

roberto0915
Kijött egy még újabb verzió...

annyit jelent hogy nem a "hivatalos" grabber oldalról töltötted le a progit. tehát megoldás: töltsd le onnan

roberto0915
Hi!
Nálam egybõl ez a sárga felkiáltójeles <#felkialtas> üzenet jön fel.
Szerintem azt írja, h nem fogja elindítani a programot mivel túl nagy a kockázat, azaz teli van a gép vírussal meg trójai szarral... asszem ez lehet a baj. Legalábbis é erre gyanakszom.

Szevasztok! Valami nem stimmel nálam a Grabberrel. Elindítom az exe-t majd ez a kép fogad: Itt mit kell csinálni? Ha rámegyek arra hogy Accept, ez fogad: Nem vágom! <#confused>

magyarvok
zárd be azt az ablakot, ha jól emlékszem bal alsó sarok, close gomb

roberto0915
Ez a grabber hogy mûködik, Mikor az .exe-re kattintok nem jön más mint, h megköszöni, h õket választottam... le kell még tölteni vmit még?

roberto0915
Hi!
Én most kezdtem el a rapid-ról töltögetni, de már meguntam, h 2 órákat kell várni 1 töltés után. Ezért keresgéltem a netem, h hogyan lehet ezt 1 kicsit felgyorsítani... hát ide juzottam

Kérlek segítsetek, mert nem igen értek ezekhez a dolgokhoz, pl. mi az a proxy, meg h hogyan kell alkalmazni... miként mûködik ez a grabber?
HOGYAN TUDNÁM KIJÁTSZANI AZ IDÕLIMITET? Please help!

THX!

magyarvok
Kijött az új Grabber!
1.4.7A
http://rapid.try.hu

Danecay
Ha jól látom ezek valamit megint variáltak valamit a kóddal, legalább is ami a megjelenítését illeti.

Hát tényleg lol, hogy a RapidLeecher rapidon van fen 😊
én 79percet várok <#falbav>

Me0w
Meroben ironikus a RapidLeecher, hogy a rapidon tarolja magat, de...

You have requested http://rapidshare.com/files/894194/freeware5.rar (2637 K😎.

Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 53 minutes)

lol?

Together we'll fly someday...

Hali!! Minden letöltés után várj kb: 20 pecet!!

DaemoonHunter
Hello! Van vmi módszer arra hogy egyszerre több dolgot is lehessen tölteni?

Mr.Macho
nekem a universal share downloader mûxik rendesen, nem kell se kód se semmi, persze ez csak magától letölti a fájlokat, de az idõt ki kell várni
magyarvok
jah, vmit befrissített rapid a kóddal, valószínûleg jön majd új grabber.
Természetesen egybõl ki fig kerülni http://rapid.try.hu-ra

csabawarchief
sziasztok! nekem a cmd grabber eljut odáig hogy talál egy mûködõ proxit és utána nem történik semmi, ki irja hogy: "UNHANDLES SITUATION OCCURED! Save this page and send it to CMS" Mi a gáz, miért nem tölt? Légyszi segítsetek, thx

Danecay
Nekem már (most) ez http://rapid.try.hu sem megy. Nem tom, úgy láttam változatttak valamit a rapidshare.com-on, mármint ami a beírandó kódot illeti. Lehet ez okozza?
Egyébként létezik egy ilyen project is: RapidLeecher

Morphin
Nah Linux alol leszedtem Firefox-al a cuccot felraktam...de most megint kéne egy fájl a rapidról...és friss op-al sem látszik ill. nem dobja ki a beírandó kódokat...mi a fax van ezzel?? milyen segédprogi kéne ehhez??

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Morphin
Halee!Nekem nem jeleníti meg a kódot a számlálás után!Ez miért van??
Épp egy op.rendszert szeretnék lekapkodni róla, de baxik letölteni.Próbáltam már firefoxal,operával,IE-vel de azzal se megy...
vki pls...

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

hat igen ha nem ertesz hozza inkabb ne babralj vele

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Megnéztem ezeket a progikat de nekem egyik sem megy.
Az IP címemmel pedig nem szivesen babrálok mert egyszer már megszívtam😊)

Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!

magyarvok
jelenleg csak ez mûködik: http://rapid.try.hu

hat szerintem ha lenne akkor tudnank rola 😊 valamikor volt ilyen de ma mar egyre tokeletessebb az oldal es igy azt kiszurtek most csak a proxyval lehet egymas utan toltogetni

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Van olyan progi amivel nem kell kivárni a várakozási idõt??
Mert a rapget az nem ilyen progi.Azzal csak azt éri el az ember hogy nem kell a gép elõtt lennie,de közben ugyanúgy ki kell várni a 80 perces idõt.

Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!

Mr.Macho
amolyan rapid share all in one
sajnos kicsit lassan jön de elég jó

linkgyûjtemények... vajon ez mire jó??? 😊
www.flixdump.com (filmek)
www.sharecamp2.com (mindenféle)

esetleg ismertek másikat?
Doomista
RapidshareHacking v1.0

magyarvok
progi pontos nevét meg tudnád akkor adni?

Doomista
bocs,de keveset vok gépnél,1 orát max,ezt is csomo másal kel töltenem,szoval nemtom már.De azt tom hogy a phazeddl-n van.És még mindig fent kell lennie.Nézegessed ott. oszt a keresöbe ird be hogy rapidshare.és majd nézegesd ott kell lennie valamelyik oldalon.de ez régi program sajnos 😞 Akkor még csucs jo lehetet de most már változik a biztonság ugye...

magyarvok
hát jah, csak ezzel ki kell várni a várakozási idõt...<#gonosz3>