Rapidshare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pontosabban amikor vadul dobálja fel az ablakokat
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Csak azon kicsit meglepõdtem, hogy még múltkor December 15 perc várakozás volt 2 letöltés között, most meg 1 óra! Ez durva szerintem!
Csak azon kicsit meglepõdtem, hogy még múltkor December 15 perc várakozás volt 2 letöltés között, most meg 1 óra! Ez durva szerintem!
Ha tényleg csak azt töltöd onnan, amit torrenten nem találsz, akkor teljesen elfogadható.
Régebben töltöttem le errõl a tárhelyrõl. (mostanában nem innen töltõk le)
Free felhasználóknak 1 óra várakozás két letöltés között !!!
Jól vannak ezek?
Aki ezt kitalálta, aznap amikor kitalálta ezt nem aludt az nap 8 órát!
(mielõtt valaki azt kezdené, hogy mértem fizetek ... Csak egy adott cucc ami ezen van fent, letöltésért nem fizetek.)
Nem tudom h jó helyre írom -e a kérést, remélem igen.
Lszi mondjatok nekem olyan oldalt/oldalakat mint a www.0daymusic.org (jelenleg nem mûködik) ahol max. 5-6 EU / hó befizetésével tudok letölteni 0day mp3-t.
Van egy teljesen ugyanolyan oldal mint ez, csak nincs annyi választható zenei stílus, esetleg ha valaki annak a linkjét tudja, azt is szívesen venném...
Köszönöm.
E-mail fiók tárolás:
http://mail.lajt.hu/
10 giga tár 100 megás darabokba.
Ez nem rapidos kérdés de nem tudom hol kérdezhetném meg! Nem tud valaki egy rapidshare-hoz hasonló oldalt ahova ha feltöltök valamit soha nem törlik le? max 1-2 évig tárolják? válaszokat elõre is köszönöm
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Idáig maxon szedte a file-okat, most meg kiírja, hogy free user és visszaszámol, mikor premiumos vagyok... Ha egyenként töltöm le a file-okat, akkor meg minden szálon maxon jön, viszont így semmi értelme a fent említett programnak.
What about the forests?
tehát ne áruld itt
nincs 10 eurod? menj ki kocsit visszatologatni vmelyik shopping citybe, Bécsbe
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
rapidshare elöfizetesert(1000rapids-os)nCore meghivot adnek.
ha esetleg erdekel a dolog vegyel felmsn-re.
[email protected]
rkegn legalább lehetett vmit venji a poontokért, most meg vagy van 5000 premiumod és 5000 free, vagy nyasgem
a trafficshare megszüntetésérõl nem beszélve
mindig volt vagy 50 gigám, most meg azt kell lesnem, hogy nehogy átlépjem az 5 gigás napi limitet, mert máris ugrok a 78 pontos csomagba
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Nekem minden letöltésnél ezt írja ki ! Segítsetek, hogyan lehetne megoldani?
nickname: doki09
What about the forests?
pl. becserélheted free-re
vagy vehetsz rajta szarokat
le van írva
50k felett becserélheted eurora is
bár szerintem elõfizetés hosszabítással több pénzhez jutsz
43k nem kevés, 8k-ért adnak 10k free-t, ami egy hónap ugye, neked itt most alapból van 5 hónapod, amit ha havi elõfizetéssel veszünk akkor az 35 EUR
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
de ha szeretnél ilyet, végülis lehet az ember (vagy a cége) reseller
az más kérdés, hogy sms-ben kibaszott drága lenne, mert 240+áfából ami
300 forint, jó ha te 100-at látsz, szal, ha 3x annyit akarsz fizetni, akkor lehet sms is
akarsz Gabe?
ha pl. három hónapra fizet elõ vki, jóformán egy hónap ingyen van.
megoldás, elõ kell fizetni
nem is drága
egyik nyominger offline magazint (pöceeguru, gémszar) nem veszed meg
ingyen szeretnél letölteni, de max. sebességgel jöjjön ? ...no igen! 😉
Ezt a geciséget...
Happy Easter!
April 1, 2010
Good news for Free users: RapidShare has decided to raise the maximum download speed for Free users to 10 Mbit/s during the Easter holidays.
Of course our Premium users are still given preferential treatment though, so the speed for Free users might be lower than 10 Mbit/s when there is not enough bandwidth available.
We wish a happy Easter to everyone!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.