Rapidshare

Oldal 1 / 24Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
mondjuk ami idegesít a jdownloaderben a capcha kód kezelése
pontosabban amikor vadul dobálja fel az ablakokat

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Persze ritkaságok miatt Én is kivárok bármit :-)

Csak azon kicsit meglepõdtem, hogy még múltkor December 15 perc várakozás volt 2 letöltés között, most meg 1 óra! Ez durva szerintem!
Persze, letöltés vezérlõvel / automatán :-)

Csak azon kicsit meglepõdtem, hogy még múltkor December 15 perc várakozás volt 2 letöltés között, most meg 1 óra! Ez durva szerintem!
Desiderata
más oldalakon kisebb a várakozási idõ, de Captcha van, amivel meg állandóan törõdni kell, iagzából nekem se gond már hogy napok mire lejön, inkább örülök hogy ritkaságokat találok
Dinamikus IP-vel lehet ezen gyorsítani. Proxyval is. De egyébként a legegyszerûbb, ha berakod jdownloaderbe, és vársz. Akkor nem kell semmi mást csinálni csak várni. Régebben én is türelmetlen voltam, minden kellett azonnal. Most már nem pöcsölök a dinamikus IP-vel és proxyval. Egyszerûen megvárom. Addig meg csinlok vlami mást, nem figyelem, hogy hol tart, mert attól csak rosszabb. Este megnézem, vagy másnap, és le van töltve.
Ha tényleg csak azt töltöd onnan, amit torrenten nem találsz, akkor teljesen elfogadható.
Sziasztok.

Régebben töltöttem le errõl a tárhelyrõl. (mostanában nem innen töltõk le)

Free felhasználóknak 1 óra várakozás két letöltés között !!!
Jól vannak ezek?
Aki ezt kitalálta, aznap amikor kitalálta ezt nem aludt az nap 8 órát!

(mielõtt valaki azt kezdené, hogy mértem fizetek ... Csak egy adott cucc ami ezen van fent, letöltésért nem fizetek.)
Desiderata
linkelj sokat a rave topikba!!!4
Sziasztok.

Nem tudom h jó helyre írom -e a kérést, remélem igen.

Lszi mondjatok nekem olyan oldalt/oldalakat mint a www.0daymusic.org (jelenleg nem mûködik) ahol max. 5-6 EU / hó befizetésével tudok letölteni 0day mp3-t.

Van egy teljesen ugyanolyan oldal mint ez, csak nincs annyi választható zenei stílus, esetleg ha valaki annak a linkjét tudja, azt is szívesen venném...

Köszönöm.
Mike
JDownloader

Desiderata
milyen progival lehet ütemezve letölteni? freeuser vagyok
kipróbálom köszi

Nem tudom,hogy mekkora cuccot szeretnél ....
E-mail fiók tárolás:
http://mail.lajt.hu/
10 giga tár 100 megás darabokba.
Hali!
Ez nem rapidos kérdés de nem tudom hol kérdezhetném meg! Nem tud valaki egy rapidshare-hoz hasonló oldalt ahova ha feltöltök valamit soha nem törlik le? max 1-2 évig tárolják? válaszokat elõre is köszönöm

AnarchoiD
passz
lehet hogy nalad valami halozatos dolog

a jdownloader
megbizhatatlan amugyis

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

mflex
Nem tudjátok, hogy a jdownloader miért nem mûködik rendesen?
Idáig maxon szedte a file-okat, most meg kiírja, hogy free user és visszaszámol, mikor premiumos vagyok... Ha egyenként töltöm le a file-okat, akkor meg minden szálon maxon jön, viszont így semmi értelme a fent említett programnak.

What about the forests?

Mike at home
mit is írnak az ncore-on, ne add pénzért, mert kivágnak
tehát ne áruld itt
nincs 10 eurod? menj ki kocsit visszatologatni vmelyik shopping citybe, Bécsbe

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

hello,
rapidshare elöfizetesert(1000rapids-os)nCore meghivot adnek.
ha esetleg erdekel a dolog vegyel felmsn-re.
[email protected]
Mike at home
elmennek ezek a picsába
rkegn legalább lehetett vmit venji a poontokért, most meg vagy van 5000 premiumod és 5000 free, vagy nyasgem
a trafficshare megszüntetésérõl nem beszélve
mindig volt vagy 50 gigám, most meg azt kell lesnem, hogy nehogy átlépjem az 5 gigás napi limitet, mert máris ugrok a 78 pontos csomagba

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
aj, hogy pont most kellett elkúrniuk az euro/forint árfolyamot

davis98
This file is copyrighted and may not be distributed without permission of the copyright holder. We will direct you to RapidGames, where you can buy upcoming games and movies legally online.

Nekem minden letöltésnél ezt írja ki ! Segítsetek, hogyan lehetne megoldani?

nickname: doki09

Katt a képre...
Rapid prémium számla hosszabítás.
Hali. Ezen a linken 30 nap ingyen prémiumot kaphatsz: http://freerapid.sk/?id=J9e98hh78

mflex
kösz az infót, megmondom õszintén soha nem olvastam el a rapid híreket, csak hosszabbítottam számlát, talán ez lustaság is volt.

What about the forests?

Mike
ránézek és elsõ gondolatam az hogy spermium

jó url

Mike
el kéne olvasni

pl. becserélheted free-re
vagy vehetsz rajta szarokat
le van írva
50k felett becserélheted eurora is
bár szerintem elõfizetés hosszabítással több pénzhez jutsz

43k nem kevés, 8k-ért adnak 10k free-t, ami egy hónap ugye, neked itt most alapból van 5 hónapod, amit ha havi elõfizetéssel veszünk akkor az 35 EUR

mflex

a premiumrapid pontok mire jók?

What about the forests?

magyar rapidshare premium számla forgalmazó: http://rspremium.hu/

berlinboy6329
Bizony...Kitudja mi kell hozzáá.Számlát niytni,ahhoz be kell menni bankba,az idõ,pénzt rárakni,meg aztán kitudja mit csinálni...fogod a telót SMS,kész is..

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Mike
reseller kérdése az egész

nem hinném, hogy itthonról mûködne, de lehet telón keresztül is egyenlíteni havi díjat.

Mike
mert a paypal aztán bonyolult ám nagyon

de ha szeretnél ilyet, végülis lehet az ember (vagy a cége) reseller
az más kérdés, hogy sms-ben kibaszott drága lenne, mert 240+áfából ami
300 forint, jó ha te 100-at látsz, szal, ha 3x annyit akarsz fizetni, akkor lehet sms is

akarsz Gabe?

az a baj hogy a rapidshare-re nem lehet sms-el elõfizetni! ez a nagy kár😞
Datáról se lehet max. sebességgel szedni ingyen.

jah..tényleg nem drága a rapid elõfizetés.
ha pl. három hónapra fizet elõ vki, jóformán egy hónap ingyen van.

Mike
én sajnos nem

megoldás, elõ kell fizetni
nem is drága
egyik nyominger offline magazint (pöceeguru, gémszar) nem veszed meg

Mindenki rapidra tölt fel nem értem hogy miért😞 Nagyon szar letölteni róla:S Inkább töltenének data.hu-ra v megauploadra! De szinte mindenhol már rapidshare-t látok:@
mi kellett volna, hogy megjavuljon ?
ingyen szeretnél letölteni, de max. sebességgel jöjjön ? ...no igen! 😉

Pedig arra 1000x kényelmesebb volt a feltöltés, meg a le. sebesség is korrekt volt.

Ezt a geciséget...

Mike
mert baszakodtak velük a németek

A rapidshare.de miért szûnt meg ?

a fenébe pedig már hittem hogy megjavult😞 de jó is lett volna! köszönjünk az infót
http://rapidshare.com/news.html

Happy Easter!

April 1, 2010
Good news for Free users: RapidShare has decided to raise the maximum download speed for Free users to 10 Mbit/s during the Easter holidays.
Of course our Premium users are still given preferential treatment though, so the speed for Free users might be lower than 10 Mbit/s when there is not enough bandwidth available.
We wish a happy Easter to everyone!
miért akadozik újra az egész:S Már kezdtem örülni hogy jó meg minden! Nos úgy látom maradhatok a megaupload-nál legalább ott teljesen jön😞
sajnos úgy látom eddig tartott😞😞 megint lassan jön lefele😞😞😞
berlinboy6329
Mi a fene van Rapiddal?Pár napja maxszal jön minden😮

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

sziasztok! tudna nekem valaki segiteni hogy lehet letölteni a filedropper.com-ról?
AnarchoiD
en ezt hasznalom : http://www.downthemall.net/

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

hungary27
TÉK?
tobias88
És leszedtem ezt a Jdownloadert, de ugyan úgy megáll a letöltés 5 mp-nként!
Oldal 1 / 24Következő →