741
-
Rudee #541 MLSben végre lehet egy normálisabb fordulóm. Eddig 235 pont (csak a 3ból 2 pályára lépő Galaxys mínuszolt) és még jáccik a Chivas, ahonnan van 2 középpályás. -
Rudee #540 Nekem meg gondolom megin a csapat fele nem fog jáccani :D
3 Chivas, 2 Dallas, 3 Kansas C., 3 New England -
#539 Én megszivtam MLS-sel, mert McBride a csk, így duplázódik a negatív eredménye :( -
#538 Ha csak a Seattle nem alkot maradandót a Chivas otthonában..:D -
#537 Na MLS -ben lekéstem a nevezést bár eddig nem állok rosszul a két Houston játékosomnak köszönhetően de szerintem hátrébb fogok csúszni összetettben...:((( -
Rudee #536 Brazil és finn bajnokság kezdődhetne már, egy ideig úgyis szűk lesz a kínálat -
#535 WÁÁÁ Tamudot be akartam tenni a csapatba, de inkább egy védőt tettem helyette :( erre mesterhármast lő -
Rudee #534 Meg olasz szakaszba állok 69. helyen, ott kéne zárásként vmi szépet alkotni. -
Rudee #533 Nekem tegnap 3 Atlético-s és 3 Valencia-s volt. Ma lesz 2 Sevilla-ból és 3 Osasuna-verő madridi :)
Eddig 315 pont. -
#532 Nekem is elég jó lett a spanyolom.7 emberem játszott és 5 gólt lőttek.Jó lenne ha a Sevilla lehozná a meccsét kapott gól nélkül... -
Rudee #531 Ja Silva sérült. -
#530 Több mint egy év után eszembe jutott, hogy volt egy fociguru accom, és most találtam rá Magic11-re. Következő szezonra bemelegítésképp tettem egy spanyol és egy francia csapatot.
Spanyol egész jó lesz, ha ma az Espanyol és a Betis győz, azon viszont buktam, hogy David Silva 0 pontot kapott a Valenciából -
Rudee #529 Orosz fordulóba 14. vagyok. -
#528 Rosenborg győzelem nekem is jól jönne.A Porto-ból meg két csatárom meg egy kp-m van na meg onnan a csk-m úgyhogy nem lenne rossz ha nyernének..:D -
Rudee #527 A 3ból 2 Sportingosom nem jáccik, hurrá. Ez a hétvége márcsak ilyen. -
Rudee #526 No meg egy Rosenborg győzelem is jól jönne még estére. A Start-Odd-Valerenga-Tromso játékosok hozták amit kellett. -
Rudee #525 1 portóim meg 2 vagy 3 Sportingosom van nekem is, ha jól emléxem. -
RUMBLE ROKKEZ #524 Én onnan nem tettem. A Rio Ave hozta a pontokat - úgy látom még védőgólom is volt. Majd a Sporting meg a Porto győzelme kell nagyon. -
Rudee #523 Tegnap a Pacos Ferreira-ban is volt 2 emberem, akik végig padoztak -
Rudee #522 Mi pedig reméljük, hogy állandó tag leszel itt -
Rudee #521 Waltner se lett rossz CSK.
Oroszoknál viszont pechem volt. Az oké, hogy nyert a Rubin, de hogy 2 játékosom is a padon maradt a meccs végéig bizony "kicsit" bosszantó. -
RUMBLE ROKKEZ #520 Örülök, hogy itt is van egy Magic11 rajongótábor! :)
Sok sikert mindenkinek! http://www.youtube.com/watch?v=M2uAQFNjazQ -
Rudee #519 Nekem ezen a hétvégén a svéd csapatomat dobta vissza, hogy kapnák be. -
#518 Egy pillanatra beengedett úgyhogy sikerült összerakni a magic11-et.:) -
Rudee #517 Az eltiltott is ott szokott lenni, csak raknak mögé egy + jelet. Viszont ez nincs minden bajnokságnál. -
#516 Szia!
Nagyon jó oldal ez a betinf.com, főleg a sérülések tekintetében, de olyan része nincs esetleg ami megmutatja, hogy ki eltiltott? Vagy csak én nem találom :$ Köszi előre is... sajnos én sem vagyok VIP! -
#515 Morcos leszek ha magic11-re nem fogok tudni csapatot csinálni.
10. vagyok összetettben... -
Rudee #514 Nekem se megy, még szerencse, hogy tegnap megcsináltam az összes csapatot.
Remélem nevezve is lesznek, nem úgy mint a múltkori spanyolba. -
#513 hm valamiért nem töltődik be a saját oldalam...:S
jó lenne nem lecsúszni emiatt a nevezésekről. -
Rudee #512 Nekem is van, csak nem CSK. Asszem Waltner az. -
#511 Czvitkovics csk egyenlőre jól hoz a konyhára...:D -
Rudee #510 Kössz, de ki akarnak baszni velem. Edigi szakaszok 3 fordulóból álltak, ez meg most 4ből. Legalábbis 3 kör már eltelt, de még nem zárták le. Fac kivan. Tuti jönnek majd a buzeráns eredmények és megelőznek. Diszkrimináció :) -
#509 Én magic11-ben szeretnék a legjobb 10-ben végezni összetettben na meg a svéd és az Usa bajnokságban de ott még sok forduló hátra van.:) -
#508 Grat!:) -
Rudee #507 Realista csíter, mint már említettem
Nekem meg most bejött nations league-be a brazil csapat mind3 fordulóba, így a szakaszba jó lettem.
Holnapi norvég fordulóra kell rákészülnöm, ott lenne jó összetettben feljebb lépni.
Amúgy ha nem vagy VIP, akkor a betinf.com-ot ajánlom. Meg a soccerway.com-ot a tabellákhoz.
10be amúgy még csak 3 fordulóba kerültem be, 100ba már vagy 20x. Mostanába vagy nagyon eltalálok egy-egy csaatot, vagy nagyon mellé lövök. -
Dean Winchester #506 de hogy csináljátok h szinte mindig benne vagytok a top10 be :| -
Rudee #505 Jó lenne, de már elég rég nincs új "jelentkező". -
Rudee #504 Nations league szakasz 4. helye megvan elvileg
Innentől nincs megállás :D -
#503 Sajnos igen, de csak rátalálnak majd többen is. -
Dean Winchester #502 ja fasza is lenne :D mindig rudee nyerne vagy realista :P
egyébként jövőhéten robbantani fogok :D uccsó bundesliga fordulóban vmi jó helyezést kéne elérnem :)