Aktív jeges világra bukkantak az Enceladus-on
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fényesség relatív dolog. egy zseblámpa fénysebbnek tûnik 1 mrõl mint egy bazi nagy reflektor 10 km-rõl. Mégis jobban örülnél ha a zseblámpával világítanék közvetlen közelrõl a szemedbe...
Vagy dilitium-ot 😊
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
<#fejvakaras>#fejvakaras>
"így az Enceladus a Naprendszer legfényesebb objektuma a Nap után."
És a Hold?
Az mintha inne a Földrõl nézve kicsit fényesebb lenne <#vigyor2>#vigyor2>
És a Hold?
Az mintha inne a Földrõl nézve kicsit fényesebb lenne <#vigyor2>#vigyor2>
Baromi ronda ez az új dizájn!
Jó ez a kép a Szaturnusz gyûrûirõl. Mindjárt csinálok és is egy ilyet PSP-ben.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Nem azért de nem fog ez a hold elfogyni ha mindig megy ki belõle az anyag? Vagy ahogy mondtátok elfogyhatatlan, Akkor azt kell tenni a kocsikba! és nem kell több benya!<#wave>#wave>
Na jó, leszek most én a hülyegyerek. Esetleg titkos ufóbázis remanens hõje? 😊
Slater 😊))
szerintem deutériumot akartál mondani...
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Tudósok....nem mondom<#shakehead>#shakehead>
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
ezért tényleg érdemes volt hozzászólni,menj inkább és játsz egy kicsit a battlefrontal az való neked...
hû de jó
Nekem kapásból Arthur C. Clarke Ûrodüsszeia kötete jutott az eszembe...Abban egy hasonló világon alakult ki élet. Csak egy közeli Nap kellett hozzá, ami a Jupiter lett.
hûha...az okosok megint tévedtek 😄
Ha még 1 szondát felküldenek, kiderül, hogy a föld kocka alakú 😊 Nah férre a viccel...komolyra fordítva a szót érdekes eset ez az Enceladus...várjuk a folytatást 😊
Ha még 1 szondát felküldenek, kiderül, hogy a föld kocka alakú 😊 Nah férre a viccel...komolyra fordítva a szót érdekes eset ez az Enceladus...várjuk a folytatást 😊
ha jól emlékszem az egy sosem kifogyó anyag (energia)... engem inkább a saját holdunk sötét oldala és az azon lévõ "épitmények" érdekelnek😊))
Elnézést a Sorokért:)
remélem tele van dietériummal 😊
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.