19
-
Pukkár #19 A fényesség relatív dolog. egy zseblámpa fénysebbnek tűnik 1 mről mint egy bazi nagy reflektor 10 km-ről. Mégis jobban örülnél ha a zseblámpával világítanék közvetlen közelről a szemedbe... -
#18 Vagy dilitium-ot :) -
Subsidal #17 -
Godefroy #16 "így az Enceladus a Naprendszer legfényesebb objektuma a Nap után."
És a Hold?
Az mintha inne a Földről nézve kicsit fényesebb lenne -
Emmegki #15 Jó ez a kép a Szaturnusz gyűrűiről. Mindjárt csinálok és is egy ilyet PSP-ben. -
Roli #14 Nem azért de nem fog ez a hold elfogyni ha mindig megy ki belőle az anyag? Vagy ahogy mondtátok elfogyhatatlan, Akkor azt kell tenni a kocsikba! és nem kell több benya! -
kukacos #13 Na jó, leszek most én a hülyegyerek. Esetleg titkos ufóbázis remanens hője? :)
-
kukacos #12 Slater :))) -
#11 szerintem deutériumot akartál mondani... -
#10 Tudósok....nem mondom -
#9 voááá csodaszép képek -
katarzis #8 ezért tényleg érdemes volt hozzászólni,menj inkább és játsz egy kicsit a battlefrontal az való neked... -
Battlefront #6 hű de jó
-
#5 Nekem kapásból Arthur C. Clarke Űrodüsszeia kötete jutott az eszembe...Abban egy hasonló világon alakult ki élet. Csak egy közeli Nap kellett hozzá, ami a Jupiter lett. -
Riker87 #4 hűha...az okosok megint tévedtek :D
Ha még 1 szondát felküldenek, kiderül, hogy a föld kocka alakú :) Nah férre a viccel...komolyra fordítva a szót érdekes eset ez az Enceladus...várjuk a folytatást :) -
Fenjoy #3 ha jól emlékszem az egy sosem kifogyó anyag (energia)... engem inkább a saját holdunk sötét oldala és az azon lévő "épitmények" érdekelnek:))) -
#2 az mi? hasadóanyag cukorbetegeknek? -
irkab1rka #1 remélem tele van dietériummal :)