2619
  • BaliBoy
    Ehhh... Megkérdezhetem, hogy mi nem tetszett? Sztem. nagyon jó volt. Végre volt egy olyan történet amit még nem lőttek el az SG1-ben.
  • JTBM
    A sorozat egészében meg lehetett figyelni a hullámzó teljesítményt, vannak brilliáns periódusok és vannak sajnos sokkal rosszabb periódusok is.
  • JTBM
    Az utolsó 2 rész nekem sem tetszett.

Szerintem az írósztrájk idején készült, a rendező írta a producerrel és a Sci-Fi channel egy igazgatójával közösen, de a végén a titkárnő is segített. ;-)))
  • Orionk
  • Narxis
    lol :D
  • BaliBoy
    OK. Igazat adok. :DDD
  • tnm #2289
    Nem, nem. T.R.O.D. - The Rest on DVD
  • BaliBoy
    Nem, nem. R.I.S. - Rest In Space. :))
  • Narxis
    R.I.P.
  • BaliBoy
    Vége.
  • JancsiPapa
    jaja, eléggé selfown post
  • tnm #2284
    "masztiznak"
    ez alapján pedig azt gondolná az ember, hogy tudja XD
  • Narxis
    Szokásos... :)
  • pyrohun #2282
    te nem tudod mit beszélsz.
  • Montanosz
    tudod azok a kigyúrt srácok akik szőrtelen csillogó testel rendelkeznek, heteróknak vallják magukat, de kigyúrt testű meztelen srácokkal teli magazinokra masztiznak))))
  • Orionk
    metroszexuális nyelv :D

az mit jelent? most hallottam először
  • Orionk
    sori = sorozat rövidítve
  • Orionk
    kicsit megható
  • N3TuddKi
    nekem is. nincs vele semmi baj ;)
  • Narxis
    Hát meg... de akkor is tetszik. :D
  • N3TuddKi
    azért az eltelt idő már meglátszik rajta :)
  • JancsiPapa
    hogyne lenne, sok unatkozó ember beszélget, te is az vagy, amint látom.
  • tnm #2273
    [off]
    túl sok szabadidőd van:P nézzél inkább valami sorozatot. (nem mondom, hogy nincs igazság abban, amit mondasz, de most van értelme ilyesmivel ide offolni?)
  • JancsiPapa
    értem végülis, de miért nem lehet magyarul írni és mint aki nem a saját neméhez vonzódik ;(
  • Narxis
    Még mindig jól néz ki Amanda Tapping, bár a szőke jobban állt neki. :)
  • MerlinW
    Sorozat, csak metroszexuális nyelven:)
  • JancsiPapa
    sori.
    mi az a sori.
  • MerlinW
    A Csillagkapu : Atlantisz színészei pár szóban elbúcsúztak a rajongóktól az egyik kanadai műsorban.
    Elkeseredésre nincs ok, mert nyáron forgatják az első Atlantisz DVD filmet, így hőseinkét még legalább egy duplarész hosszúságú kalandban látni fogjuk. Nyáron pedig érkezik a Csillagkapu : Univerzum sorozat is.

(csk.hu)
  • Montanosz
    köszi!
  • Orionk
    igen, a 20ik epizód volt az 5-ik évad utolsó része, amellyel be is befejzték a sorit, és majd már csak 1 db. dvd film fog készülni, de azt nem tudják, hogy mikor.

Szerintem 2009-ben
  • tnm #2265
    +
  • Montanosz
    a 20 rész volt az utolsó?
  • Arnold Layne
    itt próbáld meg
  • Orionk
    Az 5-ik évad 19-edik részéhez nincs angol felirat?

hosszupuskán nem találtam.
  • Montanosz
    kicsit tarantino-s volt a 19-es)))
  • tnm #2260
    sztem közös oka van a kettőnek.
    ugye mivel sorozatzáró volt a 100. nem lehetett olyan kicsit kibeszélős, mint SG-1-ben a 100. meg a 200., így a 99. lett egy olyan, hogy kicsit kilógott a sorból, de mivel évadzáró előtti ezért kellett bele valami, ami az évadzárót készíti elő. sztem jól megoldották, hogy mindenből legyen benne egy kicsi (volt benne egy kis paródia, egy kis önirónia, kis "bármit csinálhatunk következmény nélkül", kicsit könnyebb hangulat (és valahova utóbbihoz sorolnám a zenét is)).
  • Arnold Layne
    szerintetek van köze annak, hogy az 5*19 rész tele van zenével, pedig az egész sorozatban szinte zene sincs ahhoz, hogy az egész egy másik valóságban játszódik?
  • Narxis
    Nekem nagyon tetszettek a zenék és szerintem jól összeálltak az adott jelenettel.
  • Arnold Layne
    a végén az a johnny cash szám nagyon odaillett, az igaz, mondjuk a többi zene annyira nem volt nagy szám, bár ebben a részbén mégiscsak több zene volt, mint az egész sorozatban.
  • Lyan Kyj
    Vegas:

Egyedi epizód volt, de pont emiatt megy a kedvencek közé. Operatőri munka, kamera-effektek és a zene különösen tetszett, no meg, hogy utolsó percig nem tudtam, hogy most akkor hogy a francba kanyarodik majd az eredeti Atlantishoz. Szép felvezetés!