StarGate Atlantis (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az uj sorozat teljesen másról fog szólni, semmi köze nem lesz az eddig két sargate sorozathoz.

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Azt nem értem, hogy miért kellett megemlékezni hammondra?

Hiszen ez volt az elsõ rész, amikor bejelentették, hogy meghalt, nem?

Ha meg ez volt az elsõ ilyen rész, akkor miért kellett egyáltalán bejelenteni? Miért kellett megölni a karakterét

Shiwo
bocsi, spoiler

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
jah, az szép volt tõlük, hogy így megemlékeztek "Hammondra"

tnm
lol (USS Enterprise) XD

Trisztin
S5E20 megnézve...tipikus SG-1 rész volt :)

minden szál elvarva :)... minden "tökéletesen" alakult! - ezesetben inkább csak kielégítõen...

Amikor Sam azt mondta,hogy a Phoenix-et éppen átnevezik,azt hittem O'Neill keze van benne és végre lesz egy Enterprise nevû hajó...
de igazuk volt a HAMMOND tényleg jobb! <#eljen>

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Narxis
+i

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Shiwo
reméljük, hogy ezek lesznek az új sorozat irányvonala :)

Trisztin
én az ilyen zenei-hangulatkeltéseket hiányoltam már az SG sorozatból... néha az ilyen számok/zenék/dalszövegek rátesznek egy lapáttal a képi ábrázolásra...

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

A 19. rész a sok betétdallal nagyon jó hangulatot árasztott, fõleg Johnny Cash dala emelte magasra Shepard karakterét. A Casinós jelenet Frank Vincent-tel, a "hol a kisujj" dialógussal tökéketes volt.

Köszönjük ezt az 5 évadnyi sci-fit a készítõknek.

20-ashoz magyar felirat elérhetõ!
Trisztin
19-es megnézve :)

hozzáfûznivalóim:

0.) annyira reménykedtem,hogy egy "sántikáló" doki fog boncolni... <#vigyor5>
1.) Marilyn Manson - Lidérc kombo nagyon ütõs ;)
2.) Kedvenc töltelék részem lett volna ,ha nem hozzák megint a párhuzamos világok dolgok...
3.) Rodney-remekül hozta az öltönyös,karakterét :)

gergod
szerintem a 20-as epizod melto befejezese volt a szezonnak, abban egyet ertek, hogy a teljes sorozatnak nem, dehat arra ott lesznek a filmek.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Narxis
Igen.

egyébként azt gondolom, hogy jó ez a két epizód, a 19-es, és a 20- as, jül sikerültek.

csak befejezõ résznek nem voltak méltóak, nagyon szarok befejezõ epizódoknak.

nézzétek meg a sima stargate sorozatot, a 10 évadot sokkal jobb epizóddal fejezték be.

figyu, én most nem értettem ezt a 19ik részt, most akkor ez nem az a valóság volt, amit eddig néztünk?, hanem egy másik dimezióban játszódott az egész?

mármint nem az a team volt benne, akiket nézni szoktunk, hanem egy másik alternativ valóságnak a szereplõi?

Az utolsó 20-ik epizódhoz még nincs felirat, ugye?

nem baj, ha nincs, majd lesz, csak kérdezem

+ bár nem igazán sga rész volt (egyedi volt az biztos), sztem tuti fontos szerephez jut majd késõbb a filmnél! :-)
BlackShadow
yaay :)
hát ez a rész nagyon baba vót .. ez a CSI style odatett ^^
meg tök jó volt újra látni frank vincent-et meg steve schirripa-t :)

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Shiwo
legalábbis annak hangzó :)

Cicmax elkészült a 19. rész magyar feliratával.
gergod
"tudomanyos" - <#guluszem1><#nevetes1><#nevetes1>

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Shiwo
a heroest én is megnézem feliratok nélkül, de az SG-ben túl sok tudományos szöveg van, s elvesztem a fonalat

Narxis
Jaja, én is így voltam, ma már felirat nélkül nézem mindegyik részt, sõt más sorozatokat is.

tnm
pedig ezzel járnál jobban. egy idõ után már csak 3-4szer kéne visszatekerned, aztán már csak néha-néha egyszer. és akkor már nem függnél a feliratoktól

Shiwo
detto :D

Narxis
David Hewlett valami elképesztõen jól játsza a drámai pillanatokat, anno Beckett halála után amikor "beszélgetnek" vagy most a 19-es részben amikor a 2 alternatív karakter beszélget, annyira jó, hihetetlen. Szerintem nagyon jó színész. Ez csak így most eszembe jutott róla ha már szóba került. :D

BlackShadow
az engem is érdekelne :) rodney miatt nem merem bevállalni felirat nélkül .. azt meg nem szeretem, h 5x visszatekerem míg megértem mit mond :D

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

sztem ott egy darabig nem is lesz, nagyon úgy néz ki megvárják a "hivatalos" verziókat, nem tudom mit finnyáskodnak amikor csupa "illegális" cucchoz gyártják a feliratot! Vagy õk is egy angol feliratra várnak, hallás után azért nehezebb :-D
Amúgy mindkét rész rendben volt, remélem hamar jön a film is! Kár, hogy ilyen sok idõ telik el egy-egy SG-film között, nem baj majd csak jön az Universe.
Shiwo
ömm..hol ? hosszupuskán, opensubtitlesen nem leltem, feliratokhu be sem jött

19. már fenn van

gergod
nagy hiba :D

Valszeg épp nem volt egy se Woolsey farzsebében :D
gergod
5x20
amikor Atlantis feltarcsazta a Wraith hajot egy nuke-ot kellett volna atkuldeni nem egy mareknyi csapatot <#zavart2>

Azt tudom, de a képmisõgérõl, akkor sem volt szó. <#vigyor>

Na, de azárt mindenesetre kösz, már én magam is beszereztem, de mielõtt megnézném, még újra nézem a komplett évadot.
Shiwo
angol feliratot tudna valaki linkelni a 19-20. részhez plz ?

Narxis
Vagy 33:21 ha nem visszafele számol a lejátszótok. :)

Narxis
Jaja, én meg is tartottam mindkét részt, még párszor újranézem.

Narxis
Háát azért szerintem észrevehetõ, 09:00-nál illetve amikor

Shepard behatol a wraith ûrhajóba, nagyon durván félkész, legalábbis ha a korábbi részekhez viszonyítom, 09:00 amikor Rodney odamegy Shepard repülõjéhez, látszik, hogy egy kis szoba, illetve amikor felrobban a wraith hajó, kirajzolódik a kürvonala, aztán jön az effekt.

de nem vészes, mivel jó lett a sztori.

eomer
Azt elfelejtettem, hogy remek volt a zene az egész részben, nagyon eltalálták.

eomer
Még csak a 19. részt néztem meg, ami nagyon tetszett. Mellesleg azóta vártam ezt az epizódot, amióta a promoképeket láttam.
Újabb tulajdonságokat tudtunk meg a wraith-ekrõl. Szeretik a metálzenét, és jól tudnak sminkelni. :)
Komolyra fordítva a szót, nem bánom, hogy vége az atlantisnak, mert keller mocskosul irritál, és már nem csinálnak nélküle részt. Viszont Teylat durván mellõzik a Michaeles rész óta, meg elõtte is úgy emléxem csak a Queenben jutott nagyobb szerephez.

Mindenesetre egy angol feliratot kidobhatnának rá gyorsan. :)

Szerintem ha nem irják ki pár helyen, hogy "temp vfx", akkor a kutya nem veszi észre...
tnm
"Másik fórumon azt írta valaki, hogy a 20. részben az effektek még félkészek és, hogy rossz a képminõség.

Aki már látta írhatna, hogy akkor hogy is van." #2116

"Aki az 5x20-nak a kikerült verzióját akarja megnézni, annak figyelmeztetés, hogy a legtöbb CGI jelenetben még átmeneti effekt van ("temp vfx"), bár ezeknek a 90%-a akár a végleges verzióban is maradhatott volna. A hangeffekteknél viszont remélem egyet még kicserélnek" #2109

Narxis
Na igen, ez a 2 dolog elég furán jött ki, lehet a készítõk, úgy érezték elég lesz nekünk 2 perc dráma. :D Ami engem még zavart az, hogy nagyon könnyen bejutott Shep.:)

Nos, szerintem abszolút nem volt vészes a képminõség. Az effektek sem voltak zavaróak, mindkét rész nézhetõ volt.
És ráadásul nagyon jóak :) Bár lehet hogy az utóbbi részek csalódásai már lejjebb rakták a mércét, de én élveztem mindkét részt :)

Két dolog zavart, de az nagyon. Egyrészt, hogy Ronont újraélesztették... azt hittem megbasz a szél, hogy lehet ekkora igénytelenséget elkövetni? Végre volt egy kis dráma... A másik meg ez az álcázott landolás... ugyanmár. Épp itt lett volna az ideje egy jó kis leleplezõdésnek. Szerintem a végét igencsak feldobta volna, ahogy mutatják az emberek arcát, amikor meglátják atlantist leszállni :)
Egyébként már nagyon kívnácsi vagyok.
Mit olvassak vissza????

A képminõségrõl ott szó sincs.
Narxis
OMG-OMG mekkora részek, elképesztõ, kurva jó. A 20-asban az effektek egyértelmûen nem véglegesek, de nézhetõk. Ha ilyen epizódokat csináltak volna akkor garantált lenne még 5 évad...

tnm
vagy olvass vissza!
képminõség nem annyira vészes, de be kell állítani a deinterlacing-et,illetve érdemes a 16:9 cropping-ot is a lejátszó programban

Másik fórumon azt írta valaki, hogy a 20. részben az effektek még félkészek és, hogy rossz a képminõség.

Aki már látta írhatna, hogy akkor hogy is van.