StarGate Atlantis (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Hiszen ez volt az elsõ rész, amikor bejelentették, hogy meghalt, nem?
Ha meg ez volt az elsõ ilyen rész, akkor miért kellett egyáltalán bejelenteni? Miért kellett megölni a karakterét
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
minden szál elvarva :)... minden "tökéletesen" alakult! - ezesetben inkább csak kielégítõen...
Amikor Sam azt mondta,hogy a Phoenix-et éppen átnevezik,azt hittem O'Neill keze van benne és végre lesz egy Enterprise nevû hajó...
de igazuk volt a HAMMOND tényleg jobb! <#eljen>#eljen>
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Köszönjük ezt az 5 évadnyi sci-fit a készítõknek.
hozzáfûznivalóim:
0.) annyira reménykedtem,hogy egy "sántikáló" doki fog boncolni... <#vigyor5>#vigyor5>
1.) Marilyn Manson - Lidérc kombo nagyon ütõs ;)
2.) Kedvenc töltelék részem lett volna ,ha nem hozzák megint a párhuzamos világok dolgok...
3.) Rodney-remekül hozta az öltönyös,karakterét :)
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
csak befejezõ résznek nem voltak méltóak, nagyon szarok befejezõ epizódoknak.
nézzétek meg a sima stargate sorozatot, a 10 évadot sokkal jobb epizóddal fejezték be.
mármint nem az a team volt benne, akiket nézni szoktunk, hanem egy másik alternativ valóságnak a szereplõi?
nem baj, ha nincs, majd lesz, csak kérdezem
hát ez a rész nagyon baba vót .. ez a CSI style odatett ^^
meg tök jó volt újra látni frank vincent-et meg steve schirripa-t :)
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Amúgy mindkét rész rendben volt, remélem hamar jön a film is! Kár, hogy ilyen sok idõ telik el egy-egy SG-film között, nem baj majd csak jön az Universe.
Na, de azárt mindenesetre kösz, már én magam is beszereztem, de mielõtt megnézném, még újra nézem a komplett évadot.
Shepard behatol a wraith ûrhajóba, nagyon durván félkész, legalábbis ha a korábbi részekhez viszonyítom, 09:00 amikor Rodney odamegy Shepard repülõjéhez, látszik, hogy egy kis szoba, illetve amikor felrobban a wraith hajó, kirajzolódik a kürvonala, aztán jön az effekt.
de nem vészes, mivel jó lett a sztori.
Komolyra fordítva a szót, nem bánom, hogy vége az atlantisnak, mert keller mocskosul irritál, és már nem csinálnak nélküle részt. Viszont Teylat durván mellõzik a Michaeles rész óta, meg elõtte is úgy emléxem csak a Queenben jutott nagyobb szerephez.
Mindenesetre egy angol feliratot kidobhatnának rá gyorsan. :)
Aki már látta írhatna, hogy akkor hogy is van." #2116
"Aki az 5x20-nak a kikerült verzióját akarja megnézni, annak figyelmeztetés, hogy a legtöbb CGI jelenetben még átmeneti effekt van ("temp vfx"), bár ezeknek a 90%-a akár a végleges verzióban is maradhatott volna. A hangeffekteknél viszont remélem egyet még kicserélnek" #2109
És ráadásul nagyon jóak :) Bár lehet hogy az utóbbi részek csalódásai már lejjebb rakták a mércét, de én élveztem mindkét részt :)
A képminõségrõl ott szó sincs.
képminõség nem annyira vészes, de be kell állítani a deinterlacing-et,illetve érdemes a 16:9 cropping-ot is a lejátszó programban
Aki már látta írhatna, hogy akkor hogy is van.