2619
  • Amcir
    Ja kérdés mekkora a 5x20 Super Hive shipje(kb)?
  • haywire
    bocs elírtam...csak a 4.évadig van fent
  • haywire
    nem tudom már hogy ki volt de valaki kérdezte, hogy honnan lehet letölteni az atlantis 4-5 évadját.
    http://www.freeweb.hu/fx1/fx1S/fx1Ssga.html
    erről a linkről mind az 5 évadot le lehet tölteni, de az első 32 már szerepelt itt.
  • haywire
    kössz
  • Niimo
    http://rapidshare.com/files/193315432/Stargate_Antlantis_S01-S03_data.hu.txt.html

No Comment...
  • Amcir
    Valaki írja be légyszi spoleirben hogy mi lett Beckettel.
  • öregharcsa
    torrent oldalakon keresgélj..az isohunt egy kereső oldal...ott próbálkozz...
  • haywire
    kössz... most csak annyi a gondom hogy nincs otthon netem és nem tudok DC-ni, havernál szoktam töltögetni de az ő gépére nem raknék DC-t.
    Esetleg ha valaki ismer honlapot ahonnan lehet tölteni akkor írja már be.
  • Narxis
    Pedig nem honlap, az ASgard hub olyan mint egy chatszoba, azon belül van egy atiskmetserver nevű felhasználó(nem ember hanem egy server de mindegy most ez) jobb klikkelsz a nevére és kiválasztod a Get file list opciót és eléd tárul a valaha készült ÖSSZES Csillagkapu film, sorozat kiváló minőségben, felirattal és szinkronosan is(már amelyiket leszinkronizálták).

http://www.dcinfo.org/faq.php?cid=1

Itt olvasgass.
  • haywire
    bocs de kicsit hülye vagyok ezekhez... ezek most honlapok? ha igen írd már be a címüket mert a google nem találja...
    A DC-t tudom mi de nem tudom használni.
  • Narxis
    DC-n, ASGARD hub, atiskmetserver, fent van minden.
  • haywire
    valaki nem tud adni egy linket ahonnan le lehet tölteni az Atlantis 3.évadját?
  • haywire
    Todd ott van Atlantison sztem 100% hogy visszatér
  • Narxis
    Jaja. :D
  • pyrohun #2321
    mint mindenki :D
  • Fabio Capello
    Toddot akaroooommmm :D:D:D:d
  • kormend
    Sziasztok!Nekem lenne egy olyan kérdésem,ha tudd rá válaszolni valaki.Nézegettem az MGMStore honlapját,és ott vannak stargate-s cuccok amiket meg lehet venni.Tudja valaki hogy itt Magyarországon lehet-e ilyeneket kapni,és ha lehet hol?Köszi,csáó!Lécci írjatok!!!!
  • Narxis
    Sohaaa!
  • Borg
    Májkül visszatér :D
  • Narxis
    Todd a király!
  • pyrohun #2315

és remélem, hogy Todd :)
  • MerlinW
    Nem fog lezárni semmit. Nincs is igazán mit.

"A film története ugyanaz, mint ami a 6. évad nyitóepizódjának lett volna, ha a SCIFI megrendelte volna. Joseph Mallozzi a blogjában felfedte a film egyik központi szálát:

A sorozatzáró epizódban (5x20 Enemy at the Gate) az expedíció visszareptette Atlantiszt a Földre és segített legyőzni az Ős-technológiával felturbózott ‘szuperkaptárat’, amely a bolygó lerohanására készült (sikerült is megsemmisítenie az Ősök földi fegyverét). Így a nagy kérdés most a következő: a Nemzetközi Felügyelő Bizottság (IOA) miért engedné vissza Atlantiszt a Pegazus-galaxisba?

A Föld szinte egyetlen védelmi eszköze (az Ős-szék) megsemmisült, az 51-es körzet kutatóbázisa súlyos károkat szenvedett és mivel bolygónkon már van egy Csillagkapuval rendelkező bázis, Atlantisz városa megszűnik a Kapu-utazás központja lenni és kutatóbázissá válhat, a pegazus-galaxisbeli expedíció fenntartási költségeinek töredékéért. Ezen kívül saját Ős-fegyverekkel is rendelkezik, ami a védtelen Föld számára létfontosságú lehet.

Kérdésessé válik tehát az expedíció tagjainak sorsa, mégpedig elsősorban Teyláé és Rononé, a két idegené, de Sheppard alezredesék jövőbeni szerepe is kétséges, így a főszereplők többek között azért fognak harcolni, hogy visszamehessenek a Pegazusba (azt már tudjuk, hogy a filmben szerepet fog kapni az 5. évadban felfedezett `féregjárat-hajtómű`,az űrutazás egy rendkívül gyors formája).

Egy status quo-eltolódás (még nem tudni, hogy a Földön vagy a Pegazusban fog-e bekövetkezni) szintén befolyásolni fogja az expedíció életét. Annyi bizonyos, hogy ebben az egyik visszatérő karakter rendkívül fontos szerepet fog kapni (talán Todd?). Mallozzi szerint sok-sok cameo és vizuális effekt fogja még gazdagítani a 2 órás filmet."

csk.hu
  • kormend
    Sziasztok!Nekem lenne egy olyan kérdésem,ha tudd rá válaszolni valaki.Nézegettem az MGMStore honlapját,és ott vannak stargate-s cuccok amiket meg lehet venni.Tudja valaki hogy itt Magyarországon lehet-e ilyeneket kapni,és ha lehet hol?Köszi,csáó!
  • Banderas1990
    És nem feltétlenül zárja le.
  • tnm #2311
    2010
  • Molnibalage
    Az Atlantis sorozatot lezáró nagy film mikor esedékes?
  • ikegami
    5x19 es rész az valami döbbenet mennyire jó volt. Nekem nagyon tetszett. Az első pár percben, amíg a John meg nem jelent azt hittem valami mást nézek, vagy rossz sorozatot töltöttem le. Teljesen más volt a képi világ, meg az effektek is nagyon tetszettek. Azt hittem az utolsó is ilyen lesz, de abban meg az események nagyon jók voltak.
  • MerlinW
    Nem. Universe lesz helyette.
  • 0246886420
    Nem akarja valami stúdió megrendelni az atlantis folytatását a jövőben? Vagy ilyesmi? Mert nekem nagyon tetszik ez a sorozat.
  • tnm #2306
    voltmár róla szó, Marilyn Manson - Beautiful People, ha jól rémlik ez volt akkor.
  • vigyori14
    Üdv.
    megtudná nekem valaki mondani hogy mi a cime annak a számnak ami, az 5. évad 19. részében megy, akkor amikor a lidérc sminkeli magát.? köszönöm, előre is a segitséget.
  • tnm #2304
    így most jobban belegondolva, akkor sarkkörre kellett volna leszállniuk, vagy nem is tudom, hol volt eredetileg a város a Földön. mondjuk ott a jéghegyeken kívül nem sok mindent lehetett volna bámulni :D
  • Banderas1990
    Hát mondjuk ha úgy vesszük az Atlantisznak nincs sok köze a piramisokhoz, de mondjuk jó lett volna, ha nem az USA-ba szállnak le. Bár ennek van jelentősége a DVD filmben is.
  • tnm #2302
    kiakadni sztem se kell, de amúgy sokkal szimbolikusabb lett volna, ha a sivatagba szállnak le és piramisokat bámulják (oké, hogy csak vízre tud leszállni a város, de mégiscsak Gizában illene lezárni egy-egy SG történetet)
  • Banderas1990
    Egyébként ki tudja. Lehet, hogy egy alternatív világban pont az oroszoké a program és Atlantisz irányítása és azért is csak Moszkvában tették le a várost.
  • Banderas1990
    Az a Smile nem véletlenül van ott

Egyébként csak példaként hoztam fel. Persze, hogy egy amcsi sorozatban az USA-ban fog leszállni, de nem értem miért kell azon kiadadni, hogy nézik a Golden-Gate hidat. Pedig azt én se szoktam szeretni, amikor az jön le egy filmben, hogy "USA az egyetlen ország a világon és megold mindent"(és persze leszól mindenkit). De ez a jelenet szerintem nem volt ilyen.
  • tnm #2299
    azt megnézem mikor fog egy amerikai sorozat űrhajója happy end-ként Moszkvában leszállni... (vagy akárhol USA-n kívül)
  • BaliBoy
    Majd válaszolok, csak most értekeztünk Mike-al az irodalomról és le vagyok fáradva. :D
  • Banderas1990
    Hát kétlem, hogy sz*rtak volna az egészre(legalábbis a Universe miatt nem), mert a részt már a leállítás döntése előtt megírták.

Nem tudom mi bajod volt azzal, hogy nézik a hidat. Annyi, hogy itt most nem az égboltot nézték, vagy magát a várost(mint annyi epizódban), hanem egy hidat, mellyel jelezték is, hogy hol vannak. Ha Moszkvában szálltak volna le, valszeg a Kreml-t nézték volna .

Abban viszont egyetértek, hogy kicsit sok mindent sűrítettek 1 epizódba. De szerintem kár lett volna a Vegas-t elhagyni(ami szeritem nagyon jó rész volt, az egyik kedvencem az évadban), csak mondjuk be belehetett volna rakni 18. résznek.
    A csaták terén, meg arra is gondolni kell, hogy a készítők 1 évadra kapnak egy bizonyos mennyiségű összeget és így a CGI-ket se lehet határtalan mennyiségig zsúfolni.
  • pyrohun #2296
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1124408650&no=2218]#2218[/URL]