2619
-
Amcir #2335 Ja kérdés mekkora a 5x20 Super Hive shipje(kb)? -
haywire #2334 bocs elírtam...csak a 4.évadig van fent -
haywire #2333 nem tudom már hogy ki volt de valaki kérdezte, hogy honnan lehet letölteni az atlantis 4-5 évadját.
http://www.freeweb.hu/fx1/fx1S/fx1Ssga.html
erről a linkről mind az 5 évadot le lehet tölteni, de az első 32 már szerepelt itt. -
haywire #2332 kössz -
http://rapidshare.com/files/193315432/Stargate_Antlantis_S01-S03_data.hu.txt.html
No Comment...
-
Amcir #2330 Valaki írja be légyszi spoleirben hogy mi lett Beckettel. -
torrent oldalakon keresgélj..az isohunt egy kereső oldal...ott próbálkozz... -
haywire #2328 kössz... most csak annyi a gondom hogy nincs otthon netem és nem tudok DC-ni, havernál szoktam töltögetni de az ő gépére nem raknék DC-t.
Esetleg ha valaki ismer honlapot ahonnan lehet tölteni akkor írja már be. -
Pedig nem honlap, az ASgard hub olyan mint egy chatszoba, azon belül van egy atiskmetserver nevű felhasználó(nem ember hanem egy server de mindegy most ez) jobb klikkelsz a nevére és kiválasztod a Get file list opciót és eléd tárul a valaha készült ÖSSZES Csillagkapu film, sorozat kiváló minőségben, felirattal és szinkronosan is(már amelyiket leszinkronizálták).
http://www.dcinfo.org/faq.php?cid=1
Itt olvasgass. -
haywire #2326 bocs de kicsit hülye vagyok ezekhez... ezek most honlapok? ha igen írd már be a címüket mert a google nem találja...
A DC-t tudom mi de nem tudom használni. -
DC-n, ASGARD hub, atiskmetserver, fent van minden. -
haywire #2324 valaki nem tud adni egy linket ahonnan le lehet tölteni az Atlantis 3.évadját? -
haywire #2323 Todd ott van Atlantison sztem 100% hogy visszatér -
Jaja. :D -
mint mindenki :D -
Toddot akaroooommmm :D:D:D:d -
kormend #2319 Sziasztok!Nekem lenne egy olyan kérdésem,ha tudd rá válaszolni valaki.Nézegettem az MGMStore honlapját,és ott vannak stargate-s cuccok amiket meg lehet venni.Tudja valaki hogy itt Magyarországon lehet-e ilyeneket kapni,és ha lehet hol?Köszi,csáó!Lécci írjatok!!!! -
Sohaaa! -
Borg #2317 Májkül visszatér :D -
Todd a király! -

és remélem, hogy Todd :) -
Nem fog lezárni semmit. Nincs is igazán mit.
"A film története ugyanaz, mint ami a 6. évad nyitóepizódjának lett volna, ha a SCIFI megrendelte volna. Joseph Mallozzi a blogjában felfedte a film egyik központi szálát:
A sorozatzáró epizódban (5x20 Enemy at the Gate) az expedíció visszareptette Atlantiszt a Földre és segített legyőzni az Ős-technológiával felturbózott ‘szuperkaptárat’, amely a bolygó lerohanására készült (sikerült is megsemmisítenie az Ősök földi fegyverét). Így a nagy kérdés most a következő: a Nemzetközi Felügyelő Bizottság (IOA) miért engedné vissza Atlantiszt a Pegazus-galaxisba?
A Föld szinte egyetlen védelmi eszköze (az Ős-szék) megsemmisült, az 51-es körzet kutatóbázisa súlyos károkat szenvedett és mivel bolygónkon már van egy Csillagkapuval rendelkező bázis, Atlantisz városa megszűnik a Kapu-utazás központja lenni és kutatóbázissá válhat, a pegazus-galaxisbeli expedíció fenntartási költségeinek töredékéért. Ezen kívül saját Ős-fegyverekkel is rendelkezik, ami a védtelen Föld számára létfontosságú lehet.
Kérdésessé válik tehát az expedíció tagjainak sorsa, mégpedig elsősorban Teyláé és Rononé, a két idegené, de Sheppard alezredesék jövőbeni szerepe is kétséges, így a főszereplők többek között azért fognak harcolni, hogy visszamehessenek a Pegazusba (azt már tudjuk, hogy a filmben szerepet fog kapni az 5. évadban felfedezett `féregjárat-hajtómű`,az űrutazás egy rendkívül gyors formája).
Egy status quo-eltolódás (még nem tudni, hogy a Földön vagy a Pegazusban fog-e bekövetkezni) szintén befolyásolni fogja az expedíció életét. Annyi bizonyos, hogy ebben az egyik visszatérő karakter rendkívül fontos szerepet fog kapni (talán Todd?). Mallozzi szerint sok-sok cameo és vizuális effekt fogja még gazdagítani a 2 órás filmet."
csk.hu
-
kormend #2313 Sziasztok!Nekem lenne egy olyan kérdésem,ha tudd rá válaszolni valaki.Nézegettem az MGMStore honlapját,és ott vannak stargate-s cuccok amiket meg lehet venni.Tudja valaki hogy itt Magyarországon lehet-e ilyeneket kapni,és ha lehet hol?Köszi,csáó! -
Banderas1990 #2312 És nem feltétlenül zárja le. -
2010 -
Az Atlantis sorozatot lezáró nagy film mikor esedékes? -
5x19 es rész az valami döbbenet mennyire jó volt. Nekem nagyon tetszett. Az első pár percben, amíg a John meg nem jelent azt hittem valami mást nézek, vagy rossz sorozatot töltöttem le. Teljesen más volt a képi világ, meg az effektek is nagyon tetszettek. Azt hittem az utolsó is ilyen lesz, de abban meg az események nagyon jók voltak. -
Nem. Universe lesz helyette. -
0246886420 #2307 Nem akarja valami stúdió megrendelni az atlantis folytatását a jövőben? Vagy ilyesmi? Mert nekem nagyon tetszik ez a sorozat. -
voltmár róla szó, Marilyn Manson - Beautiful People, ha jól rémlik ez volt akkor. -
Üdv.
megtudná nekem valaki mondani hogy mi a cime annak a számnak ami, az 5. évad 19. részében megy, akkor amikor a lidérc sminkeli magát.? köszönöm, előre is a segitséget. -
így most jobban belegondolva, akkor sarkkörre kellett volna leszállniuk, vagy nem is tudom, hol volt eredetileg a város a Földön. mondjuk ott a jéghegyeken kívül nem sok mindent lehetett volna bámulni :D -
Banderas1990 #2303 Hát mondjuk ha úgy vesszük az Atlantisznak nincs sok köze a piramisokhoz, de mondjuk jó lett volna, ha nem az USA-ba szállnak le. Bár ennek van jelentősége a DVD filmben is. -
kiakadni sztem se kell, de amúgy sokkal szimbolikusabb lett volna, ha a sivatagba szállnak le és piramisokat bámulják (oké, hogy csak vízre tud leszállni a város, de mégiscsak Gizában illene lezárni egy-egy SG történetet) -
Banderas1990 #2301 Egyébként ki tudja. Lehet, hogy egy alternatív világban pont az oroszoké a program és Atlantisz irányítása és azért is csak Moszkvában tették le a várost.
-
Banderas1990 #2300 Az a Smile nem véletlenül van ott 
Egyébként csak példaként hoztam fel. Persze, hogy egy amcsi sorozatban az USA-ban fog leszállni, de nem értem miért kell azon kiadadni, hogy nézik a Golden-Gate hidat. Pedig azt én se szoktam szeretni, amikor az jön le egy filmben, hogy "USA az egyetlen ország a világon és megold mindent"(és persze leszól mindenkit). De ez a jelenet szerintem nem volt ilyen. -
azt megnézem mikor fog egy amerikai sorozat űrhajója happy end-ként Moszkvában leszállni... (vagy akárhol USA-n kívül) -
Majd válaszolok, csak most értekeztünk Mike-al az irodalomról és le vagyok fáradva. :D -
Banderas1990 #2297 Hát kétlem, hogy sz*rtak volna az egészre(legalábbis a Universe miatt nem), mert a részt már a leállítás döntése előtt megírták.
Nem tudom mi bajod volt azzal, hogy nézik a hidat. Annyi, hogy itt most nem az égboltot nézték, vagy magát a várost(mint annyi epizódban), hanem egy hidat, mellyel jelezték is, hogy hol vannak. Ha Moszkvában szálltak volna le, valszeg a Kreml-t nézték volna
.
Abban viszont egyetértek, hogy kicsit sok mindent sűrítettek 1 epizódba. De szerintem kár lett volna a Vegas-t elhagyni(ami szeritem nagyon jó rész volt, az egyik kedvencem az évadban), csak mondjuk be belehetett volna rakni 18. résznek.
A csaták terén, meg arra is gondolni kell, hogy a készítők 1 évadra kapnak egy bizonyos mennyiségű összeget és így a CGI-ket se lehet határtalan mennyiségig zsúfolni. -
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1124408650&no=2218]#2218[/URL]