StarGate Atlantis (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
---Battlestar Galactica---
hosszupuskán nem találtam.
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
ugye mivel sorozatzáró volt a 100. nem lehetett olyan kicsit kibeszélõs, mint SG-1-ben a 100. meg a 200., így a 99. lett egy olyan, hogy kicsit kilógott a sorból, de mivel évadzáró elõtti ezért kellett bele valami, ami az évadzárót készíti elõ. sztem jól megoldották, hogy mindenbõl legyen benne egy kicsi (volt benne egy kis paródia, egy kis önirónia, kis "bármit csinálhatunk következmény nélkül", kicsit könnyebb hangulat (és valahova utóbbihoz sorolnám a zenét is)).
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Egyedi epizód volt, de pont emiatt megy a kedvencek közé. Operatõri munka, kamera-effektek és a zene különösen tetszett, no meg, hogy utolsó percig nem tudtam, hogy most akkor hogy a francba kanyarodik majd az eredeti Atlantishoz. Szép felvezetés!
az ékzáraknál nem az induló zár (7. 8. vagy 9. zár) határozza meg a távolságot, hanem az elsõk. Hét ékzár esetén az elsõ hat egy pontrendszer közös metszéspontjánál határozza meg a célbolygót, nyolc ékzárnál a távolság miatt egy hetedik, biztonsági pontra is szükség van, ezért hét a "célzórendszer" és a nyolcadik az induló zár, és így tovább.
btw, örülnék egy olyan vonulatnak, hogy 10 ékzár, és az idõben is lehet úgy utazni 😄
amúgy ékzár, nem ékszár😊 (ezért "chevron X locked", mert ilyenkor a X. ékzár bezár)
Ha valós információkat akarsz tudni a féregjáratokról, nézd a discovery-t😄
2. ez igaz, bár fene se tudja hogy is volt az a zpm, daniel ugyebár azt mondta, hogy rengeteg energia kell majd
3. na egen... 😄
de amúgy ha belegondolok, ahogy kipattant a wormhole engine ötlete zelenka fejébõl, úgy a megoldás is könnyedén kipattan majd... 😛
Amúgy engem az idegesít, hogy nem tudom, hogy hogyan lehet egy stabil féregjáratot csinálni, azt se magyarázzák el, pedig én is elutaznék a pegzusba, hogy láthassam atlantist.
2, nem teljesen feltöltött zpm-mel nyitottak kaput elõször, azért merült le, mert már eleve nem volt benne sok.
3, elvileg most legalább egy zpm pluszban került a Földre (és ki tudja hány kering orbitális pályán? 😄 )
Ugyebár amikor eljutottunk Atlantisra, a nyolc ékzárhoz kellett a zpm, és szinte csutkára sikerült is lemeríteni azt. Emiatt dolgozta ki többekközt rodney és sam a Midway-tervet, hogy ne merítsék a zpm-eket. Vagyis: adott a kérdés, hogyha nyolc ékzárhoz egy majdnem csumára töltött zpm energiája kell, mennyi fog kelleni a kilenc ékzárhoz? Azt tudjuk hogy a Tejúton már nincs több zpm, ahogy azt is hogy a pegazusban azon az egyen kívül ami atlantisban volt, még öt van. abból aztán hogy mi hogyan sakkozódik, passz, az biztos hogy ugyebár egyet megszerez a wraith.
A kérdés tehát: honnan szereznek annyi energiát, hogy le tudják kódolni a kilencedik zárat, és stabil féregjáratot nyithassanak?
Viszont egy-kettõ venédszereplõkként még feltûnhet az új sorozatban.
[merlinw.org]
itt pénzért mindet ugy töltöd le, ahogy akarod
http://hosszupuskasub.com/ -on találhatsz feliratokaz az epizódokhoz, s minden bizonnyal az új sorozathoz is készülni fognak majd a magyar feliratok..szinkronizálást viszont ne várj a netes filmfordítóktól 😊
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Szerintem jó volt, csak elég sok mindent zsúfoltak egy részbe. Lehet jobb lett volna ha a Vegas lett volna a 18.rész és az Enemy at the Gate, pedig a 19-20. Így talán még az Apollo, Sun-Tzu vs. Über-Kaptár harcot is mutathatták volna.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
És mi ez a visszaszámlálás? Ez a 190nap 11óra meg a többi? Minek a visszaszámlálása?
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Ennyire elnagyolt epizód talán még nem volt az sg történelmében. ezt minimum egy 2 órás filmben lehetett volna elmesélni, vagy nemtom. Összevisszaság volt az egész, tele klisével és ráadásul semmi izgalommal. Mindenki tudta, hogy nem lesz gáz a Földdel, mindenki tudta, hogy nem halt meg Ronon, de ennyire unalmas módon visszahozni a halálból..
Hát án sokkal többet vártam volna.
- Mi az, hogy talán az SGA történetének eddigi legnagyobb húzását, a féreglyuk-meghajtást még csak meg sem mutatták?
- Mi az, hogy csupán ZPM hatására gyakorlatilag az õsök tudásával SEM pusztítható el egy lidárc kaptárhajó? Nemáár... Atlantis amikor megjelent és elkezdték lõni egymást a kaptárral, akkor látszólag a kaptár meg sem szenvedte a találatokat, míg Atlantisnak több ZPM-mel is már a pajzsa legyengült, stb. Na azért nehogymár egy ZPM + kaptár meg tudná semmisíteni Atlantist, az õsök egyik városát... Csöppet vicces lenne. A másik, hogy Atlantis a kaptárnak kb. a tizede volt, amikor tudjuk jól, hogy Atlantis kiterjedése iszonyatosan nagy. Akkor a kaptár mekkora volt? Egy megye méretû? Vicces.. Meg mi az, hogy simán landolnak annál a bizonyos hídnál? És persze pár utasszállító gép észlelt valami nagy fénygömböt, de ennyi? Egy ekkora méretû objektumot szabad szemel látnia kellett volna több millió embernek + sok országnak, de legalábbis azoknak akik rendelkeznek mûholddal. Ez az egész rész hihetetlen gyerekes volt, én nagyon nagyot csalódtam. SOKKAL többet vártam. Látszik, hogy kb. nagy ívben szartak az egészre, csak jöjjön már a Universe...
A vége is milyen nyálas volt. Tipikus amerikai nacionalizmus: nézték a hidat, jajj de jó itthon lenni, bleee... csöpögött az egész 😊 De komolyan. Ez nem az SG sorozat szinvonalára vall.
És mi lett Toddal? Ez is nyitva lett hagyva. Kedvenc karakteremet remélem még SGA filmben viszontlátom. Bár ezek után sajnos nem igazán várom a filmet.
Sorry, ha valakit megbántottam, akinek tetszett, de igazából szerintem egy nagy nulla volt.
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Hát ezzel nagy részt egyett értek. Fõleg a korábbi évadokban. A 6.évadban is csak azért vallották be több nagyobb hatalomnak(ugye Oroszország már tudott róla), mert már nehéz volt titkolniuk.
Ráadásul nem nagyon osztottak meg technológiákat. Az oroszok is csak "megvesztegetéssel, zsarolással" tudtak szerezni egy Daedalus-osztályú hajót(érdekes hogy az F-302 és a Prometheus-osztályú hajókat nem említették, pedig, mintha megkapták volna a terveket, vagy csak beígérték nekik).
Mostmár azért, hogy a
Spoiler Enemy at The Gate
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szóval lassan talán változik a helyzet a sorozatban. Ráadásul ott az IOA is, amely viszont nemzetközi és nagy beleszólása van a programba.