StarGate Atlantis (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pyrohun
<#worship><#worship><#worship><#worship>

és remélem, hogy Todd 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

MerlinW
Nem fog lezárni semmit. Nincs is igazán mit.

"A film története ugyanaz, mint ami a 6. évad nyitóepizódjának lett volna, ha a SCIFI megrendelte volna. Joseph Mallozzi a blogjában felfedte a film egyik központi szálát:

A sorozatzáró epizódban (5x20 Enemy at the Gate) az expedíció visszareptette Atlantiszt a Földre és segített legyõzni az Õs-technológiával felturbózott ‘szuperkaptárat’, amely a bolygó lerohanására készült (sikerült is megsemmisítenie az Õsök földi fegyverét). Így a nagy kérdés most a következõ: a Nemzetközi Felügyelõ Bizottság (IOA) miért engedné vissza Atlantiszt a Pegazus-galaxisba?

A Föld szinte egyetlen védelmi eszköze (az Õs-szék) megsemmisült, az 51-es körzet kutatóbázisa súlyos károkat szenvedett és mivel bolygónkon már van egy Csillagkapuval rendelkezõ bázis, Atlantisz városa megszûnik a Kapu-utazás központja lenni és kutatóbázissá válhat, a pegazus-galaxisbeli expedíció fenntartási költségeinek töredékéért. Ezen kívül saját Õs-fegyverekkel is rendelkezik, ami a védtelen Föld számára létfontosságú lehet.

Kérdésessé válik tehát az expedíció tagjainak sorsa, mégpedig elsõsorban Teyláé és Rononé, a két idegené, de Sheppard alezredesék jövõbeni szerepe is kétséges, így a fõszereplõk többek között azért fognak harcolni, hogy visszamehessenek a Pegazusba (azt már tudjuk, hogy a filmben szerepet fog kapni az 5. évadban felfedezett `féregjárat-hajtómû`,az ûrutazás egy rendkívül gyors formája).

Egy status quo-eltolódás (még nem tudni, hogy a Földön vagy a Pegazusban fog-e bekövetkezni) szintén befolyásolni fogja az expedíció életét. Annyi bizonyos, hogy ebben az egyik visszatérõ karakter rendkívül fontos szerepet fog kapni (talán Todd?). Mallozzi szerint sok-sok cameo és vizuális effekt fogja még gazdagítani a 2 órás filmet."

csk.hu

[merlinw.org]

Sziasztok!Nekem lenne egy olyan kérdésem,ha tudd rá válaszolni valaki.Nézegettem az MGMStore honlapját,és ott vannak stargate-s cuccok amiket meg lehet venni.Tudja valaki hogy itt Magyarországon lehet-e ilyeneket kapni,és ha lehet hol?Köszi,csáó!
És nem feltétlenül zárja le.
tnm
2010

Molnibalage
Az Atlantis sorozatot lezáró nagy film mikor esedékes?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

ikegami
5x19 es rész az valami döbbenet mennyire jó volt. Nekem nagyon tetszett. Az elsõ pár percben, amíg a John meg nem jelent azt hittem valami mást nézek, vagy rossz sorozatot töltöttem le. Teljesen más volt a képi világ, meg az effektek is nagyon tetszettek. Azt hittem az utolsó is ilyen lesz, de abban meg az események nagyon jók voltak.

MerlinW
Nem. Universe lesz helyette.

[merlinw.org]

Nem akarja valami stúdió megrendelni az atlantis folytatását a jövõben? Vagy ilyesmi? Mert nekem nagyon tetszik ez a sorozat.

tnm
voltmár róla szó, Marilyn Manson - Beautiful People, ha jól rémlik ez volt akkor.

vigyori14
Üdv.
megtudná nekem valaki mondani hogy mi a cime annak a számnak ami, az 5. évad 19. részében megy, akkor amikor a lidérc sminkeli magát.? köszönöm, elõre is a segitséget.

tnm
így most jobban belegondolva, akkor sarkkörre kellett volna leszállniuk, vagy nem is tudom, hol volt eredetileg a város a Földön. mondjuk ott a jéghegyeken kívül nem sok mindent lehetett volna bámulni 😄

Hát mondjuk ha úgy vesszük az Atlantisznak nincs sok köze a piramisokhoz, de mondjuk jó lett volna, ha nem az USA-ba szállnak le. Bár ennek van jelentõsége a DVD filmben is.
tnm
kiakadni sztem se kell, de amúgy sokkal szimbolikusabb lett volna, ha a sivatagba szállnak le és piramisokat bámulják (oké, hogy csak vízre tud leszállni a város, de mégiscsak Gizában illene lezárni egy-egy SG történetet)

Egyébként ki tudja. Lehet, hogy egy alternatív világban pont az oroszoké a program és Atlantisz irányítása és azért is csak Moszkvában tették le a várost.<#vigyor>
Az a Smile nem véletlenül van ott <#vigyor>

Egyébként csak példaként hoztam fel. Persze, hogy egy amcsi sorozatban az USA-ban fog leszállni, de nem értem miért kell azon kiadadni, hogy nézik a Golden-Gate hidat. Pedig azt én se szoktam szeretni, amikor az jön le egy filmben, hogy "USA az egyetlen ország a világon és megold mindent"(és persze leszól mindenkit). De ez a jelenet szerintem nem volt ilyen.
tnm
azt megnézem mikor fog egy amerikai sorozat ûrhajója happy end-ként Moszkvában leszállni... (vagy akárhol USA-n kívül)

BaliBoy
Majd válaszolok, csak most értekeztünk Mike-al az irodalomról és le vagyok fáradva. 😄

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Hát kétlem, hogy sz*rtak volna az egészre(legalábbis a Universe miatt nem), mert a részt már a leállítás döntése elõtt megírták.

Nem tudom mi bajod volt azzal, hogy nézik a hidat. Annyi, hogy itt most nem az égboltot nézték, vagy magát a várost(mint annyi epizódban), hanem egy hidat, mellyel jelezték is, hogy hol vannak. Ha Moszkvában szálltak volna le, valszeg a Kreml-t nézték volna <#vigyor> .

Abban viszont egyetértek, hogy kicsit sok mindent sûrítettek 1 epizódba. De szerintem kár lett volna a Vegas-t elhagyni(ami szeritem nagyon jó rész volt, az egyik kedvencem az évadban), csak mondjuk be belehetett volna rakni 18. résznek.
A csaták terén, meg arra is gondolni kell, hogy a készítõk 1 évadra kapnak egy bizonyos mennyiségû összeget és így a CGI-ket se lehet határtalan mennyiségig zsúfolni.
pyrohun

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

BaliBoy
Ehhh... Megkérdezhetem, hogy mi nem tetszett? Sztem. nagyon jó volt. Végre volt egy olyan történet amit még nem lõttek el az SG1-ben.

A sorozat egészében meg lehetett figyelni a hullámzó teljesítményt, vannak brilliáns periódusok és vannak sajnos sokkal rosszabb periódusok is.
Az utolsó 2 rész nekem sem tetszett.

Szerintem az írósztrájk idején készült, a rendezõ írta a producerrel és a Sci-Fi channel egy igazgatójával közösen, de a végén a titkárnõ is segített. ;-)))
<#eljen> <#nyes>

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Narxis
lol 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

BaliBoy
OK. Igazat adok. 😄DD

tnm
Nem, nem. T.R.O.D. - The Rest on DVD

BaliBoy
Nem, nem. R.I.S. - Rest In Space. 😊)

Narxis
R.I.P.

BaliBoy
Vége. <#rinya>

jaja, eléggé selfown post

tnm
"masztiznak"
ez alapján pedig azt gondolná az ember, hogy tudja XD

Narxis
Szokásos... 😊

pyrohun
te nem tudod mit beszélsz.

Montanosz
tudod azok a kigyúrt srácok akik szõrtelen csillogó testel rendelkeznek, heteróknak vallják magukat, de kigyúrt testû meztelen srácokkal teli magazinokra masztiznak))))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

metroszexuális nyelv 😄

az mit jelent? most hallottam elõször

sori = sorozat rövidítve

kicsit megható

N3TuddKi
nekem is. nincs vele semmi baj 😉

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Narxis
Hát meg... de akkor is tetszik. 😄

N3TuddKi
azért az eltelt idõ már meglátszik rajta 😊

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

hogyne lenne, sok unatkozó ember beszélget, te is az vagy, amint látom.

tnm

túl sok szabadidõd van😛 nézzél inkább valami sorozatot. (nem mondom, hogy nincs igazság abban, amit mondasz, de most van értelme ilyesmivel ide offolni?)

értem végülis, de miért nem lehet magyarul írni és mint aki nem a saját neméhez vonzódik ;(

Narxis
Még mindig jól néz ki Amanda Tapping, bár a szõke jobban állt neki. 😊

MerlinW
Sorozat, csak metroszexuális nyelven😊

[merlinw.org]

sori.
mi az a sori.

MerlinW
A Csillagkapu : Atlantisz színészei pár szóban elbúcsúztak a rajongóktól az egyik kanadai mûsorban.
Elkeseredésre nincs ok, mert nyáron forgatják az elsõ Atlantisz DVD filmet, így hõseinkét még legalább egy duplarész hosszúságú kalandban látni fogjuk. Nyáron pedig érkezik a Csillagkapu : Univerzum sorozat is.

(csk.hu)

[merlinw.org]

Montanosz
köszi!

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

igen, a 20ik epizód volt az 5-ik évad utolsó része, amellyel be is befejzték a sorit, és majd már csak 1 db. dvd film fog készülni, de azt nem tudják, hogy mikor.

Szerintem 2009-ben